![]() |
-->: --->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=SivasLady;159642][B]:D böyle kibar yiyeni gördünüz mü ;)[/B]
[img]http://img168.imageshack.us/img168/8784/pic00079ry3.gif[/img][/QUOTE] Gözlerime inanamıyorum , ağlamak istiyorum hatta... |
--->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=SivasLady;159642][B]:D böyle kibar yiyeni gördünüz mü ;)[/B]
[img]http://img168.imageshack.us/img168/8784/pic00079ry3.gif[/img][/QUOTE] [B]Hatırlıyorum o gün cok kibardı Baskan :D :D[/B] |
[QUOTE=GuNaY;159673][B]Hatırlıyorum o gün cok kibardı Baskan :D :D[/B][/QUOTE]
[B]demiii ya hele birde o ekmek yegisi yokmuydu :D[/B] |
-->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
bende gelmek isterdim ama sivastan ayrılamam
|
[b]Bende gelmeye çalışcam.Bu arada Sivasımızın ne kadar nazik olduğunu göstermiş başkan:)[/b]
|
MAAŞALLAH BAŞKAN ,,NAZAR DEĞMESİN SENİN BU İŞTAHINI VE NEZAKETİNİ KISKANANLAR ÇATLASIN :)
(YARIN AKŞAM SENDEN UZAK OTURMAK LAZIM AMA HER İHTİMALE KARŞI) |
--->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=Flavio;159766][b]Bende gelmeye çalışcam.Bu arada Sivasımızın ne kadar nazik olduğunu göstermiş başkan:)[/b][/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]Vay saolasın gardaş... varolasın. Aklın yolu birdir...! İşte gerçekleri gören bir yiğido daha... Nezaketten anlayan zarif bir kişi... Teveccühünüze layık olmaya çalışacaam. Geleceğini memnuniyetle öğrendim, İnşallah, seninle de tanışır; kaynaşırız gardaş. . . .[/COLOR][/B] |
hepimiz ordayız evet gerkeçtende başkan senin kibar olduğun kanıtlanmıştır eleştiri istemiyorum başkanımıza :D
|
DİKKAT ETTİMDE HEP BAY LAR YAZMIŞ BU TÜR ORGANİZASYONLARA HEP ERKEKLER Mİ GİDİYO. BAYAN HİÇ YOK GELENNN:confused: :rolleyes: :rolleyes:
|
--->: -->: İSTANBUL'DA İFTAR...!
[QUOTE=aslansivasli;159870]DİKKAT ETTİMDE HEP BAY LAR YAZMIŞ BU TÜR ORGANİZASYONLARA HEP ERKEKLER Mİ GİDİYO. BAYAN HİÇ YOK GELENNN:confused: :rolleyes: :rolleyes:[/QUOTE]
[B]eee sen gelmiyecekmisin ??[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:21. |