![]() |
--->: SİVASSPOR/V.Manisaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=SONMEZ;159508][B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]V. Manisaspor[/COLOR], evinde oynadığı [COLOR="Red"]Antalyaspor[/COLOR] maçında da
gösterdiki; maçın son saniyesine kadar mücadeleden vazgeçmiyor...! Bulundukları konuma tesadüfen gelmediklerini tüm otoriteler kabulleniyorlar artık. Ligdeki namağlup ünvanını [COLOR="Red"]4 Eylül' [/COLOR]de bırakacaklarını temenni ve ümit ediyorum... [COLOR="Red"]Sivassporumuz....: 3[/COLOR] [COLOR="Black"]V.Manisa.............: 1[/COLOR] Maalesef, bazı arkadaşlarımız skor tahminlerini yaparlarken, mağlubiyetten bahsetmişler...! Belki, rasyonel yaklaşımlar gösterme eğilimi içerisinde olabilirler...rakibimizin şu anda lider olması, bizim içerde zorlanmamız, arkadaşlarımızın böyle yorumlar yazmasına neden olmuş olabilir amaaa.... Maçlar kaybedebiliriz... İddia kaybedebilriz... Puantaj kaybedebiliriz... Avantaj kaybedebiliriz... Averaj kaybedebiliriz... ...vs [COLOR="Red"]Amaaaa... Ümidimizi ve inancımızı kaybetmemeliyiz...! . . .[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]Aynen Katiliyor ve Bende SIVASIM 3:1 Alacak Diyorum. dünki Manisa/Antalya macinin sonunda Vestel Baskani Sayin ZORLU´nun Hareketleri benim hic Hosuma gitmedi.. Sahanin ortasina Helikopter indirip caf cafli bir sekilde Stad´dan ayrilmasi beni cok üzdü :mad: ne olursan ol öyle Fakir klüblere karsi hava atma.Havani alirlar !!yiyorsa 4 Eylüle indir bakalim O Helikopterini.....[/I][/B] |
-->: SİVASSPOR/V.Manisaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Beraberlik iyi sonuç. Biz 1-0 öne geçerde korumaya çalışırsak gol yeriz ve yeniliriz ne katı savunma yapmalıyız ne de çok açık oynamalıyız. Ama ilk golü biz yersek karşılığını veremeyiz ve maç farka gidebilir tek şansımız artık onların da baskı altında oynamaları ve bu baskıya alışmakta zorluk çekmeleri bu haftaki Antalya maçı bize bunu gösterdi...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
yeneriz gibime geliyor inşallah gibime gelmez yneriz
|
[COLOR="Red"][B]SELAM VE SAYGILAR BEN SKORDA YAZIYORUM SİVASSPOR - 3 - V.MANİSA - 1 - GOLLER BALİLİ - HAKKI - VE GÖKHAN
KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVAS [/B][/COLOR] [COLOR="red"][B]UMUTLAR BİTTİĞİ YERDE HAYAT BİTER BEN UMUT BİTİRENLERE SESLENİYORUM SİVASSPORUM İLKLERİ SEVER MANİSAYI DA YENER[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B]ZARALIX1968""""""""""""""""""""RECEP YÜKSEL[/B][/COLOR] |
[QUOTE=CAGLAYAN;159532][B][I]Aynen Katiliyor ve Bende SIVASIM 3:1 Alacak Diyorum.
dünki Manisa/Antalya macinin sonunda Vestel Baskani Sayin ZORLU´nun Hareketleri benim hic Hosuma gitmedi.. Sahanin ortasina Helikopter indirip caf cafli bir sekilde Stad´dan ayrilmasi beni cok üzdü :mad: ne olursan ol öyle Fakir klüblere karsi hava atma.Havani alirlar !!yiyorsa 4 Eylüle indir bakalim O Helikopterini.....[/I][/B][/QUOTE] İnşallah abi haftaya Vestelin ekranını çizeceğiz. Gurur, kibir abidesi Vesteli 4 Eylül'ün çimlerine gömeceğiz inşallah. Yeterki yiğido takımına sahip çıksın. O akşam stadı boş bırakmasın. Ben daha önce de tahminimi yazmıştım şimdi yineliyorum: [COLOR="Red"]Sivassporum : 4[/COLOR] Vestel : 2 |
VESTEL HEZİMETE UĞRAYACAK 4 EYLÜLDE
SİVASSPOR 3 V.MANİSA 0 |
alıcaz abi bu macı
banko Sivas 3 1 |
bu maç bence 1-0 biterrrrrrr yeneriz
|
Sivasspor maçı naklen yayında yok
Sivasspor maçı naklen yayında yok
Cuma günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Sivasspor-Vestel Manisa maçının naklen yayın programında olmadığı açkılandı. Yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yapılan açıklamada, aynı gün saat 14.30’da oynanacak olan Gençlerbirliği-Trabzon maçının naklen yayınlanacağı belirtildi. Sivasspor-Vestel Manisa arasında oynanacak olan zorlu 90 dakika, Cuma günü saat 20.30’da 4 Eylül Stadı’nda başlayacak. |
sivasspor bu maçı kaybeder gibime geliyor...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:10. |