![]() |
--->: HAKKI ABİ BAŞIN SAĞOLSUN
sevgili gardaşım Hakkı
başın sağolsun diyebiliyoruz ancak, elden birşey gelmiyor, sana ve tüm ailene sabır diliyorum, allah geride kalanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hakkı abim Annene Allahtan rahmet diliyorum...Allah(c.c) rahmet eylesin.Allah(c.c) Ahir dünyada utandırmasın.Sizlerde Allah(c.c) sabır versin.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Hakkı kardeşim Allah rahmet eylesin. Allah sana sonsuz sabırlar ve uzun ömürler versin. Merhumenin toprağı bol, günahları affolsun. Kolay değil biliyorum, ama metanetli ol. Kardeşim benim...
|
-->: HAKKI ABİ BAŞIN SAĞOLSUN
Hakki kardes basin sagolsun ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun ALLAH sizlere saglikli ve uzun omurler versin.
|
Allah Rahmet Eylesin Geride Kalanlara Allah Sabır Versin Mekanı Cennet olsun
|
[COLOR="Blue"][B]Başın sağ olsun Hakkı ağbi,merhumeye Allah'tan rahmet geride kalanlara sabrı cemil niyaz ederim.[/B][/COLOR]
|
Hakkı abi Başın Sağolsun
Allah mekanını Cennet etsin. |
[B][COLOR="Blue"]Annemin vefatından dolayı ;
Gerek bizzat cenazeye iştirak ederek, gerek telefon ile arayarak ve gerekse mesaj/mail/ ile ulaşarak acımı paylaşan tüm dostlarıma teşekkür ederim.. Gerçektende mutlulukların paylaşıldıkça büyüdüğü gibi, acılarda paylaşılarak küçüldüğünü, azaldığını yaşadım.. tüm dostlarımında acı ve sevinçlerini dostları ile paylaşmalarını diler, tekrar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.[/COLOR][/B] |
HAKKI KARDEŞ BASIN SAĞ OLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.
MERHUMEYE ALLAHTAN RAHMET DEĞERLİ TİMİÇUN AİLESİNE YÜCE MEVLADAN SABIRLAR DİLİYORUM MEKANI CENNET OLSUN |
olum kacınınılmaz son bu fanın dunayda ...
HAKKI abı oncelıkle basın saolsunn... anamızın mekanı cennet olsun.. rabbım gerıde kalanlara sabır versın... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11. |