SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Beşiktaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8925)

buloca021 06.11.2006 22:17

-->: Beşiktaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

bence besıktas deplasmanından puan veya puanlarla donecegız.besıktas mutlak 3 puan almak ıcın cıkacak ve uzerımıze gelecek eger bıze baliliyi kullanırsak ve hakkıyıda tutarsak allahın ıznıyleee puan alırızz....

özlemişim 06.11.2006 22:48

--->: Beşiktaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

öncelikle ülkeme tekrar döndüğüm için çok mutkluyum.sivasa hiç gitmedim allah izin verirse rusyaya tekrar dönmeden sivası göreceğim.sivassporluyum diyorum.demek zorundayım.çünkü ailem her zaman bu güzel kelimeyi zikreder.sivassporun maçınıda izleyeceğim.inşallah nasip olursa.

sivasspor bu maçtan 1 puan çıkartsın bize yeterdiye düşünüyorum

sivas:0 bjk:0

puar 08.11.2006 17:53

bence bu macta gol olmaz 0 0 biter mac

buloca021 08.11.2006 18:25

1 puan tememnı edıyorum ama;ınonuden puanla ayrılmamız cok zorrr.

nazimgulturk 08.11.2006 19:20

SİVASSPOR:1
BJK :0

BU MAÇ DÖNÜM NOKTAMIZ MUTLAK 3 PUAN ALICAZ
REİS 58

1967_CLUB_ÖZGÜR 08.11.2006 20:01

Kazanacağımızı Hiç sanmıyorum...

2-0 :(

nazimgulturk 08.11.2006 20:16

ÖZGÜRRRRRRRRR KAZANACAĞIZ OĞLUM GÖRÜRSÜN

USKUDARLI1908 08.11.2006 21:00

sönmez abi ben iftara gelenlerden biriyimm abi orda konusmustuk bjk macı ıcın abı suan en az 30 kısı macınızdaa orayı senlık alanına cevırmeyee hazırızz cok guzel sprızlerımızde olucak eger bıseler olursa abı bıze bı sekılde ulas abı ya tarıktan kı tarıgın ankara ya gıtme durumu var ya da nıhat abıyle falan ulas abı bıze !! üsküdarlıalr olarak sızı besıktas macında yalnız bırakmıcaz emın olabılırsın abı !! ıstegıne gore en az 30 kişi gleiriz !! haber bekliyoruz tam olarak.
bu arada ben murat abi.

SONMEZ 08.11.2006 22:34

--->: -->: Beşiktaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=USKUDARLI1908;164818]sönmez abi ben iftara gelenlerden biriyimm abi orda konusmustuk bjk macı ıcın abı suan en az 30 kısı macınızdaa orayı senlık alanına cevırmeyee hazırızz cok guzel sprızlerımızde olucak eger bıseler olursa abı bıze bı sekılde ulas abı ya tarıktan kı tarıgın ankara ya gıtme durumu var ya da nıhat abıyle falan ulas abı bıze !! üsküdarlıalr olarak sızı besıktas macında yalnız bırakmıcaz emın olabılırsın abı !! ıstegıne gore en az 30 kişi gleiriz !! haber bekliyoruz tam olarak.
bu arada ben murat abi.[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]Muratcım,
Özer de bana mesaj göndermiş,
aradım ama telefonu, çaldı-açılmadı...!
Yarın tekrar ararım...
Gösterdiğiniz alakaya tüm arkadaşlar adına
teşekkür ediyorum...
.
.
.[/COLOR][/B]

troxxo 08.11.2006 23:25

[B][COLOR="Green"]Bu konuda hissiyata önem vermeden birazda istatistik kullanarak tahminimi yapacak olursam;

Beşiktaş ligde yapmış olduğu karşılaşmalar neticesinde; toplamda 6 galibiyet 3 beraberlik 3 malubiyet almış, durum bizim açımızdan biraz daha farklı gözüküyor 3 galibiyet 3 beraberlik 6 malubiyet almışız.
Beşiktaş son 6 maçta ise 3 galibiyet 2 beraberlik 1 malubiyet almış, biz 2 galibiyet 1 beraberlik 3 malubiyet almışız.
Beşiktaş evinde oynadığı maçlardan 4 ünde kazanmış, 1 inde berabere kalmış ve 1 kez de yenilirken 10 gol atmış ancak kalesinde 6 gol görmüş , Sivasspor ise deplasmanda oynadığı oyunlardan 2 galibiyet 2 beraberlik 2 malubiyet alırken 7gol atmış, kalesinde de 7 gol görmüş,

Sivasspordan Peczenin görevinden ayrılması nedeniyle boşalan teknik direktörlük koltuğunu Bülent Uygunla hızlı bir şekilde dolduran yönetim, haftalardır kan değişimine gereksinimi olmasına karşın Beşiktaş maçı öncesi böyle bir değişikliğe gitmesi Sivassporda oyun düzenini de etkileyebilir.
Beşiktaş cephesinde ise son 2 haftada ligin şu anda 15. ve 16. sıralarındaki takımlarla berabere kalması nedeniyle ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmaması veya korunması amacıyla Sivasspor maçında varını yoğunu ortaya koyacağı düşünüldüğünde Sivasporumuzun işi biraz zor diyorum.[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57.