SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9003)

1967_CLUB_10UR 13.11.2006 20:36

--->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]DENİZLİSPOR MAÇI ÖNCESİNE DÖNMEK İSTİYORUM BU MAÇ ÖNCESİ YAPILAN AÇIKLAMARLAR DA TARAFTAR GÖRÜŞLERİNDE MAÇIN 6 PUANLIK MAÇ OLDUĞU YENMEKTEN BAŞKA YOL OLMAYACAĞI VS.VS YAZILDI ÇİZİLDİ.BU HAFTA OYNAYACAĞIMIZ TARBZONSPOR MAÇIDA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR 6 PUANLIK BİR MAÇ DAHA BU SEFER Kİ RAKİP 4.BÜYÜK BELKİ BİRAZ DAHA CİDDİYE ALIRIZ BU MAÇI 3 PUANI ALIRIZ.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

furky 13.11.2006 23:25

gencler Galatasaray Deplasmani Bizimdir!!! Buraya yaziyorum

Flavio 14.11.2006 00:00

-->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV

Bjk yle seriye iyi başladık devamını bekliyoruz.

yigidolar06 14.11.2006 12:15

[QUOTE=yigido Atilla;164912][B][I][COLOR="DarkRed"]Cok zor bir dönemde takimin basina gectin bu isi nicin 4 hafta önce gerceklestermedi pecze ile olmayacagini sende biliyordun daha rahat maclarda takimin basinda olurdun, öyle bir haftada takimin basina gecmek cesaret ister Antrönerlik kariyerini bitirebilirsin veya türkiye iyi bir antröner kazanabilir Atesten gömlek giydin Allah yardimcin olsun Bülent hoca kendine cok iyi bir yardimci hoca secer takimin kondisyon, fizigi, dayanikliligi cok önemli mac 90 dakika .... peczenin yardimci kondisyon Antröneri bu isin Acemisi idi sahada takim 70 dakikadan sonra oyun disiplininden kopuyordu süper lige ayak uyduramadilar görevi birakmak zorunda kaldilar Bülent hoca Akilli ol ve Yardimci Antrönerini iyi sec....Yardimci Antröner takimin gizli kahramanidir hic bir zaman ön planda olmaz bu kisilerin basarisin dan medya bile bahsetmez ....... Ama cok önemlidirler !!!!!!!![/COLOR][/I][/B][/QUOTE] BU GÜZEL TESPİTİNDEN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDİYORUM

yigidolar06 20.11.2006 10:14

[QUOTE=sinan-58;164928]BİZ ZOR TAKIMLARI YENİYOZ ONUN İÇİN BİZ BU MARATONDAN 9 PUAN ÇIKARACAĞIZ[/QUOTE]
YEĞENİM TAHMİNİN DOĞRU CIKIYOR SENİ KUTLARIM

vuslat5858 20.11.2006 12:31

SIRA GALATASARAYA GELDİ İNŞALLAH BU MAÇIDA ALACAĞIZ

Flavio 20.11.2006 12:36

2 de 2 geldi Cimboma onuda yenersek artık bi rekor kırarız.3 tane büyüğü üstüüste yenen tek külüp

yigido_bekir 20.11.2006 17:17

besıktasla trabzon gıttı allah galatasaraydanda 3 puan nasip eder ınsallah

TracyMcGrady58 20.11.2006 17:51

3 zor macin 2sini arkamizda biraktik ve bu 2 mactan 6 puan topladik.Insallah gelecek gs macindanda puan ve ya puanlarla ayriliriz

SONMEZ 20.11.2006 18:11

--->: -->: --->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV

[QUOTE=yigidolar06;165667]ÖNCE İNANACAKSIN VEDE GÜVEVNECEKSİN Kİ BAŞARI GELSİN FENER MACINDA ÜSTÜN OLAN TOPA SAHİP OLAN BİZDİK VE 4 TANE GOLÜ HEDİYE ETTİK ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ MACIN İKİSİNİ VEYA BİRİNİ ALIRIZ VEYA BİRİNİ ALIP İKİSİNDE BERABERE KALIRIZ BEN GÜVENİYORUM YİĞİDOLARA[/QUOTE]

[QUOTE=yigidolar06;165667]dersimize iyi calışmalıyız arkadaşlar konumuz neydi GÜVEN GÜVENECEĞİZ KİMLEREMİ TARAFTARA OYUNCULARA HOCAYA YÖNETİME[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]yiğidolar06 [/COLOR]kardeşimizin bu konuda
yazdıklarını baştan beri okudum da;
yorumları genelde pozitif yönde...!
Aynı frekansta düşünüyoruz...!

Zorlu dönemecin ilk ikisini kayıpsız atlattık...!
Üçüncüsü için haydi hayırlısı...!
.
.
.[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:18.