![]() |
-->: BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI SİZCE KİMDİ ?
[QUOTE=yigidolar06;166171]PETKOVİÇ İKİ GOLÜ CIKARDI MURAT İKİ GOLÜ CIKARDI İLHAN GOLÜN ASİTLİĞİNİ YAPTI MEHMETTE YAZDI. AMA TAKIM OLARAK HATASIZ OYNADILAR KUTLUYORUM TRABZON MACININ PROVASI GİBİYDİ[/QUOTE]
AMA EN KÖTÜSÜ TARAFTARDI UTANMADAN BJK TÜRÜBÜNLERİNDE MACI SEYRETTİLER |
bence mehmet yıldız beşiktaş defansını he pozisyonda allak bullak etti helal sana buldozer mehmet
|
Hepsi birer yıldızdı fakat Mehmetle Petko biraz daha ön plana çıktı.
|
--->: BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI SİZCE KİMDİ ?
nazar değmesin de kaleci petkoviç sahada yıldızlaştı
|
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Century Gothic"][FONT="Comic Sans MS"]arkadaşlar herkes üzerine alınmasın ama iki gün önce mehmete yerin dibine batıran arkadaşlar şimdi yere göğe sığdıramıyor?söylemiştim yine söylüyorum mehmetin bu takımda oynaması hata takım onun haricinde çok iyi[/FONT][/FONT][/B][/COLOR]
|
[B][U][COLOR="Magenta"]kesınlıkle petkovıc bence....[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR="magenta"]destek hep, beraber hep el ele..[/COLOR][/B] |
Son dakiklarda yaptığı kritik kurtarışlarla tabiki maçın adamı petkoviçtir. Ve alınan galibiyette en büyük pay sahibidir....
|
BEŞİKTAŞ MAÇININ YILDIZI SİZCE KİMDİ ?
[I]Petko pozisyonlara engel olmasa bizar zor yenerdik.
Bu kadar gol pozisyonuna girip de gol atamayan birinin neden 90 dakika oynatılmadığını bu maçta çok da net görüldü. Mehmet'in kendisini yetiştirmesi lazım. Son vuruşları çok kötü.[/I] |
[QUOTE=samiyusuf58;166273][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Century Gothic"][FONT="Comic Sans MS"]arkadaşlar herkes üzerine alınmasın ama iki gün önce mehmete yerin dibine batıran arkadaşlar şimdi yere göğe sığdıramıyor?söylemiştim yine söylüyorum mehmetin bu takımda oynaması hata takım onun haricinde çok iyi[/FONT][/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] SENDEKİ BU DÜŞÜNCEYİ ANLASMIŞ DEĞİLİM ZORLA GÜZELLİK OLMAZ MEHMET YILDIZ OYNADIKCA SİZLER DE ONU SEVECEKSİNİZ ADAM 3 VEYA 4 GOL ATSAYDI BJK TAŞA NE DERDİN ACABA
|
bence maçın yıldızı teknik patronumuz BÜLENT UYGUNDUR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:08. |