SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9162)

UTKUM_58 22.11.2006 02:01

--->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

guzelbir ornekk teskil etmiss sayin UMIT CETINKAYA.tsklerimizi sunarizz..umarim tum sivasli isadamlarina ornek olurr buguzel davranisi ve sivassporumuza katkisi

Dağcı 22.11.2006 08:23

SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

[B][COLOR="Red"]Bu tür desteklerin tüm sezon boyunca devam etmesi temennisi ile Sivas Tur ailesine teşekkür eder, hayırlı yolculuklar ve bol kazançlar dilerim.

Umarım bu jest, diğer firmalarımıza da örnek olur.[/COLOR][/B]

EMİNÇOLAK 22.11.2006 10:07

-->: --->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

[QUOTE=serhankaburcuk;168389][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk önce bu büyük jest için [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]firmasına teşekkür ediyoruz...Ama bu aracın sağlanmasında bizzat bizimle ilgilenen yetkililerden [COLOR="Red"]Tarkan GÜZEL [/COLOR]abimizede ayrıca teşekkür ederim..

Dün akşam [COLOR="Red"]SİVAS TUR [/COLOR]sahibi Dr. [COLOR="Red"]Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyle bizzat görüştüm.Kendisi şeker gibi bir insan ve tam bir Sivaslı dostu ....Kendisi aslen Zonguldak ilinin Ereğli ilçesinden olmasına rağmen Sivası ve Sivassporu çok seviyor...Bundan öncede Sivasspora yaptıkları ortada...Ayrıca [COLOR="Red"]Dr.Ümit Çetinkaya [/COLOR]beyin Sivasta eğitim için yaptığı katkılarıda unutmamak lazım...

Bundan sonrada [COLOR="Red"]Dr. Ümit ÇETİNKAYA [/COLOR]beyden Sivasspor için ve büyük taraftarı için desteklerini esirgemeyeceğini umuyoruz...

Kendisine tekrardan saygılarımı gönderiyorum...Bu davranışın diğer İşadamlarımızda örnek teşkil etmesini temenni ediyorum....

[COLOR="Red"]Serhan KABURCUK
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B]DERNEĞİMİZE VE SİVASSPOR TARAFTARINA YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA VE SİVAS TUR FİRMASINA TEŞEKKÜR EDERİM..[/B]

yigido_bekir 22.11.2006 11:04

-->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.

helal olsun sivas tura ne dıyelım ornek bır davranıs

ÜNİ_67_BAŞKAN 22.11.2006 12:19

SİVASTURA

KATKILARINDAN DOLAYI TESEKÜRLERRRR...
__________________________ÜNİ_67_BAŞKAN__________________________

SONMEZ 22.11.2006 12:36

[B][COLOR="Blue"]Takımımıza ve taraftarlarımıza destek olan,
tüm sponsor firmalara teşekkür ederiz...

[COLOR="Red"]Sivas Tur [/COLOR]firmasının bu desteğiyle [COLOR="Red"]1967 Derneğimizin[/COLOR]
[COLOR="Red"]İstanbul'[/COLOR] a gelecek olması bizleri oldukça
memnun etmiştir...!
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar olsun inş...
.
.
.[/COLOR][/B]

aPaÇi-1 22.11.2006 13:50

[COLOR="Red"]FİRMALARDAN VE İŞ ADAMLARINDAN DESTEK APAÇİLERDENDE SİVASSPORUMUZA DESTEK TEŞEKKÜRLER SİVAS TUR APAÇİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ 1[/COLOR]

PRoFeSSioNaL 22.11.2006 14:41

çook sevindim valla

inş.kazasız belasız gelirler

HALİT 22.11.2006 16:47

[B]Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA
Sivasli olmamasina ragmen
böyle güzel bir jestde bulundugu icin
onu tebrik ediyorum[/B]

nazimgulturk 22.11.2006 16:51

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL DAVRANIŞ BU DESTEĞİN DEVAMINI DİLERİM TEŞEKKÜRLER ÜMİT BEY ..........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:34.