SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   AYNI RENK FORMA YANILTTI!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9223)

burak_baykal 26.11.2006 19:00

-->: --->: AYNI RENK FORMA YANILT!!

evet aynısı öyle ben maçda seyrederken bile şaşırıyordum hangisi bizimkiler diye ama eğer bizmkiker başka forma giyseydi daha iyi olur ve daha değişik maç olurdu.ama canı sağolsun sivasda ezeceğiz.fazla sevinmesinle şampiyon olamacaklar inşallah bize yapılan hakaretten dolayı kınıyorum gs taraftarlarını

cavres__ss 26.11.2006 19:23

-->: AYNI RENK FORMA YANILTTI!!

bahane bahane arkadaş o zaman değiştirsinler başka formamı yok misafir takımın forması yoksa ev sahibi takım değişsin bal gibi bahane

karacaören34-58 26.11.2006 20:37

[B]BÜLENT BEY RENKLERİ BAHANE ETMESİNE GEREK YOK ALDIĞI MAĞLUBİYETİ KABÜLENMEK ZORUNDADIR HATASINI KABUL ETMESİ LAZIM NEDEN WOOTER GİBİ ORTA SAHANIN BEYİNİ OYNATMIYOR ŞİMDİDE BÖYLE BAHANE BULUYOR...[/B]

harun afacan 26.11.2006 22:20

adamlar oynadı yendi işte... neforması kardeşim bülent hoca BAHANE YARATMA konusundaki yeteneğini taktik konusundada gösterirse biz bu ligde harikalar yaratırız SONUÇTA YENİLDİĞİMİZ TAKIM GALATASARAY BU KADAR ÜZÜLMEYİP İLERKİ HAFTALARA BAKALIM CANIMIZ SAĞOLSUN YİĞİDOLAR

sinan-58 26.11.2006 22:40

arkadaşlar forma karşıtılıyordu bulent haklı bulent in ustune gitmeyin oda zaten diyor ilk yarı kotuyduk diye ve 2 golleri ofsayt ti bunlar bahane değil onu bizde biliyoz ama defans ta renkler karıştırılabilir futbolcu o atmosferde ama kotu oynadık diyor bulent ve bizim forvetlerimize top oynatmadılar top balili veya mehmet e gelince 3 kişi anında etrafını sarıyordu ah keşke ilk 20 dakika katı defans yaptıktan sonra açılsaydık bu maçı alırdık ama olsun sonunda buyuk takıma yenildik olsun buyuk takımlardan puan beklemiyelim

jangbogo_58 26.11.2006 22:52

BELKİ FORMANIN ETKİSİ OLABİLİR BENCE BAHANE OLDUĞUNU SANMIYORUM GAYETTE İYİ OYNADIK ŞANSIMIZ YOKTU SADECE

myway 27.11.2006 00:23

BÖYLE SAÇMA Bİ BAHANEYİ DE İLK DEFA DUYUYORUM DEMEK BUNLARI DA DUYACAKTIK...YILLARDIR FUTBOL İZLEDİM BÖYLE BAHANE GÖRMEDİM ....SULAR KESİLDİ YENİLDİK GİBİ Bİ ŞEY..::D...AMA BELKİ DE RENKLER KARIŞTI KELİMESİYLE BİZİM OYUNCULAR DA GALATASARYLI OYUNCULARA YARDIM EDER ŞEKİLDE OYNADILARI KASTETMİŞ DE OLABİLİR...UMARIM ÖYLEDİR YANİ

yenicubuklu 27.11.2006 03:31

Bulent Uygun hocanin bu tesbiti cok dogru. ancak tek sebep degil. hic beklemedigim bir anda tk. dr. oldu. ama azimli ve istekli. kendisine bir tavsiyem var bilmem ulasirmi MAC ONCESI YADA SONRASI VERDIGI DEMECLERI COK IYI DUSUNUP VERMESI GEREKIR. ZIRA BU KENDI AGIRLIGINI GOSTERIR VE GELECEKTE KARIYER YAPMASINA YARDICI OLUR.
kendini cok basarili buluyorum

rguler 27.11.2006 07:31

--->: -->: AYNI RENK FORMA YANILTTI!!

[QUOTE=koyu58;169598]evet yenildik ama bahane gayet mantıklı maçı izlersen görüsün bunada şükür inşallah haftaya kazanırız[/QUOTE]

:mad: aynı karışıklık rakip takım içinde geçerliydi onlar neden bizim futbolculara yanlış pas vermediler.yenilgiye kılıf hazırlamakta üstümüze yok.bülent uygun görünce çoook sinirlenmiş.maç başlamadan neden itiraz etmedi.bunu sormak lazım.:mad:

Dağcı 27.11.2006 07:34

AYNI RENK FORMA YANILTTI!!

[B]Benzer renkler göz yanılmasına sebep olur, doğru. Ancak maça çıkarken herkesin gördüğü şeyi görmediniz mi? Peki ikinci devre neden formamızı değiştirmedik?

Olay kısaca şu; Gerets başına gelecekleri bildiği için oyunu yarım saatte çözdü. İlk on dakika'da gelen 2 gol herşeyi bitirdi.

Bizim maç boyunca dişe dokunur 3 pozisyonumuz var.

Hakem'de takdir hakkını Gs'den yana kullanınca ortaya bu sonuç çıktı. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:41.