SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GÖKHAN ÇILGINLIĞI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9509)

serhankaburcuk 21.12.2006 17:47

--->: AYIP ETTİN GÖKHAN

[QUOTE=sivaslı wooter;175775][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş bence konuyu açan abircan abimizi değil de, bu hareketi yapan gökhan bozkaya'yı kınamamız lazım...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gökhanı neden kınayalım ki ....Onu bir futbolcu olarak değil de Bir baba olarak düşünsen bu kanıya varmazdın herhalde....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

sivaslı wooter 21.12.2006 17:49

[QUOTE=serhankaburcuk;175779][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gökhanı neden kınayalım ki ....Onu bir futbolcu olarak değil de Bir baba olarak düşünsen bu kanıya varmazdın herhalde....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]öyle diyorsunda gökhan'ın bu hakareti hoş bir hareket mi, kaldı ki böyle bir haberi herkes yapabilir, bütün internet siteleri ve gazeteler bu haberi yayınladı, ne olursa olsun gökhan bu hareketi yapmaması lazımdı...[/B][/FONT][/COLOR]

merkez_emre 21.12.2006 18:07

--->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...

o zaman takımda ki x oyuncu Ali kıran Başkesen olsun mafyalık yapsın bizde kımse duymasın die haber yapmayalım olmaz!!!! ortada bi yanlıs varsa bu herkesın yanlısıdır eger suclu ise cezasınıda alması lazım!

talha58 21.12.2006 18:28

Mağdur olan doktor maalesef benim akrabam. inşallah birşeyi yoktur. burda duydum dün olayı. Gökhan'ı da zaten geçen yıl Tcdd hastanesinde görmüştüm. Yine çocuğunun tedavisi için uğraşıyordu. Demekki sağlık sorunları var. Umarım hiç kimsede birşey yoktur.

fm58 21.12.2006 18:48

Zor durumda olsa bile ayıp etmiş.

SIZIRLI_PEKER 21.12.2006 19:46

[QUOTE=58bekir;175750]Bugün Gökhan' a yarin bize olan olaylar. Bir baba bebeğinin ağır hasta olmasındaki halini bir düşünün.
Birde o anda Doktorun vurdumduymazlığını ve bir babaya karşı tavrını düşünün.
Maalesef Türkiyemizdeki doktorların bir çoğu havalara girmişler.
Hastaları insan yerine dahi koymayan doktorlarımız var.
Neden bunu görmezden geliyor bu insanlar. İnsana değersiz bir eşya gibi davranan doktorlarımız var maalesef. Bunu birçoğumuz maalesef yaşıyoruz.
Durumda gösteriyorki, Gökhan' da böyle bir durumda gerekeni yapmıştır.
Kesinlikle şiddete karşıyım ama böyle bir durumdaki babanın halini birde siz düşünün.

Lütfen kendinizi Gökhan' ın yerine koyun ve bir düşünün.[/QUOTE]

öyle mi olmus ki???nerden biliyoruz!!!ben buna inanmiyorum ve yahut inanmak istemiyorum biz sivasliyiz gökhan bize yakismayan birsey yapmisdir ben bunu bir sivassporlu futbolcunun yapmasini kiniyorum

aquacity58 21.12.2006 19:51

-->: --->: AYIP ETTİN GÖKHAN

[QUOTE=Tuncay;175680]Evet kaba kuvvet kullanmak hic bir insana yakismaz. Ama bazen hastahanelerimizde oyle haksizliklarla karsilasiyoruz ki insan insanligini unutuyor. Bir taninmis futbolcu bekletiliyorsa, gel gor vatandasin halini.Gokhanin yaptigi kisiye ve olaya gore yorumlar degisebilir...[/QUOTE]

evet kardeş dediğin gibi haksızlık çoook oluyooorrr çoooooookkkk
onlarıda ancak kaba kuvvetden anlar
[COLOR="Red"]yoksa gökan bozkaya öyle bir şey yapmaz[/COLOR]peki gökanın yerinde siz olsanız ne yaparsınız

aquacity58 21.12.2006 19:53

-->: --->: AYIP ETTİN GÖKHAN

[QUOTE=sivaslı wooter;175775][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş bence konuyu açan abircan abimizi değil de, bu hareketi yapan gökhan bozkaya'yı kınamamız lazım...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

sen onun yerinde olsan ne yaprdın o yine elmacık kemiğini kırmış
ben o nun sağlam kemiğini bırakmazdım

deli_yigido 21.12.2006 20:28

-->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...

Kesinlikle bu hareketi ona yakışmamış........

superglam 21.12.2006 20:36

[B][COLOR="Navy"][I]Ben gökana kesinlikle katılıyorum. sanırım siz acılar içinde kıvranan çocuğunuzla saatlerce bekletilmediniz. kucağımda 40 derece ateşler içindeki çocuğumla doktorlara yalvarırken; bekle kardeşim bakacaz diyorlardı. ya çocuğum ölüyor ne olur bakın diyordum. birşey yok diyorlardı. çocuk kucağımda gözleri çekilmeye başlayıpta havale geçirince bu sefer tüm doktorlar koştu .. illa elimde ölmesimi gerekir müdahale etmek için. tabi ben ağzıma gelen herşeyi söyledim ama hiçbir doktor Allahtan karşılık veremedi.. verselerdi sanırım birkaçının elmacık kemiğini bende kırardım. Yaşamayan bilmez arkadaşlar.! umarım hiç kimse Gökana hak vermek zorunda kalmaz yani aynı durumu yaşamaz...[/I][/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:02.