![]() |
--->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
görüntü çok güzel arkadaşlarda galiba en az 10yıllık bi görüntü gibi geldi bana
yanılıyormuyum acaba |
[QUOTE=blueways;180497]görüntü çok güzel arkadaşlarda galiba en az 10yıllık bi görüntü gibi geldi bana
yanılıyormuyum acaba[/QUOTE] yok sanmam zaten kavşaklar yeni yapıldı sayılır.2-3 yıllık olabilir.Belkide yanılıyorumdur..:confused: |
[QUOTE=IsYaNKaR;179438][CENTER][COLOR="Red"]Arkadaşlar Google Earth Programında bile sivası bu kadar net göremiyoruz.
Resime bakın mahallenizi,evinizi hatta arabanızı bile görebilirsiniz :D Ben bir yerde buldum.Sizlerle Paylaşmak istedim..!![/COLOR][/CENTER] [URL="http://rapidshare.com/files/10232698/sivas-uydu.jpg"][CENTER]http://rapidshare.com/files/10232698/sivas-uydu.jpg[/CENTER][/URL][/QUOTE] eline saglik kardes cok güzel olmus |
[B]kardeş teşekkürler,eline sağlık,gerçekten çok güzel.[/B]
|
o kadarda yeni değil bana göre 10 yıklık var
|
[QUOTE=yasin__0658;179440]tşk ama ordaki yazılar yabancı ve ben anlayamıyorum çünkü 10 yaşındayım[/QUOTE]
---------------------------------------------------- --------[QUOTE]en iyisi sen büyüde gel:D [/QUOTE]-------- |
Hala resime bakamayan varsa buraya yazsın yardımcı olurum
|
-->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
teşekkürler abicim emeğine sağlık iyikide eklemişsin...
|
-->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
kardes eline saglik. Tsk ederim
|
bencede bu resim için moderatör arkadaşlarca sivasspor.com'dan direkt olarak link konulabilir. "isyankar" ile "leblebi82" adlı arkadaşlar indirmişler.Rapidshare beklemek anlamsız diye düşünüyorum.Saygılar...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:02. |