![]() |
-->: Şampiyonluk Albümünden ..GarDaş Sen Sivasın NeresiNdeNsiN..
UZUNYAYLA SİPER OLMUŞ BAĞRINA
ŞİİİRLER YAZILMIŞ SENİN UĞRUNA HOŞGELMİŞSİN SENDE DOST KERVANINA GARDAŞ,ALTINYAYLANIN NERESİNDENSİN? |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]YİĞİTLER DİYARI ASLAN İLİNDEN
DOSTLARIN SOYUNDAN ,AŞIK İLİNDEN BADELERLE DOLU PİRLER ELİNDEN GARDAŞ SEN SİVASIN NERESİNDENSİN? SİVAS MERKEZ....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] |
ATASPORUMU YAŞATAN SENSİN,
KISPET GİYİP PERDAH ATANIM SENSİN, CAN HEMŞEHRİMİZSİN SENDE BİZDENSİN, GARDAŞ DOĞANŞARIN NERESİNDENSİN doğanşardan sewgilerle OKAN ÇILDIR |
SİVASLIYIZ DEDİK YA GARDAŞLAR
VAR MI DAHA ÖTESİ SİVASLIYIZ BU ALEMİN KRALIYIZ..... |
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]SİVASLISIN GARDAŞ TANIDIM SENİ
NEREDENSİN SÖYLE GARDAŞ İLÇENİ? BİLİRİM BEN SİVASIMDAN GÖÇENİ GARDAŞ,SEN SİVASIN NERESİNDENSİN? Merkez...........[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B]SİVASLIYIZ DEDİKYA GARDAŞ[COLOR="Red"]TABİKİ İLBEYİN TATLICAK KÖYÜ[/COLOR][/B]
|
-GARDAŞ,SEN SİVASIN NERESİNDENSİN
[COLOR="Lime"][FONT="Arial Black"]SİVASLISIN GARDAŞ TANIDIM SENİ
NEREDENSİN SÖYLE GARDAŞ İLÇENİ? BİLİRİM BEN SİVASIMDAN GÖÇENİ GARDAŞ,SEN SİVASIN NERESİNDENSİN?[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]KÖSEDAĞ YAYLASININ ZİRVESİNDEN Mİ ? TÖDÜRGE GÖLÜNÜN ÇEVRESİNDEN Mİ? KIZILIRMAĞIN ÇEHRESİNDEN Mİ ? GARDAŞ SEN ZARANIN NERESİNDENSİN?[/FONT][/COLOR] [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]N A S I R KÖYÜNDEN[/COLOR][/FONT] |
küösedağı kanat gerer üstüne
yiğit gardaş mert davranır dosduna sahip hemşerisine nesline gardaş SUŞEHRİ'NİN neresindensin SUŞEHRİLİ-ÇILGIN-SEDAT |
zara dogumluyum ama istanbulda yaşıyorum inşallah bu yaz gitcem memleketime..
|
KELKİT VADİSİNİN GÜZEL YERİNDEN
SESSİZ DURUP YÜKESLİRSİN DERİNDEN KÖSEDAĞIN YİĞİT BEKÇİLERİNDEN GARDAŞ SEN KOYULHİSARIN NERESİNDENSİN? Sisortalıyım Gardaşlar. Koyulhisar Ortakent nahiyesindenim. Memleketimle gurur duyuyorum. Taşına toprağına gurban olduğum can memleketim.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:53. |