![]() |
-->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
Bende berlinde yasayan gurbetci bir Sivasli Türk vatandasi olarak cok sevindim .Kayseriye ucuyordu hemsehrilerimiz cok güzel olmus tebrik ederim bütün Sivaslilari.
selamlar-saglikli günler. |
--->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
Elbette ki, DÜSELLDORF veya KÖLN olmalı nedeni gayet açık. Çünkü VESTFALEN bölgesi almanya coğrafyasında, bir birine yakın ve araları 30 dakikayı bulan şehirlerle çevrili ve en çok yabancıyı barındıran bir eyalet bu eyalete en yakın HAVAALNLARI İSE ÜSTTE BELİRTTİĞİM ŞEHİRLER dir.
Bu şehirlerden uçağın SİVAS'a uçması en mantıklı ve akıllı bir seçim olur kanısını taşıyorum. ve ilgili ve yetkililere bu görüşümü tavsiye ediyor, tavsiyemin DİKKAT'e alınması ise kendi EKONOMİK çıkarları için olduğunu unutmamalılar. ve DÜSSELDORF'tan SİVASA'a bir an önce uçmak dileğiyle. ALLAH'ın en güzel selamı ile tüm okuyanları selamlıyorum. SİVAS'lı Halis K . oğlu. |
berlin...........................................................
|
Tabiki DÜSSELDORF
Bana 20 dakika |
--->: -->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[QUOTE=cahar;183312][B][COLOR="Blue"]Sivas'a uluslararası uçuşlarında başlaması çok güzel,
gurbette yaşayan hemşerilerimiz artık günlerce yollarda perişan olmayacaklar. Ankete gurbetteki hemşerilerimiz katılması daha sağlıklı sonuçların alınabilmesi için önemli, hemşerilierimiz yoğunlukla yaşadı yerlere yakın bölgelerden uçak seferlerinin olması lazım. Daha kaliteli ve sürekli hizmet alabilmek için arz-talep ilişkisinin unutulmaması gerekir.[/COLOR][/B][/QUOTE] Bu ankete Avrupa'da yaşayan hemşerilerimizin yoğun katılması lazım... Onların görüşü çok daha önemli. Haydi bakalım verecekleri oyları bekliyoruz... Burda yapılan anketin sonuçları THY ve diğer havayolu şirketleri ile paylaşılabilir. Bu noktada site yönetimine görev düşüyor. Haydi bakalım Sivas'a bir hizmette bu siteden olsun... |
Münichten ucmali cünkü Bayern eyaletinde cok Sivasli var
|
Hamburg tercihim tskler ..Saygilarim ile
|
merhaba ben hanlili 58 bede danimarkada kaliyorum burda yasayan hakin cogu sivasli ve bizler sivasli olarak her yil kayseriye ucuyoruz neden direk sivasa ucmayalim ilgililere onemle duyrulur
saygilar |
berlin-berlin
unutmayin beyler BERLIN-BERLIN-BERLIN-BERLIN |
BERLIN-BERLIN-BERLIN
BERLINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:54. |