![]() |
--->: İVAN CVETKOV
Bence de kaliteli bir oyuncu. Yalnız Pierri gelince durumu ne olacak merak konusu. Ben kalmasından yanayım. Bol yedekli oynamamızda fayda var. Seneye hedef Avrupa kupası olacağı için Cvetkov gibi kaliteli ve Avrupa düzeyinde oyunculara ihtiyacımız var. Ben son haftalarda açılan performansından da memnunum. Teşekkürler Cvetkov....
|
-->: İVAN CVETKOV
cvetkov iyi bir topçu ama bu sene burada kalacağını sanmıyorum...
|
bence çok teknik ve becerili ama ikili mücadele yönünden zayıf ve maaleef geldiği ekolü uygulayıp basit ve tek top oynamıyor.gücünü ve oyun anlayışını tamamlarsa ki uyum sorununu yavaş yavaş atlattı bence golcümüzü buluruz.
|
Boya nasıl acaba şimdi maclarda kac kat boya atıcak ona göre :D :))
|
[QUOTE=bdogan58;191816]BALİLİ VE MEHMET TEN SONRA İNŞALLAH 3. BİR KALECİLERİN BELALISI BİR FORVETİMİZ OLUR!![/QUOTE]
bence bizim için bulunmaz bir futbolcu ama 4 tane forvetimiz var. |
iyi olur inşallah..............
|
aDam Manyaq :D Ne DiYeliMKi baŞka Cok süPeR BiRiSi
|
yaaa abi adam süper oyuncu ya sivassporda en çok beğendiğim futbolculardan birisi pis oynuya haaa:D
|
ben ıvanı çk yetersiz buluyorum
|
Bence ilk geldiği günlerde biraz uyum sorunu yaşadı ama son maçlarda uyum sorununu aşarak gayet iyi oyun çıkardı ve takıma yavas yavas ısınmaya basladı. Bence Cvetkov'un kesinlikle kalması gerekir. İnanıyorum ki gelecek sezon daha iyi bir performans sergileyecek.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:00. |