![]() |
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=yaktinbizisivas;235577]yazıklar olsun sivas sana .biz sizi kardeşimiz gördük .siz olayları provake ettiniz başımızı yaktınız ....[/QUOTE]
Biraz ii düşün birader biz size ne yaptık sahaya mı atlayın dedik siz 15 saniye dayanamayıp sahaya atladınız... Amaç ne yönetimi indirmek önce siz kendi içinizde bilik olun sonra dısarıya kabahat bulun...[/B] |
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Yiğidolar bakın görün dün yaşananlardan sonra Forumlarınızda kaç tane TRABZONSPOR'lu var.Anlayın biz Futbolu ne kadar seviyoruz ve yine anlayın ki Futbolun güzelliklerini yapmaya çalışan bir şehir bir futbol takımı olsakta izin verilmiyor.Başka takımda olabilirdi.Fakat bazı oyuncularınız sanırım bundan sonra Kentişmize ayak basamayacak.
Nitekim Mehmet Yıldız Trabzonspor dan yediği tokatı artık unutamaz. |
-->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=ao19802206;235580]Bizm futbolcular suçsuz demedim.
Yazımı iyi oku bakjalım o sahaya atlayan taraftarı mı savunuyorum? Oyların çıkş sebebi 1) Hakem 2) Sivasspor oyuncuları 3) Trabzsonspor oyuncularıdır. Daha önce böyle bir olay yaşanmadıo için bunu hiç bir şeyle kıyaslıyamazsın. Hükmen mağlubiyet şartlarına bak. Bu olaya hükmen mağlubiyet verilmez. Fakat ertleme şartlarına bakınca verilir. Bunun adaletini kim yapacak? Irkçılık suçlaması yapan herkes ********in önde gidenidir. Olayları anladıkta nerden çıktı o. Balili maç sonunda yok dedi öyle birşey. 1 saat sonra tv ye çıktı var dedi. Kim inanır şimdi ona. Ekemk verdiğiniz insanları iyi seçin[/QUOTE] Talimat ne diyor? Puan silinmesi, lig dışı bırakma ve alt kümeye indirme: Madde 28: b) Hakemin müsabakayı devam ettirme imkânını bulamaması halinde federasyon tarafından, birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına ve ayrıca olayın durumuna göre galibiyet halinde verilen puan kadar tenziline karar verilir. Tamamlanamayan müsabakaların sonuçları: Madde 29: b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya fiili eylemleri sonucu, müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın yeniden oynanmasına veya yarıda kaldığı zamanki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir. Futbol disiplin talimatı Saha olayları: Madde 30: Seyircisi, mensupları, sporcuları nedeni ile olaylardan sorumlu kuruluşlar, bir veya birden fazla olmak üzere, saha kapatma cezası veya resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası veya resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılır. Disiplin Kurulu, olayın ağırlığına göre, saha kapatma ve seyircisiz oynama cezasını birlikte uygulayabileceği gibi sorumlu kuruluş hakkında yalnızca para cezası vermekle de yetinebilir.[/B] |
3 puanınız hayırlı olsun kardeşlerim...trabzon tarafarının böyle olduğunu bilmezdim...sahaya girip hem dayak yediler hem elindeki 3 puandan oldular...SİZDE SAĞDUYULU, OLUN ESENLE KALIN KARDEŞLERİM..........KAYSERİDEN SEVGİLERLE...
|
[IMG]http://img368.imageshack.us/img368/4278/tsjv8.jpg[/IMG]
|
[B][QUOTE=1967ss;235586]Yiğidolar bakın görün dün yaşananlardan sonra Forumlarınızda kaç tane TRABZONSPOR'lu var.Anlayın biz Futbolu ne kadar seviyoruz ve yine anlayın ki Futbolun güzelliklerini yapmaya çalışan bir şehir bir futbol takımı olsakta izin verilmiyor.Başka takımda olabilirdi.Fakat bazı oyuncularınız sanırım bundan sonra Kentişmize ayak basamayacak.
Nitekim Mehmet Yıldız Trabzonspor dan yediği tokatı artık unutamaz.[/QUOTE] Futbolu sevmek başka j-holiganlık başka gelin yorumlarınızı yapın ancak usulü dairesinde olsun... Hakaret, küfür olmadığı sürece tartışmaya açığız...[/B] |
Yillarca kahrolsak dertten kederden,
bilsek ki kellemiz kopar bedenden. ASKIMIZ harbiden hemde derinden. A S L A vazgecmem TS´em den!!! |
TRABZONSPORLULUK,
Sevgide sınır tanımayanların kendini ifadesidir, Bir kelimeye sığdırabilmektir herşeyi, En kötü gününde TRABZONSPOR uyla gurur duymaktır, Köşeye sıkıştığında çıkış yoludur, Yenildiğinde sımsıkı bağlanmaktır biricik aşkına, Göz yaşlarını elinin tersiyle silip, Göğsünü gererek TRABZONSPOR luyum demektir, Dünya'yı BORDO MAVİ görmektir, Susturmaktır takımına dil uzatanları, Tabutuna TRABZONSPOR bayrağı sardırmaktır, Resim derslerinde dağları BORDO MAVİ ye boyamaktır, Aitliklerin en güzelidir, Zaafların en güçlüsüdür, 10 yaşından beri para biriktirip maça gitmektir, Bir başkaldırıştır, TRABZONSPOR luluk bir sevdadır, Bu sevda uğruna ölümü bile göze almaktır... |
[QUOTE=sensetik;235519]Bende dün çok hakaret dolu mesejlar yazdım Trabzonlu arkadaşlara ama haklısın.Öfkeyle kalkan fırtına biçer. Bence böyle olaylardan ders almalı ve birdaha tekrar etmemeliyiz.Sağduyulu davranarak belkide Sivastaki maçta el ele vererek bunları unutabiliriz.
Sivaslı kardeşlerimden ricam, lütfen bize yakıştığı gibi davranalım ve yazalım. Sinir anında bende kötü şeyler yazdım ama sabah uyandığımda ne kendime ne de bir sivaslıya bu tavrı yakıştıramadım. ŞUNUDA UNUTMAYALIM Kİ BENZER HATALARI HER TAKIMIN OLDUĞU BİZİM TARAFTARLARIMIZDA YAPMIŞTIR.BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZ YÜZÜNDEN SİVAS VE TRABZON DÜŞMAN ŞEHİR OLAMAZ.[/QUOTE] Tşk ederim az önce osman günay arkadasımızı kendi sitemize davet ettim sizlerde buyrun gelin çünkü zaman kaynaşma zamanıdır zaman dostluk zamanıdır biz bir agacın meyveleriyiz aramızda elbette çürükler olacak önremli olan bu çürükleri agacı kurtlandırmadan yok etmektir... |
[QUOTE=1967ss;235586]Yiğidolar bakın görün dün yaşananlardan sonra Forumlarınızda kaç tane TRABZONSPOR'lu var.Anlayın biz Futbolu ne kadar seviyoruz ve yine anlayın ki Futbolun güzelliklerini yapmaya çalışan bir şehir bir futbol takımı olsakta izin verilmiyor.Başka takımda olabilirdi.Fakat bazı oyuncularınız sanırım bundan sonra Kentişmize ayak basamayacak.
Nitekim Mehmet Yıldız Trabzonspor dan yediği tokatı artık unutamaz.[/QUOTE] BU TOKATI SİZİN UNUTMAMANIZ LAZIM ,MEHMET YILDIZ TAM BİR YILDIZ IŞIĞI İLE HER TARAFI AYDINLATIYOR,KENTİNİZEDE BÜTÜN FUTBOLCULAR BİNLERCEKEZ AYAK BASACAK ORASI SENİN DEĞİL BENİMDE TOPRAĞIM ,FUTBOL SEVGİNİZ YAPICI DEĞİL YIKICI OLAYLARA OBJEKTİF BAKIN..! |
--->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=musab58;235587][B]
Talimat ne diyor? Puan silinmesi, lig dışı bırakma ve alt kümeye indirme: Madde 28: b) Hakemin müsabakayı devam ettirme imkânını bulamaması halinde federasyon tarafından, birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına ve ayrıca olayın durumuna göre galibiyet halinde verilen puan kadar tenziline karar verilir. Tamamlanamayan müsabakaların sonuçları: Madde 29: b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya fiili eylemleri sonucu, müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın yeniden oynanmasına veya yarıda kaldığı zamanki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir. Futbol disiplin talimatı Saha olayları: Madde 30: Seyircisi, mensupları, sporcuları nedeni ile olaylardan sorumlu kuruluşlar, bir veya birden fazla olmak üzere, saha kapatma cezası veya resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası veya resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılır. Disiplin Kurulu, olayın ağırlığına göre, saha kapatma ve seyircisiz oynama cezasını birlikte uygulayabileceği gibi sorumlu kuruluş hakkında yalnızca para cezası vermekle de yetinebilir.[/B][/QUOTE] TAMAMLANAMAYAN MÜSABAKALARIN SONUÇLARI: MADDE 29: a) Kulübün futbolcusu, yöneticisi, teknik sorumluları ve antrenörleri ile görevlilerinin ayrı ayrı veya birlikte hakeme fiili eylemde bulunmaları, kavgaya sebebiyet vermeleri ve bu eylemleri dolayısıyla müsabakaya devam olunması olanağının kalmadığı durumlarda, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu halde, Federasyon Yönetim Kurulu olaya sebebiyet veren takımın/takımların hükmen mağlubiyetine karar verir, ayrıca olay ve fiillerin niteliğine göre Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır. b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya fiili eylemleri sonucu, müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu halde, Federasyon Yönetim Kurulu, takımların birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verir, ayrıca olayın ve fiillerin niteliğine göre Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır. Federasyon Yönetim Kurulu, maddede öngörülen tüm hallerde karar verirken, maçın hakemleri, gözlemcisi, Federasyon temsilcisi, Federasyon veya Merkez Hakem Kurulu Üyelerinin, Disiplin Müfettişlerinin ve ilgililerin raporlarını göz önünde bulundurur. [B]Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın yeniden oynanmasına veya yarıda kaldığı zamanki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir. [/B] 20 dakika sonra herşey yoluna girmişken oyuna devam edilebilirdi!! |
Arkadaslar objektif bakalım diyalog kuralım
|
-->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=ao19802206;235601]TAMAMLANAMAYAN MÜSABAKALARIN SONUÇLARI:
MADDE 29: a) Kulübün futbolcusu, yöneticisi, teknik sorumluları ve antrenörleri ile görevlilerinin ayrı ayrı veya birlikte hakeme fiili eylemde bulunmaları, kavgaya sebebiyet vermeleri ve bu eylemleri dolayısıyla müsabakaya devam olunması olanağının kalmadığı durumlarda, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu halde, Federasyon Yönetim Kurulu olaya sebebiyet veren takımın/takımların hükmen mağlubiyetine karar verir, ayrıca olay ve fiillerin niteliğine göre Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır. b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya fiili eylemleri sonucu, müsabakanın devam ettirilmesine olanak kalmaması halinde, hakem müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu halde, Federasyon Yönetim Kurulu, takımların birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verir, ayrıca olayın ve fiillerin niteliğine göre Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır. Federasyon Yönetim Kurulu, maddede öngörülen tüm hallerde karar verirken, maçın hakemleri, gözlemcisi, Federasyon temsilcisi, Federasyon veya Merkez Hakem Kurulu Üyelerinin, Disiplin Müfettişlerinin ve ilgililerin raporlarını göz önünde bulundurur. [B]Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirmede, maçın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın yeniden oynanmasına veya yarıda kaldığı zamanki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir. [/B] 20 dakika sonra herşey yoluna girmişken oyuna devam edilebilirdi!![/QUOTE] Sivasspor yönetimi maça çıkabileceğini beyan etti ancak hakem bu şartlarda maçın oynanamayacağını bildirerek maçı tatil etti... Federasyon ya bu işi iyi bir ceza ile kapatacakki bir daha olmasın ya da hemşeircilik yapıp diğer olayların da önünü açacak... Ama bu kadar kamuoyu baskısına karşı duramaz talimatlar uygulanır...[/B] |
[QUOTE=Trabzonlu_1984;235598]Tşk ederim az önce osman günay arkadasımızı kendi sitemize davet ettim sizlerde buyrun gelin çünkü zaman kaynaşma zamanıdır zaman dostluk zamanıdır biz bir agacın meyveleriyiz aramızda elbette çürükler olacak önremli olan bu çürükleri agacı kurtlandırmadan yok etmektir...[/QUOTE]
sitenizin ismi nedir..............................................? |
[B][QUOTE=yaktinbizisivas;235603]sivaslı kardeşim biri senin arkadaşına vurdu diye ona on kişimi gireceksin ........bırakın bu işleri ..mehmetin elleri armut mu topladı demek istedin .olayların bu noktaya gelmesinde sivassporlu oyuncuların (sedat bayrak ve abdurrahman petkoviç)hariç hepsi suçludur ....bu gibi durumlarda yapıcı olmak lazım .bilmiyorum dikkat ettinmi olaylarda hiç trabzonsporlu futbolcu varmı....yakışmadı sivasa .ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin ....sivasspor golü yeyince tamamen çirlefleşti ...........yazık sivasa .biz böyle bilmezdik ..her trabzona geldiğimizde bağrımıza basardık .ama yakışmadı sivasa bilesiniz..........eğer sivas hükmen kazanırsa acaba alcağı 3 puan helal olacak mı?*[/QUOTE]
Peki birşey soracam neden 0-0 ken alkışlıyordunuz? 1-0 olunca bu olayları çıkardınız... Maç berabere giderkende sahada aynı futbolcular vardı... [/B] |
[QUOTE=yaktinbizisivas;235603]sivaslı kardeşim biri senin arkadaşına vurdu diye ona on kişimi gireceksin ........bırakın bu işleri ..mehmetin elleri armut mu topladı demek istedin .olayların bu noktaya gelmesinde sivassporlu oyuncuların (sedat bayrak ve abdurrahman petkoviç)hariç hepsi suçludur ....bu gibi durumlarda yapıcı olmak lazım .bilmiyorum dikkat ettinmi olaylarda hiç trabzonsporlu futbolcu varmı....yakışmadı sivasa .ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin ....sivasspor golü yeyince tamamen çirlefleşti ...........yazık sivasa .biz böyle bilmezdik ..her trabzona geldiğimizde bağrımıza basardık .ama yakışmadı sivasa bilesiniz..........eğer sivas hükmen kazanırsa acaba alcağı 3 puan helal olacak mı?*[/QUOTE]
trabzonsporlu futbolcular kimi dövecekti ki? kendi taraftarını mı yoksa sivaslı futbolcuları mı? saldırı trabzonlu futbolculara yapılmadı ki saldırsınlar...biraz mantıklı yorum yap.. |
--->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=musab58;235607][B]
Peki birşey soracam neden 0-0 ken alkışlıyordunuz? 1-0 olunca bu olayları çıkardınız... Maç berabere giderkende sahada aynı futbolcular vardı... [/B][/QUOTE] arkadaşım sen galiba maçı izlemedin .....trabzonspor golü atınca sivassporlular çıldırdı .........işi provakatörlüğe verdi .başardılar .acaba alınacak 3 puan helal olacakmı sivasa |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=yaktinbizisivas;235610]arkadaşım sen galiba maçı izlemedin .....trabzonspor golü atınca sivassporlular çıldırdı .........işi provakatörlüğe verdi .başardılar .acaba alınacak 3 puan helal olacakmı sivasa[/QUOTE]
Maçın hepsini seyrettim... Sivasspor aynı futbolu oynadı 90 dakika boyunca ancak olaylar Ayman girince başladı olaya birde bu yönüyle bak Baliliyle devamlı uğraştı... Mecnun başkanın dediği gibi Arap-İsrail savaşı burada çözülemeyecek kadar büyük... Onun işi futbol oynamak isyaset değil... Ayrıca 3 puan federasyon Sivas haklı derse neden helal olmasın...[/B] |
yav artık bırakın kendi takımınızı savunmayı. aynı şey yarın 4 eylül de olursa nolacak? trabzon seyircisi başka bir maçta aynı şeyi birdaha yaparsa nolacak. sahada olan olayları hakem yönetir arkadaşlar.seyirci inip kimseyi dövemez. dünyanın neresinde var böyle şeyler. 3. dünya ülkelerini saymazsak !!!!
|
[QUOTE=sensetik;235605]sitenizin ismi nedir..............................................?[/QUOTE]
[url]www.kalearkasi.net[/url] ....................................... |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=musab58;235614][B]
Maçın hepsini seyrettim... Sivasspor aynı futbolu oynadı 90 dakika boyunca ancak olaylar Ayman girince başladı olaya birde bu yönüyle bak Baliliyle devamlı uğraştı... Mecnun başkanın dediği gibi Arap-İsrail savaşı burada çözülemeyecek kadar büyük... Onun işi futbol oynamak isyaset değil... Ayrıca 3 puan federasyon Sivas haklı derse neden helal olmasın...[/B][/QUOTE] siz o puanlar helal sayarsanız .........sizin helal anlayışınız yadırgamak lazım .sana soruorum özellkle maçın ilk yarısında sivasspor faulden başka ne yaptı ...peki hakem hiç cebinden çıkardımı kartı ........lütfen biraz futbolu izleyin ... |
yok abi bunlar adam olmaz...................
|
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=yaktinbizisivas;235618]siz o puanlar helal sayarsanız .........sizin helal anlayışınız yadırgamak lazım .sana soruorum özellkle maçın ilk yarısında sivasspor faulden başka ne yaptı ...peki hakem hiç cebinden çıkardımı kartı ........lütfen biraz futbolu izleyin ...[/QUOTE]
Çok güzel dün futbola siyaset bulaştı bugünde dinle karıştırdınız... Sahada ki oyun arkadaşım savaş değil orası da bu memleket toprağı burası da, sizlerde Türk- Müslümansınız Elhamdülillah bizlerde... Artık yeter bu tartışmalar tamam diyelim ki Sivasspor faul yaptı top oynamadı topu direkten dönmedi, hepsini Trabzon yaptı ama buna rağmen bir pozisyona girdi... Tamam hepsine... Futbolu siz oynadınız herşeyi siz yaptınız... Ama sahaya da SİZ GİRDİNİZ BİZE HALA SAHAYA GİRENLERİ SAVUNMA BİR OLGUNLUK GÖSTERİN DEYİN Kİ "OLMAMASI GEREKİRDİ BİZE YAKIŞMADI NE OLURSA OLSUN GİRMEMELİYDİK SAHAYA, ZATEN ÖNDEYDİK YANİ 3 PUAN BİZİMDİ... BU KONUDA NE CEZA VERİLİRSE KABULÜMÜZ DEYİN"... Ama yok siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz artık sahayada siz girdiniz Sivassporlu futbolculara da siz saldırdınız diyeceksiniz neredeyse... Biraz aklı selim olun, düşünün nerede hata yaptığınızı...[/B] |
Trabzonlular az sakin durun bakayım ben düzeltmeye çalışıyorum siz yakmaya az durun da....
|
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=musab58;235614][B]
Maçın hepsini seyrettim... Sivasspor aynı futbolu oynadı 90 dakika boyunca ancak olaylar Ayman girince başladı olaya birde bu yönüyle bak Baliliyle devamlı uğraştı... Mecnun başkanın dediği gibi Arap-İsrail savaşı burada çözülemeyecek kadar büyük... Onun işi futbol oynamak isyaset değil... Ayrıca 3 puan federasyon Sivas haklı derse neden helal olmasın...[/B][/QUOTE] Uyy arap - israil savaşı çıkmış :) Sitemeizden bir alıntı :D [QUOTE]O pozisyondaki Ayman değil de Hasan Üçüncü olsaydı Arap - İsrail Savaşı yerine Sürmene - İsrail Savaşı mı diyeceklerdi? "Uyy, nere gömecuk o gadar İsrailliyi?"[/QUOTE] Belki birşeyleri anlarsınız |
arkadaşım biz olayı kınadığımızı zaten belirttik ........ama bu olay tek taraflı değildir ....olaylarda ağır tahrikler vardır .bunları göz ardı edemezsiniz
|
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=ao19802206;235625]Uyy arap - israil savaşı çıkmış :)
Sitemeizden bir alıntı :D Belki birşeyleri anlarsınız[/QUOTE] Komiksin vesselam........... :)[/B] |
TRABZONSPOR'LU KARDEŞLERİM...
İNANIN BEN ÇOK ÜZÜLDÜM. 3 PUAN ALMANIZA 30 SANİYE KALASI BÖYLE OLAYLARIN OLMASI TRABZONSPOR İÇİNDE TÜRK FUTBOLU İÇİNDE ÇOK VAHİM BİR DURUM. KEŞKE SEZONA GALİBİYETLE BAŞLASAYDINIZ, ÇÜNKÜ SİZ BİZİM 30 SENEDİR ALKIŞLADIĞIMIZ VE HALENDE DESTEKLEDİĞİMİZ GÜZİDE KULBÜMÜZSÜNÜZ. LÜTFEN HAKARETİ VE SATAŞMAYI BIRAKALIM ARTIK. OLAN OLDU, KÖTÜ ŞEYLER GERİDE KALDI. BEN HİÇ İSTEMEZDİM, BÖYLE 3 PUANI. KEŞKE FEDERASYON HÜKMEN GALİBİYETE KARAR VERMESEDE, MAÇ TEKRARI VERSE. YİNE BÖYLESİNE GÜZEL VE HEYECANLI BİR MAÇ SEYRETTİRSE İKİ KULÜBÜMÜZDE. AMA SEYİRCİSİZ OLARAK. |
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
trabzonun forumlaerına üye oldum inanın en ufak bir hakaret yazmadım ama beni siteden attılar...bırakın arkadaşlar..körler sağırlar birbirini ağırlar demişler..üye olmayın sitelerine falan ...yazık yani...suçluyuz deme erdemini bile gösteremiyorlar..bu kadar olur..
|
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=musab58;235629][B]
Komiksin vesselam........... :)[/B][/QUOTE] Ne demişler yapana değil yaptırana bak :D :D :D |
[QUOTE=izmirliyigido;235630]TRABZONSPOR'LU KARDEŞLERİM...
İNANIN BEN ÇOK ÜZÜLDÜM. 3 PUAN ALMANIZA 30 SANİYE KALASI BÖYLE OLAYLARIN OLMASI TRABZONSPOR İÇİNDE TÜRK FUTBOLU İÇİNDE ÇOK VAHİM BİR DURUM. KEŞKE SEZONA GALİBİYETLE BAŞLASAYDINIZ, ÇÜNKÜ SİZ BİZİM 30 SENEDİR ALKIŞLADIĞIMIZ VE HALENDE DESTEKLEDİĞİMİZ GÜZİDE KULBÜMÜZSÜNÜZ. LÜTFEN HAKARETİ VE SATAŞMAYI BIRAKALIM ARTIK. OLAN OLDU, KÖTÜ ŞEYLER GERİDE KALDI. BEN HİÇ İSTEMEZDİM, BÖYLE 3 PUANI. KEŞKE FEDERASYON HÜKMEN GALİBİYETE KARAR VERMESEDE, MAÇ TEKRARI VERSE. YİNE BÖYLESİNE GÜZEL VE HEYECANLI BİR MAÇ SEYRETTİRSE İKİ KULÜBÜMÜZDE. AMA SEYİRCİSİZ OLARAK.[/QUOTE]Evet sevgili kardeşim herkes senin gibi olsa inan türk futbolu çok çok güzel olurdu yüregine ve eilne saglık |
"Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk ve 7 milyon SİVAS'lı var" 7 milyon sivaslı varsa o zman 20 milyonda var ......lütfen rakanları abartmayın ..........
|
--->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=yigiter187;235633]trabzonun forumlaerına üye oldum inanın en ufak bir hakaret yazmadım ama beni siteden attılar...bırakın arkadaşlar..körler sağırlar birbirini ağırlar demişler..üye olmayın sitelerine falan ...yazık yani...suçluyuz deme erdemini bile gösteremiyorlar..bu kadar olur..[/QUOTE]
Ben sana suçluyuz diyen 250 tane mesaj gösterirsem burda BEN BİR YALANCIYIM DİYECEK MİSİN? |
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=yigiter187;235633]trabzonun forumlaerına üye oldum inanın en ufak bir hakaret yazmadım ama beni siteden attılar...bırakın arkadaşlar..körler sağırlar birbirini ağırlar demişler..üye olmayın sitelerine falan ...yazık yani...suçluyuz deme erdemini bile gösteremiyorlar..bu kadar olur..[/QUOTE]
Hocam neredeyse siz girdiniz sahaya diyecekler ne erdeminden söz ediyorsun...[/B] |
Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk ve 7 milyon SİVAS'lı var" 7 milyon sivaslı varsa o zman 20 milyonda trabzonlu var ......abartmayın ..........
|
[B][QUOTE=yaktinbizisivas;235637]"Dünyada 7 milyar insan, 70 milyon Türk ve 7 milyon SİVAS'lı var" 7 milyon sivaslı varsa o zman 20 milyonda var ......lütfen rakanları abartmayın ..........[/QUOTE]
Arkadaşım eğer bir proveke arıyorsan soz yazdığına bak...[/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=ao19802206;235634]Ne demişler yapana değil yaptırana bak :D :D :D[/QUOTE]
o bizim için geçerli bir doğru değildir;) hem yaptıran da ayman ve kötü futbolu ve yaşattıığı mağlubiyetlerle (otello,famagust) taraftarını çilden çıkaran trabzonspordur..yapan da yaptıran da sizsiniz.. |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[B][QUOTE=ao19802206;235634]Ne demişler yapana değil yaptırana bak :D :D :D[/QUOTE]
Yapanda siz yaptıranda siz ne diyeyim... Allah yardımcınız olsun... :)[/B] |
Ya bırak arkadaşım adama bi sert girmeyle savaş başlattınız şimdi kıvırmaya başlıyosunuz. Bari başkanınızın ve teknik direktörünüzün dediğinin arkasında durun
|
--->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=musab58;235641][B]
Arkadaşım eğer bir proveke arıyorsan soz yazdığına bak...[/B][/QUOTE] hey dostum ne diyorsun sen .ben sadece arkadaşın yazdığın yadırgadım ..........biraz gerçekçiolun lütfen .hala daha pravakatörlük yapıyorsun .o sivaslı topçu bozuntusu musa gibi ...bırakın bu işleri |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:56. |