![]() |
--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Buralara gelmemizde onunda payı varsa ne yapalım yani? Ekmek yiyor sivasspor'dan!
Zaten eksik kadromuz, birde bu artistin iyi oynamasını bekleyemeyiz. Tekrar hatırlatırım son 10 maç kaldı. Oynamayanı kadroya koymayacaksın. Kimseye borcumuz yoktur, buraya kadar faydalı olduysa babasının hayırına yapmadı, parasını aldı. Muhammed ali, sivasspor'un kaderiyle oynama, zerre kadar faydan yok son dönem. Lütfen ya oyna ya git! Biz her zamanın senin yerine adam buluruz ama sen her zaman bir sivasspor bulamazsın. Şu sambacının sorunu inşallah çabuk çözülür, muhammed ali'ye ihtiyacımız kalmayacaktır. |
gercekten mükemmel mücadele ediyordu ama son 3-4 haftadir hic yok ne oldu anlamadim
|
aslinda frikikleri her yerden vurmasa yakinlardan vursa dierlerinide alex gibi kavisli ortalasa walla cok guzel olur hem kendi asist krali olr hemde takima katki saglar
|
zaten bu adamin diyabakirspora gönderilmesi bile yanlisti
|
[B][B]kardeş sana sonuna kadar katılıyorum ya bunu artık bütün taraftarlar gördü muhammet ali bırak futbolu artık şakrabanlık bile yapamıyor gitsin artık yaa [/B][/B][QUOTE=Nihat71;329362]Buralara gelmemizde onunda payı varsa ne yapalım yani? Ekmek yiyor sivasspor'dan!
Zaten eksik kadromuz, birde bu artistin iyi oynamasını bekleyemeyiz. Tekrar hatırlatırım son 10 maç kaldı. Oynamayanı kadroya koymayacaksın. Kimseye borcumuz yoktur, buraya kadar faydalı olduysa babasının hayırına yapmadı, parasını aldı. Muhammed ali, sivasspor'un kaderiyle oynama, zerre kadar faydan yok son dönem. Lütfen ya oyna ya git! Biz her zamanın senin yerine adam buluruz ama sen her zaman bir sivasspor bulamazsın. Şu sambacının sorunu inşallah çabuk çözülür, muhammed ali'ye ihtiyacımız kalmayacaktır.[/QUOTE] |
[B]canım arkadaşım herkesin merak ettigi şeyin cevabı çok açık degilmi sizce hep aynı şeyi sölemişsiniz sahada bencil saçalrınının jolesi bozulmasın die komik şeler yapıyo falan bi futbolcu birden bukadar kötü giderse sizce bunun nedeni ne olabilr tabiki ÖZEL YAŞAMI BAŞKA NEDEN ARAMAYIN anlatabildim sanırım o sahada degil başka kulvarda gösteriyo muhammet aliyi özel yaşamı böle olan bi adamdan sahada birşey beklemeyin[/B][QUOTE=yeniceri_can;329348]kardeş sen bizim yazıklarımızı anlamadın heralde.
biz frikiklerini değil egoistliğini sahada gezinmesini konuşuyoruz. gol atamadı die kimseyi meleştirmiyoruz. Mehmet yıldız demişsin mehmet balili varken hepinizinde bildiği gibi böyle değildi. Balilinin yoklugu en çok onu etkiledi. Ama mohamed 8-9 hafdadır ortalıkta yok. Ne gol atıyor (benim için bu önemli değil ama siz gol gol gol diyorsunuz bende gol konusunu gündeme getiriyim) ne asist yapıypor ne de asist yapmaya yelteniyor. bu adamda son zamanlarda birşey var ama ben anlayamadım..[/QUOTE] |
[QUOTE=Nihat71;329362]Buralara gelmemizde onunda payı varsa ne yapalım yani? Ekmek yiyor sivasspor'dan!
Zaten eksik kadromuz, birde bu artistin iyi oynamasını bekleyemeyiz. Tekrar hatırlatırım son 10 maç kaldı. Oynamayanı kadroya koymayacaksın. Kimseye borcumuz yoktur, buraya kadar faydalı olduysa babasının hayırına yapmadı, parasını aldı. Muhammed ali, sivasspor'un kaderiyle oynama, zerre kadar faydan yok son dönem. Lütfen ya oyna ya git! Biz her zamanın senin yerine adam buluruz ama sen her zaman bir sivasspor bulamazsın. Şu sambacının sorunu inşallah çabuk çözülür, muhammed ali'ye ihtiyacımız kalmayacaktır.[/QUOTE][B]aynen bencede faydası olduysada cebine paraları doldurdu kimse babasının hayrına oynamıyo ama sivas sporun gelecegiyle oynayabilyor bu adam bu tavırlarıyla buna bir son vermek gerek bülen hocamm[/B] |
-->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=böcek;329666][B]canım arkadaşım herkesin merak ettigi şeyin cevabı çok açık degilmi sizce hep aynı şeyi sölemişsiniz sahada bencil saçalrınının jolesi bozulmasın die komik şeler yapıyo falan bi futbolcu birden bukadar kötü giderse sizce bunun nedeni ne olabilr tabiki ÖZEL YAŞAMI BAŞKA NEDEN ARAMAYIN anlatabildim sanırım o sahada degil başka kulvarda gösteriyo muhammet aliyi özel yaşamı böle olan bi adamdan sahada birşey beklemeyin[/B][/QUOTE]
saçlarının jolesi bozulmasın diye pozisyonlardan kaçıyorsa rize maçında girdiği pozisyon sonrası 8 dikiş atıldı el insaf artık bu futbolcuya yuklenmeyin eğer ona destek olursanız şu son 10 maçta takımı şampiyon yapar |
Mohammed ali her zaman iyiydi takımın süperlige çıkmasındada adam çok etkili olmuştur ayrıca duran toplarıda gerçekten çok iyi kullanıyor onun gibi duran topa vuran yok.hem bu puana kadar çıkmamızdada çok etkisi var.kaç tane gol attı.şu an prformans düşüklüğü yaşayabilir.bu onun yaşınada bakarsak normal bişey kendini toparlıyacabileceğine inanıyorum
|
--->: -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[B]kafasındaki dikişi saydınızmı kardeşim ya sivas sporun bu şeklide devam etmesinimi istiyorsunuz kaçıncı olduk baksanıza bu gidişlede neolur bilmem [/B][QUOTE=sinan-58;329668]saçlarının jolesi bozulmasın diye pozisyonlardan kaçıyorsa rize maçında girdiği pozisyon sonrası 8 dikiş atıldı el insaf artık bu futbolcuya yuklenmeyin eğer ona destek olursanız şu son 10 maçta takımı şampiyon yapar[/QUOTE]
|
koşmakla futbolcu olunsaydı süreyya milanda oynardı...
anlatamadığım şu bu adam 20 frikik atıyorsa biri gol oluyor... geriye kalan 19'u aut... ceza alanında 4-5 kişi varken 30-35 metreden hemde çarprazdan kaleye vurulurmu her seferinde... hatırlamıyorum hangi maçlar olduğunu iki maç üst üste böyle iki gol attı...şimdi kendini sihirbaz falan zannediyor...tabiki gerekirse şutta çekecek, çalımda yapacak ama bunun tadını kaçıran bir futbolcu... brezilyalının lisansı çıktığında bakalım yapabilecekmi aynı şeylri...şuanda sadece alternatifi yok |
Ben katılmıyorum görüşlerinize. İyi futbolcu sadece oyun sisteminden dolayı farklı şekilde oynamak zorunda kalıyor. Takıma faydası oluyor. 1 gol atınca devamı gelecektir.
|
valla muhammet 2 yarı hiç bir maç i oynamadı yorulmuş sahada resmen yürüyor .
|
nankor olmayalım arkadaslar muhammed alı kurtulus kalıtelı bır futbolcu 8 gol atarken aga pasa sımdı ıse takımda yerı yok dıyorsunuz nankorlesmeyın lutfenn..
|
Attığı 8 golle,
(Ç.Rize 2-0 --- 1 gol), (Bursaspor 3-2 --- 2 gol --- 3 puan) (Ank.Gücü 2-2 --- 1 gol --- 1 puan) (Konyaspor 1-2 --- 1 gol) (Kasımpaşa 4-0 --- 2 gol) (Beşiktaş 2-1 --- 1 gol --- 2 puan) ile tam 6 puan kazandırdı. Diğer 2 maçtada farklı galibiyet almamızda en büyük etken olan birisini nasıl inkar edebiliriz. Şu sıralar durgun o da oynadığı mevkiden dolayı. Yine eskisi gibi olacaktır. 2. Ligde iken şampiyonluğu getiren golleri unutmuş değiliz. . |
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
iyisin hoşsunda iki şey istiyorum senden, birincisi gelişine topa vurma konusunda özel olarak çalış ne olur, ikincisi olur olmaz yerlerden kaleye vurmayı bırak artık...
|
-->: --->: -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=böcek;329797][B]kafasındaki dikişi saydınızmı kardeşim ya sivas sporun bu şeklide devam etmesinimi istiyorsunuz kaçıncı olduk baksanıza bu gidişlede neolur bilmem [/B][/QUOTE]
kulup doktorları 8 dikiş dedi yalan soyluyecek halleri yok ya |
[B]Ya Ne Derseniz Deyin Ama Mohammed Artık Super Ligde Oynayamaz.Sadece Lig Başlayınca 4-5 Maç Oynadı.Eee Sonra Ne Oldu...[/B]
|
muhammetten de her zaman yüksek performans beklemek bence acımaszılık olur.oda ister her maş goller atmak ama girmeyincede girmiyor bu top.adam ne yapsın...
|
--->: -->: --->: -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[QUOTE=sinan-58;330009]kulup doktorları 8 dikiş dedi yalan soyluyecek halleri yok ya[/QUOTE]
yaw dikiş de kalmışsın sen hala. petkoviç konyaDA OMUZU KIRIK İLK YARIYI BİTİRDİ. başka bir örnek ümit karan kadıköyde kafasına gelen cisimden dolayı 9 dikiş yedi. ama adamın performansında sorun yoktu. kaldıki günümüz teknolojisinde kafaya veya başka bir yere her türlü takılacak cisimler mevcut. mohamed alideki düşüşün sebebi bu değil.sebebi bulunup çözülene kadarda oynamasını ben istemiyorum.. |
[QUOTE=izmirliyigido;330004]Attığı 8 golle,
(Ç.Rize 2-0 --- 1 gol), (Bursaspor 3-2 --- 2 gol --- 3 puan) (Ank.Gücü 2-2 --- 1 gol --- 1 puan) (Konyaspor 1-2 --- 1 gol) (Kasımpaşa 4-0 --- 2 gol) (Beşiktaş 2-1 --- 1 gol --- 2 puan) ile tam 6 puan kazandırdı. Diğer 2 maçtada farklı galibiyet almamızda en büyük etken olan birisini nasıl inkar edebiliriz. Şu sıralar durgun o da oynadığı mevkiden dolayı. Yine eskisi gibi olacaktır. 2. Ligde iken şampiyonluğu getiren golleri unutmuş değiliz. .[/QUOTE] ya abi sende iyi diyonda.gecmişte cok faydası oldu diye şimdi ona katlanmamız da bence biraz sacma.ya son 10 maçta m. alinin takıma ne bir gol nede bir asisti var.sadece sahada dolasıyo.ben inanıyorumki yeni brezilyalı orda oynasa herşey çok daha farklı olurdu. |
Bugünki maçta yine bir potansiyel tehlike var:
MOHAMMED ALİ KURTULUŞ! |
[QUOTE=Nihat71;330270]Bugünki maçta yine bir potansiyel tehlike var:
MOHAMMED ALİ KURTULUŞ![/QUOTE] aynen katılıyorum sana abi.takıma hiç katkısı yok.bülent hocam nasıl tahammül ediyo anlamıyorum.insallah bizi yanıltır bugün ve kazanırız bu macı |
Yok gözüm bu adamdan ümidi kestim ben. Oynamak istemiyor işte, bunu görmemek için kör olmak lazım.
Zaten birçok eksiğimiz var, birde bunun nazını çekemeyiz. Ta buralara gelmişken, herkes %100 vermeye mecbur. Hiçbir şey yapmadığı gibi frikikleride boşuna harciyor saçma vuruş yaparak. Bursa maçında görmediniz mi? |
MUHAMMED ALİ KURTULUŞU ELEŞTİRENLER SİZLER FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ!
ZAMANINDA YASİR ELMACIYI ÇOK ELEŞTİRİYODUNUZ. NEYMİŞ ONDAN FUTBOLCUMU OLUR TOP ATMASINI BİLMİYOR BASKI YAPMASINI BİLMİYOR VS. OYSA BEN ONU HEP DESTEKLEMİŞ BU TAKIMIN BELKEMİĞİ DEMİŞTİM. ŞUAN MUHAMMED ALİNİN DURUMUDA AYNI. LÜTFEN FUTBOLA İZLEYEREK GÖREREK YORUM YAPIN... |
[B]kerdeş aynen katılıyorum bunu sölemekten dilmde tüy bitti yaa[/B][QUOTE=Nihat71;330289]Yok gözüm bu adamdan ümidi kestim ben. Oynamak istemiyor işte, bunu görmemek için kör olmak lazım.
Zaten birçok eksiğimiz var, birde bunun nazını çekemeyiz. Ta buralara gelmişken, herkes %100 vermeye mecbur. Hiçbir şey yapmadığı gibi frikikleride boşuna harciyor saçma vuruş yaparak. Bursa maçında görmediniz mi?[/QUOTE] |
--->: -->: --->: -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[B]evet canım kafasındaki dikiş olay oldu sanırsın adamın ayakalrırını kesitilerde sahada koşamadı ha kafasına dikiş atılmadan sanki oynuyorduda dikiş atılınca kötü oynamaya başladı ..dikişle ne alakası varya adam bitmiş kötü gidişinin de sebebi özel hayatıı [/B][QUOTE=yeniceri_can;330085]yaw dikiş de kalmışsın sen hala.
petkoviç konyaDA OMUZU KIRIK İLK YARIYI BİTİRDİ. başka bir örnek ümit karan kadıköyde kafasına gelen cisimden dolayı 9 dikiş yedi. ama adamın performansında sorun yoktu. kaldıki günümüz teknolojisinde kafaya veya başka bir yere her türlü takılacak cisimler mevcut. mohamed alideki düşüşün sebebi bu değil.sebebi bulunup çözülene kadarda oynamasını ben istemiyorum..[/QUOTE] |
[B]canım bugün şaşırttı bizi ama bu bi şanstı MUHAMMET TAKIM İÇİN HER MAÇTA POTANSİYEL BİR TEHLİKEE BENCEDE SANA KATILIYORUM[/B][QUOTE=Nihat71;330270]Bugünki maçta yine bir potansiyel tehlike var:
MOHAMMED ALİ KURTULUŞ![/QUOTE] |
muhammed ali kurtuluş bu maçta çok güsel oynadı
kimse inkar edemez muhammed ali her takımda bulunması gereken oyuncu. |
slm herkese muhammet hakinda formdan dustu diyenler utansin simdi .o gercek bir ustadir turkiyenin en tekniyi yuksek olan futbulcumuzdur kiymetini bilin ve sacina gelince yok jolesi varmis bilmem ne yakisir ona bir kaptan ancak boyle temiz bakimli cikar bazilari gibi saci sakalina karismis cikmiyor .helal sana muhammet agbi alem buysa kral sensinnnnnnnnn
|
vallahi kardaslar ne derseniz diyin muhammet agbi mukkemmel oynadi dun herzaman onu begeniyorum destekliyorum onu seyrederken muthis zevk aliyorum tam bir klass futbolcudur herseyile durusu vurusu yakisir sana kaptan allah yolunu acik etsin 1 numarasinnnnnn
|
[QUOTE=miss enny;330970]slm herkese muhammet hakinda formdan dustu diyenler utansin simdi .o gercek bir ustadir turkiyenin en tekniyi yuksek olan futbulcumuzdur kiymetini bilin ve sacina gelince yok jolesi varmis bilmem ne yakisir ona bir kaptan ancak boyle temiz bakimli cikar bazilari gibi saci sakalina karismis cikmiyor .helal sana muhammet agbi alem buysa kral sensinnnnnnnnn[/QUOTE]
utanacak bişi yok bana göre.ya gidirp forumları okudu ya da biri onu uyardı. umarım tek maçlık bi performans değildir. |
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Son 5 macını izledim eski mohammedten eser yoktu bu macta gol atması onun düzeldiğine bir işaretse sözüm yok ben eski mohammedi beğeniyordum son haftalarda sivasspor bir kişi eksik oynadı ilk defa bu hafta tam kadro oynadı diyebilirim ayrıca utanılacak bir şey görmüyorum biz futbolcumuzu hem severiz hemde iyi oynamadığı zaman tepkimizi gösteririz iyiye iyi kötüye kötü denir iyi oynamıyorsa alıp bağrımıza basacak halimiz yokya hiç kimse sivasspordan büyük değildir ve hiç kimse olamazsa olamaz değildir sivassporda herkesin yeri doldurulur bu yük ağır yük her adam bu yükü cekemez her futbolcu bunun bilincinde olmalıdır
|
[B]Muhammed Gol Attı Nihayet VesterManisa Maçındada Görüyüm Semii.![/B]
|
takım iyi giderkende kötü giderkende doğruları söylemek gerektiğine inanıyorum..
M.Ali'nin yaptığı hataları ve bu yüzden takıma verdiği zararları söylemek bu konuda uyarmak futbol bilmemezlik değildir.. asıl futbol bilmemezlik skora göre yorum yapmaktır. attığı gol sonrası hepimiz birlikte sevindik, kaçırdığı gollerdede birlikte üzüldük.. ne yani Sivasspor sizin takımınzda bizim değilmi??!! bu konuyu daha fazla polemik yapmak doğru değil.. benim fikirlerim beni bağlar ve kimse bu fikirler için "saçmalık" kelimesini veya "futboldan anlamıyorsun" yorumunu yapamaz.. saygı sınırlarını zorlamayın.... |
daha öncede yazdım yine yazıyorum burada aynı şeyleri muhammed çok kaliteli bi oyuncu sivassporda emeği çok kimse inkar edemez dedim ve yine diyorumher futbolcuda form düşüklüğü olabilir ama bu demek değildirki form düşüklüğü kötü futbolcu yapar onu iyi futbolcu her zaman iyidir arasıra formu düşüklüğü olur çok normal zaman zaman alex bile yaşıyo o problemi muhammed sivassporun herşeyi unutmayın
|
[QUOTE=böcek;329666][B]canım arkadaşım herkesin merak ettigi şeyin cevabı çok açık degilmi sizce hep aynı şeyi sölemişsiniz sahada bencil saçalrınının jolesi bozulmasın die komik şeler yapıyo falan bi futbolcu birden bukadar kötü giderse sizce bunun nedeni ne olabilr tabiki ÖZEL YAŞAMI BAŞKA NEDEN ARAMAYIN anlatabildim sanırım o sahada degil başka kulvarda gösteriyo muhammet aliyi özel yaşamı böle olan bi adamdan sahada birşey beklemeyin[/B][/QUOTE]arkadaşım sen niye böyle şeyler yazıyosun ne var adamın özel yaşamında evli o
|
Muhammed Ali çok daha fazla şeyleri yapacak ve başaracak kapasite'de. Formsuz da olacak, bazen kötü de oynayacak. Biz kötü olduğunda uyarmasını da, iyi olduğunda tebrik etmesini de biliriz. Biz onu seviyoruz.
|
[B]aynen katılıyorum kardeş yazdıgın herşeye .....[/B][QUOTE=sensetik;331012]takım iyi giderkende kötü giderkende doğruları söylemek gerektiğine inanıyorum..
M.Ali'nin yaptığı hataları ve bu yüzden takıma verdiği zararları söylemek bu konuda uyarmak futbol bilmemezlik değildir.. asıl futbol bilmemezlik skora göre yorum yapmaktır. attığı gol sonrası hepimiz birlikte sevindik, kaçırdığı gollerdede birlikte üzüldük.. ne yani Sivasspor sizin takımınzda bizim değilmi??!! bu konuyu daha fazla polemik yapmak doğru değil.. benim fikirlerim beni bağlar ve kimse bu fikirler için "saçmalık" kelimesini veya "futboldan anlamıyorsun" yorumunu yapamaz.. saygı sınırlarını zorlamayın....[/QUOTE] |
sonunda şeytanın bacağını kırdı artık mehmet yıldızda atmaya başlamalı...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:24. |