SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:3 BURSA:2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13202)

onetanem58 30.09.2007 22:48

--->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

Sivasspor oley sivasspor oley sivasspor oley oleyyyyyy....Yigidom canim frda olsun sanaaaaa

sarı şeytan 38 30.09.2007 22:48

tebrikler komşu.allah nazardan saklasın.zirvede sizi görmek bizi gururlandırıyo.inşallah hep böyle devam edersiniz

sivaslıavukat 30.09.2007 22:50

-->: --->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

[QUOTE=sarı şeytan 38;255593]tebrikler komşu.allah nazardan saklasın.zirvede sizi görmek bizi gururlandırıyo.inşallah hep böyle devam edersiniz[/QUOTE]

Teşekkür eder , sizlere de başarılar dileriz.

stsy21 30.09.2007 22:54

Musa Aydın oftaş maçı sonrası en tempolu maçımızı oynadık demişti bu maç özellikle ikinci yarısıyla gerçekten çok tempoluydu ve mükemmel bir galibiyetti...

omercoskun 30.09.2007 22:57

helal olsun size yiğidolar be AMCAMIN OĞLUNUN DEDİĞİNE KATILIYOM ARTIK ŞAMPİYON OLUP CHAELSE Yİ SİVAS A GETİRCEZ

YigidoMehmet 30.09.2007 22:59

işte yiğidonun gücü işte sivasın gücü bursa değil tüm lig takımı birleşsin gelsin yiğidi kimse yıkamaz........... KEYFE KEDER KRALINA DEĞİL ALAYINA GİDER BİZİM RAHAT ETMEDİĞİMİZ YERDE KİMSE İSTİRAAT EDEMEZ....

merkez_ismail 30.09.2007 23:22

Arkadaslar bursa macını alacagımızı yazmıstık ole veya bole ama cok yazıkkı futbolcularımız bos yere calısıyor bos yere basarı getırıyorr... Sivasspor galıbıyetlerle nasıl adını duyurup bızlerı onurlandırıyorsa gururlandırıyorsa elbettekı yenılecek takımımız 2 0 gerıye dusmus olabılır hıc kımsenın gutbolculara cabuk havaya gırdı sımardılar gıbı sozler yazmaya hakkı yok demekkı sıvassporumuz ıkı hafta yenılse herkes sılecek sıvassporu bıraz daha mantıklı dusunerek yazalım burası yorumlara acık bı forum ama hıc kımse sıvasspor hakkında bole konusamaz bulent hocamız futbolcularımız da bızın ıcın calısıyorr ne olursa olsun ıyı emellerımızle sıvassporumuzun arkasında olalım... Bursadan gelen herkesın ayagına saglık takımları ondeyken nasıl destekledılerse berabere ıkende yenıkkende ole destekledıler hepsının onunde saygı ıle egılır hepsıne tek tek tesekkur ederım gercek taraftarlık onların yaptıgı taraftarlık her yere gıdıolar takımlarının her zaman yanındalar ...

genctürkhaber 30.09.2007 23:33

BRAVO SİVASSPOR BRAVO BÜLENT HOCA BRAVO BÜYÜK BAŞKAN

XXCakir58 30.09.2007 23:55

-->: SİVASSPOR:3 BURSA:2

mükemmel gidiyor sivasimiz. Insallah devam gider ve Uefayi ziyaret ederiz:D

kulmithat 01.10.2007 00:04

ya bu takım herkeze parmak ısırtıyor yüzbinlerce maaşAllah
devam et sivasım seni kim tutar

Ss--58--Ss 01.10.2007 00:36

sivasspor taraftarını alkıslıyorum helal olsun 12. adam görevini yerine getirdi.tribünler tıklım tıklım dolu.trtde macı izlerken o görüntüler gurur verici görüntülerdi.bir kez daha sivassporumuzu tebrik ediyorum ve galibiyetlerimizin devamını dilerim....

ahmetcelik 01.10.2007 01:23

Maci Komsuda Iftara davetli oldugum icin radyodan izleyemedim Komsuma TRT Teletexte bakmasini rica etdim o ara Televizyonun uzaktan kumandasi Abimde idi ve o bakdi ve o an hepimiz yikildik olamaz dedik ama ben Bursanin hafife alinacak bir takim olmadigini söyledim ve futbolda yenmek de var yenilmekte yani kendimizi teselli etdik sonra ikinci yari baslamisdi icime Sanki bir Ilham geldi al su Uzaktan Kumandayi bir bak dercesine ne göreyim 1:2 O sira bir saka yaptim dedimki benim elimde Ugur var ve ekledim bir dahaki Teletexti acdigim zaman insaalah 2:2 olur dedim ve inaninki biraz zaman gecdikten sonra ne göreyim 2:2 ve bu arada Uzaktan Kumandaya iyi sarildim birakmadim ve kisa bir Sonra bir daha bakdim aman YÜCE ALLAHIM Sen BÜYÜKSÜN su Mübarak günü bizlere ne Lütüfler veriyorsun ne kadar bizi Sevindiriyorsun Sana SONSUZ HAMD OLSUN ve ARKADASLAR 3:2 bu böyle biter dedim simdi Sivasspor bu maci garantiledi dedim ve öyle oldu SÜKÜRLER OLSUN .

Ultra sivasli 01.10.2007 01:41

BURSAYA SAKA YAPTIK 2 AVANS 3 DEN BITMECE. YIGIDO ARASIRA BÖYLE CENTILMENLIK YAPAR, RAKIBI SEVINDIRIR SONRA CESASINI KESER HELAL OLSUN SIVASSPORUM TÜRKIYENIN EN IYI TAKIMI SENSIN BASKA YOK TANIMIYORUM.. SÜPERLIGIN HOROZU SIVASSPOR

YYILDIRIM 01.10.2007 01:43

sen SİVASSPOR'U bırakda bursasporun durumunu paylaş bursada bursa taraftarıyla diyelim ilk 5de olamadık sana ne oluyor ZORUNAMI GİTTİ 0-2 DEN 3-2 OLMASI sivasın nüfusu 10MİLYON türkiyedede 7MİLYON SİVASLI VAR yani türkiye nüfusunun 100%10 sivaslı!

SİVASLI DİİLSEN İTAAT ET olmadığını biliyoruz İTAAT ET!!!!
BİZ ÖĞÜNÜYORUZ ÇÜNKÜ SİVASLIYIZ SİVASSPORLUYUZi!!!

unitimsahdau 01.10.2007 01:51

vay sivaslı gardaşlar siz bu kadarsınız işte trt forumunu kapattınız bravo size HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BURSA

sampiyon_yigit 01.10.2007 01:54

ee yokmu mactan goruntuler videolar???

myway 01.10.2007 01:55

[B]forumdaki tum mesajlari okudum usenmeyip.. baslarda ahlar vahlar 0-1 0-2.....:)
daha sonra 1-2 2-2 3-2 .... ve mac biter...
Arkadasin biri israrla tribunler dolu mu diye sormus cevap veren olmamis. Kardesim gec de olsa ben veriyim cevap stat tiklim tiklimdi bugun...
Bi kac centilmen bursali mesaj atmis bi kac da kendini bilmez tahrik etmeye calismis ama neyse...
Bir maci daha a tlattik ve yigidolar emin adimla yola devam ediyor. Simdi sira Ankaragucunde!!!
Onlari da dize getirip onumuzdeki hafta liderligimizi aliyoruz. saygilar selamlar...[/B]

myway 01.10.2007 01:57

[QUOTE=unitimsahdau;255700]vay sivaslı gardaşlar siz bu kadarsınız işte trt forumunu kapattınız bravo size HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BURSA[/QUOTE]
[B]
he canim hee en buyuk sizsiniz anliyoruz sizi:D. Tamam her sey gecti sakin olun bitti bitti:D
Seneye yine bekleriz zevkle bursaspor maglup edilir....
Bursada da yendik sizi evinizde de vurduk ..
en buyuk sizsiniz evet:D[/B]

myway 01.10.2007 01:58

[QUOTE=sampiyon_yigit;255701]ee yokmu mactan goruntuler videolar???[/QUOTE]

[B]yarin taraftar gruplari videolari fotograflari ekler merak etme gardasim:) Galibiyetimiz hayirli ugurlu olsun..[/B]

unitimsahdau 01.10.2007 02:08

aferim myway hadi kardeşim allaha emanet ol haddni bil ona göre konuş

myway 01.10.2007 02:13

[QUOTE=unitimsahdau;255711]aferim myway hadi kardeşim allaha emanet ol haddni bil ona göre konuş[/QUOTE]
[B]
hadi kardesim sende Allaha emanet ol. Sitemize gelmissin hosgelmissin misafirsin herkes haddince konusursa hic bi problem olmaz.!

Bursaspor a da basarilar kalan maclarinda.. [/B]

simyacı58 01.10.2007 02:42

tebrikler sivasspor ben galibiyetten çok bursalı taraftarları susturduk ona seviniyorum ayrıca bursa kalecisinin de hareketleri hoş değildi ama sonunda gülen biz olduk ŞAMPİYON SİVASSPOR

sabri simsek 01.10.2007 02:48

Yigidolar bugun yine yuzumuzu guldurdu.Bundan sonrada guldurmeye devam edecek.

farid 01.10.2007 07:15

neden Ilgar Qurbanovu oynatmiyorlar?

acakislalimahoni 01.10.2007 07:20

HELAL OLSUN SANA YİĞİDOM

SENEYE AVRUPAYA AÇILIYORUZ İNŞALLAH ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYELİMMİ?
:)

puar 01.10.2007 07:48

teşekkürler yiğidolar bize yine gurur yaşattığınız için.

Dağcı 01.10.2007 07:57

SİVASSPOR:3 BURSA:2

[B][COLOR="Navy"]Ne heyecanlı bir maçtı öyle. 90 dakika süren bir mücadele. Helal olsun yiğidolarımıza.

Özellikle taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlk kez bu kadar coşkulu bir şekilde gördük onları. Her zaman bu şekilde olsalar evimizde kolay kolay maç kaybetmeyiz.

[COLOR="Blue"]Muhammed Ali kendisine burun kıvıranlara adeta ders veriyor[/COLOR].[/COLOR][/B]

ThE_HanDSomE58 01.10.2007 08:06

heyt be sivasıma kim dayanırki yürü be yiğidom...

puar 01.10.2007 08:10

[QUOTE=Dağcı;255759][B][COLOR="Navy"]Ne heyecanlı bir maçtı öyle. 90 dakika süren bir mücadele. Helal olsun yiğidolarımıza.

Özellikle taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlk kez bu kadar coşkulu bir şekilde gördük onları. Her zaman bu şekilde olsalar evimizde kolay kolay maç kaybetmeyiz.

[COLOR="Blue"]Muhammed Ali kendisine burun kıvıranlara adeta ders veriyor[/COLOR].[/COLOR][/B][/QUOTE]

eleştirilerden kendisi ders çıkarmış olmalıkı 3 haftadır forma girdi kendisine yakışan futbolu oynadı.

SivasLady 01.10.2007 08:15

[B]radyo her maci verip bölüm bölüm anlatmasi hicte hos degildi
bizleri maclari izleyemeyenleri birde dinlemekten mahrum ediyorlar
ama cok güzel bir macti ikinci yari takimin inanci kazandi

mac sonra TV58 yayina gecti, röp. yapti baskanimizla, bülent hocayla, futbolcularla
TV58e tesekkür ederim cok güzel oldu [/B]

zereya 01.10.2007 08:22

Böyle maç görülmedi, demekki 90 dakika bitmeden her şey bitmiyor
Büyük bir galibiyet ve mücadelenin zaferi. Bursasporda çok iyi takım üstelik

Tabiki radyodan duyduğum kadarıyla seyirci bu maçta katkısı çok büyük

Yiğodaları kim tutar

Abdullah DuMaN 01.10.2007 08:26

0-2 DEN 3-2 YE TAŞIMAK MÜKEMMEL OLDU MAÇ TAM SEYRETMELİKTİ YANİ ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİK

puar 01.10.2007 08:28

bursaspor gibi takımdan 2 0 dan mac almak her baba yiğidin harcı değildi demekki takım her şeyiyle inanmış.

NUMAN 01.10.2007 08:37

Topraktan geldik, Topraga döneçeğiz SİVAS'lı dogduk sivas'lı ölecegiz 4. buyuk degil tek buyuguz.

Abdullah DuMaN 01.10.2007 08:37

YİĞİDO PES ETMEZ

Sivasspor fırtınası dün de esti. Kırmızı-Beyazlılar, 2-0 yenik duruma düştüğü Bursaspor karşısında 3 puanı almasını bildi, önlenemez zirve yürüyüşüne devam etti.
1.10.2007

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Şahan Yılmaz
Sivasspor: Petkoviç xxx, Abdurrahman xxx, Sedat xxx, Hayrettin Yerlikaya xxx, Murat Sözgelmez xxx, Devran Ayhan xxx, Musa Aydın xxx (Dk. 84 İlhan ?), Yasir xxx (Dk. 74 Cvetkov xx), Muhammed Ali xxx (Dk. 90 Aytaç ?), Mehmet Yıldız xxx, Balili xxx
Bursaspor: Vega Hernandez xx, İsmail Güldüren xx, Ömer Erdoğan xx, Jason Lee Vandelannotie xx, Bekir Ozan Has xx, Veli Açar xx (Dk. 79 Pancu x), Sinan Kaloğlu xx, Sumulıkoski xx, Cihan Haspolatlı xx, Yenel Tuncer xx (Dk. 59 Ömer Aysan Barış xx), Herve Tum xx (Dk. 46 Collins Mbesuma xx)
Goller: Dk. 3 Veli Açar, Dk. 29 Cihan Haspolatlı (Bursaspor), Dk. 56 ve 69 Muhammed Ali, Dk. 76 Mehmet Yıldız (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 37 Sedat, Dk. 63 Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor), Dk. 63 Cihan Haspolatlı, Dk. 67 Jason Lee Vandelannotie, Dk. 79 Bekir Ozan Has, Dk. 86 Pancu, Sinan Kaloğlu (maç sonrası) (Bursaspor)

Süper Lig puan durumu

Sivas’ta iki Bülent’in kapışması vardı. Bülent Uygun’un Sivasspor’unda işler hep ‘uygun’ gitmişti. Hafta içi kupada Alanyaspor’a elenişleri hesapta yoktu. Bülent Korkmaz’ın Bursaspor’u ise çalkantılı bir dönem içinde yine yoluna korkmadan devam ediyordu. As kadroyu bu maça saklayan Timsahlar’ın ilk yarıda her şey istediği gibiydi. Sivas hücumu iyi yapan, Bursa ise savunmayı becerebilen ekiplerdi. Ama ilk 45’te Sivas, hücumu iyi yapamadı ya da Bursa yaptırmadı. Yiğidolar daha 10. saniyede Yasir’in üst direği sıyıran şutuyla başladı oyuna. Ancak 3. dakikada gelen Veli’nin golü bir anda Sivas’ın planlarını alt üst etti. Balili ve Mehmet Yıldız etkisizleşince bu sefer Mohamed’in yandan etkili ortalarıyla rakibi zorladılar. 19’da Balili, 21’de Devran ile gole yaklaşır gibi oldu Yiğido. 28’te herkes Sivas’tan beraberlik golünü beklerken ev sahibinin savunması karambolde topu izleyince, Cihan takımının 2. golünü attı: 0-2. 44’te Balili Mohamed’in kornerden gelen pasına çok iyi vurdu, topu genç Bekir çıkarttı.
Sivas 2. yarıya hırslı çıktı. Amaç erken bir golle önce skoru eşitlemek ardından da galibiyeti yakalamaktı. Nitekim Mohammed ile 56. dakikada gelen gol Sivas’ı ateşledi. Bursa önce orta alanda çöktü. Devran ve Musa ile oyunun kontrolunü alan ev sahibi ekip, hücum gücünü artırınca arka rakaya gollerde geldi. Tecrübeli Mohammed gününde gözükmedi ama 2. golde de adını yazdırdı. 69’da serbest atışta Mohammed Bursa savunmasının bakışları arasında beraberlik golünü attı. Golleroden sonra iyice coşan Yiğidolar, Balili’nin ara pasında Mehmet yıldız’la oyunu 3-2’ye getirdi. Aslında futbol adına güzel ama gergin bir geceydi. Genç hakemimiz Halis Özkahya kulübe ve tribün baskısından etkilendi. Bu baskı birazda Sivas’ta alışık olmadığmız bir baskıydı. Bursaspor 2-0 önde götürdüğü bir maçta yenilgiyi haketmedi dersek yalan olmaz. Ama herşeye rağmen Sivasspor’u 2-0’dan maçı ikinci 45 dakikada 3-2’ye taşıdığı için kutluyorum. Üst üste 4. iç saha galibiyetini hem de böyle bir maç sonunda almak Sivas adına büyük bir artıydı.
Tunç Kayacı

‘İşte gerçek Sivasspor’
İki farklı geriye düşmesine karşın sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun oyuncularına övgüler yağdırdı. Maça kötü başladıklarının altını çizen genç çalıştırıcı, “Kötü başladık ancak mücadeleyi bırakmadık, elimizden geleni yaptık. Gerçek performansımızı sahada gösterip, 3 puanı aldık” diye konuştu.

‘Erken gol bulduk ama...’
Fenerbahçe beraberliğinin ardından Sivasspor’un konuğu olan Bursaspor’da alınan 3-2’lik yenilgi şok etkisi yarattı. Teknik direktör Bülent Korkmaz, “İyi başladık, erken bir gol bulduk. 2-0 öne geçtiğimizde maç bitti zannettik. Mücadeleyi bırakmasaydık, 90 dakika çok daha farklı bir sonuçla bitebilirdi. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

KAYNAK FANATİK

teknik 01.10.2007 09:03

zor maçtı ama dersler alınması gereken çok yönümüz ve eksiğimiz var. öncelikle stoper sorumuz var ve diallo takıma mutlaka dönmeli.ayrıca topu dolandırmalıyız mehmet yıldıza şişirmeyi bırakmalıyız.kanat akınları çok iyi olan bursaspora karşı hayrettinin desteksiz oynaması düşündürücü.ayrıca işler iyi gitmeyince takımın saha da yaptığı tartışmalar olumsuzluk oluşturuyor.tabiiki iyi yönlerimizde var.2-0 dan sonra oyuna inanmak ve döndermek,14-15 bin seyircinin desteği ve coşturması.mücadele gümüz.artık gerçekten süperlig takımıyız aman ayaklarımız yere bassın.

sarı şeytan 38 01.10.2007 09:15

komşu dua edinde haftaya kayserimiz gs yi dize getirsin.o anda liderlik koltugundasınız demektir.başarılarınızın devamını diliyorum.

puar 01.10.2007 09:18

[QUOTE=sarı şeytan 38;255828]komşu dua edinde haftaya kayserimiz gs yi dize getirsin.o anda liderlik koltugundasınız demektir.başarılarınızın devamını diliyorum.[/QUOTE]

bu hafta gokhan unal yerini alırsa takımda gsyi eli boş gonderirsiniz istanbula inşallah yenersiniz de bunların egomonyalarına son veririz.

ELTURCO 01.10.2007 09:48

[COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]Yiğidoların gücünü tekrara herkese gösterdik müthiş bir maçtı SİVASSPOR inşallah haftaya Galibiyet ve Kayserini gs yi yenmesi sonucu lidelik koltuğuna oturacaktır.

Bu arada burdan TRT yede sitemde bulunmak istiyorum. Sen git Lig 2.si SİVASPOR la Ligin pozitif ve iyi oynayan takımı Bursaspor maçını naklen verecene Gitti sıradan bir maçı yayınladı zatende pişman olmuştur TRT maçın skorunu ve mücadeleyi görünce..

Ayrıca madem maçı vermedin bari maçın özeti gece saat 1:30 son maç olarak gösterme hakkaten sinir oldum gecenin köründe verdiler maçı ilk maç olarak vermesi gerekirken son maç olarak verdiler . Neyse Tekrar Yiğidolarımızı kutluyorum[/COLOR][/B][/COLOR]

uuurozturk 01.10.2007 09:54

--->: SİVASSPOR:0 BURSA:2

[QUOTE=TeamSah_1963;255364]:)bu maçın döneceği yok arkadaşlar.Ben bugün forum da yazdım.Bu maç bizim için çok önemli...Sahadaki timsahlarımız bu maçı bırakmaz artık.Dua edin de fark olmasın...[/QUOTE]

EN KOMİK MESAJ OLARAK HEP SAKLASAK BUNU :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:48.