![]() |
--->: NERDE TARAFTAR DESTEGI
Televizyonda Sivasdaki maçların görüntülerini izliyorum
stadın bazı yerlerinde boşluklar görüyorum ve üzülüyorum şimdi maça gitmezseniz ne zaman gideceksiniz merak ediyorum, 300 bin nüfuslu merkezde 15 bin kişilik stad dolmuyor hayret ediyorum,ayda 2 defa hemde lider takımın maçına gidilmemesi çok tuhaf.. |
Taraftar yeterli desteği vermiyor, doğrudur. Fakat TS maçına gelenlerin yaptığıda küçümsenecek birşey değil arkadaşlar. Biz maça gittik diye -deli- dediler bize. Maça gelenler bilir 3 saat o soğukta beklemenin ne olduğunu.
Bu maça gelen her yiğidoya teşekkür etmek istedim. Gerçek yiğido olduklarını gösterdiler. Yine de taraftarımızın yeterli desteği veremediği bi gerçek. |
o sogukta maca giden tum abilerimden arkdasladan kardeslerden ALLAh razi olsunn:TSKLER
|
sa arkadaslar biz konyasporlular olarak daima yanınızdayız bunu bilin anadolu takımlarının destekcisiyiz sizleride böyle görmek isteriz ama siz takımınızın daima yanında olun bülent hoca yı utandırmayın bence...
|
Taraftar tribünde tam olarak destek olamıyor
Geçen İbb maçında gördüm ki bizim taraftar tam olarak organize olamıyor yani biri başka bişe diğeri başka bişey söylüyor. Bence bizim taraftar grupları stata gelip kendi kendilerine değilde birleşip yada oraya gelmiş insanları organize ederek hep beraber bağırmalı . Böylece rakip üzerinde daha çok etki bırakılabilir. tüm yiğidolara selamlar.
|
--->: Taraftar tribünde tam olarak destek olamıyo
İSTANBULDA GENELDE BU SORUN OLUYOR AMA OLSUN ÖNEMLİ OLAN ORDA BULUNMAK ..ZATEN O TİP ORGANİZE OLAN TARAFTAR GRUPLARINA BAK Bİ ÇOĞU İT KOPUK KESİMİ BİZİM İHTİYACIMIZ BÖYLE İYİYİZ AMA TABİKİ BÖYLE İNSANLARIMIZDA ZAMANALA TRİBÜN KÜLTÜRÜ OLUŞUP ORGANİZE OLURLAR MERAK ETMEYİN..
|
--->: Taraftar tribünde tam olarak destek olamıyo
[FONT="Century Gothic"][B]Yok Kardeşim Bizimkilerde İyi Ama Gol Atınca Beraber Bağrıyolar...Yanış Biliyorsun Her Halde[/B][/FONT]
|
--->: TARAFTAR DESTEGI HAKKINDA
[QUOTE=leblebi82;256985][B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar malumunuz bizim seyircimiz pek bağırmayı sevmiyor. Son Bursa maçında bunu özellikle ilk golü bulduğumuz dakikalara kadar yaşadık. Ne zaman golü bulduk o zaman taraftarımız hareketlendi. Bir ara bütün stadı ayakta gördüm.
Bizim seyircimiz bağırmaktan belki hoşlanmıyor ama en azından takımı coşturacak aktivitelerin içinde olabilir gibi geliyor bana. Bağırmıyorlar ama en azından el çırpabiliyorlar. Veya maç sonundaki gibi müzik eşliğinde herkes birbirine ayak uydurabilip şova katılabiliyor. Aklıma acaba ne yapılabilir sorusu geliyor bu noktada. Güney Kore ve Japonya'da bile insanlar kolay bir yol bulmuşlar ve gibi çeşitli materyallerle en azından aynı anda alkış sesi çıkarabiliyorlar. Tribünlere baktığımda Kırmızı-Beyaz renklerden çok siyah renkleri görüyorum. Az sayıdaki Bursa taraftarının 60 dakika tribünde nasıl cirit attıklarını gördük. Bence bu tablo bize yakışmadı. Bir büyük bayrak, bir de davul ile 60 dakika şov yaptılar. Peki bu tabloyu yaşamamak için ne gibi şovlar geliştirilebilir. Burada öneriler geliştirelim. Yapılabileck olanları yapmaya çalışalım. Çünkü bence takımı sadece bağırarak desteklemek mümkün gözükmemekte. [/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"] BugüNe ne demeLi bugün bir resmen KAOS du ELin adamının sesini hepimiz duyduk tv başında gerçekten bizlere yazık diyecek bir şey buLamıyorum Elbette bu söyLedikLerim geneL değiL beLLi bir KitLeye Hitap etmekte Almış eline çıt çıt çıt çıt ne var çekirdekte biz hop oturuyoz hop kalkıyoruz tv başında bizimkiLer goLe gidiyor ceza sahasında kaLeci İLe karşı karşıya adamın umrunda değil Oturmuş rahat rahat çıt çıt yazık be vaLLa yazık ne yönetim ne FutboLcuLar bunLarın hiçbirini haketmiyor yinede bu oLumsuzLukLara rağmen Lig de iyi konumdayız HELAL olsun vaLLa...[/FONT][/B][/COLOR] |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;310445][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]
BugüNe ne demeLi bugün bir resmen KAOS du ELin adamının sesini hepimiz duyduk tv başında gerçekten bizlere yazık diyecek bir şey buLamıyorum Elbette bu söyLedikLerim geneL değiL beLLi bir KitLeye Hitap etmekte Almış eline çıt çıt çıt çıt ne var çekirdekte biz hop oturuyoz hop kalkıyoruz tv başında bizimkiLer goLe gidiyor ceza sahasında kaLeci İLe karşı karşıya adamın umrunda değil Oturmuş rahat rahat çıt çıt yazık be vaLLa yazık ne yönetim ne FutboLcuLar bunLarın hiçbirini haketmiyor yinede bu oLumsuzLukLara rağmen Lig de iyi konumdayız HELAL olsun vaLLa...[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Evet taraftarımızın rakip takıma veya hakeme değil , kendi oyuncularımızı teşvik edecek yönde tezahüratları olmalı. [/COLOR][/B] |
gol atılınca bağrılmıyor demişler.
hadi canım sizde... |
[B][COLOR="Indigo"]Bursasporlu taraftarların bizim maçta yaptıkları şovu seyrederek feyz alsa bari taraftarlarımız. [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Konya maçının bir bölümünde en azından Maraton taraftarı birşeyler yapılabileceğini kanıtladı. [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Yöneticimiz Faruk Taşseten Bjk maçında şovlar düzenlemeyi düşündüklerini söyledi. Başkanımız da Bjk maçı için sürprizleri olduğunu söyledi. [/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:23. |