SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PANKARTA NE YAZALIM.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20924)

atababa111 24.09.2008 13:10

--->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=AmiRaLL;416915]Kiminin Parasi Kimin Duasi SIVASSPORUN YUREGI Yeter![/QUOTE]

ON NUMARA Bİ SLOGAN TEŞEKKÜRLER.

yener_sahin 24.09.2008 13:11

[QUOTE=münihliyigido58;417440]canım arkadaşım dediğine katılmıyorum.
böyle bir pankart üç büyük takıma dalga geçme amacıyla asılır, yani küfürü yoktur, espri uğuruna kulanılır bu laf.
kimsede kırılmaz ama bence düşünmeye başlar.
büyük takımı tutmak aynen mağanasız işmiş - anlatılan bu.

yinede saygılıyım umarım en iyi sloganı bulursunuz.

ayrıca denizfener, cincon, eziktaş maçlarında gastelere giren pankartlar'da uzun mesajlarla donatılmıştır, yani ila kısa olacak diye bir kural ilk sizden duyuyorum.
ben avrupada yaşıyorum ve sayısız maçlar gördüm.
pankartdaki mesaj nakadar iğneliyiciyse okadar algılanır.
kısası uzunu büyük önem taşımaz.

'CUMHURİYETİN TEMELLERİNİ BURADA ATTIK - BİZANSIN TEMELLERİNİ BURADA ÇÖKERTECEĞİZ' - her maçada kullanılır istense.[/QUOTE]

kardeşim onu yapabilmesi için tribünde gücümüzün olması lazım.ufak pankart stada sokulur ve kolayca asılabilir.ama senin dediğine sanmıyorum ki izin versinler.ayrıca onun okunulabilmesi için tvnin pankarda kitlenmesi lazım.

atababa111 24.09.2008 13:13

--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=***YIGIDO 58***;416982]YIGIDO ICIN [B][COLOR="Yellow"]IF[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]TAR[/COLOR][/B] VAKTI

AnTi IsTaNbUl[/QUOTE]

YİĞİDOLAR İÇİN [COLOR="Yellow"]İF[/COLOR][COLOR="Blue"]TAR[/COLOR] VAKTİ...............

münihliyigido58 24.09.2008 13:20

[QUOTE=yener_sahin;417445]kardeşim onu yapabilmesi için tribünde gücümüzün olması lazım.ufak pankart stada sokulur ve kolayca asılabilir.ama senin dediğine sanmıyorum ki izin versinler.ayrıca onun okunulabilmesi için tvnin pankarda kitlenmesi lazım.[/QUOTE]

bence ilk parça üstde yazar ikinci parça altda yazar böylede kolay olur.
CUMHURİYETİN TEMELLERİNİ BURADA ATTIK
BİZANSIN TEMELLERİNİ BURADA ÇÖKERTECEĞİZ

sence istense olmazmı böyle?

upuzun şeyi stada sokmak ayrı bir olay bunu kimsenin anlatmasına gerek yok, saygılıyım ama alt-alta yazılırsa olabilir.

dediğim gibi siz en iyisini bulursunuz bundan eminim

yener_sahin 24.09.2008 13:23

[QUOTE=münihliyigido58;417452]bence ilk parça üstde yazar ikinci parça altda yazar böylede kolay olur.
CUMHURİYETİN TEMELLERİNİ BURADA ATTIK
BİZANSIN TEMELLERİNİ BURADA ÇÖKERTECEĞİZ

sence istense olmazmı böyle?

upuzun şeyi stada sokmak ayrı bir olay bunu kimsenin anlatmasına gerek yok, saygılıyım ama alt-alta yazılırsa olabilir.

dediğim gibi siz en iyisini bulursunuz bundan eminim[/QUOTE]

kardeş zaten iki tane pankardımız olacak.ikisini de buna harcarsak yazık olur bence.ayrı ayrı olmalılar.

adnanerdemir 24.09.2008 13:25

İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLAR BİRAZDA BİZİM TAKIMLARI TUTSUNLAR

amaç şampiyon olmak değil
istanbul saltanatına son vernek

atababa111 24.09.2008 13:27

[QUOTE=basayev58;417433]Gençler fikir üretelim,4-5 kelimeyi geçmemeli,içeriği derin olmalı,bunlarıda gözardı etmeyelim,benden bi tane daha,metres kelimesi ağır kaçarsa değiştiririz,ama sizinde fikirlerinizle... :)[/QUOTE]İLK AŞKIMSIN METRESİM DEĞİL

BÖYLE BİR PANKART GÜNLERCE KONUŞULUR............
TEŞEKKÜRLER....

münihliyigido58 24.09.2008 13:30

[QUOTE=yener_sahin;417455]kardeş zaten iki tane pankardımız olacak.ikisini de buna harcarsak yazık olur bence.ayrı ayrı olmalılar.[/QUOTE]

ben anlatamıyorum heralde. bu yazım (seçilse tabi) bir pankarta alt-alta kolay girer, ikinci pankart da mesela 'ayak oyunları' olur onu artık bilemem.

yazı çok küçük olur okunamaz deme, kolay okunur, istemiyorsan istemiyorum veto ediyorum de bu iş biter. ama komik komik sorunlar ortaya yatırmıyalım.
sonuçta o pankartı siz stada sokacaksınız, siz asacaksınız, ben evden izleyeceğim. durum bu. yani ne olursa olsun pankart stadda gürültü, tezahürat yapacak adam sizsiniz unutmadım.

yener_sahin 24.09.2008 13:33

[QUOTE=münihliyigido58;417464]ben anlatamıyorum heralde. bu yazım (seçilse tabi) bir pankarta alt-alta kolay girer, ikinci pankart da mesela 'ayak oyunları' olur onu artık bilemem.

yazı çok küçük olur okunamaz deme, kolay okunur, istemiyorsan istemiyorum veto ediyorum de bu iş biter. ama komik komik sorunlar ortaya yatırmıyalım.
sonuçta o pankartı siz stada sokacaksınız, siz asacaksınız, ben evden izleyeceğim. durum bu. yani ne olursa olsun pankart stadda gürültü, tezahürat yapacak adam sizsiniz unutmadım.[/QUOTE]

kardeş önce şu konuda anlaşalım.bu pankart ne benim ne de bir başkasının.ben bursadayım ve bende maçı tv den izleyeceğim.bir iş yapmak için kendimi bu kadar yoruyorum.sürekli para göndereceklere mesaj atıyorum emreyle irtibata geçiyorum.pankart bizim olsa zaten sormayız ne yazalım diye.biz en beğenilenleri listeledik 3 öneri sunduk.senin sloganını da diğerleri kadar beğenen çıkarsa onuda dahil ederiz.oy verilir en çok oyu alırsa senin ki yazılır.

basayev58 24.09.2008 13:44

[QUOTE=atababa111;417460]İLK AŞKIMSIN METRESİM DEĞİL

BÖYLE BİR PANKART GÜNLERCE KONUŞULUR............
TEŞEKKÜRLER....[/QUOTE]

amaç sansasyon yaratmak,insanları güldürmekse bu tür fikirler atılmalı kardeş,ürkmenin anlamı yok,sporda espride olucak,ortegaya eşek diyenlerde oldu bu ülkede,ama yıllarca konuşuldu,bence bu pankart dediğin gibi forumlarda,Anadolu takımlarının sitelerinde gündeme oturur,çok gülüyorum zaten düşündükçe...

ibrahimovic7 24.09.2008 14:17

KuPaLaRa DeĞiL GöNüLLeRin ŞaMPiYoNuNa AşığıZ.... YiğidoLaR

YigidoGenclik38 24.09.2008 14:45

>>>>>>>>>>>>>>SEWİLDİGİNİ BİL YETER<<<<<<<<<<<<<

alix_özdemir 24.09.2008 14:54

-->: PANKARTA NE YAZALIM....

Ayak Oyunları - Yıl Boyu Gösterimde. Bence bu iyi.
Aslında anket şeklinde olması daha iyi olurdu ancak geç kaldık. Ayrıca bu 3 puanın silinmesi olayını ortaya Lİg TV attı. Bu sebeple pankartı hiç göstermeye de bilir. Keşke bir kez gösterse. Onun için pozisyonların oluştuğu bir mevkiye koyulursa, mecburen görünür.

Del Piero 24.09.2008 14:57

[QUOTE=furkancfc;416749]3'ÜN 1'İNİ tutanlardan değil sadece SİVASSPORLUYUZ...[/QUOTE]

süperrrrrrrr..........................

abircan 24.09.2008 14:57

[B][COLOR="Navy"]ŞEY[/COLOR][COLOR="Yellow"]TAN[/COLOR][COLOR="Red"]IN [/COLOR]BACA[COLOR="Silver"]ĞINI[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]KIRA[/COLOR][COLOR="Blue"]CAĞIZ[/COLOR][/B]
*********[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B]********

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ LAFINI 4 AYRI TAKIMIN RENKLERİNE DAĞITARAK YAZILIRSA ANLAMLI OLACAK

YigidoGenclik38 24.09.2008 14:58

geliyoruz bekleyinn<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Yiğiter 24.09.2008 15:27

-->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=Yiğiter;417332][B]AYAK OYUNLARI-YIL BOYU GÖSTERİMDE

AYAK OYUNLARI İSTANBUL TAKIMLARININ RENGİYLE YAZILIRSA VE ""GÖSTERİMDE" GEÇEN "TERİM" KELİMESİ DE FARKLI BİR RENKLE YAZILIRSA TERİME DE MİLLİ TAKIMA OYUNCULARIMIZI ALMADIĞI İÇİN BİR GÖNDERME YAPMIŞ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM..[/B][/QUOTE]

......................................

üçyıldız58 24.09.2008 15:45

yener kardeş ne yaptınnn şu işi bir toparlaaaa

yener_sahin 24.09.2008 16:06

[QUOTE=üçyıldız58;417551]yener kardeş ne yaptınnn şu işi bir toparlaaaa[/QUOTE]

abi emre ile telde görüşüyorum.uygun olan seçilen bir slogan yazılacak merak etmeyin.

burakkova 24.09.2008 16:10

istanbul yalakası değil, memleket sevdalısıyız..

nasıl arkadaşlar bu?

üçyıldız58 24.09.2008 16:10

tamam emree banaa geldi görüştükk ben kendim yaptıracağım pankartın boyu
2 metreye 5 metre olacak taraftarın yaptıracağı pankartta gelecek paraya göre yaptıralacak reklamcı arkadaşlada görüşüldü oda sağ olsun 50 ytl katkıda bulunduuu

yener_sahin 24.09.2008 16:12

[QUOTE=üçyıldız58;417570]tamam emree banaa geldi görüştükk ben kendim yaptıracağım pankartın boyu
2 metreye 5 metre olacak taraftarın yaptıracağı pankartta gelecek paraya göre yaptıralacak reklamcı arkadaşlada görüşüldü oda sağ olsun 50 ytl katkıda bulunduuu[/QUOTE]

valla abi şu haberin ilaç gibi geldi.

üçyıldız58 24.09.2008 16:21

sizz nee yazılacak onu tesbit edinn bence burda iğneleyeceğimiz istanbul takımları ve federasyon olsunnn

ERMAN 24.09.2008 16:24

istanbul takımlarını tutanlar gelin birazda bizim takımlarımızı tutun)):

yusuf_07 24.09.2008 16:31

[B][COLOR="Blue"]--tff hüzünle sunar--
kahpe bizansın sonu sivas
-bir anadolu efsanesi-[/COLOR][/B]

mrkz_abi 24.09.2008 16:42

[COLOR="Red"][B]REKLAMCI KİM ONUN REKLAMINI YAPIN EN AZINDANDAN 50 YTL İNDİRMİŞ
[/B][/COLOR]

yener_sahin 24.09.2008 16:43

[QUOTE=mrkz_abi;417588][COLOR="Red"][B]REKLAMCI KİM ONUN REKLAMINI YAPIN EN AZINDANDAN 50 YTL İNDİRMİŞ
[/B][/COLOR][/QUOTE]

cevap bekliyorum üçyıldız abiden.mesaj attım daha görmedi galiba.

mrkz_abi 24.09.2008 16:44

[COLOR="red"][B]KIŞI SERT İNSANI MERT İSTANBULU DESDEKLEYEN NAMERT DEĞİŞİM YAPABİLİRSİNİZ KIŞI SERT İNSANI MERT SİVASI SATAN NAMERT[/B][/COLOR]

üçyıldız58 24.09.2008 16:45

reklama neye gerek yok biz mesajımızı verelimmm konu yanlış anlaşılır
elbet verecek babasının hayrınaa vermiyoryaaa sivasdan ekmek yiyorrrr
sivasspor süper ligde olmasa ona kim pankart yaptıracakkk ellide düşecek yüzdeee

üçyıldız58 24.09.2008 16:46

yok gelmedi yenerrrr ismim bu arada nurat sade murat birincisi ikincisi yok osmanlı padişahıda değilimm sade bir sivas vatandaşıyımm

üçyıldız58 24.09.2008 16:47

birde yener ben reklamcıylaa emreyi tanıştırdımm artık top emrede

yener_sahin 24.09.2008 16:51

[QUOTE=üçyıldız58;417600]birde yener ben reklamcıylaa emreyi tanıştırdımm artık top emrede[/QUOTE]

tamam murat abi.ben emreyle sürekli irtibatdayım telefonda.şu parayı yatıracaklar bir hallolsa da bizde ne kadarlık bir şey çıkacağını bilsek.bir abi kaldı sanırım o da güzel destek verecek diye umut ediyorum.

uhud85 24.09.2008 17:04

bence panlarda şu sözleri yazabiliriz;

1)ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM KAFAKAĞIDINDA YAZAR;
SİVASSPOR İN,İSTANBUL HEGAMANYOSU OUT

2)İSTANBUL HEGAMANYOSUNA SON VEREN TAKIM,SİVASSPOR.

3)YER:İNÖNÜ STADI
RAKİP BJK
DAKKA 57;SERBEST VURUŞ KAZANILDI
DAKKA 58;GOOOOOOOOL SİVASSPOR
DAKKA 59;TÜM DÜNYADAKİ 7 MİLYON SİVASLI AYAKTA
>>NİCE 58. DAKKALARI YAŞATMAN DİLEĞİYLE YİĞİDOM<<

4)SEN YÜKSELİŞİNE VAKARLA DEVAM ET YİĞİDOMM!!
SEN YÜKSELKİ,TÜM DÜNYA BİR YİĞİDİN ÖNDERLİĞİNE ŞAHİTLİK ETSİN..

zaralı19 24.09.2008 17:06

-->: --->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=üçyıldız58;417573]sizz nee yazılacak onu tesbit edinn bence burda iğneleyeceğimiz istanbul takımları ve federasyon olsunnn[/QUOTE]
[B]
evet haklısın abi sana katılıyorum ama biran önce ne yazacağımızı karar verelim.Yazılanlardan Seçelim anket yapalım ondan sonra karar verilsin hangisini yazalım diye[/B]

üçyıldız58 24.09.2008 17:11

[QUOTE=uhud85;417615]bence panlarda şu sözleri yazabiliriz;

1)ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM KAFAKAĞIDINDA YAZAR;
SİVASSPOR İN,İSTANBUL HEGAMANYOSU OUT

2)İSTANBUL HEGAMANYOSUNA SON VEREN TAKIM,SİVASSPOR.

3)YER:İNÖNÜ STADI
RAKİP BJK
DAKKA 57;SERBEST VURUŞ KAZANILDI
DAKKA 58;GOOOOOOOOL SİVASSPOR
DAKKA 59;TÜM DÜNYADAKİ 7 MİLYON SİVASLI AYAKTA
>>NİCE 58. DAKKALARI YAŞATMAN DİLEĞİYLE YİĞİDOM<<

4)SEN YÜKSELİŞİNE VAKARLA DEVAM ET YİĞİDOMM!!
SEN YÜKSELKİ,TÜM DÜNYA BİR YİĞİDİN ÖNDERLİĞİNE ŞAHİTLİK ETSİN..[/QUOTE]

4.çok süper amaa birazz uzunnn onu yazdırmaya paramız yetmezz

yener_sahin 24.09.2008 17:18

[QUOTE=üçyıldız58;417620]4.çok süper amaa birazz uzunnn onu yazdırmaya paramız yetmezz[/QUOTE]

abi sene boyunca bir hesap açarsak anca üçer beşer millet insafa gelirde gönderirse belki yazdırırız.:confused:

üçyıldız58 24.09.2008 17:22

bencedee kardeşş birdee bu işlereee hiçç kalkışmamakk lazımmmm milletee birr konuu açacann geriyee çekilecennn bizimm millett gazelll okumayaaa bireee birrr

yener_sahin 24.09.2008 17:42

[QUOTE=üçyıldız58;417632]bencedee kardeşş birdee bu işlereee hiçç kalkışmamakk lazımmmm milletee birr konuu açacann geriyee çekilecennn bizimm millett gazelll okumayaaa bireee birrr[/QUOTE]

abi senin yaptıracağın pankart kaça maloldu.yani 2x5 boyutunda bir pankart kaça maloluyor onu bilelim....

HaSiVasLıM58 24.09.2008 17:54

[COLOR="DarkRed"][B]T.F.F AKLINDAN BİLE GEÇİRME KARŞINDA 7.000.000 SİVAS'LI...![/B][/COLOR]

uhud85 24.09.2008 18:09

[QUOTE=üçyıldız58;417620]4.çok süper amaa birazz uzunnn onu yazdırmaya paramız yetmezz[/QUOTE]

abi bence şimdi bir an önce beğenilenleri seçip onu anket halinde sunmalıyız ve anket sonucuna göre hemen pankartı yazdırmalıyız..fazla vakit kalmadı sonra çünküü

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29.