![]() |
Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da
ya herve tum gidermi yaa adam son haftalarda sivasın kozuydu böyle transer ver mi olurmuş:p
|
erman süper bir transfer,tabii tum ve sylla da iyi oyunculardı ama ben ermanın alındığını öğrenince fazla üzülmedim açıkçası demedi demeyin.bu erman bizde çok iş yapacak.
|
[B]ßence Tum KaLsa iyi oLurdu ama neyse verdıLer artık hayrlı olsun Erman Kılıc Sivasspor'a artık Ş.Liginde GrupLara KaLmak DiLeği iLee....[FONT="Comic Sans MS"][B][FONT][/B]
|
baskan iyi fantazi yaratmişsin kafanda biz super lige ciktiktan sonra elaziga trans fer olmus bide onu sana ben soylemiştim once o zaman dspor yoktu sizde:):):D
|
[B]İyi topçu Elazığdan biliyorum.Hayırlı olsun...[/B]
|
tum bizi bu sene kac macta kurtardi cogu macta takimin en iyisi tumdu gitmesine uzuldum seneye gorecez ibbde nekadar iyi bir adami biraktimizi yazik oldu.
|
İnşallah tumu vermemişizdir. erman işe yarar .
|
ya arkadaşlar bu erman geldi mi resmi sözleşme imzalandı mı? bilen varsa bi söylesin lütfen. valla geldiyse çok ama çok iyi bi transfer...
|
BAŞKANIMIZ VE HOCAMIZ iyisini bilirler hedef büyüdü silla ve tumun yerine inanıyorumki daha kaliteli oyuncular alınacaktır yabancı kontenjanını nasıl boşaltacaklar..
|
üzülmeyin inşallah bize faydalı bir transfer olur tum a yaptıkları içi teşekkürler çok beğendiğim bir futbolcuydu
|
tumun verilmesine cok üzülmeme rağmen ermandan cok ümitliyim. Adam yanlıs hatırlamıyosan elazıg da bi sezon da 16 gol atmıstı forvet olmamasına rağmen. cok teknik ve pırpır bir futbolcu, bizde böyle bi futbolcu olmadığı için cok faydalı olacak. tabi bülent hocanın elinde patlama yapması cok muhtemel olduğundan ümidin daha da artıyor.
|
tum + sylla artı bıraz para verdık dıye demec vermıs baskanımız.. bu kadar eder mı erman dıye dusunmuyor degılım ama sonucta gıden yabancıların yerıne daha ıyılerının gelecegının rahatlıgıda var ıcımde.bence bu transferden sıvasspor karlı cıkacak uzun vadede,sonucta dıger takımların yabancıları ellerınde patlarken ıkı kısılık bırden yabancı kontenjanı yaratmıs olduk..
|
para verdikmi, aldikmi anlamadim gitti.....
ermanin henüz resmi sözlesme imzalamamasida kafami karistiriyor. ayrica mehmet nas ile anlasildi deniliyordu, ondanda ses seda yok... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:32. |