![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Trabzonspor
[QUOTE=sivaslıkız58;543296][B]Geçen sezon oynanan maçtan sonraki Trabzonspor taraftarının tepkisi elinde bileti olupda hem sivas şehrine hemde stad çevresinde olupda stada girememesinden kaynaklanıyordur..Bu serzenişde hiçbir sivasspor taraftarının üstüne alınabileceği bir durum yoktur..Türkiye toprakları içerisinde bi şehire bi stada girerken sen nerelisin kimliğinde nere yazıyor diye soruluyorsa en büyük sorun burdadır..trabzonspor taraftarının tepkisi türkiye içerisinde ayrı bir ülke ayrı bir zihniyet oluşturmaya çalışan geri kafalı zihniyetli insanlaradır..Bilet satışını Bordo-Mavili formalı kişiye yapan gişe elemanıyla stad kapısında görevlinin arasındaki fark ben paramı alırım gerisine karışmam zihniyetiyse bizler bunada karşıyız..2 büyük takım taraftarını birbirine düşürmeye çalışan kötü zihniyeti kınıyıp eleştiriyoruz..
Bu ayrıntı ve noktaları anlayantüm sivassporlu arkadaşlara teşekkürler..![/B][/QUOTE] bu kadar ıddalı konusmadan once neler oldugunu bır arastırmanı tavsıye ederım...dısarda deplasman tarafı bıletı olup ıcerı gıremeyenlerın neden boyle bı durumda kaldıklarını once bır sor yada ogrenmek ıcın caba harca... stad kapıları acıldıktan sonra ts lıler kapıda trıbun deyişiyle 2e1 yapmıs bıletı olmayan onlarca taraftar boyle yaparak yanı 1 bılete 2 kısı gırerek kendılerıne ayrılan trıbunu doldurmuslardır...daha sonra ayrılan trıbunun dolması nedenıyle dısarda bıletlı olan ts lıler ıcerı haklı olarak alınmamısdır...alınsaydı eger orda o durumda bır cok ts lı sivas deyımıyle haşant olurdu... kımlık konusuna da gelınce eger o uygulama yapılmasaydı eger gecmısde olan kayserı sıvas olayları aynen tekrar ederdı....mesela havuz tarafına aldıkları bıletlerle sıvas trıbunune gıren ts lıler en ufak bır olumsuzlukda orda bulunan sıvaslılarla buyuk kavgaya tutusurlardı...bu nedenle haklı olarak bu uygulama yapılmısdır...sonuna kadar da haklılardır bunu cıkartanlar...o gun o staddan onlarca ts lı sag cıkmıssa bu uygulama sebebiyledir... Sivasın dostu asla ts olamaz dost olmaya da calısan bulent hocayı da hollanda kampında kımın dostu olup olmadıgını da gormusdur... |
bu arada bjk macına gelıcek olurskda haklısın bı acıdan ama verılen koskoca kale arkası degıldır... tampon bolgenın bır kısmıdır
bunun en buyuk sebebı de sıvas taraftarına tölarans gostermeyen emnıyet jımnastık macında kapıları sonuna kadar acmıs ne bılet nede arama yapmısdır vede ıcerı trıbune sıgmayan onlarca bjk taraftarı tampon bolgeye alınmıs..ama ne yazıkkı bundan bı ceza uygulaması yapılmamısdır..!!! buda sivas emnıyetının ıstanbul takımlarına ve taraftarlarına gosterdıgı tölaransın alasıdır.... |
iyi konsantre olursak rahat geçeriz hamsi kafalıları.
anderclet kadar güçlü de değiller ya. gönlümden geçen sayı sivas 5 -trabzon 0 ve ertesi gün manşeti:SİVAS TRABZONA PATLADI,ANDERCLET İNTİKAMI,BELÇİKA İNTİKAMI(hugo bross dan dolayı) şimdi maça gelelim:m.yıldız yok ilerde kamanan ersen ikilisi olacaktır ikisindende goller bekliyorum,onlarda alanzinho ve umut ikilisi ile başlayacaklar. alanzinhoyu markaja alırsak maçı rahat kazanırız. trabzonun orta alanı koca bir sıfır.(: (: musa ve hayrettinin de katkıları olacaktır bizim defansa. sonra erman faktörümüz var murat erdoğan ve dağaşanı hiç söylemedim bile. trabzonlu kardeşlerim siz bu maçı izlemeyin. yazık olacak size yazık. |
[QUOTE=sivaslıkız58;543310]Kendini bilmez 3-5 kişi die daha önceki yazımda belirtmişti..Bu her takım taraftarı içerisinde olan şeyler..Sen yöneticisi olduğun formda bu iyi dileklerinle ilgili çalışmalarına başla..Emin olkii Trabzonspor taraftarları senın iyi niyetinin altında kalmayacaklardır..Bizlerde elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağızda..[/QUOTE]
buaraya hala neden geliyosunuz sizi anlamiyorum ne anlatmaya calisiyosunuz.kardesim sizinle dost most olmak istemiyoruz hast du verstanden.anladinmi istemiyoruz.ulen biz geliyomuyuz sizin sitenize yeter bu kadar kücüldügünüz gelmeyin artik |
[B][COLOR="Indigo"]Cümleten Hayırlı Kandiller arkadaşlar. Bu mübarek günde lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim. Yazdıklarımızla bazı menfi davranışları bütün bir camiaya genellemeyelim. [/COLOR][/B]
|
Cevap: TSL//SİVASSPORUMUZ-trabzonspor
[QUOTE=lazuk61;542519]2 takımada başarılar dilerim...bizim size karsı bi garez'imiz yok...demekki sizin varmıs...biz sizi sadece anadolu takımı kardeş takım olarak görüyoz...ileriye gidebilirdik kardeşlikte siz bilirsiniz...
MAÇ SKORUNA GELİNCE...SİVAS BİRAZ YORGUN ÇIKICAKTIR MAÇA...BÜLENT HOCA AS FUTBOLCULARI OYNATMIYABİLİR 2 YARIDA OYUNA ALMAK İSTİYECEKTİR..BİZDE BİR TEK YATTARA EKSİK...DOSTLUK KAZANSIN[/QUOTE] olumlu düşüncelerin için tebrikler,teşekkürler,ama geçen sezon 3-0 yendiğimiz maçta birçok koltuğu kırdı tarbzonspor taraftarı,bu hareket yakışmadı.trabzonspor taraftarı rahatça geldi,şehirde gezi,kimseden rahatsızlık görmedi,ama koltukları kırdı maçta.benim aklımda bu konu kaldı ve trabzonspor ve trabzonspor taraftarı denince aklıma bu geliyor.gene gelin sivasa,gene misafirperverlik görürsünüz ama koltuk kırmayın,arkanızdan kötü şeyler düşündürtmeyin,söyletmeyin. |
Artık dostluk kazansın. Bırakalım herkesi aynı kefede görmeyi. Birkaç dengesize uyup herkesi aynı görmeyelim. Sahada güzel bir atmosfer ve her zamanki gibi misafirperverlik olacak inşallah.
|
bu karşılaşmada Anderlechte'e karşı oynanan futbol oynanırsa trabzonu rahatlıkla yeneriz... Ts maçında sivasımıza başarılar !!!
|
[QUOTE=sivastatlıbelam;543326]iyi konsantre olursak rahat geçeriz hamsi kafalıları.
anderclet kadar güçlü de değiller ya. gönlümden geçen sayı sivas 5 -trabzon 0 ve ertesi gün manşeti:SİVAS TRABZONA PATLADI,ANDERCLET İNTİKAMI,BELÇİKA İNTİKAMI(hugo bross dan dolayı) şimdi maça gelelim:m.yıldız yok ilerde kamanan ersen ikilisi olacaktır ikisindende goller bekliyorum,onlarda alanzinho ve umut ikilisi ile başlayacaklar. alanzinhoyu markaja alırsak maçı rahat kazanırız. trabzonun orta alanı koca bir sıfır.(: (: musa ve hayrettinin de katkıları olacaktır bizim defansa. sonra erman faktörümüz var murat erdoğan ve dağaşanı hiç söylemedim bile. trabzonlu kardeşlerim siz bu maçı izlemeyin. yazık olacak size yazık.[/QUOTE] Sen futboldan anlıyosan turkiyede futbol oynanmıyo o zaman.. Alanzinho forvet değil. Kendisi markajdan çok kolay kurtulabilen bir futbolcu kim markaja alacak ise işi pek kolay değil.. Trabzonsporun en güçlü yeri ortasahası. Tek Tek karşılaştırdığın zaman teknik olarak Ts Sivasspordan üstün bir takım. Zaten Sivasın oynadığı futbol tekniğe değil rakibi bozmaya ve fizik gücüne dayalı. Eğer Trabzonsporun oyununu bozabilirse bişeyler yapacaktır. Futbolda her sonuç mümkün yenildiğin zaman altından kalkamayacaksan büyük konuşmayacaksın. Hangi tarafta olursan ol. |
[QUOTE=efsane5858;543343]buaraya hala neden geliyosunuz sizi anlamiyorum ne anlatmaya calisiyosunuz.kardesim sizinle dost most olmak istemiyoruz hast du verstanden.anladinmi istemiyoruz.ulen biz geliyomuyuz sizin sitenize yeter bu kadar kücüldügünüz gelmeyin artik[/QUOTE]
Futbolun içinde olan şeyler sen istemiyorsun diye yapılmayacak değil. Ben istediğim yere giderim istediğim yorumu yazarım. Gs FB BJK Ts forumlarıda dahil. Zaten sizi anlamıyorum diyerek anlamadığını söylemişsin. Anlamadığın şeyler hakkında değilde anladığın şeyler hakkında yorum yazsan senin için daha mantıklı olacaktır. Naçizane tavsiye.. |
[QUOTE=babbayarro;543408]Sen futboldan anlıyosan turkiyede futbol oynanmıyo o zaman.. Alanzinho forvet değil. Kendisi markajdan çok kolay kurtulabilen bir futbolcu kim markaja alacak ise işi pek kolay değil.. Trabzonsporun en güçlü yeri ortasahası. Tek Tek karşılaştırdığın zaman teknik olarak Ts Sivasspordan üstün bir takım. Zaten Sivasın oynadığı futbol tekniğe değil rakibi bozmaya ve fizik gücüne dayalı. Eğer Trabzonsporun oyununu bozabilirse bişeyler yapacaktır. Futbolda her sonuç mümkün yenildiğin zaman altından kalkamayacaksan büyük konuşmayacaksın. Hangi tarafta olursan ol.[/QUOTE]
Alanzinho'yu kaçıncı dakikada çıkarmıştı Ersun geçen sene?:) Alanzinho bizim İbrahim,Onur,Cihan gibi oyuncularımız arasında kayolup gidecek.Zaten Selçuk'u topçudan saymıyorum.Ersun'un adamı olarak forma giydi hepsi o.Geriye bir Colman var.O da tek başına ne yapabilir.Ha bir de Baytar var.Onu da Uğru Kavuk kesecektir.Uğur gözü kara bir topçu Onu kısa sürede yıldıracaktır.Zaten Engin de her maç oynuyan bir adam değil.Bu maçta iyi oynamama ihtimali var. Büyük konuşma meselesine gelince.Onu bize siz öğrettiniz.:) |
[QUOTE=Metal Gear;543413]Alanzinho'yu kaçıncı dakikada çıkarmıştı Ersun geçen sene?:)
Alanzinho bizim İbrahim,Onur,Cihan gibi oyuncularımız arasında kayolup gidecek.Zaten Selçuk'u topçudan saymıyorum.Ersun'un adamı olarak forma giydi hepsi o.Geriye bir Colman var.O da tek başına ne yapabilir.Ha bir de Baytar var.Onu da Uğru Kavuk kesecektir.Uğur gözü kara bir topçu Onu kısa sürede yıldıracaktır.Zaten Engin de her maç oynuyan bir adam değil.Bu maçta iyi oynamama ihtimali var. Büyük konuşma meselesine gelince.Onu bize siz öğrettiniz.:)[/QUOTE] Maç sahada oynanır masada pişti oynanır. Maçı izlemeden izlemiş gibi yorum yapmak zannımda mantıklı değil.. Geçen sene TS kötü oynadı yenildi . Alanzinhoyu çıkarmasa daha iyimi oynayacaktıki alanzinhoyu kaçıncı dakikada çıkardı diye sorarsın. Bu sene kötü oynarsa büyük ihtimalle gene yenilebilir. Geçen seneki maçı bu seneki maça referans göstermek ne kadar akıl kari bilmem ama Trabzonsporun geçen seneki takım olmadığını az çok takip eden herkes bilir. |
[QUOTE=babbayarro;543423]Maç sahada oynanır masada pişti oynanır. Maçı izlemeden izlemiş gibi yorum yapmak zannımda mantıklı değil.. Geçen sene TS kötü oynadı yenildi . Alanzinhoyu çıkarmasa daha iyimi oynayacaktıki alanzinhoyu kaçıncı dakikada çıkardı diye sorarsın. Bu sene kötü oynarsa büyük ihtimalle gene yenilebilir. Geçen seneki maçı bu seneki maça referans göstermek ne kadar akıl kari bilmem ama Trabzonsporun geçen seneki takım olmadığını az çok takip eden herkes bilir.[/QUOTE]
Geçen sene de aynı şeyleri diyordunuz.Alan bu savunmayı ,bu orta sahayı dağıtır diyordunuz.Alan 25.dakikada çıktı.Bu sene de yine aynı şeyleri şöylüyorsunuz.Sivas ligin fizik gücü en iyi olan takımlarındandır.Ve bu gücünü sahaya cumartesi günü de yansıtacaktır.Dua edin Sezerle,Mehmet yok.Tek ümidiniz onların yokluğu olsun! |
[QUOTE=Metal Gear;543426]Geçen sene de aynı şeyleri diyordunuz.Alan bu savunmayı ,bu orta sahayı dağıtır diyordunuz.Alan 25.dakikada çıktı.Bu sene de yine aynı şeyleri şöylüyorsunuz.Sivas ligin fizik gücü en iyi olan takımlarındandır.Ve bu gücünü sahaya cumartesi günü de yansıtacaktır.Dua edin Sezerle,Mehmet yok.Tek ümidiniz onların yokluğu olsun![/QUOTE]
Diyordunuz derken ben Ts taraftarını temsilen burda değilim. Kişisel olarak yazıyorum yorumlarımı ve geçen sene bu foruma girip böyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Hatta geçen seneki maç hakkında yorum yazdığımıda hatırlamıyorum. Eğer benimle tartışıyorsan benim söylediğim şeyleri eleştirebilirsin ancak. Trabzonspor adına yazılan herşeyin sorumluluğunu bana atacaksan ben yokum bu işte. Sivassporun fizik gücü iyi olabilir fakat zemini düzgün saha fizik gücü olan takımın değil teknik olan takımın avantajıdır. Maça az bi süre var zaten akkoyun karakoyun sahada belli olur.. Bu arada Sezerle mehmet yok diye neden dua edeyim zaten yokmuş ki. |
[QUOTE=babbayarro;543412]Futbolun içinde olan şeyler sen istemiyorsun diye yapılmayacak değil. Ben istediğim yere giderim istediğim yorumu yazarım. Gs FB BJK Ts forumlarıda dahil. Zaten sizi anlamıyorum diyerek anlamadığını söylemişsin. Anlamadığın şeyler hakkında değilde anladığın şeyler hakkında yorum yazsan senin için daha mantıklı olacaktır. Naçizane tavsiye..[/QUOTE]
al iste bi hamsi daha adamlarin isi gücü yok gelip burda laf yaristiriyorlar biz gelmeyin dedikce adamlar habire geliyor cok komiksiniz siz ya.ayrica benim neyi nasil anladigimi sende iyi biliyosun ama isine gelmiyo dimi bize yapilani unutucakmiydik sen bizi ne sandin dalkavukmu |
[QUOTE=babbayarro;543432] Sivassporun fizik gücü iyi olabilir fakat zemini düzgün saha fizik gücü olan takımın değil teknik olan takımın avantajıdır..[/QUOTE]
[B] trabzonun sahası düzgün değilmi orda da yenemıyorsunuz bizi hadi sizin sahada kötü diyelım eee Şampiyonlar Ligi Finali oynanmış Atatürk Olimpiyat Stadında da yendık ya sizi ;)[/B] |
Trabzonspora karsi hesaplarimiz HEP tutuyor. Insallah bu seferde tutar. Ilk haftada Trabzona ilk darbe bizden olsun. Maci en az 2-0 aliriz.
|
ya bu trabzon olmasa bu lig çekilmez bizim en çok puan aldığımız takım bu zati lig e 3 puanla başlamak bizim için gayet güseel olacak :D:D:D
|
bu arada maç tahmini skorum
sivasımız:3 hamsiler:1 :D:D:D |
Slm hemserilerim ya arkataslarim böyle soru ayip! kim yenecek... Kim yenebilir? ya sivas yada sivas! simdi soru yanlis trabizon demek icin. Soru söyle olsaydi! kim daha cok baluk tutacak iste o-saman derdim trabizon! vea kim hamsi kokuyor? tabiki trabizon! gene olmadiysa söyle diyelim kimin burnu daha uzun? trabzon! kim golbastiriyor? trabzoni! kimin beyni calismiyor? trabzon! kim türkden cok rus? trabzon! ama top dersen? tabiki sivas!!! biz anadolunun futboluyus!!! yoksa bu strateci ney? sivas atmis11 gol trabson atmis 3 gol aurupaya gelince 5de yeris 7de ama 8 yemeyis! kim sampionlar liginde basarli olmus? ne ts ne fb ne 8jk ne gs!!! sivasa gelince untmayinda olta getirin kizilirmakda yada yildizirmaginda balik tutarsinis!!! dengesis takim trabrusspor...3-0
|
Sivas trabzona yine gol basacak tahmini skorum 3 - 0
|
Zor da olsa alırız gibime geliyor..
|
cok cok zor olacagı kesın,ınsallah sonuc bızım lehımıze olur..allah yarımcımız olsun..
|
Arkadaşlar bize sövenlere sövün hakkınızdır diyorum. Ama buraya gelip akıllı yorum yapan Trabzonlu kardeşlerimize lütfen hoşgörü haaa kötümü konuştu ver cevabı efendimi başım gözüm üstüne... Ki buraya yorum yazan yada yorumları kalan arkadaşlar gayet efendi bir üslupla yazmışlar... Bir tanesi hariç Trabzonspor taraftarının genel olarak SİVAS düşmanı olduğunu kabul etmemesi ve önüne sunulan kanıtları görmemesi ile yakışmayanı yapmış... Kim ne dersin desin Sivasında Trabzonunda kanı delidir, Vatanına Milletine en bağlı insanlardır... Bu iki aynı ülküde kardeş şehrin insanlarının birbirini kırmaya hiç hakkı yok... Ha futbol konuşulur biz 5 çekeriz siz 5 çekersiniz muhabbeti yapılır kızdırma maksatlı o kadarda olsun... Ama bana davaro bana ayı diyene yediririm o lafı... Velhasıl kelam Anadolunun iki büyük kulübüne yakışır bir maç olsun ve Sivasspor kazansın... Farklı bir galibiyet olursa daha makbule geçer...
|
HAMSİYİ KIZARTACAZ AZICIK GELSİNLER...... :) :)
|
[B]türkiyenin ikinci derbisi sivasspor ts gelsinler üstünlük bizde aynı tarifeyle yollarız [/B]
|
EKMEK TAKIMIMIZ GELMİŞ BU SENEDE LİĞE 3 PUANLA BAŞLAMAK GÜZEL OLUCAK.
|
[QUOTE=TekSivas;543459]Slm hemserilerim ya arkataslarim böyle soru ayip! kim yenecek... Kim yenebilir? ya sivas yada sivas! simdi soru yanlis trabizon demek icin. Soru söyle olsaydi! kim daha cok baluk tutacak iste o-saman derdim trabizon! vea kim hamsi kokuyor? tabiki trabizon! gene olmadiysa söyle diyelim kimin burnu daha uzun? trabzon! kim golbastiriyor? trabzoni! kimin beyni calismiyor? trabzon! kim türkden cok rus? trabzon! ama top dersen? tabiki sivas!!! biz anadolunun futboluyus!!! yoksa bu strateci ney? sivas atmis11 gol trabson atmis 3 gol aurupaya gelince 5de yeris 7de ama 8 yemeyis! kim sampionlar liginde basarli olmus? ne ts ne fb ne 8jk ne gs!!! sivasa gelince untmayinda olta getirin kizilirmakda yada yildizirmaginda balik tutarsinis!!! dengesis takim trabrusspor...3-0[/QUOTE]
yazık size.vallaha yazık.devam edin böyle |
Trabzonlu taraftarlara..
Degerli Trabzon taraftarlari SivasSpor Süper lige ciktigindan bu yana sizler hafife alsaniz, kabul etmesenizde heyacanin doruga ciktigi Anadolunun derbisi olarak rahatlikla söyleyebilecegimiz maclar oldu aramizda. bu maclarin yarattigi rekabet ortami heyacani anadolu insaninin sicakligi ve hosgörüsü icinde yasanmasi bizlerin dilegidir. Trabzon camiasi ve bu camianin parcasi oldugunu idda eden bir takim yazar cizer takimi isi rakabetin ötesine götürüp SivasSpor düsmanligini körüklemeye taraftarlarina bunu empoze etmeye devam etmektedir. Kaldiki 2008-2009 sezonu Tüm anadolu takimlarina göstermistirki.sampiyonluk sahada kazanilmiyor. sampiyonlugun o sezonda SivasSpor gibi adaylarindan biri olan TrabzonSpor lige kirliligi yayanlara degil hirsini öfkesini SivasSpor üzerinden hafifletmeye gitti. Degerli Trabzon Taraftarlari.Istanbul rezillerinden biri olan BJK Popermonda Federasyon baskani ve kendini ruhunu onurunu paraya satan anadolu takimlarini yanina alip Türkiyede Futbol adina ne güzellik varsa tarafsiz olmasi ve rakabet icinde gecmesi gereken her seyi......masa basi oyunlarla kirletildigini sampiyonluk sonrasi diyetlerin BJK Antep. Gs. vs digerleri ile nasil birbirlerine diyet ödediklerini sizlerde biliyorsunuz. ama buna ragmen camia olarak hala Anadolu takimlari üzerinden Öfkenizi kusup tatmin olma icindesiniz. [B] Istanbul rezillerinin yaptiklari yapacaklarinin kanitidir[/B]. Hepsi birbiri ile dayanisma icinde daha lig baslamadan kimin sampiyon olacagi masa basinda aralarinda kararlastiriliyor onun icin Trabzon camiasi aklini basina toplayip basda SivasSpor olak üzere Kayseri.Ankaragücü.Genclerbirligi.Bursa.Vs gibi Anadolu takimlarina düsmanlikla,istememezlikle Anadoludan sampiyon cikacaksa ben olmaliyim kiskancligi ile düsmanligi körükleyecegine taraftarini Anadolu takimlarina düsman edecegine.Anadoluya kupanin gelmesi icin biraz caba sahibi olsunlar.yoksa bu kafayla bir 25 yil daha ne siz sampiyonluk yasarsiniz nede baska bir Anadolu takimi.cünki siz ne kendiniz sampiyon olabiliyorsunuz nede Anadoludan bir baskasinin olmasini istiyorsunuz.Unutmayinki Siz burda Anadolu takilari ile birbirinizi yerken yani sizi Anadolu takimlarini üzerine salarken onlar atlarini alip Üsküdari geciyorlar. onun icin Ankarada olan Kupanin Bolu dagini gecmemesi dilegiyle. Umarim bu yil hersey tersine döner Basta SivasSpor olmak üzere Trabzon da dahil bir anadolu takimi sampiyonluk kupasini müzesine götürürür.. |
Kimlikleri almadan,Antenleri Takmadan GEL-ME-YİN....
|
Ha bunlar tam ikiyüzlüler ya.Şimdi de anketimize takıp bize iki yüzlü diyorlar..Biz unutmadık [B]İdhemleri,selazurlu ismailleri,Burçakları,Juan Pabloları ve daha nicelerini..[/B]..
[B]Sivaslı ayağına yatıp,sitemizdeki üyeleri kışkırttığınızı,üyelerimizi birbirine düşürdüğünüzü,yani fitne ve fesatlığınızı,halı saha maçlarımıza adlarınızı yazdırdığınızı yani ikiyüzlülüğünüzü ne çabuk unuttunuz.[/B] |
--------------------------------------------------------------------------------
Sivas daki taraftarlarimizdan beklentimiz ligin ilk macinda 2008-2009 kirliligine vurgu yapan bir pankart acilmasidir. temiz bir lig adaletli bir fedarasyon istiyoruz. Popermon ihanetine hayir. olabilir.ligin ilk maci ve tüm sezon icin tüm camiamiza basari onur grur yasamasi dilegiyle |
trabzonu yenmemız sart.vurun kırın parcalayın bu macı kazanın..lıge gusel bı baslangıc yapabılmemız ıcın bu sart.
|
[QUOTE=58güven58;543587]trabzonu yenmemız sart.vurun kırın parcalayın bu macı kazanın..lıge gusel bı baslangıc yapabılmemız ıcın bu sart.[/QUOTE]
İlk maçta tımar edersek,tüm sezon ve tüm takımlar adına hayırlı bir lig yaşarız.Holigan TS taraftarından,herşeyi bilmelerinden,büyüklük edebiyatlarından bıkmış vaziyetteyiz,bide yenerlerse oooo işimiz yaş...Yoksa bir mağlubiyet Sivasspor taraftarı için çok önemli olmamakla birlikte,onlar için ipleri hazırlama ve kendini asma sebebidir:) |
[QUOTE=basayev58;543227]
Bordo mavinin cezbine kapılmış kendini Barçada sanan ve 5 hafta sonra anasına ve avradına yönelecek küfürlerden bihaber olan Teknik adamları HUGO iddialı,Sadri Şener Sivasspor'u küçümser yorumlarda bulunuyor,Taraftar zaten fileye takılmış hamsinin taka gövdesinde zıplaması gibi zıpır zıpır.Kaç kez söyledik maçtan önce çok atıp tutmayın,yok dinlemezler.Tarih tekerrür eder deriz,anlamazlar.Artık sonucuna vardım,bu yolla bizi tahrik edip daha fazla haz almamızı istiyorlar.İzmir'in kızları,Pontusun takımı...[/QUOTE] [B] Üstad bu ne güzel yorumdur böyle... Bu maçta benim en ufak bir endişem dahi yok çok rahat galibiyet alacağız buna yürekten inanıyorum. [/B] |
Bu hafta kalelerinde Tolga Abi,başlarında da Hugo oynuyor..:D..Bize de telefonun tuşlarına basmak mı kalıyor?:)
|
[QUOTE=basayev58;543227]Yine en sevdiğim konu başlığı altında güzel bir yorum yapmak geçti içimden.Kars'tan tüm Yiğidolara selamlar saygılar...
Maçı kendimce değerlendirdiğimde, geçen sene zor diye beklediğimiz,ancak çok kolay kazandığımız ve hatta sonlara doğru daha fazla madara olmasınlar diye atağa çıkmadığımız bir maç vardı.Zaten ligde Pontusrumspora karşı ezici üstünlüğümüz var,4 Eylülde gol dahi atamamışlar.Hal böyle iken bu maçında kolay geçeceği düşünülsede,ben zor bir maçın bizi beklediğini düşünüyorum.Zira Pontuslar geçen seneki kadrodan bişey kaybetmedi,aksine takviye yaptılar.Bizde takımı nerdeyse yeniledik.Son Anderlecht maçında iyi bir futbol oynadık ama bu futbolu bize Anderlechtin ilk maçın skoruna göre rahat olması mı oynattı onu iyi tahlil etmek lazım.Yinede Anderlecht maçı kadrosuyla çıkarsak ben lazların şanslarının olduğunu düşünmüyorum. Bordo mavinin cezbine kapılmış kendini Barçada sanan ve 5 hafta sonra anasına ve avradına yönelecek küfürlerden bihaber olan Teknik adamları HUGO iddialı,Sadri Şener Sivasspor'u küçümser yorumlarda bulunuyor,Taraftar zaten fileye takılmış hamsinin taka gövdesinde zıplaması gibi zıpır zıpır.Kaç kez söyledik maçtan önce çok atıp tutmayın,yok dinlemezler.Tarih tekerrür eder deriz,anlamazlar.Artık sonucuna vardım,bu yolla bizi tahrik edip daha fazla haz almamızı istiyorlar.İzmir'in kızları,Pontusun takımı...[/QUOTE] [B]kardeş tebrik ederim...çok güzelyazı yazmışsın..harfiyen katılıyorum yazdıklarına..bu pontusların bize golü bile yok be muahahahahahaha :))))))[/B] |
[QUOTE=fatihada58;543493]Arkadaşlar bize sövenlere sövün hakkınızdır diyorum. Ama buraya gelip akıllı yorum yapan Trabzonlu kardeşlerimize lütfen hoşgörü haaa kötümü konuştu ver cevabı efendimi başım gözüm üstüne... Ki buraya yorum yazan yada yorumları kalan arkadaşlar gayet efendi bir üslupla yazmışlar... Bir tanesi hariç Trabzonspor taraftarının genel olarak SİVAS düşmanı olduğunu kabul etmemesi ve önüne sunulan kanıtları görmemesi ile yakışmayanı yapmış... Kim ne dersin desin Sivasında Trabzonunda kanı delidir, Vatanına Milletine en bağlı insanlardır... Bu iki aynı ülküde kardeş şehrin insanlarının birbirini kırmaya hiç hakkı yok... Ha futbol konuşulur biz 5 çekeriz siz 5 çekersiniz muhabbeti yapılır kızdırma maksatlı o kadarda olsun... Ama bana davaro bana ayı diyene yediririm o lafı... Velhasıl kelam Anadolunun iki büyük kulübüne yakışır bir maç olsun ve Sivasspor kazansın... Farklı bir galibiyet olursa daha makbule geçer...[/QUOTE]
[B][COLOR="black"]Gelen olarak katılmamak elde değil ama bize söven de olursa onlara bile sövmemek lazım. Bence biraz yorumlarımızda kullandığımız kelimelere dikkat etmeliyiz. Kendimiz için yapılmasını istemediğimizi başkalarına yapmayalım. Birkaç yanlış hareket yüzünden camiları töhmet altında bırakmayalım. Senin de dediğin gibi aslında çok iyi anlaşması gereken iki şehir halkı. Birbirimize saygı duyup bence güzel işler yapmalıyız. Hataları münferit görmeliyiz. [/COLOR][/B] |
Cevap: TSL//SİVASSPORUMUZ-trabzonspor
[QUOTE=myway;542566][I][B]Konumuz Sivasspor - Trabzonspor .. Konu dışına çıkmayalım lütfen.. Boş tartışmalara girmeye gerek yok Yiğidolar..Hangi sitenin nasıl uygulama yaptığı da bizi ilgilendirmez. Mantık çerçevsinde herkes yorumunu yapabilir. Mantık dışına çıkanlara da forum yöneticileri müdahale eder zaten.. Yiğido misafirperverdir. İyi ağırlar güzel Sivasımıza gelenleri..Güzel goller izletir ;)[/B][/I][/QUOTE]
bu uyarıyı dıkkate almak en guzelı. konuya sadece macla ılgılı yorumlamak yakısır bıze. karsı takıma hakeret edıp kucumsemek bıze yakısmaz. onlar yapıyo dıye dusunenler var aramızda ama bu bızımde onları asagılamamızı gerektırmez. karsılıklı olarak tansıyonu yukseltmek ne bıze nede onlara yakısır. macla ılgılı korkularım ve kötü hislerım var ama anderlect macında da ıcımdekı hıs banko tur atladık dıyodu.umarım yanılırımda trabzonspora yıne dar ederız o sahayı. allah yardımcımız olsun.. mac cok zor gececek,cantada keklık bı mac degıl. en buyuk ıs taraftarda lutfen arkadaslar bu macta ıtıcı guc olalım,her turlu destegı verelım yıgıdolarımıza. |
SİVASSPOR
Petkovic Uğur Sedat Yasin Hayrettin Musa İbrahim Cihan Erman Ersen Mehmet Trabzonspor Sylva Tayfun Giray Egemen Cale Tjikuzu Serkan Selçuk Colman Alanzinho Gökhan |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:29. |