![]() |
Cevap: Maçın Ardından
dün bu hocanın ve sahadaki futbolcuların yüzünden tribünde ki taraftar birbirine giriyor.kimin umrunda :mad::mad:sahadaki rezillilk tribünleri hemen etkiliyor
|
bırakın bülent uyguna takmayı maça giden arkadaşlar taraftarlık görevini yarine getirmiyorlar sinema izler gibi maç izliyorlar bir cuval çekirdek alıp maçı bitiriyorlar.destek sıfır arkadaşlar
|
takıma sahip çıkalım arkadaşlar biz bu takımın arkasında 3 liğ deyken nerelere gitmedik şimdi 1.liğ de akıllı olun akılı
|
Vay uyanık Bülo,sende ne marifetler varmış ta biz bilmiyormuşuz.Seni gidi uyanık seni.Senin antrenörlük bilgin falan yok.sen boş bir adamsın.Ama bazı konularda hakkını yemeyelim.Güzel şiir yazıyorsun,kameralar karşınsında ağlayarak duygu sömürüsü yapıyorsun,yakında resme ve müzik'e başlarsan hiç şaşmam.Çünkü senin antrenörlük bilgin yok bunu kabul et ve derhal Sivas'ı terket.
|
bir arkadaş bir yorumunda muhtemel 11 yazarken sedat forvet,petkoviç libero gibi yorum yazmıştı bu espriye gülmüştük.
evet bu maçta sedat forvet gibi oynadı ilerde,defansda yasin denen ... kaldı. bülent hocam bizle dalga mı geçiyorsun,şaka mı yapıyorsun ama biz hiç eğlenmiyoruz bu şakadan. |
Bülent Hocayı sevmiyorum ama iyi hoca bu sene ilk ona gireriz. Merak etmeyin. Denizli maçını bekleyin.
|
Bülo çok iyi hoca değil,yalnızca nabza göre iyi şerbet veriyor.Birde iyi şiir yazıyor.SEN ÇOK YAŞA SİVASSPOR.
|
[QUOTE=ofgurleyuk78;555980]Bülent Hocayı sevmiyorum ama iyi hoca bu sene ilk ona gireriz. Merak etmeyin. Denizli maçını bekleyin.[/QUOTE]
kardaş puan almak için denizli kasımpaşa maçlarını beklersek o zaman işimiz zor. sabrediyoruz ama muhakkak denizli dışındaki takımları da yenmemiz lazım. tabi daha hiç bir şey belli değil belki denizliye de yenileceğiz ama yine de sabredeceğiz. |
bu yazımdan bir şeyler çıkarın sivasspordan kim gitmek ister ya varın siz çözün bu sorumu
|
ÖLÜMÜNE SİVASSPOR SENİ SEVİYORUZ BÜLENT HOCAM SONUNA KADAR SENNİLE DEVAM....
|
kardeşim bana balili mi alın ne bu böyle ya sahanın içinde topun izini sürüyoruz.ersen geldi de ne yapıo ağaçtan meyve düşürür gibi havaya atılıo kamanan tek başına adamları geçip ne yapıcak balilinin fiziki gücü lazım bize.neden satıldı anlamıyorum.defans zaten anlaşılır gibi deil yasin acemi ama kendisi gayret edio çabalıo.dierleri o bi uzun boylu var neye faul.
Balili gelsinn.... |
Ne oldu bu takıma anlamak mümkün değil evimizde 2 maç kaybettik eğer denizliyede kaybedersek vay halimize.... ne yazacağımı bilmiyorum.. olmadı be hocam hem sana hemde sivas a yakışmıyo bu yer ...AMA NE OLURSA OLSUN BÜLENT HOCAYLA DEVAM EDİLMELİ KÜME DÜŞSEK DAHİ.. DEVAM ETMELİYİZ... GEÇEN SENEYİ BİLENLER BU TAKIM YİNE ÖYLE OLACAKTIR!!!!
|
inşallah dikiş tutacak hamleler yönetim tarafından yapılır sivassporun kaderi bu olamaz
|
ben burda geçen sene bülent uygun bilmiyor hiç bir şey derken bana herkes kızdı mesajlarım silindi vs hepsi futbolcular sayesindeydi başarıların
|
sherşeye ragmen bülen hocayı sevıyorum arkadaşlar bi insanı kırk yıl sırtında taşı bir gün indir senden kötüsü yok bizler yıgıdoyuz mert yigit insanlarız yıkıcı degıl yapıcı olmalıyız svas eskısınden daha güçlü bir duruma gelecektır ben buna yürekten ınanıyorum saygılar
|
[QUOTE=eyupk;555415]TAKIMIN İYİLİĞİ İÇİN İSTİFA ET BÜLENT UYGUN. BU KADAR.[/QUOTE]
Kim Gelicek Onun Yerine Yılmaz Vuralmı? Güvenç Kurtarmı? |
[B]Bu yenilgide biz taraftarları yıktı...
Bu demek değildirki Bülent uygun gitsin..:confused: Ne oluyor deyip duruyoruz aslında bazı olanlarıda biliyoruz ama susuyoruz susacağız... Çünki biz sevdamızı bırakmayacağız yenilgi karşısında susacağız[/B] |
Cevap: YA UMUTLARDA TÜKENİRSE !
BÜLENT BEY ! YA UMUTLARIMIZDA TÜKENİRSE
|
BÜLENT UYGUN HOCAMIZI İSTİFAYA ÇAĞIRAN DA,BEŞİKTAŞ GİBİ TÜRKİYENİN DEV KULÜBÜNDE 58 NUMARALI FORMAYI GURURLA TAŞIYAN HEMŞEHRİMİZ İBRAHİM TORAMANA KÜFREDEN DE,1 MAÇLIK PERFORMANSINA GÖRE ISLIKLAYAN DA AYNI ZİHNİYETTEKİ GRUPLAR.BU ÇAKAL SÜRÜSÜ KENSİNİ SİVASSPORUN BAŞARILARINDA "YİĞİDOYUZ BİZ","SİVASLIYIK GARDAŞ" DİYE ÖVÜNEN,İSTASYONA DÖKÜLÜP SİVAS DİYE BAĞIRAN;BAŞARISIZILIKTADA BEN ARTIK BU TAKIMI TANIMIYORUM,SİVASI TUTMUYORUM BEN ESKİ TAKIMIMA TEKRAR DÖNÜYORUM DİYEN İNSAN SÜRÜSÜ.BEYLER KUSURA BAKMAYINDA BEN BUNU ŞUNA BENZETİYORU;
"KARISINA BEN SENİN KOCANIM SENİ ŞÖYLE KORURUM,KİMSE SANA BAKAMAZ DİYE HOROZLANAN;KARŞISINA BİRİ ÇIKINCADA KARISININ ETEĞİNİN ALTINA SAKLANAN ERKEK(!!!) TİPİNE BENZETİYORUM... biz bunları tribünde istemiyoruz!!! |
sayın bülent hocam sana biz sivaslılar olarak çok çok şükran borçlüyüz bizlerı sıvas siporu ülaşamıyacak göremiyecegı olamaz dediklerini başardın kercekten sonsuz teşekkürler ama hocam anlarsın bu işler hep böyle bitti hocam bitti tekrar teşekkürler başarılar;)
|
arkadaşlar dogru söyleyenıniz cok ama bakın gelişmelere kimi kimlerı sattık yine bakın kımlerı aldık burda yanlişlık başladı bu gelişmeler hocanın istegı dogrultuda olmüştur evet daha yenıyiz yeni başladik acele etmek telaşa vermek dogru olmaya bilir fakat görünen köy kılavuz istemez önlem almak careler aramak çok önemli bizlerın dogru veya yanliş veya acele kakarı olabilir yetkili olanlar dogruyu bulsunlar biz sivaslıları yiyidoları taraftarı üzmesinler üzmesinlerki yiyitligimiz yiyidolar olarak hep herkeşe ögünerek konuşalım SELAMLAR BAŞARILAR İYİ OLACAK TEMENNİM
|
sayın bülent hocam sana biz sivaslılar olarak çok çok şükran borçlüyüz bizlerı sıvas siporu ülaşamıyacak göremiyecegı olamaz dediklerini başardın kercekten sonsuz teşekkürler ama hocam anlarsın bu işler hep böyle bitti hocam bitti tekrar teşekkürler başarılar;)
|
[QUOTE=edebiyatisyen;555363]Saçma sapan yorumlar yapmayın.Bülent Hoca suçlu ama o gitse yerine kim gelecek.Yıllardır TSL de patinaj çeken takımlardan farkımız kalmaz.Ortada 5-10 teknik direktör var o takımdan bu takıma devir dayım motoru gibi dolanıyorlar.Bülen Hocayla devam etmeliyzi[/QUOTE]
vallahi cok güzel yazmissin Aynen benim düsüncelerimde bu sekil. daha baska bi kelime bulamiyorum |
[B][/B]Arkadaşlar gerçekten de hemen yargılamayın geçen seneki başarılardan dolayı nasıl takımınızın arkasındaysanız takımımızın bu kotü günlerinde de ona destek olmalıyız ewet yanlışlar yapıldı gıden oyuncular belkı gıtmemelıydı alınanlar belkı yeterli değil ama sabredelım biz destek olmazsak kım destek olacak zaten herkes basladı bombalamaya ben takımın oturacgını dusunuyorum !!!!!
Hep destek tam destek![B][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55. |