![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil bu takım bülent uyundan öncede vardı.
|
[B]geçmişe mazi derler sen önceyi bırak şimdi nerdesin ona bak zamanında başarılar kazanmış eyvellah bülent uygundan önce bu takıma teknik direktör gelmedi mi ne bu bülent uygunu bulunmaz hint kumaşı yapmanız anlamış degiliz[/B]
|
Ben anlamıyorum,şu Bülent UYGUN'da ne buldunuz.Azıcık antrenörlük bilgisi olan Bilica dışında hiç kimseyi göndermez.
|
[QUOTE=Turan 59;566702]Ben anlamıyorum,şu Bülent UYGUN'da ne buldunuz.Azıcık antrenörlük bilgisi olan Bilica dışında hiç kimseyi göndermez.[/QUOTE]
İki oyuncu gönderiyor aldığı kötü çıkıyor gönderdikleride iyi oyuncular. |
[QUOTE=58_S€M!H_58;566274][B]ARKANDAYIZ BÜLENT UYGUN ...!!!!![/B][/QUOTE]
SONUNA KADAR ARKANDAYIZ BÜLENT HOCAM |
Ya kardesin ne Nankör insanlar var ya gecen 2 sene üst düzey mütavazi kadromuzla sampiyonlugu kovalatti.Gecen sene bülent hoca birtanesin bülent hocam süper bülent hoca oldukdan sonra bu takim yikilmaz diyordunuz hepiniz. Bu takimi bu basarilara getiren bu yönetim ve bu Hoca.Eger 2. lige düsüreceksede onlar düsürsün.
SONUNA KADAR ARKANDAYİZ BÜLENT HOCA Adminlerden Yöneticilerden Modlardan ricam bu konuyu silsinler.Bülent hoca bakipta böyle nankör insanlarimizin oldugunu görmesin. |
istifa et diye diye dilimizde tüy bitti.ben hayatımda bu kadar yüzsüz onursuz bi insan daha tanımadım.onun bu takımda tutan başkanada yazıklar olsun.heralde misyonlarını tamamlayıp beraber gidecekler
|
bülent uygunun bu takıma verecegi bişey kalmadı herkes görse iyi olacak bunu.geçmiş başarılarından dolayı kendisine teşekkür eder takımı düzeltecek başka birine teslim etme erdemini göstermesini beklerim.
|
KİM GELECEK
BÜLENT UYGUNA İSTİFA DİYENLER SORUYORUM KİM GELECEK ONUN YERİNE,MERT OLUN BÜLENT HOCANIN YAPTIKLARI ORTADADIR.İSTİFA DİYENLER ONUN YARISI KADAR SİVASLI OLSALARDI BÖYLE DÜŞÜNMEZLERDİ
|
Cevap: KİM GELECEK
YILMAZ VURAL MI,YADA ONA BENZEYENLER Mİ
|
[B]şimdi bende bi soru sorayım hangi takımda 7 maçda 1 puan alan bir teknik direktörü takımda tutarlar bana bir mantıklı açıklama yapn bende diyeyim ki gardaşlar siz haklısınız ben yanlış düşünmüşüm diyeyim[/B]
|
YA KARDEŞ NEDEN BÖYLE KONŞUP HALA BÜLENT UYGUNUN PEŞİNDE KOŞUYORSUNUZ DÜNYADA HOCAMI KALMADI ANAKARAGÜCÜ GENÇLER BİRLİĞİ ANKARASPOR GAZİANTEP KİMLERİ GETİRDİ. EN AZINDAN HOCASIZ ÇALIŞSSIN. NE YAPTI BÜLENT UYGUN GEÇEN YIL PEKİ SEN DAHA ÖNCEKİ YILLAR BÜLENT UYGUNUN NE HALDE OLDUĞUNU BİLİYORMSUN, BİRİLERİ SİVASSPORA KAŞIKLA VERDİYSE SİVASSPORUN İSMİ SAYESİNDE KEPÇE İLE ALDI,
|
kimse kimsenin sivas ve sivasspor sevgisini sorgulayamaz kimsenin haddi degil. bülent hocaya gelince 7 macta 1 puan istikrarsa devam edin desteklemeye. arkadaslar uyanın gidişat iyi değil...
|
devletin başına devlet gelecek:D
|
[B]gelecek olan teknik direktör başka takımlamı sahaya çıkacak acaba yoksa sihirli değneyi olan birisimi olmalı takım bu bu takımla ne yapılırsa o yapılacak başka güzel fikri olan varsa yazsında faydalanalım[/B]
|
[B]sivas senle gurur duyuyor asker bülent sen bizim herşeyimizsin alın size sivasın gururu biz millet olarak zaten sivasa gelen herkesle gurur duyarız [/B]
|
bu takımın başında bırak başka bir hoca gelmesini hoca dahi olmasaydı şimdi böyle rezil bi durumda olmazdık.7 maç ve sadece 1 puan.bülentin şahsına karşı bi kinim yok(anlıyorum yalakası olmayı çok seviyosunuz)ama olmuyo işte kardeşim.salak salak kadrolar çıkarıyo,kamananı oynatmıyo,abdurrahmanla tartışıyo,ermana fırça atıyo kendi kendine,yasini hala oynatıyo,erseni hala oynatıyo.hadi bülent kalsın bakalım nolacak hep beraber görelim küme düşelimde aklınız başınıza gelsin
|
YANİ GEÇEN YIL TAKIM BAŞARILI OLDU DİYE GÖZ YUMALIM BU TAKIMI KÜMEMİ DÜŞÜRSÜN BÜLENT UYGUNDAN ÖNCE BU TAKIMI BAŞARILI YAPAN MEHMET ŞAHAN İSMAİL KARTAL VARDI ONLAR GİTTİ SİVASSPORA BİR ŞEYMİ OLDU READY DENEN KARDEŞİN DEDĞİ GİBİ 9 MAÇTA SIFIR PUAN TOPLAMIŞ VE TRANSFERLERİDE AYNI HOCA YAPTI BAHANESİDE YOK İYİMİ YAPIOYR DİYELİM 3 AYDA BİR TAKIMIN KADROSUNU BİR HOCA OLUŞTURAMAZMI?
|
ha bu arada kim gelecek demiştin.bu saatten sonra bu takımın başınada kimse gelmez zaten.ama ben sana bir kaç isim sayıyım bu takımı kurtaracak.hakan şükür,samat aybaba,hatta ve hatta güvenç kurtar,ankaranın hocası jurgen wöber....istedikten sonra hoca çok arkadaşım.ama sayın başkanımızın bülentle şahsi ilişkilerinden dolayı bülent kovamıyoruz maalesef
|
[QUOTE=yigidocengiz;566763]ha bu arada kim gelecek demiştin.bu saatten sonra bu takımın başınada kimse gelmez zaten.ama ben sana bir kaç isim sayıyım bu takımı kurtaracak.hakan şükür,samat aybaba,hatta ve hatta güvenç kurtar,ankaranın hocası jurgen wöber....istedikten sonra hoca çok arkadaşım.ama sayın başkanımızın bülentle şahsi ilişkilerinden dolayı bülent kovamıyoruz maalesef[/QUOTE]
[B]kimin kimle ilişkisi varsa o işleri başka yerlerde yapsınlar benim üzüldügüm nokta bu kadar olaylara ragmen teknik kadro ve yönetimden bu yaptıklarının hesabını taraftar olarak soramamak [/B] |
GEÇEN SENE SİZ DEĞİLMİYDİNİZ BÜLENT HOCA SİZİ BIRAKMA DİYEN.MERT OLUN.DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR.SABIR.HERŞEY DÜZELECEK
|
her nedense sanırım takımda kalmasını isteyenler menfaatleri var sanırım gar tarafında kendilerine grup denilen 3-5 kişi tüm stad bülente bişey söelmiyor onlar yalakalık yapıyor acaba neden ?
|
şimdi bülent uygun sivassporda çok başarılı oldu ama bir teknik direktör paf takımdan bir tane bilemi oyuncu çıkartamaz
|
[QUOTE=aerdogan;566771]her nedense sanırım takımda kalmasını isteyenler menfaatleri var sanırım gar tarafında kendilerine grup denilen 3-5 kişi tüm stad bülente bişey söelmiyor onlar yalakalık yapıyor acaba neden ?[/QUOTE]
[B]arkadaşlar akılları sıra sivassporun tek taraftar grubu oluyorlar onlardan başka destekleyen yok takımı bursa maçında sanki bi yerlerden emir almış gibi asker bülent buraya sivas senle gurur duyuyor tezehuratlarınıbagırıyorlardı eger siz taraftarsanız ben degilim tabi bu arada sırf bilet almak ve içeri girmek isteyen belli bir kesim ne yönetime ne de teknik kadroya en ufak bir söz söylemiyorlar eger grupsan taraftarsan sivassporun iyiligini düşünüyorsan iyi veya kötü yü ayırt edeceksin maraton uyuma takımına sahip çık diyorsunuz maraton neye sahip çıkacak ruhsuz futbolcularamı yoksa eli cebinde maç seyreden bir zavallıya mı[/B] |
Bülent Uygun, Sivasspor gibi kazandığı başarılarla Anadoluda çok büyük destek alması gereken takımızı insanlara düşman etti.
Kimse Gaziantep yukarılardayken, Gençlerbirliği şampiyonluğa oynarken, Kayseri ligde yükselirken bize duyduğu antipatiyi onlara beslemedi. Bunun en büyük sebebi Bülent Uygundur. Daha olmadan ne oldum delisi olursan, ne olacağın malum. |
takımı darmadağın yaptın.o başarıyı getiren futbolculardan çoğu yok.hazırlık maçları dahil dilimizde tüy bitti. bu futbolculardan bir cacık olmaz diye ama sen hala inat ettin.yasin ersen cihan agbetu bunlar kim ya.3. lig topçusu aldınız.Allahtan korkun.bilicadan kazandığınız paranın abartmasız yazıyorum en az 50 katını kaybettiniz.neye hizmet ediyorsunuz.hala çıkmış diyorsun hata benim falan filan.senin yüzünden herkes sivasspora düşman oldu.kime rastlasam inşallah düşersiniz diyor.lütfen git biz sensiz düşelim.
|
takımı darmadağın yaptın.o başarıyı getiren futbolculardan çoğu yok.hazırlık maçları dahil dilimizde tüy bitti. bu futbolculardan bir cacık olmaz diye ama sen hala inat ettin.yasin ersen cihan agbetu bunlar kim ya.3. lig topçusu aldınız.Allahtan korkun.bilicadan kazandığınız paranın abartmasız yazıyorum en az 50 katını kaybettiniz.neye hizmet ediyorsunuz.hala çıkmış diyorsun hata benim falan filan.senin yüzünden herkes sivasspora düşman oldu.kime rastlasam inşallah düşersiniz diyor.lütfen git biz sensiz düşelim.
|
[QUOTE=ibrahim58;566740]BÜLENT UYGUNA İSTİFA DİYENLER SORUYORUM KİM GELECEK ONUN YERİNE,MERT OLUN BÜLENT HOCANIN YAPTIKLARI ORTADADIR.İSTİFA DİYENLER ONUN YARISI KADAR SİVASLI OLSALARDI BÖYLE DÜŞÜNMEZLERDİ[/QUOTE]
bülen hocayıda sivaslı yaptınızya helal olsun size senin bu söylemin tüm sivaslılara hakarettir canım kardeşim yazık ama ben bun gibi söylemlere ancak gülüyorum |
herkes kendi fikrini söylemede özgürdür.bülent hocamızın istifasını isteyebilirsiniz ama bu demek olmuyorki herkes istiyor.herkes kızmakta haklı.bende kızıyorum takımla bir sene içerisinde bu derece oynamasına.ancak ben herzaman istikrarın önemli olduğunu düşünüyorum.takımlarımızın devamlı t.direktör değiştirmesinin bir işe yaramadığını geçmiş senelerde herkes gördü ve biliyorda.ama hala istifa istifa diye tutturmanıza anlam veremiyorum.takımımızı bu geçen senelerde şampiyonluğa oynatanda bülent hocamızdır bu duruma düşürende.bu durumdan çıkarabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum hocamızın.benim şahsen hocamıza desteğim devam etmekte...
|
[QUOTE=ercan_dpinar;566795]bülen hocayıda sivaslı yaptınızya helal olsun size senin bu söylemin tüm sivaslılara hakarettir canım kardeşim yazık ama ben bun gibi söylemlere ancak gülüyorum[/QUOTE]
ya abicigim boşversene adam göz boyamak için yok genelkurmay başkanıyla konuştu dikimevi için ama nedense haberlerde cıkmadı bizlerde inandık boşversene be abi sadece şunu bilsin sivaslı beni seviyor die düşünmesin sivaslı bi severse tam sever küfür edilene kdar burdayım diyor bi küfür duyarsa ömrü boyunca unutmaazz 4 eylüldeki küfürü |
[QUOTE=tanju_58;566797]herkes kendi fikrini söylemede özgürdür.bülent hocamızın istifasını isteyebilirsiniz ama bu demek olmuyorki herkes istiyor.herkes kızmakta haklı.bende kızıyorum takımla bir sene içerisinde bu derece oynamasına.ancak ben herzaman istikrarın önemli olduğunu düşünüyorum.takımlarımızın devamlı t.direktör değiştirmesinin bir işe yaramadığını geçmiş senelerde herkes gördü ve biliyorda.ama hala istifa istifa diye tutturmanıza anlam veremiyorum.takımımızı bu geçen senelerde şampiyonluğa oynatanda bülent hocamızdır bu duruma düşürende.bu durumdan çıkarabilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum hocamızın.benim şahsen hocamıza desteğim devam etmekte...[/QUOTE]
6 yıldır bu takımlasın bence vakti geçiyor bile hollandaya kampa gidiyor hanımını baldızını kızını götürüyor sen oraya tatile mi gidiyon yoksa kampa mı |
ne istifası ya nerelere gittnizi sanki bundan sonra gelecek hoca çok iyi şeyler yapacak sanki.
|
[QUOTE=giants;566672]Madem Sivasli 5 TL lik adam.. Bunu yönetimi hocasi ve evaneleri israrla söylemiye devam ediyor.. Seneye artik kombineleri siz alirsiniz doldurursunuz. Statyumuda O stadyumda hocaniz calar siz oynarsiniz. Sen hic kendine sordunmu % 95 bittigi halde maraton ve ve seref türübünü % 50 si dolmuyor
sizin gibiler kombineli insanlari bile takimindan soguttunuz.. 15 bilet alinmis 5 tanesini zorla maca yolluyoruz.. sizin gibiler yüzünden Bu gidisle Hizla kombineli insanlari bile stadlardan uzaklastiracaksiniz.. Takim parcalandi simdi sira taraftara geldi onuda kacirirsaniz artik siz size kendim ettim kendim buldun deyip durursunuz... [B]Sivasli Tesis arsasi verir. tesis yapar.Takimin altina Otobüs alir.100 araclik Otapark gelirlerini bagislar.Geceler düzenleyip.Kombine satisi organize eder. Kombinesini alir SMS lerini yollar. [/B] Bunlari heralde senin Yönetimin yada Hocan Babasinin parasi ile yapmadi.. Sonrada cikip takimi koruma yerine kisileri koruyun ve gidisatdan rahatsiz olan taraftara yok seyirci yok 5 liralik adam yakistirmalari ve teraneleri atin.. Bunu yaptirtan Basda yönetimdir. Cünkü cikip bu tip söylevlerin önünü kesmedi.. Bilhassa hosuna gitti cünkü taraftari ile kavgayi sectiler hatalari tesbit edip ortadan kaldirma yerine..Bu tip yaklasimi sonra Hocalari söyledi sivasliya 5 liralöik seyirci dedi... önünü kesmedi simdide evaneleri ayni hakareti ediyor..[B] Bu isin seneside var!!!!!!!! 15 tane 20 tane 30 tane maraton kombinesi alan onlarca insan taniyorum biliyorum ayip ayip kocaman ayip bunlar kimsenin kasi gözü boyu posu icin bunlari alamdi veya yardimlarini Sehrinin takimi icin yapti..Takimin kimyasi bozuldu futbolcu futboldan sogutuldu... Bari Taraftari rahat birakin hakaret ettirmeyin [/B][/QUOTE] gecen sene takım şampiyonluga oynadıgındada stada anca bukadar taraftar gelıyodu. son 3 4 mac harıc hangı macta stad doldu. Sivasa son uefa sampıyonu geldı stad yarı yarıya bos. ne buyuk marıfet kombıne alınmıs. sen 1 oyuncuya nekadar para verılıyor bunların prımı yada aylık gelırı felan hıc dusunmuyosun sanırım. ayrıca bnım taraftarlıgıma laf etmek sana düşmez. bnım yasım 19 ögrencıyım ama asla mac kacırmam.1 hafta hesabımı yapar macımı kacırmam. bunu sana istersen ıspatlarım elımde gıttıgım macların bıletlerı hepsı var. ısterse bu takım 3. lige düşsün yine giyer formamı alır kaşkolumu giderim macıma. sen bundan 4 yıl oncekı yagmurlu cuma aksamındakı manısa macına gıttınmı yada 2.ligteyken 4.sırada girdigimiz son haftada 2. olup play ofa cıktıgımızdakı sevınc turlarına cıktınmı bn cıktım. 2. ligte şampiyonluga oynadıgımız kac deplasmana gittin. bnım Sivassporluyum ıyı gunde kotu gunde iyi günde sivaslı kotu gunde ıst. yalakalıgı yapmam. takım 7 macta kotu sonuc aldı dıe takımdan soguyacaksan hıc gelme maca daha ıyı. |
kardeşim illada gitsin diyen yok eğer kalması sivasspora faydalı olacaksa kalsın ne yapacaksa biran önce yapsın takımı düzeltsin paf tan adam alsın ne bileyim ben teknik diretör değilim onu o düşünecek yarın çok geç olursa bunun altından kimse kalkamaz
|
[QUOTE=caynina;566802]ne istifası ya nerelere gittnizi sanki bundan sonra gelecek hoca çok iyi şeyler yapacak sanki.[/QUOTE]
ozman bu takımla beraber ligin dibine demir atarsın neden gençlerbirliginin durumu ortada gecen sene son anda kurtuldu şimdi ise ilk 5 ler görün bunları lütfen bi tutturmusunuz bülent hoca die |
KİMİN GELECEĞİ ÖNEMLİ DEĞİL BU KADROYLA BİZİM GÜCÜMÜZÜN YETECEĞİ BİR TAKIM YOK..DEVRE ARASINDA TARNSFER YAPILMAZSA BU LİG BİZE FAZLA..
|
KESİNLİKLE İSTİFAYA KARŞIYIM ..BEN KADRODAN ŞİKAYETÇİYİM SADECE HAYRETTİN MAÇLARIN KÖTÜ ADAMI AMA KAPTAN..BEN ANLAMIYORUM BENİM BİLDİĞİM EN İYİ KIDEMLİ KAPTAN OLUR KADRO BİTİK..
|
gençlerbirligi gecen sene son anda kurtuldu bu sene getirdigi hoca takımı baştan yarattı adeta şimdi ilk 5 teler yorum sizindir
|
bülent hocam maçı birde tribünlerden izleyin hatalar ordan daha iyi görülüyor zaten yedek kulübünde durduğunuzdada bi faydanız olmuyor
|
yani şurda görüşlerimi yazarken bile dişlerimi sıkıyorum sinirden yakında ağzımızda diş kalmayacak ts nin 6 attığı takımı yenemiyosun senki geçen sezonlarda ts yi hertürlü yeniyodun yani bir takımda düşüşlerde yaşanır ama bizim gibi tepe taklak olmaz herhalde
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:34. |