SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Stadyum Manifestomuz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28098)

üçyıldız58 13.01.2010 17:08

Cevap: Stadyum Manifestomuz!

[QUOTE=Kibrisli;597093]Bence mecliste çalışan başka vekillerimiz de var... En azından şimdi ona destek verelim arkasında duralım, adam Hem stadyum, hem tren seferlerinin iptali, hem de Cumhuriyet Üniversitesinin Formasyon meselesi için çırpınıyor...[/QUOTE]

zaten AKP milletvekillerinin CHP milletvekilinn sivasla ilgili verdiği bir tane kanun önergesine destek verdiklerini görmedim
siyasi görüşü ne olursa olsun sivas için bir tuğla koyan herkesden ALLAH razı olsun
burdan milletin oyunu alıp sivası her plartfomda yanlız bırakan kişilrinde ALLAH belasını versin

GuVeN 13.01.2010 17:40

[QUOTE=üçyıldız58;597090]gelde muhsin yazıcıoğlunu apdullatif şeneri arama ne zaman acabaa elimizdeki değerlere sahip çıkmayı öğreneceğiz[/QUOTE]

Allah gecinden versin bizim şehrin insanının aklına gelebilmesi için Sayın Şener'inde başına bişe gelmesi lazım demekki.Bakanlığı zamanında Sivas ve Sivasspor'a yaptığı katkılar ortadayken sahip çıkmıyorlarsa ve başka grupların peşine takılıyorlarsa,denecek fazla bişey kalmıyor. Stadyum konusunu sürekli gündemde tutmak için elimizden geleni yapacağız.

üçyıldız58 13.01.2010 18:45

BENCE BÖYLE BİREYSEL TEPKİLERİMİZİ ORTAYA KOYMAKTANSA GRESUN MAÇINDA STADYUM KONUSUNU BİR PROTOSTO OLARAK DİLE GETİREBİLİRİZ
PANKART BİLE YAPTIRABİLİRİZ YA SİVASA 35.000 KİŞİLİK STAD YADA TOKİYE STADIMIZI PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ DİYE
BEN PANKARTI YAPTIRABİLİRİM YETERKİ HERKES BİRLİK BERABERLİK OLSUNN

ready 13.01.2010 19:02

[B]kimi 20.000 diyor kimi 25.000 diyor stadımız zaten 16-17 bin kişilik stadın yeri degerli insanın içine kurt düşmeye görsün insanların burnuna stad arasizi ile ilgili pis kokular gelmeye başladı tokiye peşkeş çekilmesi gibi yıllardır iktidar partisine sürekli vekil gönderen şehrimizde artık bişeylerin degişmesi lazım sivas da mitinglerde atıp tutan kişiler ankaraya gidip de kendi başlarının derdine düşüp seçim zamanı geldigi zaman da memleketi aklına gelen zihniyetin artık sivasda ekmek kapısı kapanma zamanı geldi de geçiyor bile sivasa hiç bir katkıları olmayan bir stat konusunda bile pasit davranan vekiller zamanı geldigi zaman ne yüzle bu milletten oy isteyecekler [/B]

Kibrisli 13.01.2010 20:03

[QUOTE=üçyıldız58;597180]BENCE BÖYLE BİREYSEL TEPKİLERİMİZİ ORTAYA KOYMAKTANSA GRESUN MAÇINDA STADYUM KONUSUNU BİR PROTOSTO OLARAK DİLE GETİREBİLİRİZ
PANKART BİLE YAPTIRABİLİRİZ YA SİVASA 35.000 KİŞİLİK STAD YADA TOKİYE STADIMIZI PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ DİYE
BEN PANKARTI YAPTIRABİLİRİM YETERKİ HERKES BİRLİK BERABERLİK OLSUNN[/QUOTE]

Ben yanınızdayım, ama o pankartı içeri sokabilmek önemli, artık biliyorsunuz pankarları maçtan birkaç gün önce kulüpten izin almak gerekiyor...

yigido yakup 14.01.2010 00:55

sivaslinin tek sucu bu siyasi düsünceyi kayitsiz sartsiz meclise göndermek ve iktidara tasimaktir.
resmen sivaslilarla dalga geciliyor stad diyorlar 17 bin kisilik stadi ve atatürk spor salonunu yikip yerine sehrin disina 25 bin kislik satad yapiliyor tesvik kapsaminda türkiyedeki gelismis sehirlerle ayni kefeye konuyor tesvik pastasindan mahrum birakiliyor.madem stad 25 bin kisilk olacak eger öyle yapilacaksa hic stadi yapmasinlar versinler bu iki tesisi sivasspor a daha iyi.

birdaha da o sivasliyim diye o mecliste ve iktidar partisinde bulunan milletagalari ya restlerini cekip sivas icin birlik olup herseyin karsisinda dursunlar sivaslinin gönlünü kazansinlar.basbakana yaranacagim hicbirseye ses cikarmayanlar basbakan size birdaha milletvekilli olma sansi verse bile bu sivas halki size bu sansi birdaha vermeyecektir.

hepiniz birden 1 kamer genc bile etmiyorsunuz adam tek basina tunceliyi her sartta savunuyor vede kendi gücüyle hep mecliste yer buluyor.

milletvekilleri ya geldiginiz yeri unutmazsiniz sehrinize sahip cikarsiniz yada hicler arasinda yer alarak bir degersiz hic olarak kalirsiniz.

Elbeyliliyiz 14.01.2010 00:58

30 bin kisilik istiyoruzzzzzz büyük olsun kücük olmasin...

Elbeyliliyiz 14.01.2010 01:00

Hza beyefendi acaba sivasimiz icin ne yapmis hic katkisi varmi... Ben duymadim iyi gürestigi biliniyor

Elbeyliliyiz 14.01.2010 01:04

Abdüllatif bey destek cikiyordu modern bir sehir olsun diye katkisini hic esirgemedi ama suanki milletvekilleri varliklari hic hissedilmiyor bizi temsil ediyorsunuz sakin top nan isimiz olmaz diye düsünmeyin. Cünkü faydasi var sehirimize

GuVeN 14.01.2010 04:04

Daha önce 30 bin kişilik olacağı açıklanan stadın kapasitesinin 25 bine düşürülmesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. 20 milyon TL’lik ekstra maliyetten dolayı kapasitenin düşürüldüğü belirtilirken, Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “3-5 bin kişi eksik ya da fazla olması önem taşımıyor. Önemli olan yeni tesislerin yapılarak şehre kazandırılması” diye konuştu.

fanatik gazetesinden alıntıdır.

Şimdi bu Hamza Yerlikayaya ne denir?Sivas' ı satanları bizde satacaz günü geldiğinde!

tekdoktirin 14.01.2010 04:57

zaten AKP milletvekillerinin CHP milletvekilinn sivasla ilgili verdiği bir tane kanun önergesine destek verdiklerini görmedim
siyasi görüşü ne olursa olsun sivas için bir tuğla koyan herkesden ALLAH razı olsun
burdan milletin oyunu alıp sivası her plartfomda yanlız bırakan kişilrinde ALLAH belasını versin

ahbey 14.01.2010 06:50

Bu konuda herhangi bir tepki düşünüyor musunuz?
a) Dilekçe
b) e-posta
c) Kulüp aracılığı ile Bakan, Siyasi ve diğer bürokratlara görüşme
vs vs vs

ahbey 14.01.2010 06:53

[QUOTE=tekdoktirin;597268]zaten AKP milletvekillerinin CHP milletvekilinn sivasla ilgili verdiği bir tane kanun önergesine destek verdiklerini görmedim
burdan milletin oyunu alıp sivası her plartfomda yanlız bırakan kişilrinde ALLAH belasını versin[/QUOTE]

CHP milletvekiliydi galiba, AKP olsa bilirdim.. Sivasın sorunları konusunda serbest (Gündem dışı) görüş bildirdi Mecliste ..
Sonuç ? Hiçbirşey..

Ali Selim 14.01.2010 07:06

arkadaşlar Protesto ederken kendimize de bakarım tamam sivasa 30-35 bin kişilik stad lazım fakat bu stadın içerisinde bugünde olduğu gibi 10 bin kişimi olacak biz taraftar olarak şampiyonluk maçında dahi 15 bin zor gördüysek baştakilerden ne bekleyebiliriz ilk önce bizim takımımızı büyük maç KÜÇÜK maç demeden desteklemektir o zaman yapmasınlar kapılarına dayanalım bence işi ilk önce kendimizden başlayalım arkadaşlar ve giresunspor maçı öncesi ise takımımıza full destek olalım SİVASSPOR buraları bu puanları hak etmyor daha iyi yerlere layık takımız tabi ki taraftar ile olacak bu iş saygılar

BOUN 14.01.2010 08:16

[QUOTE=üçyıldız58;597180]BENCE BÖYLE BİREYSEL TEPKİLERİMİZİ ORTAYA KOYMAKTANSA GRESUN MAÇINDA STADYUM KONUSUNU BİR PROTOSTO OLARAK DİLE GETİREBİLİRİZ
BEN PANKARTI YAPTIRABİLİRİM YETERKİ HERKES BİRLİK BERABERLİK OLSUNN[/QUOTE]

Ben desteğe hazırım abi! Yeterki bir hafta evvel 30 bin deyip bir hafta sonra beş binin lafı mı olur diyen Hamza gibi [B]sözünün eri olamalayanlara [/B]cevabı verelim.

Ve şunu da unutmasınlar, bu sözleri verenler ve sonra da yiyenler, sokakta Sivassporlunun yüzüne bakamayacak! Şahsen karşılaşsam bu adamlardan herhangi birisiyle ayaküstü de olsa kendi adıma hesabını sorarım!

SenSetik 14.01.2010 08:25

[QUOTE=GuVeN;597266]Daha önce 30 bin kişilik olacağı açıklanan stadın kapasitesinin 25 bine düşürülmesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. 20 milyon TL’lik ekstra maliyetten dolayı kapasitenin düşürüldüğü belirtilirken, Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “3-5 bin kişi eksik ya da fazla olması önem taşımıyor. Önemli olan yeni tesislerin yapılarak şehre kazandırılması” diye konuştu.

Şimdi bu Hamza Yerlikayaya ne denir?Sivas' ı satanları bizde satacaz günü geldiğinde![/QUOTE]

Seni oraya milletvekili diye koyanların aklına yanayım ben....Bu memleket hep senin gibi küçük düşünen zihniyetler yüzünden geri kalmadımı?...Aklı sıra belediye başkanlığı seçiminin intikamını almaya çalışan hükümet ne ekerse onu biçecektir...Herşey bir yana benim için Sivasspor'un yeri başkadır..Sivasspor için kılını kıpırdatmayanlar, ağzıyla kuş tutsa umramda değil...Bundan sonra senin söylediklerinde umrumda değil sayın milletvekili !!

stain 14.01.2010 09:01

[QUOTE=GuVeN;597266]Daha önce 30 bin kişilik olacağı açıklanan stadın kapasitesinin 25 bine düşürülmesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. 20 milyon TL’lik ekstra maliyetten dolayı kapasitenin düşürüldüğü belirtilirken, Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “3-5 bin kişi eksik ya da fazla olması önem taşımıyor. Önemli olan yeni tesislerin yapılarak şehre kazandırılması” diye konuştu.

Şimdi bu Hamza Yerlikayaya ne denir?Sivas' ı satanları bizde satacaz günü geldiğinde![/QUOTE]

bak hamza, madem 3-5 bin koltuk önemli değil, o zaman 30 bin değil 35 bin olsun, saçmalamayın........

konartr58 14.01.2010 09:15

boşuna seslenmişsiniz.Spor il müdürlüğü zaten iktidarın emrinde ne yapabilir ki emir büyük yerden demekten başka.Belediye dersen cücük yönetim anlayışı ile sivasın sorunlarını üstlenecek ağırlıktan uzak.Ticaret odası dersen onlar para hesabındalar.sivasın neresinden nasıl para kazanırız.konumumuzu kullalanarak nasıl zengin oluruz derdindeler.öyle olmasalar çevre yolu değiştirilmesin terminal yenilenmesin diye ankara mimarlar odasını devreye koyup sivasın önünü kesecek davalar açarlarmıydılar.
sivasın stadyum hikayesi bitmiştir.seslendikleriniz sağır kör ve dilsiz maymunları oynuyorlardır.sonuç çıkmayacaktır.

cşkn 14.01.2010 09:36

TARAFTAR OLARAK ÖNCE MAÇ SEYRETMEYİ ÖGRENMEMİZ LAZIM TARAFTAR NASIL OLUNUR BIRILERİ CIKSIN NASIL SEYİRCİ NASIL TARAFTAR OLUNUR ÖGRETSİN BİZLERE......:mad::mad::mad:EGİTİM ŞART KARDEŞİ.:mad::mad::mad:.......BİRİLERİ İYİ BİR ORGANİZE İLE TOPLU HALDE 500 KIŞİLİK 1000 KİŞİLİK GRUPLAR HALINDE NASIL MAÇ SEYREDİLİR NASIL TEZAHÜRAT YAPILIR NASIL MARŞ OKUNUR EGİTİMİNİ VERSİN BURALARA KATILANLARA İNDİRİMLİ KOMBİNE VERİLSİN 2000 KOMBİNEYİ ZOR SATIYORUZ NEDEN MAÇ SEYRETMEKTEN ZEVK ALMIYORUZ BİRİ SAGDAN KÜFÜR BİRİ SOLDAN ÖNDEN ARKADAN HER TARAFTAN KÜFÜR BU DEGİL TARAFTAR OLMAK ......EGİTİMDEN SONRA BEN İNANIYORUMKİ EN AZ 10000 KOMBİNELİ VE EGİTİMLİ TARAFTARIMIZ OLUR İŞTE OZAMAN HİÇ BİR BABAYİGİT 20 000 25 000 LİK STATDAN BAHSETMEZ BİZ LAYIKIYLA TARAFTAR OLURSAK 40 50 BINLIK STATLAR GELİR BU ŞEHRE ÖNCE BİZ HAK ETMELİYİZ SAYGILARIMLA:)(CŞKN):).

58svsvs58 14.01.2010 10:29

sevgili hemşerilerim eğer sivas a bir stad yapılmasını biz istemişsek ayıp etmişiz ok. ama biz demedikki sivasa stad yapılsın diye. başbakan bizzat kendisi müjde olarak söyledi her sivasa gelişinde sivasa şöyle bir stad yapılacak dedi. hatta stadın maketleri bile yapıldı. acaba hangisi daha yakışır diye maketlere bakıyorduk bir ara. biz olmayanı değil bize söz verileni beklerken şimdi bu ne ya.. yurdun başka illerine stad yapılıyor nerdeyse sivasa yapılmayacak. 20 bin kişilik stad yapılsa ne olur olmasa ne olur zaten var. halka eziyet olsun diye sivasın dağına stad yapılacak. toki kar edecek. yapılacak stad her açıdan sivasa hizmet etmeli. stadyum sadece maç yapılan yer olmamalı. bunun bayramları var. bunun konserleri var. her yönden düşünülmeli... bize daha çok maket gösterirler.

üçyıldız58 14.01.2010 10:35

[B][I]İlbeyli yöresinin dernek yönecileri vede bazı köy muhtarlarıyla hamza yerlikayayı ziyarete gidilir

Zar zor bir randevu alınır hamza yerlikaya içeri bir girer kimseye merhaba hoşgeldiniz demeden geçer oturur ve.....

-Ne istiyorsunuz ? der sert bir dille

Tabi ordakiler şok olur

-Ziyarete geldik bazı isteklerimiz var ... der

Hamza yerlikaya şu konuşmayı yapar

-[COLOR="Red"]Benden birşeyler bekleyebilirsiniz ama benim kimseye bir diyet borcum yok..... Ben buralara tırnaklarımla kazıyarak geldim[/COLOR] der

Bizimkiler isteklerini söyleyemeden bir ton [COLOR="red"]fırça [/COLOR]yiyerek çıkarlar [COLOR="red"]Selamı Uzun, Osman Kılıç, birde birinci sıra milletvekilimiz vardı adını bile bilmiyorum, adam sivasda otelde kaldı mazbatayı aldı gitti hiçbirinden rendevu alamazlar[/COLOR]

Çıkacaklarken, heyetten biri derki

-ya birde CHP milletvekilimiz var ona gidelim

varıyorlar adam kapıda karşılıyor dertlerini dinliyor meclisin lokantasında yemeklerini yidiriyor

-vallahi kusura bakmayın elimden gelen budur der

bana bunu [COLOR="red"]kendi köyümün muhtarı[/COLOR] anlattı bazıları siyaset yapıyorsunuz diyebilir

bizim AKP partisine sözümüz yok bizim tepkimiz AKP partisinin sivaslı [COLOR="red"]çapsız milletvekillerine [/COLOR]
şimdi hamza yerlikaya 35.000 demiş sonra 30.000 düşmüş diyebilir neden derseniz 45.000 kişide dese onu AKP kaale alan yokki[/I][/B]

Kemalraik 14.01.2010 11:37

Doğrusun kardeşim, 20 binlik stadı bari yapmasınlar. En az 30 binlik bir stad istiyoruz.

arslan35 14.01.2010 14:01

Sivasspor seyirci miktarı yiğecek içecek dağatarak seyirci toplayan kayserispor seyircisinden daha mı az?

GuVeN 14.01.2010 15:19

[QUOTE=arslan35;597403]Sivasspor seyirci miktarı yiğecek içecek dağatarak seyirci toplayan kayserispor seyircisinden daha mı az?[/QUOTE]

kısa ve öz. başka şehirlerin bürokratları çalışıyo..bizimkilerde çalışsada bizde alkışlasak!

SenSetik 14.01.2010 15:50

[QUOTE=üçyıldız58;597332][B][I]İlbeyli yöresinin dernek yönecileri vede bazı köy muhtarlarıyla hamza yerlikayayı ziyarete gidilir

Zar zor bir randevu alınır hamza yerlikaya içeri bir girer kimseye merhaba hoşgeldiniz demeden geçer oturur ve.....

-Ne istiyorsunuz ? der sert bir dille

Tabi ordakiler şok olur

-Ziyarete geldik bazı isteklerimiz var ... der

Hamza yerlikaya şu konuşmayı yapar

-[COLOR="Red"]Benden birşeyler bekleyebilirsiniz ama benim kimseye bir diyet borcum yok..... Ben buralara tırnaklarımla kazıyarak geldim[/COLOR] der

Bizimkiler isteklerini söyleyemeden bir ton [COLOR="red"]fırça [/COLOR]yiyerek çıkarlar [COLOR="red"]Selamı Uzun, Osman Kılıç, birde birinci sıra milletvekilimiz vardı adını bile bilmiyorum, adam sivasda otelde kaldı mazbatayı aldı gitti hiçbirinden rendevu alamazlar[/COLOR]

Çıkacaklarken, heyetten biri derki

-ya birde CHP milletvekilimiz var ona gidelim

varıyorlar adam kapıda karşılıyor dertlerini dinliyor meclisin lokantasında yemeklerini yidiriyor

-vallahi kusura bakmayın elimden gelen budur der

bana bunu [COLOR="red"]kendi köyümün muhtarı[/COLOR] anlattı bazıları siyaset yapıyorsunuz diyebilir

bizim AKP partisine sözümüz yok bizim tepkimiz AKP partisinin sivaslı [COLOR="red"]çapsız milletvekillerine [/COLOR]
şimdi hamza yerlikaya 35.000 demiş sonra 30.000 düşmüş diyebilir neden derseniz 45.000 kişide dese onu AKP kaale alan yokki[/I][/B][/QUOTE]

anlattıklarına hiç şaşırmadım.....tırnklarıyla kazıyarak dünya şampiyonu olmuş olabilir.. ama milletvekili olma niteliklerini ne kadar taşıdığını ortaya koymuş...memeleketine bu denli sırt çeviren bir topluluğada böyle bir milletvekili yakışır zaten...

effenberg 14.01.2010 16:30

A veya B partisi olsun son 56-60 yilda Sivas Sehrine ne yapilmis acaba???

(Sanayi olarak yoksa yol filan her yerde yapiliyor.Benim bildigim bir tek Cumhriyet Üniverstesi haric)

Birakin yapilmasi var olanlari söküp götürmüslerdir örnegin!

Demircelik fabrikasinin cok uzun yillar önce iskenduruna tasinmasi ,
veya en son örnek dikim evinin kapatilmasi arastirma yapilsa bu tür önekler daha da cogalir.

Zaten bir sey yapilmadigi icin devamli göc veren Sehir olduk bakin bu gün izmir deki ,Istanbuldaki veya diger Sanayisi il olan Sehirlere ve Yurt disindaki Sivaslalarin Saysina bakmak gerek.
Göc verdikce secmen sayisida düsüyor bundan dolayi Milletvekili sayisinda da azalama olur yanilmiyorsam gelecek secimlerde 5 adayimiz olacak.
Milletvekili saysisi düsdükce Sivas icin yapilacak politikada düsüyor Meclis de .

Bu nedenlerden dolayi benim fazla bir beklentim yok Stad icin..........

Ha belki bir tane baraka timi bir Stad yaparlar zaten O yapilacak basit Stadin maliyetini su anki bulunan Stadin arazisi maddi olarak fazlasi ile karsilar ve bu is de yine TOKI karli Sivas Sehri zararli cikar.

_DeReBeYi_ 14.01.2010 21:46

[B]Daha önce 30 bin kişilik olacağı açıklanan stadın kapasitesinin 25 bine düşürülmesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. 20 milyon TL’lik ekstra maliyetten dolayı kapasitenin düşürüldüğü belirtilirken, Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “3-5 bin kişi eksik ya da fazla olması önem taşımıyor. Önemli olan yeni tesislerin yapılarak şehre kazandırılması” diye konuş[/B]

[B][I]YAPTIKLARINIZ ORDA DURUYORYA HAMZA SEN ONCE ELINDEKI ISE BAK DAHA SONERA TESISLERE YONEL NERDEN CIKTI BU STAD OLAYI ANLAMADM 20 BIN KISILIK STAD YAPILACAKSA MEVCUT STAD ZATEN 17 BIN KISILIK NEDEN YIKILACAK DAGIN BASINA STAD YAPACAKLAR HA ORTADA BI RANT OLAYI VARSA TABIKI BIZIM MILLETVEKILLERI MEMMLEKETINI SATAR BUNUDA YAPARLAR VE ORNEGIDE YUKARDA

BU MEMLEKETE KIMSENIN SAHIP CIKACAGI YOK BIZ SIVAS HALKI OLARAK BIZ KENDIMIZ SAHIP CIKALIM [/I][/B]

carizma0658 14.01.2010 21:51

sayın çok kıymetlı millet vekılleri biriniz ankaradan bırınız istanbul bazıları sivas haberleri izlerim hiçmi sesınız çıkmaz sizin ya nasıl bi yigidosunuz haklısınız liderlık herkese nasıp olmaz kardeşım ses çıkaramıyorsanız bir vekıl olarak söyleyın binlerce yigido tek agız oluruz

YİGİDOKENTLİ 14.01.2010 21:55

Türkiyede 70 milyon var insan var 7 milyon sivasli var sivasliya sivasspora daha büyük daha güzel stat yakişir harika olur en kisa zamanda başlasa güzel olur.

V1CT0RY 15.01.2010 04:43

[B]Buyurun Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya Ne Diyor İyi Okuyun Seçtiğiniz ve Sivasın Menfaatini Korusun Diye Oy Verdiğiniz Vekili;

[QUOTE]Daha önce 30 bin kişilik olacağı açıklanan stadın kapasitesinin 25 bine düşürülmesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. 20 milyon TL’lik ekstra maliyetten dolayı kapasitenin düşürüldüğü belirtilirken, Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “3-5 bin kişi eksik ya da fazla olması önem taşımıyor. Önemli olan yeni tesislerin yapılarak şehre kazandırılması” diye konuştu.

[URL="http://fanatik.ekolay.net/Sivasta-stat-tartismasi_3_Detail_246_160214.htm"]Kaynak[/URL]
[/QUOTE]

Yorum Sizin Sivas Halkı...[/B]

GuVeN 15.01.2010 04:48

[QUOTE=V1CT0RY;597624][B]Buyurun Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya Ne Diyor İyi Okuyun Seçtiğiniz ve Sivasın Menfaatini Korusun Diye Oy Verdiğiniz Vekili;

Yorum Sizin Sivas Halkı...[/B][/QUOTE]

o sivas sınırını çıkana kadar belliki..

berduh 15.01.2010 08:26

Daha önce 30 bin kişilik olacağı açıklanan stadın kapasitesinin 25 bine düşürülmesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. 20 milyon TL’lik ekstra maliyetten dolayı kapasitenin düşürüldüğü belirtilirken, [U][B]Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “3-5 bin kişi eksik ya da fazla olması önem taşımıyor. Önemli olan yeni tesislerin yapılarak şehre kazandırılması[/B][/U]” diye konuştu.

Hamza hayatı boyunca en fazla 3-5 bin kişiye güreşmiştir. oda olimpiyatlarda. öncelikle bir stadta 3-5 bin kişilik farkın ne kadar baskı unsuru olduğu hakkında bir bilgisi varmı acaba onu merak ettim. ayrıca UEFA nın enaz 30 bin kişilk şartınıda düşününce Sivas ımız yine 2 bile değil 3. plana atılıyor. ve milletvekillerimizde uyumakla yetiniyor. yeni stad 20-25 bin kişilik olacaksa hiç o kadar masraf yapılmasın. İönü gibi zemin biraz aşağı indirilsin ve koşu pistide tribünlere dahil edilsin. stad otomatikmen 25 bin kişi olur zaten. ayrıca masrafta daha az olur böylece.:mad::mad::mad::mad:

SenSetik 15.01.2010 09:15

aklıma hep şeker fabrikası geliyor :( :(

stain 15.01.2010 09:20

[QUOTE=berduh;597629]Daha önce 30 bin kişilik olacağı açıklanan stadın kapasitesinin 25 bine düşürülmesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. 20 milyon TL’lik ekstra maliyetten dolayı kapasitenin düşürüldüğü belirtilirken, [U][B]Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, “3-5 bin kişi eksik ya da fazla olması önem taşımıyor. Önemli olan yeni tesislerin yapılarak şehre kazandırılması[/B][/U]” diye konuştu.

Hamza hayatı boyunca en fazla 3-5 bin kişiye güreşmiştir. oda olimpiyatlarda. öncelikle bir stadta 3-5 bin kişilik farkın ne kadar baskı unsuru olduğu hakkında bir bilgisi varmı acaba onu merak ettim. ayrıca UEFA nın enaz 30 bin kişilk şartınıda düşününce Sivas ımız yine 2 bile değil 3. plana atılıyor. ve milletvekillerimizde uyumakla yetiniyor. yeni stad 20-25 bin kişilik olacaksa hiç o kadar masraf yapılmasın. İönü gibi zemin biraz aşağı indirilsin ve koşu pistide tribünlere dahil edilsin. stad otomatikmen 25 bin kişi olur zaten. ayrıca masrafta daha az olur böylece.:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum, eğer stad 25 bin kişi olacaksa, şimdiki stadın koşu pistleri tribüne dahil edilerek zaten 25 bin kişilik yapılabilir....

hem de şehrin içinden stad çıkmamış olur....

yapılcaksa adam gibi 30-35 bin kişilik stad yapılmalı...

sivası satan vekilleri de, siyasetçileri de biz de satarız...

vali bey de devlet kurumu olan tokiyi değil valisi olduğu sivasın menaatini düşünsün...

bu arada seçim yaklaşıyor hamza, sivas sokaklarında gezinip hangi yüzle oy dilenecen? 30 bin sözünü verdiğini unutmadı sivaslılar....

AYDIN1985 15.01.2010 09:34

Sivas ve Sivasspor icin el ele, 30-35 bin kisilik stad isteriz. birlik olursak basaririz.

ready 15.01.2010 16:07

[QUOTE=stain;597646]kesinlikle katılıyorum, eğer stad 25 bin kişi olacaksa, şimdiki stadın koşu pistleri tribüne dahil edilerek zaten 25 bin kişilik yapılabilir....

hem de şehrin içinden stad çıkmamış olur....

yapılcaksa adam gibi 30-35 bin kişilik stad yapılmalı...

sivası satan vekilleri de, siyasetçileri de biz de satarız...

vali bey de devlet kurumu olan tokiyi değil valisi olduğu sivasın menaatini düşünsün...

bu arada seçim yaklaşıyor hamza, sivas sokaklarında gezinip hangi yüzle oy dilenecen? 30 bin sözünü verdiğini unutmadı sivaslılar....[/QUOTE]

[B]Artık sivasda yaşayan insanlar ve ankaraya gönderdigimiz vekiller akıllarını başlarına almaları lazım vekil seçilene kadar her türlü palavrayı atıyorlar ankaraya gittikleri zaman verilen sözler tutulmuyor ne hikmetse o insanları halen seçmeye devam ediyoruz [/B]

Kibrisli 15.01.2010 16:29

Zamanında, ilk kurulduğumuzda dönemin Adalet Partili hükümeti Sivasspor'u 2. Lige almamış ve geçmişte İsmet İnönü Hükümetlerinde 2 dönem ulaştırma bakanı olan [B]Sivas milletvekili Rıfat Öçten dönemin Başbakanı Süleyman Demirel'e "Ya Sivasspor'u ikinci lige alırsınız; ya da Sivas'tan oy almayı unutursunuz." diyerek tehtid etmiş[/B].Sonucunda da bir şekilde Sivasspor 2. ligten başlayarak hayata gelir...

[COLOR="Red"]Bizlerin Rıfat Öçten gibi ketüm vekillere ihtiyaç var... [/COLOR]

Muhalefet partisi vekili olmasına rağmen Başbakanı açıkca tehtit ediyor ve Sivasspor kazanıyor sonrasında da Sivas halkı bu işi çözen Demirel demiyor doğru olan Rıfat Öçten'in başarısı olduğunu görüyor ve yine ona oy veriyor... Demirel yine de oy alamıyor Sivas'tan... Bunun 2. nedeni olarak Kayseri'de ki maçta olanlarda İçişlerinin beceriksizliği olduğunu düşünmeleridir...

BOUN 16.01.2010 12:02

[QUOTE=Kibrisli;597738]Zamanında, ilk kurulduğumuzda dönemin Adalet Partili hükümeti Sivasspor'u 2. Lige almamış ve geçmişte İsmet İnönü Hükümetlerinde 2 dönem ulaştırma bakanı olan Sivas milletvekili Rıfat Öçten dönemin Başbakanı Süleyman Demirel'e "Ya Sivasspor'u ikinci lige alırsınız; ya da Sivas'tan oy almayı unutursunuz." diyerek tehtid etmiş.Sonucunda da bir şekilde Sivasspor 2. ligten başlayarak hayata gelir... Bizlerin Rıfat Öçten gibi ketüm vekillere ihtiyaç var... Muhalefet partisi vekili olmasına rağmen Başbakanı açıkca tehtit ediyor ve Sivasspor kazanıyor sonrasında da Sivas halkı bu işi çözen Demirel demiyor doğru olan Rıfat Öçten'in başarısı olduğunu görüyor ve yine ona oy veriyor... Demirel yine de oy alamıyor Sivas'tan... Bunun 2. nedeni olarak Kayseri'de ki maçta olanlarda İçişlerinin beceriksizliği olduğunu düşünmeleridir...[/QUOTE]

Bu örnekte de görüldüğü üzre stadyum konusunda asıl büyük görev Sivas vekillerine özellikle iktidar partisinden olanlara düşüyor. Onlar sahip çıkacak, onlar stadyumun 30-35 bin kişi olması için bastıracaklar ki bu yatırım yapılsın, Sivas ikinci sınıf şehir muamelesi, Sivasspor da ikinci sınıf takım muamelesi görmesin. Ancak ne yazık ki bir hafta önce Sivas Postası'na stadyum 30 bin kapasiteli olacak diyen Hamza Yerlikaya bir hafta sonra yaptığı açıklamada son derece gayrı ahlaki bir şekilde sözünden dönüyor ve 3-5 binin lafı mı olur diyerek kapasitenin düşeceğinden bahsediyor. Bugün akşam (16 ocak Cumartesi) Sivas vekilleri, Sivas'ın sorunlarını dinleyecekmiş, umarım aklı başında birisi orada çıkıp stadyumumuzun hesabını sorar!

Ayrıca bir sözüm de sayın valimize: Açıkcası bizim valilerden genel anlamda bir beklentimiz yok, onlar gelirler statükoyu olabildiğince korumaya çalışarak, kariyerlerini yaparlar, etliye sütlüye dokunmadan bir sonraki terfilerini beklerler, terfilerini alınca da çekip giderler. Buraya kadar tamam zaten beklentimiz yok dedik, ama ne var ki sayın valimizin de bu trende dahil olarak stadyumun kapasitesinin düşürüleceğini söyleyerek zaten faydasının dokunmadığı bir ortamda, Sivas'ımıza ve Sivassporumuza zarar vermeye başlaması ve şehrimizin ve kulübümüzün geleceğinin çalınması çalışmalarına destek olması gerçekten üzüntü verici bir durumdur.

Bu durumda ünlü düşünür Diyojen'in bir sözünü tekrarlamakta fayda görüyorum:

[B]Gölge etme başka ihsan istemem![/B]

giants 16.01.2010 12:33

[QUOTE=BOUN;597927]Bu örnekte de görüldüğü üzre stadyum konusunda asıl büyük görev Sivas vekillerine özellikle iktidar partisinden olanlara düşüyor. Onlar sahip çıkacak, onlar stadyumun 30-35 bin kişi olması için bastıracaklar ki bu yatırım yapılsın, Sivas ikinci sınıf şehir muamelesi, Sivasspor da ikinci sınıf takım muamelesi görmesin. Ancak ne yazık ki bir hafta önce Sivas Postası'na stadyum 30 bin kapasiteli olacak diyen Hamza Yerlikaya bir hafta sonra yaptığı açıklamada son derece gayrı ahlaki bir şekilde sözünden dönüyor ve 3-5 binin lafı mı olur diyerek kapasitenin düşeceğinden bahsediyor.[B] Bugün akşam (16 ocak Cumartesi) Sivas vekilleri, Sivas'ın sorunlarını dinleyecekmiş, umarım aklı başında birisi orada çıkıp stadyumumuzun hesabını sorar![/B]
Ayrıca bir sözüm de sayın valimize: Açıkcası bizim valilerden genel anlamda bir beklentimiz yok, onlar gelirler statükoyu olabildiğince korumaya çalışarak, kariyerlerini yaparlar, etliye sütlüye dokunmadan bir sonraki terfilerini beklerler, terfilerini alınca da çekip giderler. Buraya kadar tamam zaten beklentimiz yok dedik, ama ne var ki sayın valimizin de bu trende dahil olarak stadyumun kapasitesinin düşürüleceğini söyleyerek zaten faydasının dokunmadığı bir ortamda, Sivas'ımıza ve Sivassporumuza zarar vermeye başlaması ve şehrimizin ve kulübümüzün geleceğinin çalınması çalışmalarına destek olması gerçekten üzüntü verici bir durumdur.

Bu durumda ünlü düşünür Diyojen'in bir sözünü tekrarlamakta fayda görüyorum:

[B]Gölge etme başka ihsan istemem![/B][/QUOTE]

Biraz Önce Tv 58 Haberlerinde Iktidar Partisi vekillerinin Sivasi dinliyoruz adi altinda bir toplanti yapilacagi duyruldu.Sivasda yasayan sivaslilar ve SivasSporlular bu toplantiya Katilip Sivas Yapilmasi gereken Stadyumun neden sulandirildigini sormalilar Basbakan agzindan verilmis bu sözün neden yerine getirilmek istenedigini sormalilar ve bu konuda onlari aktif sorumluluk almaya davet etmelilerdir.

Ayrica Karadeniz Akdeniz Otoyol Projesinde Sivas Olmasina ragmen neden cikarildi. vekiller bu konuda neden etkisizler bunu sorulmali

Onlar Hastane projesi diyecekler söz aldik diyecekler Sivas artik verilen sözleri duymak yerine verilmis sözlerin yerine getirilmesini bekliyor denmeli ve verilen sözlerden neden cark ediliyor bunlar sorulmali. Sivasda yasayan hemsehrilerimiz bunlari muhakkak sormali talep ve istemlerini israrla iletmeliki. herkesin etkisi gücü aciga ciksin!!!!!

eyuphulagu 16.01.2010 12:40

[B]Biz şu anda kendi aramızda;sitede sohbetler yapıyoruz;yapılan sohbetlere;yazılan mesajlara bakıyorum;hep aynı kişiler tarafından yazılmış mesajlar..Bu sitenin 55 bine yakın üyesi var ama mesaj yazan kişi sayısı 190 küsur..Aynı mesajı yazan kişileri çıkarırsak 100 kişi topu topu mesaj yazmış...Diğer 52bin kişi kişi nerde acaba..Siteye hergün yüzlerce üye girip çıkıyor ama böyle önemli bir konuda mesaj yazmayı hiç düşünmüyor..Önce kendi aramızdaki birliği sağlamamız gerekiyor..Peki bundan sonra ne olacak?

Sitemizin teşebbüsüyle stat kapasitesi olayı herkese duyruldu;hatta 1-2 gün önce sitemizin adı verilerek Fanatik Gazetesinde bile taraftar 30binlik stat istiyor haberi çıktı..

Asıl önemli olan bundan sonrası;bu işin peşi hiç bırakılmamalı...Burada taraftar derneklerine de çok iş düşüyor...

Bu olayın daha da iyi bir şekilde kamuoyu ile paylaşımı sağlanmalı;herkesimin desteğine başvurulmalı...Bu konuda henüz Sivas'taki örgütlerden ses seda çıkmadı;Ticaret ve Sanayi Odası ,Belediye,Üniversite,Esnaf Odaları hala bu konuda sessiz ..Bu kuruluşlar mutlaka uyudukları uykudan uyandırılmalı;Sivas TV. lerinde bu konuyla ilgili kapmpanyalar başlatılmalı,Sivas gazeteleri stat konusunda sürekli yayınlar yaparak insanları uyandırmalı...

İstanbul daki ve Yurdışındaki Sivas dernekleri açıklamalar yapmalı...Geerkirse imkanlar zorlnarak büyük gazeteler ilanlar verilmel............

Asıl en önemli nokta da SİVASSPOR YÖNETİMİ ve BAŞKANA düşüyor...Resmi siteden bu konuda açıklama yapılması %100 gerekiyor...

Başbakanlık ve Toki fax ve mesaj bombardımanına tutulmalı...Taraftar ise maçlara gelip statdı doldurmalı ve çok sayıda pankart yaptırılarak F.B maçı ve diğer maçlarda statın her yerine asılmalı...Diğer maçlarda da bu olay sürekli gündemde tutulmalı....

HAKKIMIZI ALANA KADAR...HER ŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN.......[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:23.