SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28210)

SenSetik 21.01.2010 08:54

Cevap: TSL-18.Hafta/ Trabzonspor-SİVASSPOR

hayatımda hiç bu kadar gitmek istediğim bir deplasman olmamıştı ama gidemiyorum malesef...resmen elim kolum bağlı...gidip te bir görmek isterdim o forumlarda yazan delikanlıları ama başka bahara inşallah..

yener_sahin 21.01.2010 10:53

sivassporaşığı

[B]Allahını seversen sivassporlu olmadığını bu kadar belli etme.eski mesajlarına bakmak yeterli seni anlamak için.ama madem gelmiş yorum yazmışsın ?Yavaş ezsinler ezikler...Görende İbrahimovici aldılar zannedecek.fb de guizayı aldığında öleydi.ts de o adamın kariyerini yerle bir eder.izleyin de görün...[/B]

SenSetik 21.01.2010 11:23

Bize Hamido diyen cahillere cevaptır:

[B]HAMİDO KİMDİR?[/B]
Hamido, Meşhur efsanevi şahsiyet.... Birçok vasıfları ona yüklemiştir insanlar.... İsmet İnönünün hayatı boyunca odaya girdiklerinde ayağa kalktığı iki şahıstan biridir. Kimilerine göre bir eşkiyadır. Bunun kadar doğal birşey yok çünkü üzerinde genellikle 8-10 arası silah taşır idi. Adnan Menderes İdama mahkum olduğunda sempatizanı olduğu için hapse alınmış.Koğuşta Menderes'e sataşan askeri şahsiyetlere el altından sopa gösterdiği için İdama mahkum edilmiştir.
[B]İdam sebebi şudur:[/B]
27 Mayıs ihtilalini yapan ve o sırada mecliste bulunan birçok milletvekilini dövmüş ve ihtilalin Generalini de boş geçmemiştir.
Dönemin meşhur kabadayılarının bulunduğu Ankara Cicim'e geldiği zaman o dönemde meşhur olan Dündar Kılıç, Sarı Avni, Kürt Cemal gibi kabadayıları derinden etkilemiştir.
Birçok şahıs onunla parti kurma girişiminde bulundu.Demirel'den, Erbakan' a kadar birçok siyasetçi...
Neyse çalkantılı bir dönemden sonra ülke gündemine bir faili meçhul diye düşer bu olay ölümü Hamido'nun.
12 Nisan 1978 yılında 2 torunuyla birlikte bombalı bir saldırıda öldürülür.
İlk Fail-i Meçhul olarak geçer kayıtlarda..

bortecine 21.01.2010 12:06

İki üç çapulcu yüzünden forumları kirletmeyelim. Ligde ts bizi kaç kez yenmiş biz onları kaç kez yenmişiz:rolleyes:;)

Metal Gear 21.01.2010 15:59

Takımı öndeyken son saniyede sahaya atlayıp,takımına büyük zarar veren,sonra suçu rakip takıma yıkıp,düşman olduğu takım taraftarına bir yenisini daha ekleyen hamsiler vardır elbet bu yazımı okuyan!
Azıcık beyniniz varsa,çalıştırın,çok değil, bir hamsinin solungaçı kadar bile varsa çalıştırın!Anadolu'daki bu kadar taraftar neden size düşman?Neden başarısız bir sezon geçirince ,hangi stada gitseniz "Trabzon kümeye" tezahüratlarını duyuyorsunuz?Akıllı biri çıkıp bu soruyu neden sormuyor kendilerine?
Sivas'ta gelip,Sivas tabelasında sabahın köründe resim çekinmişler de onunla övünüyorlar.Geçen seneki maçta bilet kuyruğunda,onca Sivaslının arasında çıkıp 50 tane Trabzon bileti alan kız kadar yüreğiniz yok muydu?Ama bilin ki bu sizin sözüm ona yürekliliğinizden değil,Sivas'ın hoşgörüsü,medeniyetler beşiği olmasındandır!Tansiyonu yüksek bir maçta Sivas tarafından bilet alıp,sonra da neden bize kimlik soruyorsunuz diyecek kadar anlayışsız!
Biz şampiyonluk maçında bile kendi sahamızda yenildiğimiz bir rakibi alkışlarla uğurlarız,uğurladık da;sizse sıradan bir maçta bile sahaya atlayıp futbolcu tekmeleyecek kadar hoşgörüden uzaksınız!

kocakss58 21.01.2010 16:00

yüreği ile oynarsa bizim takımımız...ts deyil,lyon da olsa fark etmez yine yeneriz.yeter ki yürekten oynasınlar...inansınlar oynayan oyuncularımız...yeneceklerine...gerisi angaryadır.

Metal Gear 21.01.2010 16:24

[QUOTE=SenSetik;600182]Bize Hamido diyen cahillere cevaptır:

[B]HAMİDO KİMDİR?[/B]
Hamido, Meşhur efsanevi şahsiyet.... Birçok vasıfları ona yüklemiştir insanlar.... İsmet İnönünün hayatı boyunca odaya girdiklerinde ayağa kalktığı iki şahıstan biridir. Kimilerine göre bir eşkiyadır. Bunun kadar doğal birşey yok çünkü üzerinde genellikle 8-10 arası silah taşır idi. Adnan Menderes İdama mahkum olduğunda sempatizanı olduğu için hapse alınmış.Koğuşta Menderes'e sataşan askeri şahsiyetlere el altından sopa gösterdiği için İdama mahkum edilmiştir.
[B]İdam sebebi şudur:[/B]
27 Mayıs ihtilalini yapan ve o sırada mecliste bulunan birçok milletvekilini dövmüş ve ihtilalin Generalini de boş geçmemiştir.
Dönemin meşhur kabadayılarının bulunduğu Ankara Cicim'e geldiği zaman o dönemde meşhur olan Dündar Kılıç, Sarı Avni, Kürt Cemal gibi kabadayıları derinden etkilemiştir.
Birçok şahıs onunla parti kurma girişiminde bulundu.Demirel'den, Erbakan' a kadar birçok siyasetçi...
Neyse çalkantılı bir dönemden sonra ülke gündemine bir faili meçhul diye düşer bu olay ölümü Hamido'nun.
12 Nisan 1978 yılında 2 torunuyla birlikte bombalı bir saldırıda öldürülür.
İlk Fail-i Meçhul olarak geçer kayıtlarda..[/QUOTE]

Hamido olsak,Sivasspor galipken,son saniyede hamido duygularımız kabarır sahaya atlar,rakip topçuya yumruk atar,sonra gelsin cezalar,ama değiliz..
[B]Bizim namımız beli,şanımız belli;Yiğido![/B]

Metal Gear 21.01.2010 16:25

[QUOTE=yener_sahin;600173]sivassporaşığı

[B]Allahını seversen sivassporlu olmadığını bu kadar belli etme.eski mesajlarına bakmak yeterli seni anlamak için.ama madem gelmiş yorum yazmışsın ?Yavaş ezsinler ezikler...Görende İbrahimovici aldılar zannedecek.fb de guizayı aldığında öleydi.ts de o adamın kariyerini yerle bir eder.izleyin de görün...[/B][/QUOTE]

sivassporaşığı adlı zat yüzde yüz Trabzonsporlu..Biz ne burçaklar,idhemler,uzunoğulları,mehdiler,atgeçmezliler,Juan Pablolar gördük..Yemezler!

savasaltun58 21.01.2010 16:53

bu mac sivassporumuz icin cok önemli bu macı alısak cok iyi olur zor mac olacak eger bi öne gecer ıyıde oynarsak bu lazolar takımlarını baskı altına alırlar takımda ne yapacanı şaşırır başarılar diliyorum sivasıma

AYDIN1985 21.01.2010 17:25

DIKKAT Trabzonspor soldan...

Arkadaslar son Anakaragücü-Trabzonspor macinda, Trabzonsporun 2 gollü de sol taraftan geldi. Iki defa Alanzinho´nun önüne uzun top atildi, birini umut bulut´a al da at dedi birinide harika bir vurusla kendi atti. UMARIM BU YENI TRANSFERLERLE ZAYIF OLAN SOL TARAFIMIZDAKI SORUNU GIDERMISIZDIR.

Ankaragücü-Trabzonspor macinin özeti
[url]http://www.trt.net.tr/turkiyekupasi/videogaleri.aspx?MedyaKodu=85cef6f4-2c27-4f1b-a1a3-5856658b534f&Baslik=Ankaragücü[/url] Trabzonspor Özeti

INSALLAH BU MACI ALACAGIZ.

bonuce123 21.01.2010 17:30

Cevap: DIKKAT Trabzonspor soldan...

Merak Etme Bısey Olmaz Alanzinho Her Mac Oyle Oynamıyor Hemde Ferhata Guvenım Tam Bneım

joe cole 21.01.2010 17:31

arman için oyna forman için oyna !!!!

58^SiVaS^58 21.01.2010 17:34

Insallah bu maci aliriz ve lazlara bes cekeris bence bizim yeni transferler alanzinho felan bilmezler hadi sivasim:D

joe cole 21.01.2010 17:36

biz onlara soldan soldan geleceğiz:)

ahbey 21.01.2010 18:18

Böyle hamsikafalılarla kavga etmek değil, etmemek erdemdir.. biz en iyisi erdemli olalım..

YİGİDOKENTLİ 21.01.2010 18:20

(PETKOVİÇ)

ABDURRAHMAN MURAT YASİN FERHAT

CİHAN TAİDER

İBRAHİM (HEERDEN) ERMAN

KAMANAN RAHMAN

AYDIN1985 21.01.2010 18:45

[QUOTE=joe cole;600322]biz onlara soldan soldan geleceğiz:)[/QUOTE]

Insallah hem sag hemde soldan gelecegiz

VAVEYLA13 21.01.2010 19:06

son transferimiz aubey ve ferhat soldaki açığımızı kapatacaktır.

mucahitbaba58 21.01.2010 19:15

[COLOR="Red"]insallah bu maci [COLOR="White"]ALIRIZ TUM DILEGIMLE VE YUREGIMLE INANIYORUM[/COLOR][/COLOR]

yadel 21.01.2010 19:26

Biz sakin oynayalım yeter. Bir süre gol yemezsek kendi seyircilerinin baskısına dayanamazlar. 3-1 alırız maçı

sabanoh 21.01.2010 19:32

Trabzon maçinda Defansimiz.

Arkadaslar,
Sizce Trabzon maçinda defansta kim oynamali?
Bilgiler:
->Sedat ve Yasin oynayamaz.
->Aubey in lisansi yetistirilmeye çalisiliyor.
->Keitanin lisansi ancak bursa maçina yetisir.

Bence kadromuz : Abdurahman(ugur) murat Aubey(dagasan) ferhat

subasi29 21.01.2010 19:37

[B]Gelsin istedigi Yerden Sagdan,Soldan,Ortadan Gelsinde Gorsun Dunya Kac Bucak...
Rahmetlide Sollardi :D[/B]

subasi29 21.01.2010 19:40

Cevap: Trabzon maçinda Defansimiz.

[B]Oui Saban Kardes,Elimizde Olanlar Oynayacak isterimki Yeni Oyuncumuz Lisansi Yetisirse Oynasin,Yasin Kazmasi Oynamasin Kaldiramaz Bu Yuku[/B]

yigido yakup 21.01.2010 19:43

bunuda hoca düsünsün 1-2 hafta böyle sorunlu oluruz ama zamanla düzelir.aubey lisansi yetisirse hoca onu oynatir murat zaten her zaman hazir sol bek ferhat sagbek abdurrahman inda sakatligi gecti oda oynayabilir insallah güzel bir mac cikarirlar.

58_babacan_58 21.01.2010 19:48

[B]ABDURRAHMAN - MURAT- AUBEY - ferhat(faruk)
[/B]

yener_sahin 21.01.2010 19:50

yaylacıklı mesaj atmış dayak yedikleri görüntüleri istemiş...

[URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=1125999437772"]Tıklamayı becerebilirsen tıkla da izle...[/URL]

al canım izle...sonuna yetişmişler ama idare ediver...Orda olanlar bizzat anlatırlarsa daha iyi olur ;)

Hani bir kaç kendini bilmez ama düşmanını bilir diyorlar...Onlar Yeniçeridir.Sanırım 20 25 kadar trabzonluya sadece 5 6 kişiydik...

yener_sahin 21.01.2010 19:56

Bu da trabzonun en delikanlı simalarındanmış sanırım :)

[URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=1189044773866"]Çılın ts li ismail [/URL]

rsimsek 21.01.2010 19:59

çok korkutuyor defans bizi.ne olur trabzon maçında fazla hata yapmayın

AYDIN1985 21.01.2010 20:00

[QUOTE=subasi29;600370][B]Gelsin istedigi Yerden Sagdan,Soldan,Ortadan Gelsinde Gorsun Dunya Kac Bucak...
Rahmetlide Sollardi :D[/B][/QUOTE]

topragi bol olsun rahmetli sollayi sollayi gitti:D:D:D

AYDIN1985 21.01.2010 20:04

arkadaslar yorumlarinizi eksik etmeyin, bari video´yu izlediyseniz bir tesekkür edin :D

bonuce123 21.01.2010 20:18

..ABDURRAHMAN... ....MURAT S... ....AUBEY...... .....FERHAT K.....

elli sekiz 21.01.2010 20:22

[QUOTE=sabanoh;600367]Arkadaslar,
Sizce Trabzon maçinda defansta kim oynamali?
Bilgiler:
->Sedat ve Yasin oynayamaz.
->Aubey in lisansi yetistirilmeye çalisiliyor.
->Keitanin lisansi ancak bursa maçina yetisir.

Bence kadromuz : Abdurahman(ugur) murat Aubey(dagasan) ferhat[/QUOTE]

Dağaşan'ın ne işi var orada yahu?

Bu arada Yasin de bizim oyuncumuz ve bu takımda oynayacak. Bu kadar köstek olmak neden, bir türlü anlamıyorum. Yasin'e kazma dediğimizde daha mı iyiye gidiyor sanki işler?

58^SiVaS^58 21.01.2010 20:27

Arkadas lar bence

Ferhat............Murat....................Aubey.......................Abdurrahman

stutgart58 21.01.2010 20:36

[B]ya ankaragücü 1-0 ynikti mutlaka gole ihtiyacı avrdı bu yüzden tek kaleye çevirdi maçı trabzon kapandı..ankaragücü yüklenirken mecbur defansta açık verdi..alanzinho o şekilde attı golü..ama bize karşı bu mümkün degil biz defansta bu akdar açık vermiyecez çünkü bi defa deplasmnda oynucaz ikncii onlar yüklencek askine biz onların sol tarafndan elrio ve ermen la gol bulacaz[/B]

sabanoh 21.01.2010 20:45

[QUOTE=elli sekiz;600409]Dağaşan'ın ne işi var orada yahu?

Bu arada Yasin de bizim oyuncumuz ve bu takımda oynayacak. Bu kadar köstek olmak neden, bir türlü anlamıyorum. Yasin'e kazma dediğimizde daha mı iyiye gidiyor sanki işler?[/QUOTE]

Dagasanin ne isi var bende bilmiyorum fakat baska oyuncu bulamadim o mevkiide oyniyacak onun yerine belki kadiri yada taider i koyabilirsin.
Ben Aubey in lisansi yetismesse Dagasan oynar diyorum.
Bu arada yasin kart cezalisi yani bu maçta oyniyamaz.
Yasin oynardi yoksa tabiki.
Yasine neden kötü diyoruz biliyonmu?
çünkü gerçekten kötü de ondan :)

YİGİDOKENTLİ 21.01.2010 21:09

lazlari bir hamsi gibi sahada oynatalim kolbasi yapacaklarina yigido golbasi oynasinlar:D

elli sekiz 21.01.2010 21:42

[QUOTE=sabanoh;600422]Dagasanin ne isi var bende bilmiyorum fakat baska oyuncu bulamadim o mevkiide oyniyacak onun yerine belki kadiri yada taider i koyabilirsin.
Ben Aubey in lisansi yetismesse Dagasan oynar diyorum.
Bu arada yasin kart cezalisi yani bu maçta oyniyamaz.
Yasin oynardi yoksa tabiki.
Yasine neden kötü diyoruz biliyonmu?
çünkü gerçekten kötü de ondan :)[/QUOTE]

Kötü olabilir Yasin (ki kötü); ama sorun bu değil. Ne olursa olsun sahip çıkmalıyız. Bu demek değil ki körü körüne savunalım; ama bu kadar da ateşe atmayalım. Belki biraz motivasyonla daha pozitif katkısı olacak Sivas'ımıza. Kötü bir şey mi bu? Düşünsenize bu adamın gelip buraları okuduğunu. Bizim bunu kendimize yapmaya ne hakkımız var? Ayrıca, taraftar ne kadar taraftar oldu ki Yasin'in kellesi isteniyor?
2. Lig'deyken daha iyiydi yahu taraftar. Resmen ölmüş, çıt çıkmıyor stattan.

eyupk 21.01.2010 21:50

trabzon bizi birkez yendi diye kendilerini bişi sandılar. bekle bizi trabzon.

Metal Gear 21.01.2010 22:15

Bir Erzurumlu,Sivaslı,Kayserili,Konyalı derse ki;
"Ben İstanbul takımlarını tutuyorum",İstanbıl yalakasıdır,
"Ben memleketimin takımını tutuyorum",yalan söylüyordur,doğru söylüyorsa bile en kısa sürede İstabul takımlarına dönecektir.
"Ben Trabzonsporluyum"..İşte bunu diyen hakiki insandır,doğru yolu bulmuştur.Malum eğer futbol için peygamber kulüp gelseydi bu kesin TS olurdu..

[B]Böyle bir dar pencere,küçücük kalıplar sizce hangi takımın tarafatrındadır?:)[/B]

SenSetik 21.01.2010 22:32

[QUOTE=Metal Gear;600446]Bir Erzurumlu,Sivaslı,Kayserili,Konyalı derse ki;
"Ben İstanbul takımlarını tutuyorum",İstanbıl yalakasıdır,
"Ben memleketimin takımını tutuyorum",yalan söylüyordur,doğru söylüyorsa bile en kısa sürede İstabul takımlarına dönecektir.
"Ben Trabzonsporluyum"..İşte bunu diyen hakiki insandır,doğru yolu bulmuştur.Malum eğer futbol için peygamber kulüp gelseydi bu kesin TS olurdu..

[B]Böyle bir dar pencere,küçücük kalıplar sizce hangi takımın taraftarındadır?:)[/B][/QUOTE]

:D :D :D :D

siirtjetpaspor yada ımmm, merinosspor kulübü ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:07.