![]() |
Cevap: Son Dakika!!! Hayrettin kadro dışı!
[B]Takıma şöyle bir bakıldıgında bileti kesilmesi gereken en son adamlardan biriydi.Ama yaptıgı bu iş affedilmeyecek bir hataydı ve böyle olması gerekliydi sonuç olarak dogru bir karar vermiş yöneticilerimiz...[/B]
|
aferim size kına yakın hemen siz takım kaptanına küfrederken iyi sonra bazu bandı atı diye hain yazıklar olsun 1 yıldır 3 liğden beri amek vermiş bir ftbolcumuz ve şimdi siz kına yakanlar hayretin kadar sivaslımısınız tabiki değilsiniz bu hucada sizisın ipini cekti takımın içini boşaltı belkide gs fb bjk ts bu adamı bulup bize gönderdi cok beklersiniz eski sivası tekmeye kafa atan bir hayretin bulun bakalım bir macta sildiniz ya adam öz evladı takım kaptanına küfür edermi yaaaa cahil geri kafalı taraftar hayetini bülent uygunu yediniz ve bir gün buları kahramangibi karşılarsınız siz cünkü kişilik bozuklugu var bu taraftarda bu güne kadar canım gibi sevdiğim SİVASSPORMUMU bırakıyorum bukadar kötünün içinde duramam saygılarımla
|
Hayrettine üzüldüm gerçekten keşke kadro dışı bıraksalardı ama sonra affedilseydi Muhsin hoca Türk insanının duygusallığını dışarda çalışınca unutmuş ben bilinçli olarak attığını düşünmüyorum aynı hareketin avrupada cezası budur ona katılıyorum ama hayrettin sonu buraya gideceğini bilse kesinlikle atmazdı bir anlık bir patlama yaşadı yalnız cezasız kalsaydı daha kötüydü bence bu sefer disiplini kontrol edemezdi hoca orta yol inşallah bulunur
|
[B]hayrettinin son zamanlarda yaptıgı davranışlar sivasın has çocugumu yoksa sivassporu içten yıkmaya çalışan hainmi neyin ne oldugunu herkes görüyor bu seyirci kör degil[/B]
|
Çok İyi bir Karar Her kes haddini bilecek tebrik ler hocam şimdi anasının liginde oynar saygısız yüzkarası sıvasın adamol saygızsız densiz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
herkes haddini bilecek...! kimse sivasspordan üstün degildir...
|
Hoca durup duruken böyle bir karar alması mümkün değil, tabiki kim olursa olsun çizgiyi geçmemeli, geçince böyle ipler kopar.
|
ya simdi herkes hakli bu konuda ceza yerinde olmus bence emme velakin boyle bikalemde silmek pek iyi deyil gerci boyle disiplin olmasi diger futbolcularada ders olur hey hayrettin sivas li olarak ne satrtlarda olursa olsun bunu yapmayacakti bu hareketini kiniyorum biraz karisik yorum oldu idare edin artik hem uzuntu hem sevincdendir
|
[QUOTE=Bestepeli-58;599421]aferim size kına yakın hemen siz takım kaptanına küfrederken iyi sonra bazu bandı atı diye hain yazıklar olsun 1 yıldır 3 liğden beri amek vermiş bir ftbolcumuz ve şimdi siz kına yakanlar hayretin kadar sivaslımısınız tabiki değilsiniz bu hucada sizisın ipini cekti takımın içini boşaltı belkide gs fb bjk ts bu adamı bulup bize gönderdi cok beklersiniz eski sivası tekmeye kafa atan bir hayretin bulun bakalım bir macta sildiniz ya adam öz evladı takım kaptanına küfür edermi yaaaa cahil geri kafalı taraftar hayetini bülent uygunu yediniz ve bir gün buları kahramangibi karşılarsınız siz cünkü kişilik bozuklugu var bu taraftarda bu güne kadar canım gibi sevdiğim SİVASSPORMUMU bırakıyorum bukadar kötünün içinde duramam saygılarımla[/QUOTE]
Bülent Uygun ve Hayrettinin paralı adamımısın sen. Hayrettin, Bülent Uygun'un içerdeki adamıydı sende forumdaki adamısın. Durduk yere hayrettin'i kimse göndermez. Hoca FB, GS'nin adamıymış tamamen saçmalamışsın. Bu hocayı Mecnun başkan bulup getirdi Mecnun Başkanda onların adamı öylemi. Onlar adam yerleştirmek isteselerdi, Erdoğan Arıca'yı Güvenç Kurtar'ı yerleştirirdi. Bu kadar saçma yorum olmaz. ne söylediğinin farkında değilsin bence. Hayrettin son zamanlarda hep aynıydı. Bülent Uygun gittikten sonra dengesi bozuldu ve adete Bülent Uygun'un adına intikam alır gibi hareket ediyordu. Onun gönderilmesini protesto eder gibi Ciddiyetsiz oynayıp, ciddiyetsiz davranıyordu ve işine kendini vermiyordu. Buyursun bülent Abi'sinin yanına gitsin. Hoca şimdiye kadar yaptıklarına gereğinden fazla tahammül etti ve üstelik o berbat oyununa rağmen haketmediği halde kaptan oldu. Kendisine gösterilen Vefa'ya ve İyi niyet'e böyle cevap vermemesi gerekiyordu. Hayrettin uzun zamandır ayıp ediyordu ama bu sefer sınırları gerçekten zorladı ve bu sonucuda haketti. |
[QUOTE=Bestepeli-58;599421]aferim size kına yakın hemen siz takım kaptanına küfrederken iyi sonra bazu bandı atı diye hain yazıklar olsun 1 yıldır 3 liğden beri amek vermiş bir ftbolcumuz ve şimdi siz kına yakanlar hayretin kadar sivaslımısınız tabiki değilsiniz bu hucada sizisın ipini cekti takımın içini boşaltı belkide gs fb bjk ts bu adamı bulup bize gönderdi cok beklersiniz eski sivası tekmeye kafa atan bir hayretin bulun bakalım bir macta sildiniz ya adam öz evladı takım kaptanına küfür edermi yaaaa cahil geri kafalı taraftar hayetini bülent uygunu yediniz ve bir gün buları kahramangibi karşılarsınız siz cünkü kişilik bozuklugu var bu taraftarda bu güne kadar canım gibi sevdiğim SİVASSPORMUMU bırakıyorum bukadar kötünün içinde duramam saygılarımla[/QUOTE]
teknik direktör maç içinde hayrettin e sesleniyor,hayretytin hocasını duymazdan geliyor.hiç kimse sivasspor dan büyük değildir.hayrettin hemşerimizdir,sivassporumuza senelerce büyük emek vermiştir,ama burası profesyonel bir kulüp,her futbolcu teknik direktörüne böyle saygısızlık,itaatsizlik yaparsa vay sivassporumuzun haline.Mecnun Odyakmaz başkanımıza ve Muhsin Ertuğral hocamıza sonuna kadar güveniyorum. Bülent Uygun u hatırlatanlara da ben onun bir sözünü hatırlatayım:takım kötü gidince sivastaki bazı yorumcular bülent uygun u eleştirdiler,o da kalktı "sivaslılar 7-8 yıl önce nerde olduklarını unutmasınlar" dedi.bu sözü soğuttu beni bülent uygun dan.tamam bülent uygun sivasspor a ve sivas a çok şeyler kattı,sağolsun.ama son zamanlarda gerekli gereksiz her türlü konuda konuşarak kamuoyunda sibvasspor u ve sivas ı antipatik yaptı.çok sevdiği sakaryaspor veya kocaelispor kendisine sivassporun verdiği yetkileri verir mi acaba?kocaeli ve sakarya halkı sivaslılar kadar onu hoş görür ve sabır gösterir mi acaba? hayrettin umarım bundan sonraki futbol hayatında daha da başarılı olur ve biz hemşerimizle gururlanırız. |
Takımımızın çok tecrübeli bir hocası var. Kime , ne zaman ve nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilen biri Muhsin hoca. Hayrettin maçta hocasını dinlemeyerek büyük hata yapmıştır.Sonra da konuşup özür dilememiştir. Hoca da bunun üzerine onu takımdan gönderme kararı almıştır. Muhsin hoca, Hayrettini önceki maçlardaki hatalarına ve seyirci protestosuna rağmen hep kollamış, hatta ona öyle güvenmiş ki stopere çekmiş son maçta. Ama o bunu değerlendirememiş, üstüne bir de saygısızlık yapmıştır. Yönetimin yapması gereken Hayrettine transferinde biraz kolaylık göstermek ve bundan sonra başka bir takımda oynamasına olanak vermektir. Hayrettin de Sivasspor yönetim ve taraftarından özür dilemeli ve alkışlarla ayrılmalıdır bu takımdan.
Muhsin Ertuğral ve ekibine güvenmeli ve kararlarına destek vermeliyiz. Evet içimiz acıyor, bu forumda Hayrettine son ana kadar hep destek yorumlarında bulundum, ama Sivassporun başarısından daha önemli hiçbirşey olamaz. |
[B]emeklerinden dolayı teşekkür ederiz Hayrettin'e gitmesini hiç istemiyorum vallahi ama yönetim de öyle istiyo heralde[/B]
|
Çok İyi bir Karar Her kes haddini bilecek tebrikler.. hocayı canı yürekten tebrik ederim
|
Sen stadda mıydın yoksa sallıyon mu hiç kimse Hayrettin'e küfür falan etmedi. Yaklaşık 100-150 kişi Hayrettin dışarı diye bağırdı bir o kadar seyirci de büyük kaptan diye tezahürat etti. Sen kim oluyon da taraftarlara "cahil,geri kafalı,kişiliği bozuk" gibi ithamlarda bulunuyon. Canı kadar sevdiği takımıymış bir futbolcu için bırakacak kadar mı canın senin? |
yazıklar olsun böyle sivaslılığa Hayrettin suçlu peki o kadar kötü sporcu arasında birtek hayrettini yuhlayan insanlar traftar olabilirmi,dilerim bu insanlar amacına ulaşmıştır.Bundan sonra çook iyi futbolcu olan Yasin ve Faruk kardeşimle gurur duyarlar.Keşke yönetim Hayrettine ceza ile birlikte seyicinin yaptığından dolayı birazda sporcusunun arkasında duraydıda belki birdaha kimse yuhlanmazdı,hele hele sırtında 58 yazan tek sivaslıya asla
|
OZAMAN ADAM OLSUN YUHLATMASIN KENDİNİ DİMİ SORMAZLARMI ADAMA DENSİZ KAPTANSIN NİÇİN K BANTINI ATIYORSUN SEN O ŞEHRİN ÇOCUSUN DİYE, İBO, DA SIVASLI ADAM HEMİDE ADAMGİBİ ADAM CANIMIZ FEDA ONA
|
her musibette bir hayr vardır diyerek hakkımızda hayırlısı olsun... şahsi kanaatim takım açısından iyi oldu inşallah kendisi içinde iyi olur nede olsa memleket çocuğuz...
|
yine de yazik! ne kadar iyi oynamasada o sivassporumuzun kaptani ve boyle kadro disi kalmasi dogru degil. muhsin hocaya halen guvenemiyorum bu adam bize iyilikmi yapiyor yoksa bizi dagitiyormu?
Muhsin hocayla sivasin bir kaç maçina baktim ama hiç iç açici degil. sakin yanlis anlamayin bu benim fikrim çok cansiz duruyor hocamiz. bize hareketli ve karizmatik bir hoca lazim. (yilmaz vural) mesela hic sevmem ama seyirciyi bile etkiliyor ve hareketlendiriyor. (bulent uygun) tam bir sivasliydi. (bulent korkmaz) prensipli ve disiplinli ama bir agbey... vs... |
Cevap: Hayrettin kadro dışı!
MUHSİN HOCA BABAMIN OLU DEİL AMA SÜPER HOCA DÜNYA KALİTESİN DE BANA GÖRE BU TAKIM SENEYE ŞAMPIYONLUA OYNAR UNUTMAYIN BU DENSİZ KUNUSUNDA SÜPER BİR KARAR HOCAYI KUTLARIM SIVASLIYMIŞ HAY SENNİN GİBİ SIVASLIYA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,KAPTANLIK BANTINI ATMAKMI SIVASLI OLMAK ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,DESTEKLEYENLERİ NEFRETLE KINIYORUM ,,, ALP ERENLER,,,
|
hayrettin o kadar ahlanacak o kadar vahlanacak bir futbolcu değil. sivassporda sivaslı olduğu için sivasa hizmet etsin diye oynadı çok kaliteli olduğu için değil. zaten ben oyununu hiçte beğenmiyordum. geçen yıllardaki forumlarda yazdıklarım bunun göstergesidir. çok eleştiriyordum. ama sivaslıdır belki daha iyi olur umuduyla beklemiştik. babasının dediğine göre galatasaray istiyormuş o yüzden böyle davranıyormuş galatasaraya gidecekmiş. hadi hayırlısı. allah işini rast getirsin. gitsin bakalım.ona sivaslılar saygı gösteriyordu başkası bu kadar tahammül etmez.çok acı şeyler yaşar. bence çok akıllı ve çalışkan olmalıydı.
|
Kim istiyormuş, kim? Galatasaray mı? Yok daha neler..
Gitsin o zaman.. İkinci Emre AŞIK olayı olur.. Kulübeden çıkamaz, çıksa da her maçta kesin bir hata yapar .. |
Ben pek inanmadım ama Galatasaraya veya başka takıma gitmek için böyle yapan bir futbolcu varsa; değil o kim olursa olsun tek bir laf derim : defolsun gitsin, hiç kadroya almasınlar
|
Madem özür diledi kilitleyin gitsin başlığı
|
[QUOTE=must-y;599590]yine de yazik! ne kadar iyi oynamasada o sivassporumuzun kaptani ve boyle kadro disi kalmasi dogru degil. muhsin hocaya halen guvenemiyorum bu adam bize iyilikmi yapiyor yoksa bizi dagitiyormu?
Muhsin hocayla sivasin bir kaç maçina baktim ama hiç iç açici degil. sakin yanlis anlamayin bu benim fikrim çok cansiz duruyor hocamiz. bize hareketli ve karizmatik bir hoca lazim. (yilmaz vural) mesela hic sevmem ama seyirciyi bile etkiliyor ve hareketlendiriyor. (bulent uygun) tam bir sivasliydi. (bulent korkmaz) prensipli ve disiplinli ama bir agbey... vs...[/QUOTE] [B]kardeş birincisi bu takımı muhsin hoca kurmadı. öncelikle buna dikkat et. takımı kuran ve geçen yılki kadroyu dağıtan bülenttir. ikincisi sen belki adını duymamış olabilirsin ama ülkemizde yurtdışı tecrübesi olan birkaç hocadan biriside muhsin hocadır ve dünya çapında tanınmış bir hocadır. üçüncüsü bülent 9. hafta gitti. 1 galibiyet 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet. geriye kalan 8 hafta da 3 galibiyet (1 de ankara maçı ile 4 oluyor) 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet. bu mağlubiyetlerin 1 tanesi beşiktaş 1 tanesi kayseri. kısacası muhsin hoca başarılımı değilmi şimdi sorman lazım kendine. kendi kurmadığı ve rezilleri oynayan bir takımı baya toparladı. dördüncüsü dağıttı kim var. ersen mi? ne faydasını gördün ersinin. adam o boyla önündeki adama faul yapmadan kafaya çıkamayan bir adamdı. hayrettin kendi hatasının cezasını çekiyor. mbemba tecrübesiz ve kiralık gitti. tecrübe kazanıp gelecek diye. bide yeni alınan adamlara bak. başka takımla transferleri bitmek üzere iken muhsin hocanın adını duyunca o takımı bırakıp buraya geliyor. bunuda düşün. asıl muhsin hocanın takımını ancak gelecek yıl izleyebiirsin. beşinciside bülent tam bir sivaslı olsa başarılı takımı dağıtmaz takviye yapar ve en azından uefa ya giderdi. gönderdiği hangi adamın yerine aldığı adam eskisinden iyi çıktı. erman tum dan iyimi. bide giden futbolculara bak özellikle yabancılara. bülent hakkında ne diyorlar. kısacası Sabır ile asıl süper Sivasspor muhsin hoca ile olacak. Bulabileceğimiz en kariyerli ve en iyi hocayı bulduk bence. kıymetini bilmeliyiz.[/B] |
hayrettin belki futbol olarak iyide biraz kibirli idi kendini beğenmişlikte vardı. gönderildiği iyi oldu. sivasa yakışmayan hareketlerini gittiği yerde yapsın
|
yaptigi hareket dogru degil ama cok agir bi ceza olmus bu
yönetim gözden ickamris onu kesin bi sebep oldu buda onlar icin |
yazik be ne bicim dusunce bunlar takimda tek hata yapan hayrettinmi sizler hicmi hata yapmadiniz kendinize gelin kendinize bu takima 11 yil vermis bir cocuk doguyor 14 yasinda ergen oluyor biraz dusunceli olun hayrettin takimdaki tek sivasli 58 numarayi tasiyan bugune kadar hic bir ihanet ve delalet icinde olmamistir adam satmak yakisiyormu yønetim sivasliyim diyen yønetim sivasliya kaptana sirtini dønmek yakisiyormu mecnun baskan fikret abi erdal abi nerde sizin sivas ruhunuz sizler sivasspora emek verene bøylemi sahip cikiyorsunuz
|
ibrahim toraman evet sivasli 20 numara forma giyiyor hayrettin 58 le sivasi temsil ediyor hafizanizi yoklayin beylerrrrrrrrrr kaptan hayrettin yigidonun gønlune taht kurmus yønetim gidici taraftar kalicidir beyyyyyler hayrettine laf yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:59. |