SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ricardo Pedriel Suarez (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29547)

HALIL 23.09.2011 19:36

Cevap: Ricardo Pedriel Suarez

pedriel iyilesti galiba artik bursa macina yetisecekti diyorlardi ne oldu yedeklere alinmali takimin jokeri

bugra5858 30.10.2011 20:14

Gol makinesi diye aldık,çamaşır makinesi çıktı...

58 SiVaSıM 58 30.10.2011 20:40

golcülüğün 'G' si ile uzaktan yakından alakası yok süper ligde oynayacak asla kapasitesi rasmussen gibi 3 gol atmış biri yedek kalıyor bu adam oynuyor rezalet

Morten58 30.10.2011 20:59

Pedriel cok zayif bir oyuncu bence Futbolu biraksinda Maken olsun hem daha basarili olur:D

poolat58 30.10.2011 23:25

şu maçta rasmussen oynasaydı 2-1 galiptik şimdi ah ulan ah.ne yaptığını anlasam bi hocam senin...:confused:

subasi29 30.10.2011 23:29

Suarez Oynadigin Oyundan Sen Sorumlusun .

nuri_58 31.10.2011 07:35

kayseri macı ve bjk macının son 10 dk sına bakın ... kalenın dibinde gol atamıo ... rasmussen ılk 11 de baslamalı !

yigido yakup 31.10.2011 07:53

ben burda pedrieli elestirenleri anlamiyorum su son 2 macta sadece eksikligi son vuruslarda sansizligiydi geri tarafini izledigimiz zaman oyun icinde cok önemli isler yapti.

burda pedrieli elestirenler enaramo icinde ayni seyleri söylüyorlardi ne zaman eneramo 2-3 mac oynamadi fikirleri degisti.

baska oyuncularla kiyaslanmasi hic güzel degil heleki vuruslari gol olmadi diye bir oyuncu pozisyona griyorsa o cok önemlidir ama golleride atmaya basladigi zaman gecen seneki gibi bizim kurtaricimiz olacaktir.

kimyamurat58 09.01.2012 10:36

... Futbolcularımıza sahip çıkmamız lazım,

1-Pedrialin hemen gönderilmesini isteyen yiğido kardeşlerim dünkü maçtan sonra biraz düşünmüşlerndir.
2-Stada gelmeyipte tv den maç izleyip sonrasında şu futbolcu gitmeli diyen kardeşlerimiz, Sivas ili iklimi hemen hemen aynı olan Eskişehir'de oynadığımız Eskişehir maçındaki seyirciyi görünce birazda olsun utanmazlarmı, biz Karbük maçında 3500-4000 kişi kadarken Eskişehir'De dün 22000 taraftar vardı...
3-Ne olursa olsun bizler yiğidoyuz kenimize yakışanı yapmalıyız;
futbolcularımız elbetteki eleştireceğiz ama daha pozitif eleştiriler gerekli ve kendimize yakışanı yapıp 4 Eylül Stadını tekrardan takımımızın bu zor günlerinde dolduracağız....

ankastre 15.02.2012 07:50

Sipas Tv Spor Müdürü Nail Sertakan'ın, "takımda sakat, kart cezalısı, yurt dışına gidip dönmeyen futbolcu var mı?" sorusuna, Çalımbay, "Hayrettin dışında bir eksiğimiz yok, Pedriel bugüne kadar dönmedi, gerekirse kadro dışı bırakabiliriz" dedi.

Rallim58 15.02.2012 08:04

[B]Haberi akşam ben de izledim. Rıza hocamızın bu disiplinli tavrı takımdaki başarıyı da beraberinde getiriyor diye düşünüyorum.

Kimsenin gözünün yaşına bakmadan, gereğini yapmak lazım.

Futbolcu hocayı değil, hoca futbolcuyu yönettiği takdirde başarı gelir.[/B]

ünisivas 15.02.2012 08:27

en güzelini yaparsın hocam suarez i değil kadroya SİVASSPOR camiasının içine bile sokma...

Rallim58 15.02.2012 08:44

[QUOTE=ünisivas;768449]en güzelini yaparsın hocam suarez i değil kadroya SİVASSPOR camiasının içine bile sokma...[/QUOTE]

[B]O kadar da değil :) istatistikler gösteriyor ki Suarez'in oyuna dahil olduğu karşılaşmaların tamamına yakını beraberliklerle sonuçlanmıştır. Yani puan almışız. :)[/B]

ünisivas 15.02.2012 10:04

[QUOTE=Rallim58;768453][B]O kadar da değil :) istatistikler gösteriyor ki Suarez'in oyuna dahil olduğu karşılaşmaların tamamına yakını beraberliklerle sonuçlanmıştır. Yani puan almışız. :)[/B][/QUOTE]

şanşla olmustur yada yanlışlıkla atmıştır kasten bilerek yapamaz :)))

wserr 15.02.2012 10:15

Eskişehir maçını unutmayın beyler... Şu anda Sivasspor'da tüm oyuncular elinden gelen herşeylerini bu takıma veriyorlar. Biraz emeğe saygı ve pozitif yorumlarla futbolcularımızı teşvik etmeliyiz.

sebasteia 15.02.2012 10:28

öncelikle olaya insani açıdan yaklaşmak lazım. adamın çocuğu olmuş, haftalardır binlerce kilometre uzakta yoğun tempodan fırsat bulamamış. verilen 3 günlük arada da çocuğunu görmeye gitmiş. e bolivya nerede desem birçoğunuz haritada gösteremez? uçakla bile 15-16 saat sürüyordur muhtemelen. hem öyle direkt uçak olacağını da sanmıyorum. yani aktarmalarla oraya gitmesi 24 saatini alır, dönüşü de 24 saat hesap et bakalım. adamın izni zaten 3 gün. al sana iki günü yollarda geçti. kalan 24 saatte de adamcağız 8-9 saat uyuyup dinlense, geriye eşi ve çocuğu ile geçireceği 10-12 saatlik zaman kalıyor. onun yerine kendinizi koyun ve düşünün!

sivasliapocan 15.02.2012 11:13

çok iyi ama bazen hatalar yapıor

58ToPraK58 15.02.2012 11:52

Yönetim ve teknik ekip en iyi kararı vereceklerdir. Bir hata varsa buna gerekilen yapılır. Ama böyle hatalarda bir futbolcuyu kaybetmek yerine onu kazanmak bizim yararımıza olacaktır. Geldiğinde işin aslı anlaşılır keyfiyetten mi yoksa elinde olmayan sebbeplerden mi böyle bir davranışta bulundu ona göre davranılmalı. Takımdaki her futbolcu değerli ve Sivasspor'un başarısı için çabalıyorlar. Umarım sorun büyümeden halledilir...

infial§ 15.02.2012 12:25

suarez bu takımda olmalı haberın ayrıntısını burdan okudum ailevi ışlerınden dolayı donmemış,ıdare edilebilir,bakın goreceksınız oynar ınşallah suarez'e gs maçında cok iş duşecek

mishka 15.02.2012 12:44

Şahsi görüşüm Suarez yerine Rasmussen olsaydı bu kadar puan kaybı yaşamazdık.Geç kalması ise anlayışl karşılanmalı iyi niyeti konusunda zerre kadar şüphem yok.

A.Turan Korkmaz 19.02.2012 23:49

Tarih 16 Haziran 2010 . Mesut Bakkal takımımızı küme düşmekten kurtarmış ve yeni sezon hazırlıklarına başlanacak, yeni transferler ,M.Nas falan derken Pedriel transferi açıklandı. Giresunspor formasıyla kupa maçında Sivassporumuza iki gol birden atmış olmasının payı büyüktü transferinde.
Pedriel inandığım oyunculardan bir tanesidir. Kadroda olduğu her maçta olumlu işler yapmıştır. Son haftalarda ise form düşüklüğü yaşamıştır. Hele son BJK maçında tanınmaz haldeydi. Onu hiç bu kadar kötü oynarken görmemiştim. Meğerse yeni doğan çocuğunu düşünürmüş. BJK maçından sonra oyuncularımız iki gün izin kullanırken o 3 gün izin alıp ülkesine ailesini ve çocuğunu görmeye gitmiş,yollarda perişan olup bir gün de gecikmeli dönmüştür. Buna rağmen Rıza hoca'nın görev vermesiyle FB maçına ilk 11'de çıkmıştır.
Maça bakarsak: Attığımız gollerden birincisinde rakip iki stoperi peşine takıp sürükleyen Pedriel sayesinde Kıvanç arkada bomboş kalıp golü yapmıştır. erman'ın ortasındaysa gene Pedriel'i Yobo ve bir diğer bek tutarken Kadir boşta kafayı vurmuş,dönen topu Rajnoch tamamlamıştır. Yenilen gollerde ise Alex ve Emre'yle eşleşen topçularımıza kusur bulan olmamış. Ya durum 1-1ken kaleci çalımlama hastalığına yakalanan Eneramo daha mı az suçludur? Pedriel'in suçlandığı pozisyona kadar hiç duvar pası denemeyen Kamil'e ne demeli?
Kısacası, ben çoğu yiğidonun aksine Pedriel'in G.Birliği maçına güzel oyunuyla damga vuracağına inanıyorum.

captain5858 20.02.2012 03:37

pedriel aslında iyi futbolcu her nekadar kendisine fener maçından sonra çok kızsamda.gerçektende ilk golde defansı alıyor götürüyor.elinden geleni yapmaya çalışıyor.denildiği gibi öyle yavaş ölü gibi falanda değil.bekirin sarı kart görüğü pozisyonda bekir ancak faul yaparak durduruyor.çok pozisyona giriyor.amma velakin atamıyor.olumlu hareketleri var ama devamını getiremiyor.artık uyum sorunumu var başka birşey mi bilmiyorum.her ne olursa olsun yinede kadroda tutmalıyız.hem bu rıza hocanında bizden iyi bildiği birşey vardır değil mi?ama bu demek değildir ki umudumuzu pedriele bağlayalım.seneye iş bitiren bir forvet şart.çalışır kendini geliştirir forma orada asılı gider kendi alır.
taraftarımızdan tek isteğim galatasaray maçında ne olursa olsun kim olursa futbolcularımıza sahip çıkalım.ister pedriel,ister nihat.hatta maçtan önce takımı tribünlere çağıralım moral verelim

kakikli 20.02.2012 07:31

[B]pedrielin kötü futbolcu olduğunu söyleyen yoktur, maçtaki en büyük hasatsı gol bölgesinde değil orta alanda ve savunmada yapamadıklarıdır.
milan cerny gol bölgelerine direk giremiyordu ancak savunmayı çok rahatlatıyordu... rıza hoca umarım ders almıştır. ayrıca rıza hoca pedrieli orta sahanın sağında oynatmaktan dolayı bence gurur duymamalı, zira milli takımda sabriden orta saha yapmaya çalışanlar milli takımı mahvetti amman rıza hoca yeter artık...[/B]

58akif34 20.02.2012 08:34

bence başarılı bır oyuncu dıkkat edıldıgınde yerını cıhana bıraktı ve 1 pozısyon bıle uretemedık hem defansıf hem ofansıf oynuyor son vurusları ayagı ıle yapınca gol atamıyor atsada tesaduf oluyor fakat hava toplarında cok etkılı ve genclere karsı bızım en buyuk sılahımız ınşallah ılk yarıda attıgı gıbı bır gol daha atacak genclere

ünisivas 20.02.2012 08:57

bu adamın yeri kesinlikle gar tarafı kale arkası orada çok başarılı bi sezon geçireceğinden şüphem yok çok hızlı bi şekilde topu saha dışından oyuna sokabilecek kapasitesi war...

ayna26 20.02.2012 09:27

Bir oyuncu bazen inanılmaz bir durumda inanılmaz goller kaçırır ve çok eleştirilir, bazen de bu tür oyuncular inanılmaz durumda gol atarak takımına puanlar kazandırır, işte pedriel bu tarz bir oyuncu.F.B maçında inanılmaz bir gol kaçırarak maçın belki de kırılma anına vesile oldu ama suçu bu oyuncuya yüklemek te yanlış bence.hadi bu kişi golü kaçırdı diğer oyuncular neden 3 golün yenilmesine engel olamadı.sonuç olarak bu yenilgide bireysel hatalar var ama takım olarak hatalar yapıldı ve takım yenildi.Fazla abartmaya gerek iş kazası diyelim bu yenilgiye, telafisi gelecektir mutlaka hem de GS maçı ile...

infial§ 26.03.2012 19:50

herkes pedrıel'in fenev maçında atamadığı %100 luk pozisyona takmış,fenev maçına lanet olsun o maçta fenevı dağıtabilırdık nasıp olmadı,pedrıel ıyı futbolcu kadroda olmalı,oynamalı elımızde kı etkılı sılahlardan bırı hem atıyor hem attırıyor

sivasfutbol 26.03.2012 20:44

geçen yıldan daha iyi olduğu kesin her yıl futbolunu geliştiriyor ancak zor pozisyonlarda atıyor ama kolay pozisyonlarda topu kaleye atamıyor..

58MUAMMER58 26.03.2012 20:52

[b]bana göre pedriel kötü oyuncu değil kötü forvetde değil yeri geldi kızdık küfreden bile oldu kritik goller kaçırdı bjk maçında farkı açacaktık fb maçında 3.golü atsa iş bitecekti filan fakat pedriel sivasspora geldiğinden beri ne yapmış geçen sezon neyapmış bu sezon ne yapmış bunlara bakmak lazım geçen sezon ligde kalmamızda büyük emeği var 7 8 gol attı busene yine okadar hafta oynamadığı halde yine en çok gol atan oyuncumuz kaçırdıklarını düşünmek bile istemiyorum sivasspora çok maliyeti olan oyuncu olduğunuda sanmıyorum aldığı parayı sonuna kadar hakeden oyuncu sivassporda kalmasından yanayım [/b]

akkara58 26.03.2012 21:55

çok iyi bir son 30 dakika topcusu

DOGU_BEY 26.03.2012 23:09

[B]Sezon sonu satılabilir...[/B]

babapiton 29.03.2012 18:55

PEDRİEL İÇİN HAZIRLADIĞIM KLİP:[url]http://youtu.be/fImOLeG-3vM[/url]

B.DUMANLI 29.03.2012 19:13

Aslinda iyi futbolcu fakat bazen okadar isteksiz oynuyorki,halbuki kendini biraz daha gelistirebilse kadronun vazgecilmezlerinden olur.

stutgart58 29.03.2012 21:03

bence asla satılmamalı..mutlaka kadroda bulunmalı mütiş bi yetenk

Kibrisli 29.03.2012 21:25

Artık sattığımızda Pedriel'i alacak takımın taraftarları bu videoyu forum sitelerinde paylaşır... :) Ellerine sağlık gardaş...

izmirliyigido 30.03.2012 08:11

[QUOTE=babapiton;777504]PEDRİEL İÇİN HAZIRLADIĞIM KLİP:[url]http://youtu.be/fImOLeG-3vM[/url][/QUOTE]

Eline sağlık, çok güzel olmuş gerçekten. Emeklerin için teşekkürler..

.

58MUAMMER58 30.03.2012 09:03

[b]stankunun fiyatı nedir attığı gol ne kadardır elmanderin fiyatı nedir attğı gol nekadardır oureşma nekadardır ne vermiştir bienvenü fiyatı nekadardır fb ye ne vermiştir PEDRİEL ne kadar eder sivasspora nevermiştir bunlara bakarsak çok faydalı oyuncu aldığı parayı sonuna kadar hakeden oyuncudur geçen sezon ligde kalmamızda emeği çoktur busene sakatlık geçirdiği halde 9 gol atmıştır çok basit goller kaçırsada ben seviyorum enazından sahada elinden geleni yapıyor sadece sandroya hakkımı helal etmiyorum [/b]

85200258 30.03.2012 09:31

[QUOTE=58MUAMMER58;777546][b]stankunun fiyatı nedir attığı gol ne kadardır elmanderin fiyatı nedir attğı gol nekadardır oureşma nekadardır ne vermiştir bienvenü fiyatı nekadardır fb ye ne vermiştir PEDRİEL ne kadar eder sivasspora nevermiştir bunlara bakarsak çok faydalı oyuncu aldığı parayı sonuna kadar hakeden oyuncudur geçen sezon ligde kalmamızda emeği çoktur busene sakatlık geçirdiği halde 9 gol atmıştır çok basit goller kaçırsada ben seviyorum enazından sahada elinden geleni yapıyor sadece sandroya hakkımı helal etmiyorum [/b][/QUOTE]

Şuana kadar Pedriel için yapılmış en gerçekci yorumu yapmışsın. Tebrik ederim arkadaşım. Pedriel Sivasspordan aldıgı parayı son kuruşuna kadar haketmiştir. Hem anlamıyorum yedek kalmayı dahi sorun etmeyen, oyuna girdiginde elinden geleni veren ve hep hazır olan (yedegim diye kilosunu filan salmadan, her an oynayacakmış gibi kendini hazır tutan) ve maliyeti düşük olan bi futbolcunun satılmasını beklemek, istemek ne kadar mantıklıca hala çözemedim. Hep diyorum Futbol şehri degiliz! Seyircimizin cogu hayal aleminde yaşıyor. Burda transfer dönemi kimler alınsın denildiginde Di Natale diyecek kadar uçarı düşünceleri olan arkadaşları bildigimizden Pedrielin yollanmasını istemeleri pek anormal gelmiyor :) Dogruya eger Di Natale geliyorsa Pedriel gitsin!

tykinik58 30.03.2012 09:43

Çok güzel bir çalışma eline sağlık.

LOKLOKNOM 30.03.2012 09:48

bu sezon kımse begenmesede ben begenıyorum gelecek sezon daha ıyı yerlere gelecektır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:02.