SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Keita'ya meydan dayağı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30412)

sevda58 22.10.2010 18:38

Cevap: Keita'ya meydan dayağı!

Bana soylenecek soz kaldimi bilmiyorum ama, bende bir iki soz eklemek istiyorum.

Oncelikle bu yapilanlar, soylenenler bana yalan haber gibi geldi, yorum yapmaktan kacindim, ama gun gectikce haberin dogru olmasi daha da guclendi... (ki dogrudur)

Bu olaya hangi taraftan bakarsan bak, hic tasvip edilmeyen bir durumdur.. takim icinde huzursuzluga ve gruplasmaya varir. (ki bu dortlu, gruplarini kurmuslar bile)..

oncelikle Mehmet yildiz:
Kaptanlik takim oyunlarinda takimi saha icinde temsil eden oyuncudur, sorumluluguda buyuktur. Mehmet Yildiz'dan boyle bir sey beklemezdim. Eger bu yuk Mehmet'e agir geldiyse kaptanliga devam etmesi dogrumudur bilnmez..

digerlerine gelince:
Bir kisinin (mehmet'in) sucuna ortak olmak'da suctur. Simdi hangi yuzle keita'yla sahada mucadele vereceksiniz? yada taraftarin karsisina nasil cikacaksiniz? bu olayin hic bir aciklamasi yoktur!

Bu olayi baska turlude cozulebilirdi, ama dayak atmaya kadar vardiysa, oncelikle yonetim, sonra hoca, sonrada futbolcular oturup dusunmeleri lazim.. neden bu duruma geldik diye...

zaten yapilmayan stadimiz ayri bir dert,
ligin dibinde olmamiz ayri bir dert,
halen gogus reklamimiz olmamasi ayri bir dert,
yeter artik dert kabul etmiyoruz kendinize gelin!

kolukisa 23.10.2010 10:57

Eger bu olay dogruysa tek kelime ile yaziklar olsun,bunlar ne SIVASSPOR'a nede baska bir takima yakisr aslinda böylelerinin linsanslatrini da iptal edeceksin,eger bir insan mesleginde ehli degilse ehliyeti ,diplamasi ve benzeri yetkileri ve belgeleri iptal edilir,örnegin bir avukat kurallari disina cikarsa barodan atilir,böyle durumlarda yönetimlerin geregini yapacagindan eminim,Hollanda'dan saygilarimla.:confused:

mishka 23.10.2010 11:04

Neden seyirci bu durumu protesto etmedi. Artık Sivassporlunun seyircilikten çıkıp taraftarlığa geçmesi lazım. Kamuoyu oluşturamıyorsanız yönetim de sizi kaale almadan kendi bildiğini okur.

zaral 23.10.2010 15:01

[FONT="Arial Narrow"][B]takımda hoca ile başlayan temizlik umarım hiç hız kesmeden mehmet yıldız ile devam eder daha önceden iyi işler yapmış olabilir ama ben şampiyonluğa oynadığımız sezon un ikinci yarısından beri ( gs transferteklifi almıştı o dönem ) hiçbir işe yaradığını görmedim aksine sürekli top ezen top tutamayan pas atamayan gol atamayan hiç bir işe yaramayan bir et kütlesi görüyorum sahada bazıları hala onun varlığı yeter sahada üç kişi tutuyor falan diyor güldürmeyin beni adamı bırak üç kişinin bir kişinin bile tutmasına gerek yok herif koşamıyor ki düz çimde takla atıyor adam hem mehmetin bile takımda dokunulmaz olmadığını görmek diğerlerininde aklını başına getirir. Unutmayın hiçbir şahıs değil en büyük ve dokunulmaz olan sadece Sivassporumuzdur. Ayrıca hem düzgün oyuncumuz yok diyorsunuz sonrada adamı alıp ortaya 4 kişi dalıyorsunuz bu harbiden Sivasspor camiasına yakışmadı kavganın nedeni sadece sert girmemi bilmiyorum ama ne olursa olsun o adam bizim için burda misafir emanet sayılır kesinlikle mehmete affa karşıyım edevre arasında takımdan ilk yollanacak isim o olmalı Herkese saygılar...[/B][/FONT]

caynina 23.10.2010 15:41

bizim misafirperverliğimiz bu kadar mı

samet35 24.10.2010 16:45

takıma okadar gereksiz yabancı oyuncular alıyorlar ki sonunda durum buraya kadar geldi. yabancılar turk oyuncuları kesemiyor. yerli oyuncular arasında cetelesme gruplasma olmus artık. yabancıları barındırmıyorlar. her mac en fazla 4 yabancımız oynuyor. onlarında kalitesi tartışılır diallo dısında. sunu kabul etmeliyiz ki yonetim yabancı transferinde basarısız... yabancılar kadroya alınmıyacaksa neden takımda barındırılıyor? bir zamanlar yıldızı parlayan kamanan ortalıkta yok ama bank asya liginden transfer edilen yabancı oyuncular kadroda. bu anlayısla bank asya ligine hazırlık yapıyor gibi bir goruntumuz var...

01011984 24.10.2010 17:19

samet35 kamanan cezali, ne demek ortada yok..
bilip bilmeden anca konusuyorsunuz ya, laf olsun torba dolsun!

samet35 24.10.2010 17:22

[QUOTE=01011984;663282]samet35 kamanan cezali, ne demek ortada yok..
bilip bilmeden anca konusuyorsunuz ya, laf olsun torba dolsun![/QUOTE]

soylediklerimden sadece kamananın oynatılmaması kısmını anladıysan ayakta alkışlıyorum seni ...

01011984 24.10.2010 17:24

[I][B]bir zamanlar yıldızı parlayan kamanan ortalıkta yok ama bank asya liginden transfer edilen yabancı oyuncular kadroda. bu anlayısla bank asya ligine hazırlık yapıyor gibi bir goruntumuz var...[/B][/I]

;)

samet35 24.10.2010 17:35

[QUOTE=01011984;663286][I][B]bir zamanlar yıldızı parlayan kamanan ortalıkta yok ama bank asya liginden transfer edilen yabancı oyuncular kadroda. bu anlayısla bank asya ligine hazırlık yapıyor gibi bir goruntumuz var...[/B][/I]

;)[/QUOTE]

saol ama ne yazdıgımı biliyorum zaten.kamananın cezası nezaman bitiyor bilmiyorum. kamanan o yazdıklarım arasında 1 satır bile doldurmuyorken daha dogrusu anlatmak istedigim sey baska bir konu iken ,sadece kamanan uzerinden yazı yazmısım gibi beni bos seyler yazmakla itham ediyorsun...

altuntas58 25.10.2010 11:55

[B]Sebebi ne olursa olsun kaba kuvvete baş vurmamak gerek aynı zamanda o bir yabancı disiplinsiz hareket etti diye 3-4 kişi adamın üstüne gitmesi aynı zamanda yumruklaması çok ama çok ayıp bir şey öyle sıradan olaylar yüzünden kavga etmek acizlikten başka bir şey değil[/B]

abircan 25.10.2010 14:09

hani havası soğuk insanı merttik
bu mu mertlik
yazıklar olsun hepinize, hiç birinizin bu takımda yeri yok, sırtında 58 yazsada yeri yok, ruhunda sivaslılık olmayınca ne yazar hayrettin,

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59.