SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Rıza ÇALIMBAY (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30468)

infial§ 31.05.2012 23:00

Cevap: Rıza ÇALIMBAY

hocam herkese çalım at ama sıvasspor'a ve yiğidolara çalım atma,durduk yere ortamı gerdin

akifesk 01.06.2012 00:25

AKLI BEŞİKTAŞ TA OLAN BİR HOCA SİVASTA KALSA NE OLUR KALMASA NE OLUR.

İSTİFA ETMELİ ÇALIMBAY..

Çılgın Türk 01.06.2012 13:03

[QUOTE=Çılgın Türk;789615]Riza hoca su an Radyaspor'a baglandi.
Konustuklari konu yine BJK!!!
Sivas'la anlasirken madde koydurdum. Sadece BJK'den teklif gelirse giderim diye, baska takimlar icin gecerli degildi bu madde..

Reportajdan anladiklarim: BJK yönetiminin secimi Riza hocadan yana olursa Abbas yolcu demektir...baglasan durmaz..[/QUOTE]

[B]Beşiktaş isterse serbest kalacak[/B]

Beşiktaş'ın en güçlü teknik direktör adaylarından olan Rıza Çalımbay, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Ben Sivasspor'la 1 yıllık daha sözleşme yaparken, bir madde koydum: Eğer Beşiktaş'tan teklif gelirse sözleşmem geçersiz olacak. 'Sadece Beşiktaş'tan teklif gelirse ayrılabilirim' dedim. Bunun dışında Sivasspor'dan ayrılmam" dedi.

TEKLİFLER DOLAYLI OLDU, DOĞRUDAN BİR TRANSFER GÖRÜŞMESİ YOK

Rıza Çalımbay, "Beşiktaş'tan dolaylı olarak teklif geldi; ancak şu an için net bir anlaşma, karşılıklı müzakerenin yapıldığı bir transfer görüşmesi yok. Dolaylı olarak görüşmeler oldu. Neyin ne olacağını bilmiyorum" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAKIMDIR, ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEKTİR

Rıza Çalımbay, UEFA'nın külübe verdiği Avrupa Kupaları'ndan men cezası, içerisinde bulunduğu ekonomik sorunlarla ilgili olarak ise "Beşiktaş takımı büyük takımdır hiçbir şey olmaz. Bu olaylar Beşiktaş'ı yıkamaz. Beşiktaş yılların takımıdır. Beşiktaş tekrar eski günlerine dönecektir. Biz Beşiktaşlıyız. Takımımızın teknik direktölüğüne kim gelirse hayırlı olsun, biz kulübümüzün düzlüğe çıkması için elimizden ne geliyorsa yaparız" şeklinde konuştu.

KaanK 01.06.2012 13:43

[QUOTE=Çılgın Türk;789764][B]Beşiktaş isterse serbest kalacak[/B]

Beşiktaş'ın en güçlü teknik direktör adaylarından olan Rıza Çalımbay, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Ben Sivasspor'la 1 yıllık daha sözleşme yaparken, bir madde koydum: Eğer Beşiktaş'tan teklif gelirse sözleşmem geçersiz olacak. 'Sadece Beşiktaş'tan teklif gelirse ayrılabilirim' dedim. Bunun dışında Sivasspor'dan ayrılmam" dedi. [/QUOTE]

[B]Başkan da böyle bir madde olmadığını söylüyor ??? Kime inanıcaz ?

Ne bitmez tükenmez beşiktaş aşkın fanatizmin varmış arkadaş. Kendine hayran bıraktığın sana saygı duyan insanlar dahi artık seni istemez oldu. Senin kariyerinde beşiktaş önemli olabilir sempati duyabilirsin buna da saygı duyduk duyarız ama artık her röportajda üstüne kata kata sorumlusu ( !!!) olduğun takımı camiayı yok saya saya hayranlık ve her daim göreve hazır olma mesajları verirsen bu olmaz burda dur demek lazım..

Beşiktaş senin herşeyin olabilir ama unutma sen Sivassporun herşeyi olamazsın şu dakikadan sonra...

Beşiktaş isterse gidermiş istemezse Sivasta kalırmış . Yok ya !!!

Ben yönetimin yerinde olsam iki dakika daha durmaz sözleşmeyi fesh ederdim

Unutulmaması gereken birşey ; Futboldan daha değerli şeyler vardır, onurlu bir duruş gibi....[/B]

Rallim58 01.06.2012 13:51

[QUOTE=Çılgın Türk;789764]
..........

BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAKIMDIR, ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEKTİR

Rıza Çalımbay, UEFA'nın külübe verdiği Avrupa Kupaları'ndan men cezası, içerisinde bulunduğu ekonomik sorunlarla ilgili olarak ise "Beşiktaş takımı büyük takımdır hiçbir şey olmaz. Bu olaylar Beşiktaş'ı yıkamaz. Beşiktaş yılların takımıdır. Beşiktaş tekrar eski günlerine dönecektir. Biz Beşiktaşlıyız. Takımımızın teknik direktölüğüne kim gelirse hayırlı olsun, biz kulübümüzün düzlüğe çıkması için elimizden ne geliyorsa yaparız" şeklinde konuştu.[/QUOTE]

[B]Bu sözler, Çalımbay'a ait ise üzülürüm.[/B]

Eğer bu sözler Çalımbay'a ait ise;

[B]"Sivas'lı Çalımbay'dan, Sivasspora çalım"[/B]

manşetini de görmeye hazırlanmak lazım...

babapiton 01.06.2012 13:54

Tüm Şuç Başkanın Rıza hoca böyle bir açıklama yapınca bizi küçük düşürüyosun eğer gidiyosan git kalıyosan kal demesi lazım ve konuşma yasağı koyması lazım Kayserinin teklifler üzerine gitmek istiyorum diyen Amrabat'ı kadro dışı bırakmasına benziyor biraz dik dur Başkan

Çılgın Türk 01.06.2012 14:15

[QUOTE=Rallim58;789771][B]Bu sözler, Çalımbay'a ait ise üzülürüm.[/B]

Eğer bu sözler Çalımbay'a ait ise;

[B]"Sivas'lı Çalımbay'dan, Sivasspora çalım"[/B]

manşetini de görmeye hazırlanmak lazım...[/QUOTE]

Dün ben programi dinledim ve burada paylastim. Bugün sitelerine eklemisler..
Yukarda yazilan sohbet aynen böyle gerceklesti yani dogru!
Dünkü Programin tekrarini podcast üzerinden dinlemek mümkün.

bomba5858 01.06.2012 14:25

welcome Rıza Şu Boluspordaki [B]Kenan Özer[/B] çok iyi oyuncu transfer edelim sivasslılar

Rallim58 01.06.2012 14:38

[QUOTE=bomba5858;789783]welcome Rıza Şu Boluspordaki [B]Kenan Özer[/B] çok iyi oyuncu transfer edelim sivasslılar[/QUOTE]

[B]Sivaslılar derken..? Siz..? :)[/B]

Harput0658 01.06.2012 14:43

Rıza hoca Şu anda Lig radyoda

Çılgın Türk 01.06.2012 14:50

Eger Riza hoca BJK'ye giderse yaninda Eneramo ve Erman'i da götürür, demedi demeyin, yazin bir kenera ..

Çılgın Türk 01.06.2012 15:10

Baskan Caglayanda carpraz sorguda Riza hoca Lig-Tv canli yayininda...
Bu iste bir tuhaflik var hadi hayirlisi.

izmirliyigido 01.06.2012 15:36

Bir zamanlar Bülent Uygun'a kızanlar şimdi Rıza hocaya da kızıyorlar mı? O zamanlar kızanlar eskiden G.Saray ve Beşiktaş'ı tutanlardı. Şimdi Rıza hocaya kızanlarda muhakkak eskiden Fener ve G.Saray'ı tutanlardır.

Aslında kızmak yersiz. Hocalar kendilerini adam eden, kendilerini Türkiye futbolunun yıldızı yapan, misyonlarını yükselten takımlarına elbette ki minnet duygusuyla bağlı olacaktır.

Şimdi empati yapalım, bizim futbolculardan birisi (mesela Muhammed Ali, Mehmet Yıldız ve Hayrettin Yerlikaya) 3-5 yıl sonra hoca olsa, başka bir takımı çalıştırırken Sivasspor'dan bir teklif gelse ve bize gelmek istese ne düşünürdük.

Muhakkak, gururumuz okşanır, gelmesi bizi sevindirirdi.

Ama bizi kızdıran, üzen tarafı hocanın bizi önemsemez bir tavır içinde olması, Sivasspor camiasını yok sayması gibi davranması.

Halbu ki, bu tür davranışı lig bitiminde benden bu kadar deyip sözleşme tazelemeden yapsaydı belki bu kadar tepkili olmazdık. Bilse ki, kendine göre büyük başarı yakaladığı, bize göre ise daha iyisi olması gerektiğine inandığımız bu durumdan sonra gitse, Beşiktaş'ta 3 maç puan kaybı yaşasa 2. dönemi göremeden kapı önüne konacak.

Onun için bu konuya biran önce nokta koyması gereken kendisi. Daha fazla yıpranmadan bu işi çözmesi lazım. Artık Beşiktaş ile ilgili demeç vermekten vaz geçmeli.

.

58hsn58 01.06.2012 16:50

[QUOTE=izmirliyigido;789801]

Ama bizi kızdıran, üzen tarafı hocanın bizi önemsemez bir tavır içinde olması, Sivasspor camiasını yok sayması gibi davranması.

.[/QUOTE]

Iste bizde bunun icin kiziyoz, bizleri kucumsemeye hakki yoktur...

Cley 01.06.2012 17:34

Bülo'nun Buca'yı yüz üstü bırakıp gittiği gibi Rıza C. da bizi bırakıp gidecek gibi. Ne olacaksa olsun artık. Gidecekse gitsin bir an önce. Transfer yapıp takımı baskasına bırakmasın.

Murat ARICI 01.06.2012 19:05

GİDECEKSEN ŞİMDİ GİT ZAMANSIZ GİTME

Çılgın Türk 01.06.2012 23:38

[QUOTE=Çılgın Türk;789790]Baskan Caglayanda carpraz sorguda Riza hoca Lig-Tv canli yayininda...
Bu iste bir tuhaflik var hadi hayirlisi.[/QUOTE]

Günün yorumu benden geldi galiba ;)

akifesk 02.06.2012 14:36

BU ADAM KOVULMALI.. BİZİ KİMSE KÜÇÜK DÜŞÜREMEZ..

tekdoktirin 02.06.2012 15:24

ya biraz zekice hareket etmek lazım adam nedemiş b j isterse düşünürüz demiş yanı erdal sarılar ikinci başkan hala dal budak ya

Çılgın Türk 02.06.2012 16:27

[B]Riza hocanin 1,5 sezonda Sivasspor'a transferlerini ele alalim belki o zaman BJK transferden vazgecer :) ..[/B]

[B]2009/2010 devre arasi transferleri[/B]

[B]Michael Eneramo[/B] Büyük paralar verildi, iyi kötü hizmet etti, 1,5 sezon sonra para kazandirmadan gitti.

[B]Kamil Grosicki [/B]Cani isteyince oynuyor, istemeyince oynamiyor, iyi paraya satilma ihtimali var

[B]Jakub Navratil[/B] Istikrarli, 1-2 sezon daha faydalanabilinir ama satip para kazanilmaz..

[B]Tomás Rada[/B] 3-5 mac disinda sürekli yedek oturup duruyordu, postalandi

[B]Sandro[/B] Iki sene yattigi yerden para kazandi..simdi postalandi

[B]Lubos Kamenar[/B] 2-3 mac oynadi sonra postalandi

[B]Korcan Celikay[/B] 1,5 senelik kiralandi 6 ay oynadiktan sonra adi sikeye karisti faydalanamadi.

[B]2010/2011 devre arasi transferleri[/B]

[B]Jacques Faty[/B] Yüklü para verildi ama istenilen verim alinamadi, alinamiyor

[B]Jan Rajnoch[/B] Devre arasi geldi, fena performans göstermedi.

[B]Milan Cerny[/B] Potansiyeli var ilerki yillarda daha fazla forma sansi bulabilir

[B]Kerim Zengin[/B] Sakat adami niye aldi hala bilmiyorum, oynamadan postalandi

[B]Milan Borjan[/B] Bir fiyasko kaleci transferi daha, postalandi

[B]Stefan Senecky[/B] Devre arasi alindi, 2-3 mac ya oynadi ya oynamadi, postalandi

[B]Morten Rasmussen[/B] opsiyonlu geldi, bir kac gol atti, niye gönderildi muamma

[B]Mahmut Boz[/B] Sike davasinda adi gectigi icin Cavcav bize yolladi, simdi postalandi

Genc oyunculari listelemedim bile...
Bu kadar transfere karsilik elle tutulabilecek ne var? Kümede kalmak ve zaman zaman göze hos gelen futbol...

[B]Umarim BJK yönetimi bu yazimi okur ve kararini biran önce verir :)[/B]

Mustafa58Ağa 02.06.2012 16:55

gidecekse gitsin
defansif oynatması gerekirken ofansif
ofansif oynatması gerekirken defansif

Çılgın Türk 05.06.2012 12:54

[B]Artık karar versinler![/B]

Sivassspor yönetimi Beşiktaş ve teknik direktörleri Rıza Çalımbay’ın karar vermesini bekliyor. Başkan Odyakmaz siyah-beyazlı ekibin ve Çalımbay’ın vereceği karara göre yol haritalarını çizeceklerini belirterek , bu işin olması halinde centilmenliğin dışına çıkacağını belirterek sonunun kötü olacağını söyledi.

[B]ARTIK BEŞİKTAŞ VE RIZA HOCA KARAR VERMELİ[/B]

Uzun zamandır teknik direktör arayışında olan Beşiktaş eski hocaları ve oyuncuları olan Rıza Çalımbay ile görüşmelere devam ederken Sivasspor yönetiminde ise sabırlar geriliyor. Sivasspor Başkanı Radyospor’da Figen Civan ve İlker Koç’un sorularını yanıtlayarak ;’Artık Rıza Hoca’nın karar vermesini bekliyoruz. Ona göre gelecekle ilgili kararlarımızı vereceğiz ‘ dedi.

[B]İŞ CENTİLMENLİK DIŞINA ÇIKMASIN[/B]

Odyakmaz konuyla ilgili olarak şunları söyledi;
Rıza Hoca’nın Beşiktaş’ta olmak istediğini biliyoruz. Ama hoca artık karar vermeli, Bu süreç daha da uzar ve ilerleyen zamanda hocamız kararını verirse sudan çıkmış balığa döneriz. Biraz daha bizi oyalarlarsa iş centilmenliğin dışına çıkar.

Radyospor

Çılgın Türk 05.06.2012 19:01

Toplantidan ne karari cikti acaba? Tamam mi devam mi?

Çılgın Türk 06.06.2012 13:53

[B]Rıza Çalımbay ile görüştük[/B]
06.06.2012

Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen pazartesi günü Rıza Çalımbay'la bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Çebi, "Teknik direktör arayışlarımız devam ediyor; ancak kafamızı her kaldırdığımızda bir sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Ya icraa geliyor ya da ihtarname çekiliyor. Tam teknik direktör meselesine yoğunlaşıp, karar verecekken, bütün dikkatimiz dağılıyor. Dediğiniz doğru. Rıza Çalımbay'la bir görüşme oldu. Pazartesi günü bu görüşmeyi yaptık" dedi.

[B]ANLAŞMA OLASILIĞIMIZ YÜZDE 50'DİR[/B]

2. Başkan Çebi, görüşmenin içeriğinin sorulması üzerine, "Karşılıklı düşüncelerimizi ifade ettik. Yeni bir görüşme yapabiliriz. Şu an için bir sonuca ulaşılmış değil. Rıza hocayla da anlaşma olasılığımız yüzde 50'dir" diye konuştu.

[B]2 GÖRÜŞME OLDU[/B]

Rıza Çalımbay ise konuyla ilgili olarak, "Görüşme yaptık. Tamer Kıran'la görüştük. Ancak daha önce de görüştük. Bu ilk değildi. 2 görüşmemiz oldu; ama benim beklemeye fırsatım yok. Benim durumum diğer teknik direktörlerden farklı. Sivasspor'u çalıştırıyorum. Sivasspor da benim için çok önemli. Burada transferlerimizi yapacağız. Çalışmalara başlayacağız. Bana son görüşmemizde 1 hafta bekle dendi. Fakat bu içinde bulunduğumuz durumda uzun bir süre" dedi.

[B]MECNUN ODYAKMAZ, BEŞİKTAŞLI İDARECİLERLE GÖRÜŞTÜ[/B]

Razı Çalımbay, Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da Beşiktaş'la konuyla ilgili bir görüşme yaptığını belirterek, "Mecnun başkan geçen Pazar günü Beşiktaş'lı idarecilerle görüştü. 'Rıza hocayı istemeniz önemli, bizim için gurur verici; fakat biz bir an önce karar vermenizi rica ediyoruz. Biz hocamızdan vazgeçmek istemiyoruz. Kendisi bizden sözleşmesine Beşiktaş'la ilgili madde koyulmasını istedi. Biz de sadece Beşiktaş'tan teklif gelirse sizi bırakmayı kabul ederiz. Başka takımlar için bu geçerli değil, diyerek önerisini kabul ettik. 1 gün içerisinde bu durumu netleştirelim' dedi. Bir sonuç çıkmadı. Biz Sivasspor'u düşünmek zorundayız. Daha dün 3 transfer yaptık. Ben Beşiktaşlıyım, ama burada takımımı yönetmek durumundayım. Zaman kaybedemem" diye konuştu.

Radyospor

Çılgın Türk 06.06.2012 15:39

Riza hoca suan Radyospor'da canli yayinda..

Çılgın Türk 06.06.2012 15:46

Mecnun Otyakmaz: "Rıza Çalımbay'ın bu saatten sonra Beşiktaş'a gitmesi doğru olmaz." (Lig Tv)

Çılgın Türk 09.06.2012 13:02

[B]BJK Yönetimi son olarak dün akşam Rıza Çalımbay ile buluştu. Gidişat yeni hoca olarak Rıza hocayı gösteriyor.

Yönetime yakın kaynaklarla bir kez daha konustum bir aksilik ve büyük bir sürpriz olmazsa pazartesi günü Rıza Çalımbay açıklanıyor[/B]

[B]Razı Çalımbay yönetime: Portekizliler bile olmadan ben bu takımı en kötü üçüncü yaparım. Bana gençler yeter [/B]

Kaynak: Milliyet Gazetesinden SERDAR SARIDAĞ‏

Hoca gidecek gibi, iki gün daha sabredelim bakalim..

Salim58 09.06.2012 13:09

[QUOTE=Çılgın Türk;791139][B]BJK Yönetimi son olarak dün akşam Rıza Çalımbay ile buluştu. Gidişat yeni hoca olarak Rıza hocayı gösteriyor.

Yönetime yakın kaynaklarla bir kez daha konustum bir aksilik ve büyük bir sürpriz olmazsa pazartesi günü Rıza Çalımbay açıklanıyor[/B]

[B]Razı Çalımbay yönetime: Portekizliler bile olmadan ben bu takımı en kötü üçüncü yaparım. Bana gençler yeter demiş[/B]

Hoca gidecek gibi, iki gün daha sabredelim bakalim..[/QUOTE]

[B]Rıza hoca Türkiyede'mi Polaonyada'mı.Bi haberde futbolcu bakmaya gitmiş deniyordu.:)

BJK yönetimi son olarak Eric Gerets le görüşmüş fiyatı yüksek bulunca vazgeçmiş tekrar yerli hocaya dönmüş, Bu yerli hoca kim olacak oda haftabaşı belli olur heralde.[/B]

Çılgın Türk 09.06.2012 13:14

[QUOTE=Salim58;791143][B]Rıza hoca Türkiyede'mi Polaonyada'mı.Bi haberde futbolcu bakmaya gitmiş deniyordu.:)

BJK yönetimi son olarak Eric Gerets le görüşmüş fiyatı yüksek bulunca vazgeçmiş tekrar yerli hocaya dönmüş, Bu yerli hoca kim olacak oda haftabaşı belli olur heralde.[/B][/QUOTE]

Polonya'da olan yardimcilari diye biliyorum ben.

Salim58 09.06.2012 13:16

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34410[/url]

[B]Yeni sezon öncesinde futbolcu arayışını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kurmaylarıyla Polonya'ya çıkarma yaptı. Polonya ve Ukrayna'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda futbolcu avına çıkacak olan teknik heyet dün havayolu ile Varşova'ya gitti[/B].
[url]http://www.sivasinsesi.com/haberKat.aspx?Id=36847&kat=3[/url]

Çılgın Türk 09.06.2012 13:18

Ben o yazidan kurmaylarini gönderdigini anliyorum. Sen kendisi ve kurmaylarini mi anliyorsun?

Salim58 09.06.2012 13:20

Yeni sezon öncesinde futbolcu arayışını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'da [B]Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kurmaylarıyla Polonya'ya çıkarma yaptı.[/B]

Buradan ne anlaşıyor.?

Çılgın Türk 09.06.2012 13:21

[QUOTE=Çılgın Türk;791139][B]BJK Yönetimi son olarak dün akşam Rıza Çalımbay ile buluştu. Gidişat yeni hoca olarak Rıza hocayı gösteriyor.

[B]Razı Çalımbay yönetime: Portekizliler bile olmadan ben bu takımı en kötü üçüncü yaparım. Bana gençler yeter [/B]

Hoca gidecek gibi, iki gün daha sabredelim bakalim..[/QUOTE]

SERDAR SARIDAĞ‏ yukarda paylastigim yazilari twitter üzerinden yaziyor. Twitter kullananlar kendisiyle direk baglanti kurabilir @serdarsaridag
Ben yazdiklarinda dogruluk payi olacagini düsünüyorum.

Çılgın Türk 09.06.2012 13:23

En iyisi pazartesini beklemek..

Salim58 09.06.2012 13:27

[QUOTE=Çılgın Türk;791149]Burada cümburcemaat gittiikleri anlasiliyor ama ilk verdigin örnekte öyle degil :D
Ama bu cümleri sen kurdun?[/QUOTE]

[B]Bi sayfa geride haberin linkini attım burada da konu olarak var zaten.:)

Ben habere göre konuştum yoksa hocanın nerede olduğunu bende bilmiyorum.:D

Çok merak etsem öğrenirimde kalsın.[/B]

Çılgın Türk 09.06.2012 13:31

[QUOTE=Salim58;791150][B]

Çok merak etsem öğrenirimde kalsın.[/B][/QUOTE]

Ben gitmedigini düsünüyorum. Ögren bence :) Ögren bizimle paylas :)
Dün Muhsin Ertugral'in Istanbul'a gelmeside biraz kafami karistirdi..

psychology58 09.06.2012 13:56

[QUOTE=Çılgın Türk;791149]En iyisi pazartesini beklemek..[/QUOTE]

ÇARŞAMBA'DAN ÖNCE AÇIKLANMAZ-Teknik Direktörün önümüzdeki hafta Çarşamba gününden açıklanmayacığını söyleyen Nur Çebi; "Teknik Direktör konusunda Futbol Komitemizin yürüttüğü bir operasyon var. Herkes kendi işini yapsın diye bu konunun içine özellikle girmiyorum. Önümüzdeki hafta Çarşamba'dan önce de bu konunun açıklanacağını zannetmiyorum." dedi.

KAYNAK: AJANSSPOR

akifesk 09.06.2012 14:11

rıza çalımbay cismen nerde bilemeyız ama kafa olarak beşiktaş da.

mısırda oyuncu ızlıyoruz, polonyaya çıkarma yaptık bunlarla bizi kandırıyor ******** bizimle sözleşmesi var hala bjk ile cilveleşiyor..

RIZA ÇALIMBAY KOVULMALI DERHALL..

psychology58 09.06.2012 14:16

[QUOTE=akifesk;791154]rıza çalımbay cismen nerde bilemeyız ama kafa olarak beşiktaş da.

mısırda oyuncu ızlıyoruz, polonyaya çıkarma yaptık bunlarla bizi kandırıyor *********bizimle sözleşmesi var hala bjk ile cilveleşiyor..

RIZA ÇALIMBAY KOVULMALI DERHALL..[/QUOTE]

Hayırdır akifeks rıza hocamız kovulsunda sen mi gelecen yerine adam sivasta kalıyorum dedi daha ne desin seni tatmin etmek için ?

Ayrıca senin haysiyetsiz dedigin adam şu anda şanlı sivassporumun başındaki isim o yüzden kurdugun cümlelere biraz daha dikkat ette sonra da benim yorumları niye siliniyor diye ortalarda gezme saygı çerçevesi içinde yorum yapan hiç kimsenin yorumu silinmez !!!

risale69 09.06.2012 15:07

[QUOTE=akifesk;791154]rıza çalımbay cismen nerde bilemeyız ama kafa olarak beşiktaş da.

mısırda oyuncu ızlıyoruz, polonyaya çıkarma yaptık bunlarla bizi kandırıyor ********* bizimle sözleşmesi var hala bjk ile cilveleşiyor..

RIZA ÇALIMBAY KOVULMALI DERHALL..[/QUOTE]
troll müsün sen, nesin. ağzından salyalar akarak insanlara hakaret etmekten zevk mi alıyorsun.
eleştir ama terbiyesizlik yapmaya hakkın yok..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:06.