![]() |
--->: HAYRETTIN YERLIKAYA
hayrettin yerlikaya...
sivas amatör kümeden çıkıp sivasspor ile profesyonelliğe imza attı ama hala amatörrrr... yeter artık yeter, iki yıldır senin bölgenden yediğimiz gollerin haddi hesabı yok... artık şu adamı takımdan silecek iyi bir sol kanada ihtiyacımız var. muhammed elin adamı sivasta sivaslılardan iyi oynuyor... soruyorum sana hayrooo gs maçında muhammed kadar mücadele etmen için neye ihtiyacın var... kendine çeki düzen ver, yoksa daha çok canımızı yakacaksın... gs maçında tutamadığın adam dünkü çocuk ve yetenek o(sıfır)... yaktın bizi hayrettin sağolasın!!! |
-->: HAYRETTIN YERLIKAYA
hayretttin son iki maçtır bizim sol kanadı mahvetti bıraktı..çok ama çok büyük bir düşüş var..hemen kendini topralamalı..
|
hayrettin ne oldu sana böyle böyle giderse amatörde bile futbol oynayaman sen
|
[B]En zayıf halka Hayrettin... Rakipler için bizim sol kanat maden oldu...[/B]
|
HAYRETTİN YERLİKAYADA İKİNCİ YARI BAŞLANGICINDAN BERİ BELİRİGİN BİR ŞEKİLDE DÜŞME VAR NE OLDU TRANSFER DEDİKODULARINDAN DOLAYI KAFASI MI KARIŞTI BİLSİNK HAYRETTİN SİVAS BAŞARILI OLAMAZSA ODA BAŞARILI OLMUŞ SAYILMAZ...
|
evet özellikle bu günki g.antep maçında rakibin çoğu atağı sol kanattan geldi ve hücuma neredeyse hiç katkısı olmadı hayrettinin acilen bir çözüm bulunması lazım
|
[QUOTE=ua58ibo;318197]evet özellikle bu günki g.antep maçında rakibin çoğu atağı sol kanattan geldi ve hücuma neredeyse hiç katkısı olmadı hayrettinin acilen bir çözüm bulunması lazım[/QUOTE]
sen önce kullanıcı adını değiştir ondan sonra futbolcuları eleştir...... |
Hayrettine kadar mehmet kendi çeki düzen vermesi lazım aklı nerelerdeyse aklını başına alması lazım.
|
hayretttin yeter artık sıkıyor bu oyun sayende 10 kişi oynuyoz top kaybediyoz.
|
Hayrettin Yerlikaya'ya Başarılarının Devamını Diliyoruz...!
|
[B]Savunması Çok Güçlü,Ve Yetenekli Biri Sivasspor İçin Elinden Geleni Yapıyor.!Bna Öyle Geliyor[/B]
|
ne olursa olsun 58 forma yetiyor bence.
|
inşallah kendini düzeltir biraz.
|
hayro ii oynuyo ama rakip onun bölgesinden çok bastırıyoo hayroda çok açık veriyo inşallah bu açıklarını kapatır
|
hayrettin bu sezon benim pek hosuma gitmiyor sanki gecen sezon daha iyidi gibi
|
HAYRETTİN ARTIK SIKIYOR SENEYE BU TAKIMDA YERİ YOK GÖNDERİLMELİ.BU MAÇ TA SABRETTİK KENDEİNE ARTIK YETER.:mad::mad::mad::mad:
|
hayrettin genede bu takımın önmeli futbolcularından...
her futbolcu gibi hayrettininde formsuz zamanları biraz... seneye tekrar bomba gibi hayretini izleyeceğimizden şüphem yok... |
sol kanatın kralısın sen gardaşım
|
Helal olsun Hayrettinime.Her zaman yanındayız.
|
[QUOTE=akifeker;324877]hayro ii oynuyo ama rakip onun bölgesinden çok bastırıyoo hayroda çok açık veriyo inşallah bu açıklarını kapatır[/QUOTE]
Kardeş bu nasıl iyi oynama anlamadım.Eğer anlayanınız varsa biri bana anlatsın lütfen |
[QUOTE=ilker_8787;367864]Kardeş bu nasıl iyi oynama anlamadım.Eğer anlayanınız varsa biri bana anlatsın lütfen[/QUOTE]
sen var ya sivasspor düşmanısın hayrettine nasıl laf söylersin. Kimbilir hangi takımı tutuyorsun. |
[QUOTE=ilker_8787;367864]Kardeş bu nasıl iyi oynama anlamadım.Eğer anlayanınız varsa biri bana anlatsın lütfen[/QUOTE]
gardaş bu takımın en ıyısi bence hayrettındır |
Sanki Hayrettin'in yedeğinde Messi var da Bülent hoca oynatmıyor.Adamın kapasitesi bu ne yapsınki.
Hayret bişeysiniz ha.Yiğido öldür ama hakkını ver demişler. |
sizdeki en iiyi futbolculardna biri hayrettın
|
Not pagges :) bole bi site yokmuş
|
arkadaşlar bu siteye bir de tezahürat bölümü açsak güzel olmamzmı?
|
hayretın çok süper bir futbolcu ismi gibi güzel bir futbolcu
|
hayrettın kezmandan kucukmus çok şaşırdım
|
arkadaşlar beşiktaş hakkında yorum yapın diyen oldumu ya?
|
[COLOR=Blue][B]HAYRETTİN DERBİ MAÇLAR HARİCİNDE ÇOK GÜZEL OYNADI.
ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI. 3 BÜYÜKLERİN MAÇLARINDA FAZLA MOTİVASYONDAN ZARAR GÖRDÜ.[/B][/COLOR] |
Hayrettin Köye nezaman geliyon oğlum.Söz traktörü sen süreceksin.
2008-09 Sezonunda başarılar sana. |
-->: --->: HAYRETTIN YERLIKAYA
[QUOTE=gamze1907;369774]sizdeki en iiyi futbolculardna biri hayrettın[/QUOTE]
BAK BURDA YANILIYORSUN BIZDEKI OYUNCULARIMIZIN HEPSI IYI YALINIZ BAZILARI BIRAZ DAHA ÖZ GÜVENLI MEHMET-BALILI-AKIN-MUSA-MUHAMMET-ABDURRAHMAN-SEDAT-MURAT-DIALLO-IVAN-BUNLAR KÖTÜMÜ-AYIRIMYAPAMAM HEPSIDE BASARILI HELAL OLSUN |
İlk avrupa maçımıza İntertoto Cup'ta çıktık.Karadağ ekibi Grbalj karşısında ilk maçta oynamış olsanda/oynamamış olsanda, göstermiş olduğun hazırlık çalışmaları için teşekkür ederim.
Herşey Sivasspor için. |
[B]Sivasın hiç solmayan çiçeği gülüdür o
o bir Sivaslı , o bir Sivasspor aşığı , oooooo [COLOR="Red"]HAYRETTİN YERLİKAYA[/COLOR] 'ya selamlar...[/B] |
hemşo ileri gittin mi bi de dönebilsen süper topçusun daa:D bütün ataklar bizim soldan gelio takımda sol açık yok mecbur ileri çıkıo hayro sonra adamlar ordan rahatça gelio tabi..
|
[B]hiç kusura bakmayın bugünkü maçta da kötüydü ama hayrettine güvenirim inanırım neden sağlam oyuncu kötü günde olabilir ama kalcei volkan için aynı şeyi diyemem o iyi gününde kötü gününde olsa bile sivas kalesini taşıyamaz[/B]
|
[B]Artık Hayrettin Bu Takıma Gerekmiyor.Onun Yerine Yabancı bir sol açık lazım.Dünki maçta anladıkki hayrettin gidiyor geri gelemiyor.Artık bu takımda hayrettin fazla.[/B]
|
[B]ya insan bir topu iyi kullanamama konusunda ne kadar beceriksiz olabilir ki...:)[/B]
|
cok begenerek isliyorum..inş daha başarılı olur
|
b ır ınsan ancak bu kadar becerıksız olabılır aldıgı butun toları rakıbe atmaktan baska bıldıgı hıcbısey yok bence hemen trapzona satalım onlar ıstıyordu keske alsalar barı bıraz para kazanırız hemdee
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:54. |