SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Michael Eneramo (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31073)

ShabbatShalom 27.02.2011 20:40

Cevap: Michael Eneramo

Bence oyununu tam olarak henüz yansıtamadı.

HALIL 27.02.2011 20:44

bence hep 90 dakika oynamali ve yararini gorduk zaten bu adam bir bomba:D

B.DUMANLI 27.02.2011 20:45

Erman gibi egoist bir takim arkadasina sahipsin yoksa Manisa´ya karsi 2 gol atmis olacakti.Dahada iyi olacak.

eyuphulagu 27.02.2011 20:54

Maçı canlı izleyen biri olarak Enaramo nun oynadığı futbol hepimizi mestetti..Umarım devamını getirir..90 dak. pres yaptı ,kafa toplarının neredeyse hepsini aldı..Arkadaşlarına boş alan yarattı..Kornerlerde serbest vuruşlarda defansa yardım etti..Attığı gol çok güzeldi..Attığı taklaları bizim maç serettiğimiz vip tribünün önünde yapatı..Takıma git gide ısınıyor;Rıza hoca Eskişehir maçıyla ilgili tv58 e yaptığı yorumda Enaramonun o maçta da iyi oynadığını söylemişti..Enaramo hocasını yanıltmadı ve bugün 90 dak. pres yaparak herkese nasıl tek forvet oynanacağını gösterdi..Enaramo malesef M. yıldız olmadan daha iyi oynuyor..M. Yıldız la birlikte uyum sağlayamıyorlar..Gosecki ile daha iyi uyum sağıyorlar..İnşallah G.Antep maçında da bu şekilde oynar..Enaramo yu savunduğumda bazı arkadaşlaradan çok eleştiri almıştım..Bugün bu konuda haklı çıkmak beni çok mutlu etti..İnşallah Enaramo bu taklaları her maçta atar..

zgR 27.02.2011 21:09

Allah a sukur golunu atti kendini gosterdi.bu golle patlamanin baslangici olur ins.gol atarsan sana Aslan parcasi diyecem diye yazmistim.ins bundan sonraki maclarda cok daha iyi oynar bos transfer olmadigini gosterir.

sebasteia 27.02.2011 23:20

bugün gol atması çok iyi oldu. özgüven ve gol atma baskısını aşmış bir eneramo önümüzdeki haftalarda çok can yakar. bu maçta mücadelesini de beğendim.

ayrıca arkadaşların da dediği gibi mehmet yıldız olmadan daha rahat oynadı. bence iç saha maçlarında suarez veya kamanan'la birlikte oynatılabilir.

burakpaşa 28.02.2011 01:35

[QUOTE=KaLeLi |44|;697415]Bence oyununu tam olarak henüz yansıtamadı.[/QUOTE]

ADAM ÇOK HAKLI BEYLER

58MUAMMER58 28.02.2011 03:20

SİVASA geldiinden beri en iyioyununu oynadı,erman egoist olmasa 2 gol atacaktı,budaha eneramonun yarısı biledegil,biraz kilo versin biraz daha hırslı istekli oynasın,eneramoyu kimse tutamaz,attığı golü kolay kolay kimse atamaz,yalnız ilk yarıda ofsaytcalınan pozisyonda müsait gol yapamadı,oynadıkça goller attıkça özgüveni gelecek,gollerinin ve enazından bugünkü gibi oyununu devam ettirmesini bekliyorum.

DOGU_BEY 28.02.2011 16:32

[B][QUOTE=58MUAMMER58;697612]SİVASA geldiinden beri en iyioyununu oynadı,erman egoist olmasa 2 gol atacaktı,budaha eneramonun yarısı biledegil,biraz kilo versin biraz daha hırslı istekli oynasın,eneramoyu kimse tutamaz,attığı golü kolay kolay kimse atamaz,yalnız ilk yarıda ofsaytcalınan pozisyonda müsait gol yapamadı,oynadıkça goller attıkça özgüveni gelecek,gollerinin ve enazından bugünkü gibi oyununu devam ettirmesini bekliyorum.[/QUOTE]

aynen katılıyorum hocam sana özellikle golü de atması özgüven ve moral açısından çok iyi oldu ...bence antep maçında da golü var.. takıma en geç gelen ve futboldan epey bir süre uzak kalan bir oyuncu Eneramao takıma alışması ve kondisyon kazanmasıyla her geçen hafta daha faydalı olacaktır.Onun forvette olması ve sürati rakip defansı daima tedirgin eder, rahat çıkamaz defans. Ayrıca hava toplarında da fena değil.Dünkü maçta tek pozisyon ve pas geçti eline ve 2 harekette golü yaptı adam.ve O gol son dakikaları rahat izlememizi sağladı.Sivasın böyle bulduğunu atacak bir forvete ihtiyacı var ve Eneramo her hafta daha iyi olacaktır.[/B]

Yiğiter 28.02.2011 16:48

Fena da atmadı hani..:)
Göğüs kontrol ve uzak köşe..

58akif34 28.02.2011 18:34

bızım yenı yıldızımız mehmet kadar ıyı top tutuyor fakat mehmetten daha hızlı paslarla oyuna hakım oluyor ve arkasından ıyı takla atıyor bayıldım sana eneramo

B.DUMANLI 28.02.2011 19:18

Eneramo iyi hasda ceza alani icinde kendisini olur olmaz birakmasi hicde hos degil.Erman pas verseydi ikinci golünüde atacakti.Emege saygisi olmayan Erman, tapu auta atmakda buldu careyi.Goldeki vurusu cok güzeldi.

kadirakin58 02.03.2011 01:27

aşağıdaki video'yu izlerken manisa maçındaki grosicki'nin son golüne dikkat ettim. Eneramo'nun da dolaylı olarak golde katkısı var.

Eneramo ofsaytta ve grosicki'nin müsait poziyonda olduğunu görüyor, bu yüzden geri kaçıp ofsayttan kurtuluyor ve hayrettin'in grosickiye pas verebilmesini sağlıyor. bu iş akıllı futbolcu işi. mehmet yıldız yüzünden kaç kere ofsayta düşmüşüzdür ve ataklarımız kesilmiştir kimbilir.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=8ntboQpCwdY[/url]

DaNGeR0uS 02.03.2011 02:17

Bu adam mehmet yildiz oldugu surece oynayamaz.. Mehmet her topu kendine istiyor bisey yapacakmis gibi ondan sonra topu kaptirir oyunculara kizar morallerini bozar

kalinliyigido 02.03.2011 09:12

bence eneramo biraz kilolu olduğu için hızlı koşamıyor bide maçlardaki topa kayışını izliyormusunuz çok komik

58ToPraK58 02.03.2011 12:36

Eneramo iyi oyuncu ama tama formda değil Manisa maçıyla biraz daha hazır olduğunu gösterdi ama yeterli değil.Kamil in attığı kadar taraftar ondan da gol bekliyor.Tam forma girdiğinde onun da gollerini izleyebiliriz umarım...

Gökhan ARI 02.03.2011 13:30

[QUOTE=kadirakin58;698168]aşağıdaki video'yu izlerken manisa maçındaki grosicki'nin son golüne dikkat ettim. Eneramo'nun da dolaylı olarak golde katkısı var.

Eneramo ofsaytta ve grosicki'nin müsait poziyonda olduğunu görüyor, bu yüzden geri kaçıp ofsayttan kurtuluyor ve hayrettin'in grosickiye pas verebilmesini sağlıyor. bu iş akıllı futbolcu işi. mehmet yıldız yüzünden kaç kere ofsayta düşmüşüzdür ve ataklarımız kesilmiştir kimbilir.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=8ntboQpCwdY[/url][/QUOTE]

Vallahi bu konuda haklilisin arkadasim. Ayrica Eneramo'Ya da sahip cikalim suan tam hazir degil ama iyi futbolcu oldugu ortada.

Yiğiter 13.03.2011 20:48

Bugün hayran kaldım bu adama...
Çok daha iyi olacak..:)

burakkova 13.03.2011 20:51

muhteşemdin Eneramo........
yeni bir yıldız doğuyor.. biz kamil ve Eneramo ile çok iş yaparız..

DoomsDay58 13.03.2011 20:54

Bu adam iyi demiştim...

Salim58 13.03.2011 21:03

[B]Muhteşem oynadı her hafta biraz daha iyi oynayarak dahada süper olacak.
Birde gol atabilse muhteşem olacaktı fakat olmadı.

Michael Eneramo'yu izlemeye devam edin.:)[/B]

zgR 13.03.2011 21:09

olacak olacak,gun gelecek herkes Eneramoyu Grosickiyi Sivassporu konusacak

babapiton 13.03.2011 21:24

Mehmet Yıldızın performansı düştükten sonra sivasspor performansıda aynı orantıda düştü en az mehmet yıldız kadar güclü + gol vuruşu olan + adam geçebilen + kafa hakimiyeti olan bir adam bulduk seneye tekrar çıkışa gececeğiz ayrıca eneramo ve suarez iyi ikili oldular suarez'i de beğeniyordum sadece çok gücsüzdü dokunsan düşüyodu oda iyi çalışıp güclenmiş inş böyle devam eder

münihli_58 13.03.2011 21:42

Cok zeki futbolca nasil bir pozisyonda ne yapacagini cok iyi bilen bir forvet oyuncumuz oldugu icin mutluyum:D

ZiDaNe58 13.03.2011 22:52

eneramo her hafta üzerine katarak oynuyo bugunde cok etkiliydi zamanla dahada iyi olacağını umuyorum..

shang 13.03.2011 23:03

ilk başta önyargılıydım ama hemen hemen neredeyse her topu indirip saklamaya başladı mütiş faydalı oynuyor dahada iyi olacaktır

58MUAMMER58 13.03.2011 23:41

HENÜZ GOLLERİYLE BİZİ TAŞIMADI ancak ilerde çok iyi,işler yapıyor,geldiğinden beri gözle görülür,iyileşme var,hem kondisyonu ,hemde topu saklaması sırtı dönük oynaması,ayakta kalması,hava topu ve ikili mücadelelerde başarı oranını yükseltmesi bizim için avantaj,eger sakatlanmazsa çok faydalı olacaktır.hergecen gün iyiye gidiyor.

DOGU_BEY 13.03.2011 23:47

[B]bugün maçın adamıydı. hemen hemen girdiği ikili mücadelelerin ve hava toplarının %99' unu kazandı. her hafta üzerine koyarak geliyor bizim karaboğa ENERAMO! kondisyonu ve form grafiği giderek artıyor. takıma uyum sorununu da atlatmış. sırtı dönük nasıl oynanması gerekiyorsa onları eksiksiz yerine getiriyor. ayrıca teknik ve çok hızlı. yalnız cihan gibi mehmet yıldız gibi baız adamlar bilerek eneramo ve grosickiye pas atmıyorlar malesef bugün de gördük bunu. bu aptalca çekememezlik olaylarını bırakın beyler yoksa daha da batarsınız giderek...buca maçında maçı çok rahat ve farklı alacağğız ve eneramodan patlama bekliyorum 2 gol veya hat-trick diyorum...[/B]

tavatir 14.03.2011 00:10

[B][COLOR="black"]Antep maçı ve bu maçta çok iyiydi Eneramo. Son dönemlerde ilerde topu tutamadığımızdan hep baskı yiyorduk. Eneramo iki maçtır bu görevi iyi yapıyor. Uzun toplu çıkışlarımızda topun rakip yarı sahada bizde kalması çok önemli.

Yalnız Eneramo'nun biraz daha zamana ihtiyacı olduğu görülüyor. Tribünde birisi "beli kalın daha" dedi. Ben de biraz güldüm. O arkadaşın dediği gibi biraz fazla kilosunu verirse daha iyi olacak. Son dakikalarda çok yoruldu. Bir pozisyonda iyi götürmesine rağmen pas tercihinde geç kaldı. Maçın sonunda da çok iyi bir pres ile topu kazanıp son 3 uzatma dakikasını rakip cezasahasına yakın yerde geçirmemize zemin hazırladı.

Umarım yakında da gollere başlar. Özellikle kafa golleri.[/COLOR][/B]

Djamoka 14.03.2011 00:21

[B][I]Bu adam daha tam kapasitesinde değil kesinlikle. Çünkü biraz fazla yere düşüyor. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Seneye bu adamı kim durdurabilecek düşünemiyorum bile....Ne yere yıkabilirler ne de top alabilirler bundan...[/I][/B]

fatih585858 14.03.2011 01:24

Kamil ikili mücadeleye girmekten kaçınıyor, fakat Eneramo aslanlar gibi savaştı. Tebrik ediyorum.

yiğidobaytar58 14.03.2011 04:35

her maç üstüne koyuyor gollerinide atacaktır ilerde...ama şu futboluyla bile çok iyi rakip defansı çok iyi bozuyor...

Yusuf Çevik 14.03.2011 08:24

[B][COLOR="DarkRed"]Eneramo,şuanda kapasitesinde değil sanırım.Son oynanan Kayserispor maçında güzel şeyler yapmaya çalışıyor.

inşALLAH daha iyi olarak Sivasspor`a yararlı bir futbolcu olur.[/COLOR][/B]

güneşyurdu 14.03.2011 09:27

enemaro yıpratıcı bir forvet bu tartışılmaz.ancak yinede önceki başarısından gol yönünden çok çok uzak...
oynadığı her 3 maçda 2 gol atıyordu ortalama.
türkiyede atamadı.heniz 1/3 oranıda yakalamayadı.umarım buca maçın da yakalar..
bunu sebebi benim tahminime göre;
1.yeterli pas ya da paslar atılmıyor.
2.türkiye liği takımlarının savunması tunusa nazarn daha iyi daha takım halinde olması.bu futbolcununn verimini düşürüyor.
yinde bu adam güçlü bir rakibi sıradanlaştırabiliyor.
geri dörtlüyü rahatsız edip takım hucumuna çıkmalarına izin vermiyor...

Salim58 21.03.2011 09:10

[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=27582&token=36587][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27582&token=36587[/img][/url]

[B][I][U]Gol sevincini trübündeki taraftarlarımızla paylaşması muhteşemdi.[/U][/I][/B][/CENTER]

58hsn58 21.03.2011 12:52

vallah havalar duzeldikce eneramo aciliyor, tabi bide alisiyor ortama... ilerde daha guzel oyniyacagindan eminim...

G Ü N E R 24.05.2011 21:31

bence isteneni veremedi, bu sene umarım ısınma turu olmuştur seneye çok şeyler yapmalı...

tavatir 24.05.2011 21:36

Sezon başı kampı tüm futbolcularımız için çok önemli olacak.

burakkova 24.05.2011 21:37

bazı konular ortadan kalksın diye, bu konulara yorumlar yazılıyor.. :) zekice..

tavatir 24.05.2011 22:24

Futbolcuları değerlendiriyoruz Burak :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:02.