![]() |
Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
ELALEME BAK BİZE BAK DAHA YORUMA NE GEREK VAR
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "DSİ?yle su kullanım hakkı sözleşmesinin imzalanmasının ardından geldiğimiz aşamada yıllık 15 milyon TL gelir hedeflediğimiz HES projeleriyle ilgili son derece önemli bir adımı geride bıraktık." dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulübün ekonomik konularında değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor?un sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da ülkenin lideri konumunda olduğuna işaret eden Şener, ?Naklen yayın gelirlerinde topladığımız puanla doğru orantılı olarak oranla en fazla ekonomik girdi sağlayan kulübüz. Hazırladığımız projeler ışığında 2 yıl içinde tam anlamıyla UEFA?nın ekonomik kriterlerini sağlamış hale geleceğiz. Camiamızın içi rahat olsun? ifadelerini kullandı. Futbolculara tahakkuk eden prim ve maç başı alacaklarını yüzde 90 oranında ödediklerini de kaydeden Başkanımız Sadri Şener şöyle devam etti: ?Hiçbir oyuncumuzla ilgili olarak bonservislerden doğan borcumuz bulunmuyor. Oyuncularımızın normal hak edişlerinin yüzde 90?ını ödedik. Ödemeye de devam ediyoruz. Daha bugün prim alacaklarından 1 milyon TL.lik ödeme gerçekleştirdik. Sahada olduğu gibi gelir liginde de lideriz. Yönetim olarak kaynaklarımızı arttıracak ciddi projelerin peşindeyiz. Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız DSİ?yle su kullanım hakkı sözleşmesinin imzalanmasının ardından geldiğimiz aşamada yıllık 15 milyon TL. gelir hedeflediğimiz HES projeleriyle ilgili son derece önemli bir adımı geride bıraktık. Bu gelirlerle önümüzdeki süreçte zaten güçlü olan takım kadromuz daha da güçlü hale gelecektir? Şampiyonlar Ligi?ne direk katılma hedefinin sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da büyük önem taşıdığının altını çizen Şener, ?Bu başarı hem tarihimize altın harflerle yazılacak hem de ekonomik açıdan kulübün yeni bir çağa adım atmasını sağlayacak. Böylelikle sadece oyuncularımıza yönelik değil tüm taahhütlerini yüzde 100 oranında yerine getirebilecek bir kulüp yapısına kavuşmuş olacağız. Önümüzdeki 2 yıllık proje dönemi bizi bu hedefe taşıyacak. Kulübümüzün taraftarlarımıza yönelik gelir kalemlerinde de arzulanan boyutta olmasa dahi ciddi bir yükseliş söz konusudur. Başarının bu rakamları da daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyoruz. Yaptığımız yatırımın karşılığını bu yolla alacağız? diye konuştu. Yapılacak yeni stadyumla Türk futbol dünyasına her anlamda damgasını vuracak bir kulüp haline geleceğimizi de savunan Şener, ?O zaman futbol piyasasının her anlamda lideri olacağız. Başarı çıtamızı Avrupa?ya taşıyacağız. Bu doğrultuda ilgili tüm planlamalar yapılmıştır. Artık bu planların uygulanmasına gelmiştir. Bizi bu kadar iddialı ve inançlı konuşmaya sevk eden ilk sebep ise teknik heyetimize ve oyuncu kadromuza olan sonsuz güvenimizdir. Onların üstlendikleri sorumluluk ve taşıdıkları misyonla Trabzonspor?a çağ atlatacaklarına inanıyoruz? yorumunu yaptı. |
Her Tarafa mail atin stadi 30 000 kisilik yapsinlar yoksa eski stadimiz kalsin yerinde.
Sivas gelecege yönelik yatirim istiyor, biz gelecek 50 yil icinde yeni bir stad ihtiyaci duymucak stad istiyoruz. SIVASLILAR GÖREVE STADINI en az 30 000 kapasiteli iste. erzurum 30 000 urfa 30 000 SIVASSPOR niye 25 000 ??????? her tarafa ulasin kamoyu iolusturun mail atin ben dünden beri her tarafa mail atiyorum. |
ya arkadaslar turkiye bu sivasimizi ne zaman cumhuriyetinin atilmasinda buyuk rol oynamis bir buyuk il diye bilecek bir hukumet olacakmi acaba bu ne istir trbzonun nufusu zaten 40 000 bin stadida kirk besbin oluyor bu sivasliyim diyen her kese sesleniyorum bu cecimlerde sivaslilik nasilmis bir ders verelim allah askina bu sivasa bir sahip cikan olmuyacakmi acaba gelen vuruyor giden vuruyor
|
[QUOTE=güneşyurdu;695914]bize rağmen yaparlarsa biz adam değiliz.bizim satdımız bize yeter.biz madem büyük bir takımız.
o zaman bizi sınırlı düzeyde tutmalarına izin vermeyelim arkadaşlar...[/QUOTE] doğru söylüyorsan eğer bunu yaptırırsak gerçekten adam değiliz....:mad: :mad: :mad: :mad: |
TABİ AYNEN KATILIYORUM 100 BİN KİŞİLİK OLSUN. DOLDURDUK 15 BİNİ BUNDAN 250 YIL SONRA 100 BİN KİŞİLİK STADA İHTİYACIMIZ OLACAK O YÜZDEN 25 BİN KİŞİLİK STADA HAYIR...
|
[QUOTE=sebasteia;695925]siteye üye oldu olalı hepi topu üç beş yorum yapmış bu arkadaşların, stadyum konusuna balıklama atlayıp, o beş para etmez fikirlerini stadyum konusunda özellikle paylaşma ihtiyacı hissetmeleri çok manidar!!!!!!!![/QUOTE]
[QUOTE=aslan5866;696552]TABİ AYNEN KATILIYORUM 100 BİN KİŞİLİK OLSUN. DOLDURDUK 15 BİNİ BUNDAN 250 YIL SONRA 100 BİN KİŞİLİK STADA İHTİYACIMIZ OLACAK O YÜZDEN 25 BİN KİŞİLİK STADA HAYIR...[/QUOTE] başka söze gerek yok............ söyleyeceğimi söylemiştim!!!! altı yıldır siteye üyesin, 10 tane yorum yazmışsın, 11. yorum bu konuda, neden acaba???? partizanlık iç güdüsü mü??? kendi partinize laf gelecek diye sivas'ın haklı stadyum davasında ortalığı bulandırmaya çalışıyorsunuz. işte bu yüzden sivas'tan da sizin gibi sivaslılardan da bir halt olmaz!!!!! |
[B]stada gerekli yerlere ilavelerle stadın kapasitesi o kadar artar..[/B]
|
[QUOTE=GuVeN;696348]Her ne amacla olursa olsun burada hakarete ızın yok. Sizinle aynı fıkırdeyız bu konuda ama burası herkezın kufur ederek rahatlayabılecegı bır alan degıl.[/QUOTE]
anca öyle anlarlar anca burda 1 yıla yakındır bunu tartışıyoruz hala adamların aklı orada |
[QUOTE=omerta;695908]her hafta 25 bini doldurabilirmiyiz acaba..[/QUOTE]
Galatasaray Buca macını seyrettinmi 55 bin kişilik stadda kac kşi vardı |
Seçimler yaklaştı temel atmalar başladı tabiki göstermelik secimi kazansın AKP stad unutulur aldatıldığımızda yanımıza kalır
|
[QUOTE=edipalperen58;696457]ELALEME BAK BİZE BAK DAHA YORUMA NE GEREK VAR
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "DSİ?yle su kullanım hakkı sözleşmesinin imzalanmasının ardından geldiğimiz aşamada yıllık 15 milyon TL gelir hedeflediğimiz HES projeleriyle ilgili son derece önemli bir adımı geride bıraktık." dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulübün ekonomik konularında değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor?un sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da ülkenin lideri konumunda olduğuna işaret eden Şener, ?Naklen yayın gelirlerinde topladığımız puanla doğru orantılı olarak oranla en fazla ekonomik girdi sağlayan kulübüz. Hazırladığımız projeler ışığında 2 yıl içinde tam anlamıyla UEFA?nın ekonomik kriterlerini sağlamış hale geleceğiz. Camiamızın içi rahat olsun? ifadelerini kullandı. Futbolculara tahakkuk eden prim ve maç başı alacaklarını yüzde 90 oranında ödediklerini de kaydeden Başkanımız Sadri Şener şöyle devam etti: ?Hiçbir oyuncumuzla ilgili olarak bonservislerden doğan borcumuz bulunmuyor. Oyuncularımızın normal hak edişlerinin yüzde 90?ını ödedik. Ödemeye de devam ediyoruz. Daha bugün prim alacaklarından 1 milyon TL.lik ödeme gerçekleştirdik. Sahada olduğu gibi gelir liginde de lideriz. Yönetim olarak kaynaklarımızı arttıracak ciddi projelerin peşindeyiz. Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız DSİ?yle su kullanım hakkı sözleşmesinin imzalanmasının ardından geldiğimiz aşamada yıllık 15 milyon TL. gelir hedeflediğimiz HES projeleriyle ilgili son derece önemli bir adımı geride bıraktık. Bu gelirlerle önümüzdeki süreçte zaten güçlü olan takım kadromuz daha da güçlü hale gelecektir? Şampiyonlar Ligi?ne direk katılma hedefinin sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da büyük önem taşıdığının altını çizen Şener, ?Bu başarı hem tarihimize altın harflerle yazılacak hem de ekonomik açıdan kulübün yeni bir çağa adım atmasını sağlayacak. Böylelikle sadece oyuncularımıza yönelik değil tüm taahhütlerini yüzde 100 oranında yerine getirebilecek bir kulüp yapısına kavuşmuş olacağız. Önümüzdeki 2 yıllık proje dönemi bizi bu hedefe taşıyacak. Kulübümüzün taraftarlarımıza yönelik gelir kalemlerinde de arzulanan boyutta olmasa dahi ciddi bir yükseliş söz konusudur. Başarının bu rakamları da daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyoruz. Yaptığımız yatırımın karşılığını bu yolla alacağız? diye konuştu. Yapılacak yeni stadyumla Türk futbol dünyasına her anlamda damgasını vuracak bir kulüp haline geleceğimizi de savunan Şener, ?O zaman futbol piyasasının her anlamda lideri olacağız. Başarı çıtamızı Avrupa?ya taşıyacağız. Bu doğrultuda ilgili tüm planlamalar yapılmıştır. Artık bu planların uygulanmasına gelmiştir. Bizi bu kadar iddialı ve inançlı konuşmaya sevk eden ilk sebep ise teknik heyetimize ve oyuncu kadromuza olan sonsuz güvenimizdir. Onların üstlendikleri sorumluluk ve taşıdıkları misyonla Trabzonspor?a çağ atlatacaklarına inanıyoruz? yorumunu yaptı.[/QUOTE] Böyle bir yatirim Trabzonspor´u güclü kilar.Bizede sadece karsidan bakmak kalir. |
[QUOTE=edipalperen58;696457]ELALEME BAK BİZE BAK DAHA YORUMA NE GEREK VAR
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "DSİ?yle su kullanım hakkı sözleşmesinin imzalanmasının ardından geldiğimiz aşamada yıllık 15 milyon TL gelir hedeflediğimiz HES projeleriyle ilgili son derece önemli bir adımı geride bıraktık." dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kulübün ekonomik konularında değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor?un sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da ülkenin lideri konumunda olduğuna işaret eden Şener, ?Naklen yayın gelirlerinde topladığımız puanla doğru orantılı olarak oranla en fazla ekonomik girdi sağlayan kulübüz. Hazırladığımız projeler ışığında 2 yıl içinde tam anlamıyla UEFA?nın ekonomik kriterlerini sağlamış hale geleceğiz. Camiamızın içi rahat olsun? ifadelerini kullandı. Futbolculara tahakkuk eden prim ve maç başı alacaklarını yüzde 90 oranında ödediklerini de kaydeden Başkanımız Sadri Şener şöyle devam etti: ?Hiçbir oyuncumuzla ilgili olarak bonservislerden doğan borcumuz bulunmuyor. Oyuncularımızın normal hak edişlerinin yüzde 90?ını ödedik. Ödemeye de devam ediyoruz. Daha bugün prim alacaklarından 1 milyon TL.lik ödeme gerçekleştirdik. Sahada olduğu gibi gelir liginde de lideriz. Yönetim olarak kaynaklarımızı arttıracak ciddi projelerin peşindeyiz. Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız DSİ?yle su kullanım hakkı sözleşmesinin imzalanmasının ardından geldiğimiz aşamada yıllık 15 milyon TL. gelir hedeflediğimiz HES projeleriyle ilgili son derece önemli bir adımı geride bıraktık. Bu gelirlerle önümüzdeki süreçte zaten güçlü olan takım kadromuz daha da güçlü hale gelecektir? Şampiyonlar Ligi?ne direk katılma hedefinin sadece sportif anlamda değil, ekonomik anlamda da büyük önem taşıdığının altını çizen Şener, ?Bu başarı hem tarihimize altın harflerle yazılacak hem de ekonomik açıdan kulübün yeni bir çağa adım atmasını sağlayacak. Böylelikle sadece oyuncularımıza yönelik değil tüm taahhütlerini yüzde 100 oranında yerine getirebilecek bir kulüp yapısına kavuşmuş olacağız. Önümüzdeki 2 yıllık proje dönemi bizi bu hedefe taşıyacak. Kulübümüzün taraftarlarımıza yönelik gelir kalemlerinde de arzulanan boyutta olmasa dahi ciddi bir yükseliş söz konusudur. Başarının bu rakamları da daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyoruz. Yaptığımız yatırımın karşılığını bu yolla alacağız? diye konuştu. Yapılacak yeni stadyumla Türk futbol dünyasına her anlamda damgasını vuracak bir kulüp haline geleceğimizi de savunan Şener, ?O zaman futbol piyasasının her anlamda lideri olacağız. Başarı çıtamızı Avrupa?ya taşıyacağız. Bu doğrultuda ilgili tüm planlamalar yapılmıştır. Artık bu planların uygulanmasına gelmiştir. Bizi bu kadar iddialı ve inançlı konuşmaya sevk eden ilk sebep ise teknik heyetimize ve oyuncu kadromuza olan sonsuz güvenimizdir. Onların üstlendikleri sorumluluk ve taşıdıkları misyonla Trabzonspor?a çağ atlatacaklarına inanıyoruz? yorumunu yaptı.[/QUOTE] Böyle bir yatirim Trabzonspor´u güclü kilar.Bizede sadece karsidan bakmak kalir.At binenin ,kilic kusananin ne denir baska. |
Stad büyük olsun mücadele verelim eyvallah.Nasıl stadın kapasitesi yeterli diyenleri haksız görüyorsanız.Burada sadece stad için yorumdan öte siyasi rant için yorum yapan arkadaşlarıda kınayın.Bundan önce stadlarmı yapılıyordu,veya diğer partiler sırayamı geçtiler Sivasa 50.000 kişlik stad yapalım diye,sırf seçimler yaklaştıkça bazılarının siyasi hobileri için 25.000 lik stadı istemiyoruz mantığına karşıyım.
|
[QUOTE=kareas;696274]akepe li zihniyetten de bu beklenirdi.utanmıyorlarda 16-17 bin kişilik stadı 25 bin diye yutturmaya..bunların işi gücü göz boyamak zaten..herşeyde olduğu gibi süpür halının altına.[/QUOTE]
senin zihniyetindekilerin halının altına doldurdukları pisliği o yukarıda dediğin parti hala temizliye temizliye bitiremedi. |
[QUOTE=akkuzu;696592]Stad büyük olsun mücadele verelim eyvallah.Nasıl stadın kapasitesi yeterli diyenleri haksız görüyorsanız.Burada sadece stad için yorumdan öte siyasi rant için yorum yapan arkadaşlarıda kınayın.Bundan önce stadlarmı yapılıyordu,veya diğer partiler sırayamı geçtiler Sivasa 50.000 kişlik stad yapalım diye,sırf seçimler yaklaştıkça bazılarının siyasi hobileri için 25.000 lik stadı istemiyoruz mantığına karşıyım.[/QUOTE]
akkuzulu kardeşim hemen hemen bütün yorumlarını takip ederim yorumlarının çoğunda futbolculara,takıma,hocaya hep sahip çıkar açıklamalarda bulunuyorsun sağduyulu mantıklı birisin yanlız konu stadyum konusuna gelince biraz geriliyorsun kardeşim burda stadyum büyük olsun diyenler kendi çıkarları için istemiyorlar bunu herkes sivas için istiyorlar siyasi düşünceye gelirsek başbakan recep tayyip erdoğan valiliğin önündeki konuşmasında ne demişti bir hatırla sivasa eli boş gelmedim bir müjdeyle geldim önce bir futbol sahası sonra olimpik bir havuz kapalı bir spor salonu sözü verdimi vermedimi kaç yıl geçti nerde bu havuz kapalı spor salonu bir gündemde olan futbol sahası sende adın gibi biliyorsunki stadyum konusuda seçimler öncesi yem olarak sunuldu ayrıca senin ak partililiğin kadar benimde ak partililiğim var ama ben sivasımın menfaatlerini partimin menfaatlerinden önde tutmuyorum bugün akp yarın bilmem hangi parti gelir ama biz sivasdayız çocuklarımızda sivasda olacak biz bu memleketin kalkındırılmasına mecburuz senden şunu beklerim başbakan söz verdimi verdi bizim stadyum aklımızdamıydı değil sen önce sözünden dönen başbakanı sivasa yardımı dokunmayan vekillerimizi uyar bazı arkadaşlar siyasete giriyormuş bunun önüne ne sen geçebilirsin ne bir başkası 4 milletvekilimiz var 4,üde birbiriyle konuşmuyor bizemi bunlardan hayır gelecek önce akp il teşkilatı bunlardan kurtulacak sonra sivasa stadyumda yapılır bölge hasteneside,kapalı spor salonuda yüzme havuzuda sana cevap yazışımda sana muhalefet olsun diye değil kesiklikle yanlış anlama |
[QUOTE=akkuzu;696598]senin zihniyetindekilerin halının altına doldurdukları pisliği o yukarıda dediğin parti hala temizliye temizliye bitiremedi.[/QUOTE]
verılen sozun tutulmasını ıstemek sıyaset degıl,bırakın sımdı halı altını ustunu,konuyu baska yerlere ceken sızsınız. |
[B][FONT="Arial Narrow"]ne gerek varki şehrin ortasındaki stadı verip yerine dağbaşına gitmeye hemde beş - on bin artırım için hiç gerek yok bunlara 25 000 kişi olacaksa mevcur stadda o kapasiteye çıkabilir bence hem sağı soluda kapatılır üstü belki bizim için hayal olabilir ama neden olmasın insanlar umutları oldukça yaşar Herkese Saygılar...[/FONT][/B]
|
[QUOTE=akkuzu;696592]Stad büyük olsun mücadele verelim eyvallah.Nasıl stadın kapasitesi yeterli diyenleri haksız görüyorsanız.Burada sadece stad için yorumdan öte siyasi rant için yorum yapan arkadaşlarıda kınayın.Bundan önce stadlarmı yapılıyordu,veya diğer partiler sırayamı geçtiler Sivasa 50.000 kişlik stad yapalım diye,sırf seçimler yaklaştıkça bazılarının siyasi hobileri için 25.000 lik stadı istemiyoruz mantığına karşıyım.[/QUOTE]
sayın abim, bu konudaki tartışmalarda hep karşı karşıya geliyoruz. öncelikle şunu söylemek istiyorum, stadın kapasitesi dolup dolmaması ve gerekliliğiyle ilgili trilyon tane açıklama yapıldı onları okumanızı rica ediyorum. ve her tartışmada olayı siyasete çekmeyin diyorsunuz ama burda yine siyasi yorum sayısı 5 i geçmez, sizinki dışında.. biz burda 25000 kişilik stad istemiyoruz çünkü biz 35000 (+) stad istiyoruz. trabzon a uzay üssü gibi stad ve tesis yapılırken, kayseri ye koca stad yapılırken hatta rize ye malatya ya bile stad yapılırken bize söz verildiği halde stad yapılmamasına da karşı çıkıyoruz, en doğal hakkımız. ve siyasi laflar da doğaldır, şöyle ki.. bu konuyu meclise ya da toki ye taşıyacak olan heralde ben değilim, şehrin vekilleridir ve vekiller yıllardır uykuda sanki özellikle de bu konuda.. hakkımızı savunmayacak, sivas için kendini yırtmayacak vekil de istemiyoruz bu siyasetse de evet az buçuk siyaset de yapıyoruz.. |
[QUOTE=üçyıldız58;696626]akkuzulu kardeşim hemen hemen bütün yorumlarını takip ederim yorumlarının çoğunda futbolculara,takıma,hocaya hep sahip çıkar açıklamalarda bulunuyorsun
sağduyulu mantıklı birisin yanlız konu stadyum konusuna gelince biraz geriliyorsun kardeşim burda stadyum büyük olsun diyenler kendi çıkarları için istemiyorlar bunu herkes sivas için istiyorlar siyasi düşünceye gelirsek başbakan recep tayyip erdoğan valiliğin önündeki konuşmasında ne demişti bir hatırla sivasa eli boş gelmedim bir müjdeyle geldim önce bir futbol sahası sonra olimpik bir havuz kapalı bir spor salonu sözü verdimi vermedimi kaç yıl geçti nerde bu havuz kapalı spor salonu bir gündemde olan futbol sahası sende adın gibi biliyorsunki stadyum konusuda seçimler öncesi yem olarak sunuldu ayrıca senin ak partililiğin kadar benimde ak partililiğim var ama ben sivasımın menfaatlerini partimin menfaatlerinden önde tutmuyorum bugün akp yarın bilmem hangi parti gelir ama biz sivasdayız çocuklarımızda sivasda olacak biz bu memleketin kalkındırılmasına mecburuz senden şunu beklerim başbakan söz verdimi verdi bizim stadyum aklımızdamıydı değil sen önce sözünden dönen başbakanı sivasa yardımı dokunmayan vekillerimizi uyar bazı arkadaşlar siyasete giriyormuş bunun önüne ne sen geçebilirsin ne bir başkası 4 milletvekilimiz var 4,üde birbiriyle konuşmuyor bizemi bunlardan hayır gelecek önce akp il teşkilatı bunlardan kurtulacak sonra sivasa stadyumda yapılır bölge hasteneside,kapalı spor salonuda yüzme havuzuda sana cevap yazışımda sana muhalefet olsun diye değil kesiklikle yanlış anlama[/QUOTE] yazımın başındaki söylediğim gibi stad konusunda fikirlerinize katılıyorum,senin gibi düşünenlere her zaman başımın üstünde yer var ama altta bir yazıda belirttiğim şahıs ve onun gibilerin siyaset arenası değil bura.Burda spor ve sivassporun menfaatlerine sonuna kadar varım. |
[QUOTE=kangal06;696641]sayın abim, bu konudaki tartışmalarda hep karşı karşıya geliyoruz. öncelikle şunu söylemek istiyorum, stadın kapasitesi dolup dolmaması ve gerekliliğiyle ilgili trilyon tane açıklama yapıldı onları okumanızı rica ediyorum. ve her tartışmada olayı siyasete çekmeyin diyorsunuz ama burda yine siyasi yorum sayısı 5 i geçmez, sizinki dışında..
biz burda 25000 kişilik stad istemiyoruz çünkü biz 35000 (+) stad istiyoruz. trabzon a uzay üssü gibi stad ve tesis yapılırken, kayseri ye koca stad yapılırken hatta rize ye malatya ya bile stad yapılırken bize söz verildiği halde stad yapılmamasına da karşı çıkıyoruz, en doğal hakkımız. ve siyasi laflar da doğaldır, şöyle ki.. bu konuyu meclise ya da toki ye taşıyacak olan heralde ben değilim, şehrin vekilleridir ve vekiller yıllardır uykuda sanki özellikle de bu konuda.. hakkımızı savunmayacak, sivas için kendini yırtmayacak vekil de istemiyoruz bu siyasetse de evet az buçuk siyaset de yapıyoruz..[/QUOTE] O vekillerin miyadı doldu zaten kafanı yorma |
[QUOTE=Holigann;696629]verılen sozun tutulmasını ıstemek sıyaset degıl,bırakın sımdı halı altını ustunu,konuyu baska yerlere ceken sızsınız.[/QUOTE]
Kareasın holiganlıgınıdamı sen üstlendin ben seni sivassporun holiganı zannediyordum |
[QUOTE=Çılgın Türk;696453]yanlis bilgi.
bir stadin elit stat olmasi icin bircok etken var. bunlardan bir kacini yukarida zaten saymissin. ama en önemli kriter stadin kapatisesi en az 50 bin olmasi gerekiyor. statla ilgili bir cok sey daha isteniyor otopark sayisindan tutun basin odasi, isiga kadar. bütün bunlar bir statta mevcut olsa bile sehirden de bazi seyler isteniyor. örnegin hava alani ile stadin arasindaki mesafe ye bakiliyor. sehirdeki 5 yildizli otel sayisina bakiliyor vs. yeni kriterlere göre uefa finali oynanabilmesi icin stadin kapatisesi en az 50 bin olmasi gerekiyor. bu konu ile bir dosya vardi bulursam eklerim buraya.[/QUOTE] Soyledikleriniz 2006 yılı sonrasını kapsıyorsa doğru.Onceside dahil derseniz 2000 Uefa finali Parken stadında oynandı kapasiteside 41 bin... |
[QUOTE=akkuzu;696662]Kareasın holiganlıgınıdamı sen üstlendin ben seni sivassporun holiganı zannediyordum[/QUOTE]
Kareas falan bılmem ben,sivasspor'un holigann'ı oldugumuz ıcın sıyaset yapmayın dedık! demek kı ya anlatamamısız,ya anlayamamıssınız yada anlamıssınızda işinize gelmemiş! Mesajım bir tek size değil aynı zamanda bir üstteki Kareasada gelsın. kımse burada sıyaset yapmasın,ortak paydamız kırmızı beyaz ise takımın haklarını savunalım burada. x yada y,z partılerının degıl. |
[QUOTE=migroArmis;696676]Soyledikleriniz 2006 yılı sonrasını kapsıyorsa doğru.Onceside dahil derseniz 2000 Uefa finali Parken stadında oynandı kapasiteside 41 bin...[/QUOTE]
eskiden oluyordu ama yeni düzenlemeye göre artik olmuyor. son yillarda oynanan uefa finallerinin statlarini incelerseniz görürsünüz. sampiyonlar ligi finali icin de an az 70 bin olmasi gerekiyor. uefa finali icin en az 50 bin olmasi gerekiyor. |
aradigim dosya'yi buldum ama 2007 yilina ait.
bu dosyada UEFA finali icin 40 bin Sampiyonlar ligi finali icin 70 bin yaziyor. ama yukarda yazdigim gibi ben son düzenleme ile 50 bine cikti diye biliyorum. internette aratabilirsin dosyayi "UEFA Venue Criteria 2007" |
[QUOTE=akkuzu;696598]senin zihniyetindekilerin halının altına doldurdukları pisliği o yukarıda dediğin parti hala temizliye temizliye bitiremedi.[/QUOTE]
doğru söylüyon temizleyemedi..temizlenince hep beraber göreceğiz zaten. |
[B]benim merak ettigim seçim zamanı geldigi zaman meydanda bir takım sözler veren zihniyet seçim zamanı geldigi zaman ne yüzle sivas halkından oy isteyecekler[/B]
|
[QUOTE=güneşyurdu;696189]sen sivaslı değilsin senin dersin sevdan başka.bizden kar etsinler.malatya trabzona aktarsınlar öylemi?[/QUOTE]
Mesajlara yorum yaparken Saygi ve görgü kurallarina dikkat et Benim sivasli olup olmadigmin kararini seningibi zavallilar vercek olsaydi ozaman vay o sivasin haline senin gibi Sivaslilarin yüzünden okadar cok sey transfer olduki Sivastan baska yerlere tabi bunlari at gözlügü ile dünyaya bakanlar göremez |
su hamza yerli kaya denilen kisiye sivasi temsilen melcise gonderen tum sivasliya sesleniyorum simdiye kadar sivas icin ne yapmis allah askina ak partinin melciste bir onergeye el kaldir indir isine yarayan sivas millet vekillerine size sivaslinin verdigi OYLAR GOZUNUZE DURSUN SIZE YAZIKLAR OLSUN SIZE GUVENDIK YANI SIZI ADAM SANMISTIK AMA MAALISEF YANILMISIZ BIR GUNDE SIVAS ICIN CALISIN (ARKADASLA HAMZA YERLI KAYAZYA SIVASLI DIYE SAHIP CIKANLARIDA SIVASLILIGINDAN SUPE DUYARIM UNUTMAYINKI SIVASTAN BASKA SIVAS YOK
|
[B]rizeye kayseriye malatyaya çoruma stat yapılırken yapılacak stadlarda seyircisi sayısı neye göre belirleniyor kriterleri nelerdir...bir sivasda türkiye kupası finali yahut daha farklı organizyonlar izlemek fena mı olur şehrin ekonomisi canlanır[/B]
|
yaw beyler bırakın bu ıslerı 16 bını doldurdukda 25 bın ' ı begenmıorsunuz Bence Cok ıı gereken bu geLecek dusunuoz dıyen arkaadas 25 bın her turlu Yeter Seklı de yeter gereksız dusunce bence 25 bın dıonz ?
|
[QUOTE=Çılgın Türk;696701]eskiden oluyordu ama yeni düzenlemeye göre artik olmuyor.
son yillarda oynanan uefa finallerinin statlarini incelerseniz görürsünüz. sampiyonlar ligi finali icin de an az 70 bin olmasi gerekiyor. uefa finali icin en az 50 bin olmasi gerekiyor.[/QUOTE] Aslına bakarsan değerli kardeşim bizim gibi Anadolu kulüplerinde değil 25-50 bin 120 bin kapasiteli stad da yapılsa Türkiyeye verilebilecek CL weya Uefa finalini bunlar yine gider İstanbulda oynatır...Yani kapasitenin fazla olmsaı final maçlarıyla değilde Awrupa weya dünya kupası maçları eğer bir gün Türkiyede oynanırsa işte o zaman bizim Anadoluda 25 bin ve üstü stad olan yerlere üç beş maç belki werirler..Bakınız Bursaya Büyükşehir belediyesi Timsah arena adı altında 43 bin kişilk stad yapıyor..Sanırım bittiği zaman Türkiyede her anlamda en üstün stad olma ozelliğinde..En azından kamuoyunun orta fikri... Goreceğiz bakalım olası bir organizasyonda kaç maç oynatacaklar Hadi Bursa diğer Anadolu takımlarına karşı istanbulda çok yakın olmasından dolayı tercih sebebi olacaktır..Ama demedi demeyin Sivasa Antebe Trabzona on numara stadlar yapılsın bunlar yine alır maçları İstanbulda Sarıyerin sahasında oynatır yine bizlere wermezler.... |
[B][COLOR="Indigo"]O konuda haklısınız. Avrupa finalleri zor ama 30.000 stad her zaman için bir ihtiyaçtır. Türkiye Kupası finalinden tutun da Genç Milli takım şampiyonalarına kadar her konuda elimiz güçlü olur. Üstelik Toki'ye verdiğimiz araziler çok değerli. [/COLOR][/B]
|
BENCE YİGİDOLAR BUNA ENGEL OLMALI 25BİNLİK STAT İSTEMİYORUZ BİZİM STADIMIZ BİZE YETERDE ARTAR BİLE KALE ARKALARINI YAKLAŞTIRDIKMI ALSANA KUTUGİBİ 25BİNLİK STAT
BAŞBAKANIMIZA HİÇ YAKIŞTIRAMADIMMMMMMMMMMMM |
DEĞERLİ YİĞİDOLAR bu 25 bin kişilik stad konusunda yüzlerce yorum yapıldı yalnız bu yorumların çoğu birbirimize çatma, muhalefet filan yazıları,öncelikle ben enaz 30 binden aşağı olmamalı diyen biriyim,bustadlar heryıl yapılmıyor,benim 30-35 bin kişilik istememin nedeni,sivas istanbul arası 5,5 6saate inecek,ankara -sivas arası 2,2,5 sate inecek,nerdeyse tuzladan olimpiyata gider gibi sivasa gidilecek ,hafta sonları istanbuldan ankaradan çok sayıda hemserimiz gelir,bakın bjk maçında fb maçında kapasite yeterli olsa 35 bin kişi gelirdi,sonmaç fb yle,eger stad 40 bin kişilik olsa yine dolardı,yalnızca maç için değil,konser,miting,19mayıs,23 nisan gösterileri var,urfaya elazığa,malatyaya erzuruma 30 bin kişilk stad yapılıyor neden sivasa yapılmasın,25 bin kişilik yeterli diyen arkadaşlarada saygım var onlarda belki hiç yapılmamasından 25 bin kişilik yeni stadımız olsun diye düşünüyor,yinede herşeyin hayırlısı olsun,ben umudumu koruyorum,32 bin kişilik modern stadımızın enkısa zamanda yapılması temennimdir.
|
yahu kardeşim biz stadı doldurmazsak dtadda sesimiz çıkmazsa adamlar 35000 kişilik stad yapmayacak herhalde ama tabii antebinde sesi çıkmıyor onlarda stadı dolduramıyor ama onların milletvekilleri var bizim kiler uyuyor kardeşim
|
arkadaşlar tepkinizi anlıyorum 25 kişilik stad yapılacağına eski stadımız durması daha güzel ama şöle bi durum var ben yıldızeli'nden maça geliyorum her zamanki yerimden takımımı destekliyorum ama bazıları varki adamı geldiğininede geleceğinide pişman ediyorlar saten 16 bin kişilik stadı adamgibi dolduramıyoruz adamlar ellerine almışlar sinema izler gibi çekirdeklierini çıtlatıyorla artı takımı destekleyenede engel oluyorlar ayağa kalkmışım tepkimi gösteriyorum hemen arkadan bağırıyolar otur hele gadaş otur göremiyok ... varmı böle bişi sende ayağa kalk sende tepkini göster bir elin nesi var iki elin sesi var stada belli bir dakkadan sonra hiç ses yok. Ben bunlar kötülemek için söylemiyorum ALLAH razı olsun gine elinden gelenii yapıyorlar ama sivasımız ve sivasspor'umuz için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız...
SAYGILAR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40. |