![]() |
--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
ne oldu 4.büyüge 4.büyük ilk 38 dk da gs den 3 tane yedi haddimizi bilelim
|
herkes zaten biliyor ki tek büyük var o da sivas
|
-->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
[COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]sivasspor bizce çok büyük hatta en büyük takım olabilir fakat bu diğer takımlar ve otoritelercede kabul görmesi gerekir.bunun içinde icraatler gerekiyor.mesela bir kupa almak gibi.temennimiz bununda olması ama daha takımımızın zamana ihtiyacı var.inşallah o günleride görürüz.[/B][/FONT][/COLOR]
|
gs sivas maçını 1500 sivaslı izledi bize ayrılan bölümün tamamı doldu.
|
-->: --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
[QUOTE=ertor58;169765]gs sivas maçını 1500 sivaslı izledi bize ayrılan bölümün tamamı doldu.[/QUOTE] BU KAFİMİ KARDEŞİM DEĞİL ALİSAMİYENİN KAÇTA KACI SİVASLI BİLİYORMUSUN SİVASIDESTEKLİYECEKSEN KIRMIZI BEYAZ KAŞKOLÜNLE ALİSAMİYENE GELİP STADIN YARISINI İŞGAL EDECEKSİN BUNU NE İNÖNÜDE NEDE ALİSAMİYENDE GÖRDÜK. ŞU GERCEĞİDE KABULLENMEK LAZIM ÜÇ BÜYÜKLERE KARŞI SİVASIN İSTANBULDA TARAFTARI YOK AYRICA GİTARIYLA TÜRÜBÜNDE Kİ ARKADAŞI KUTLARIM
|
WRONGWAY-KARDES-3 BÜYÜKLER NASIL KÖK SÖKTÜRECEKSIN
BU HAKEMLERLEMI----GS-SIVAS MACINA BAKTIN DEGILMI- SORUYORUM SANA MUSA KUSA FAUL VAR-ADAM AVANTACA BIRAKMIYOR TOMAS ELLE KESIYOR--CARPMA DIYOR ÜMIT KARAN OPSAYITTAN ATIYOR ADAM GOLÜ VERIYOR SENIN SPOR YAZARLARIN VE YORUMCULARINDA HALA (ARDA)NIN KENDISINI ATTIGI POZISYONU TARTISIYORLAR- NERDE OBJEKTIFLIK-NASIL KÖK SÖKTÜRECEKSIN 3 BÜYÜKLERE KARDES BEYPINARLI YIGIDO |
ABIRCAN KARDES
4 BÜYÜK OLACAKMISIZ-KIMINLE -NEDEN -SORA BILIRMIYIM OLMAZ OLSUN BÖYLE 4: BÜYÜKLÜK ISTANBULDA GALATASARAYA KARSI 1500 KISI TARAFTARIMIZ VARMIS NEDEN 50 BIN KISI STADIN ETRAFINI SARMADI HANI ISTANBULDA 1MILYON 600BIN SIVASLI VARDI 4:BÜYÜK OLSAN NE YAZARKI BEYPINARLI |
SABIR SABIR SABIR
BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM AYRICA GSLİ KEDİLEREDE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR, HADİ ORADAN YÜRÜYÜN, BENİM KANGALIM BOZAĞINIZI SIKAR ATAR, ACELE ETMEYİN BUNUN DÖRT EYLÜLÜ VAR, AYRICA HER ŞARTTA HAKEME ÇEMKİREN GSLİ FUTBOLCU BOZUNTULARINI PSV MAÇINDA GÖRDÜK, KUYRUK KISIP GELDİNİZ, SİZİ SİSTEM HORTUMCULARI SİZİ TV DEN PAY, İDDİADAN PAY, SPOR TOTODAN PAY AL, 200MİLYON DOLAR BORCUN OLSUN, ALTINDAKİ STAD DEVLETİN MALI OLSUN, ALAVARE DALAVARE SEYRANTEPEYE KONACAĞINIZI SANIP AVUTAN BİR FRANSIZ UŞAĞI YÖNETİCİLERİNİZ VAR DAHA NE DİYEYİM, HAKEMLE BERABER OYNAMAYSAYDINIZ HEM GEÇEN YIL HEM BU YIL BİZİ YENEMEZDİNİZ ALİ SMİ YENDE, İDDİA EDİYORUM SİZİ SİVASTAN ELİ BOŞ YOLLARIZ, GELELİM 4. BÜYÜK LÜKTEN ŞÜPHE DUYANLARA HALA 3 BÜYÜKLERE OLAN HAYRANLIKLARINI GİZLEYEMEMİŞ SAHTEKAR SİVASSPORLULARA, İKİLİ OYNAMAYIN ADAM GİBİ ADAM OLUN TAKIMIMIZA VE ŞEHRİNİZE SAHİP ÇIKIN, BİR GÜN 7 MİLYON SİVASLI SİVASSPORLU OLACAK BUNDAN ŞÜPHE DUYMUYORUM |
ya yazılanları okuyunca bazı arkadslar sıvası cok sevıo yanı herkes evıo ama 10lar için warsa yoksa sıvas..4.buyuk dıorz dımı kupamız yok dıınce 7mılyonuz taraftarımız war dıorz dımı samı yenı ınonuyu dolduramıyrz dımıı bunlar hep dooru yalan tek kelıme warmıı??? warsa soleyın..stad doldurmakla 4.buyuk falan olunmaz..ornek mı hemn gelıo bursa taraftarı sakarya taraftarı bu maclarda alı samı yende ıdım tabı sıvas macındada dorusunu solemek gerekırse en cok etkıleendğm bursa taraftarı we sonra sakarya..sıvaslı kardeslerım trubundekı yerlerını almıslardı almasına ama baarmıyorlardı oturarak mac izledıler oysa mac bvaslamadan once ne guseldı yanı bız yenı acıkta baarırken sıvas taraftarı ıslık yapınca içime bısı oldu yanı gurur duydum işte bu falan dedım ama sonra onde 5 veya 10kısı beyaz tısortlu kısıler bağrdı tek..yanı bız okadar dıorz taraftarımız war taraftarımız ama susmakla olmoyor arkadaslar..hataa bı ara baktım sıvas tırubunune gs seyırvısını ızlıo yazık!!!4. BUYUKLUK SUAN İÇİN SADECE HAYAL!!!!!!!!
|
alt iki satır bir genç kardeşimden mesaj olarak alındı, iznini almadan bana yolladığı özel mesajı adını gizleyerek yazıyorum malesef.
-------------------------------------------------------------------------------- ABI YAZIN OKUDUMDA 4.BUYUK MESELESINDE OTUR BI DUSUN DEKİ BIZ NASI 4.BUYUĞUZ NE YAPTIK DE OTUR BUNU DUSUN!!!! SIVASI HEPIMIZ SEVIYORZ AMA GENCLIĞI BU HAYALA SURUKLEMEYELIM HAYAL KIRIKLIĞNA URUCAK OLAN 10LAR..BENM 1.TAKIMIM GALATASARAY 2.SIVAS.. yukarıdaki mesaj burada yazan bir yiğidomsu aslandan hemde ultra cinsinden olanından, daha alınacak ne kadar çok yol olduğunu gösteriyor, ama biz biliyoruzki insanlar güce tapar, bu güç sivassporda ve taraftarında var, sen samiyeninde oturup bağırmaya devam et kardeşim ne işin var burada çifte kimlikle ne kendini üz ne bizi yor, en büyük biziz diye kasım kasım şişinip dolanın, yolunuz açık olsun, 2 hafta maç kaybedin bakalım ne olacak haliniz, trabzondan kötü olacaksınız. şehrimle övünüyorum, takımımlada övünüyorum, en düşük bütçeli , teknik direktörünü bile kendi teknik yönetim kadrosundan kuran takımız, anadolunun unutulan , aç bırakılan yoksul bırakılan eğitimsiz bırakılan , nüfusunun 9 katını dışarı göçe vermiş bir şehrin insanları olarak şehrimize kimliğimize onurumuza sahip çıkmaya çalışıyoruz EVET AVUNUYORUZ DÖRDÜNCÜ BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE, AMA AYNI ANDA ÖVÜNÜYORUZ BUNDAN RAHATSIZ OLAN VARSA BUYURSUN GİTSİN BANA ANCAK BİR TIK UZAKTASIN TIK TIK İŞTE YOKSUN SİVASLIMISIN YOKSA NERELİSİN , BEN KİMLİKSİZ DEĞİLİM İSTANBULDA YAŞIYOR EKMEĞİMİ BURADAN KAZANIYORUM AMA BEN HERKESE KARŞI SİVASLIYIM DİYORUM TAKIMIMIDA TUTUYORUM. DARISI ARADA KALANLARA |
[QUOTE=abircan;169959]alt iki satır bir genç kardeşimden mesaj olarak alındı, iznini almadan bana yolladığı özel mesajı adını gizleyerek yazıyorum malesef.
-------------------------------------------------------------------------------- ABI YAZIN OKUDUMDA 4.BUYUK MESELESINDE OTUR BI DUSUN DEKİ BIZ NASI 4.BUYUĞUZ NE YAPTIK DE OTUR BUNU DUSUN!!!! SIVASI HEPIMIZ SEVIYORZ AMA GENCLIĞI BU HAYALA SURUKLEMEYELIM HAYAL KIRIKLIĞNA URUCAK OLAN 10LAR..BENM 1.TAKIMIM GALATASARAY 2.SIVAS.. yukarıdaki mesaj burada yazan bir yiğidomsu aslandan hemde ultra cinsinden olanından, daha alınacak ne kadar çok yol olduğunu gösteriyor, ama biz biliyoruzki insanlar güce tapar, bu güç sivassporda ve taraftarında var, sen samiyeninde oturup bağırmaya devam et kardeşim ne işin var burada çifte kimlikle ne kendini üz ne bizi yor, en büyük biziz diye kasım kasım şişinip dolanın, yolunuz açık olsun, 2 hafta maç kaybedin bakalım ne olacak haliniz, trabzondan kötü olacaksınız. şehrimle övünüyorum, takımımlada övünüyorum, en düşük bütçeli , teknik direktörünü bile kendi teknik yönetim kadrosundan kuran takımız, anadolunun unutulan , aç bırakılan yoksul bırakılan eğitimsiz bırakılan , nüfusunun 9 katını dışarı göçe vermiş bir şehrin insanları olarak şehrimize kimliğimize onurumuza sahip çıkmaya çalışıyoruz EVET AVUNUYORUZ DÖRDÜNCÜ BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE, AMA AYNI ANDA ÖVÜNÜYORUZ BUNDAN RAHATSIZ OLAN VARSA BUYURSUN GİTSİN BANA ANCAK BİR TIK UZAKTASIN TIK TIK İŞTE YOKSUN SİVASLIMISIN YOKSA NERELİSİN , BEN KİMLİKSİZ DEĞİLİM İSTANBULDA YAŞIYOR EKMEĞİMİ BURADAN KAZANIYORUM AMA BEN HERKESE KARŞI SİVASLIYIM DİYORUM TAKIMIMIDA TUTUYORUM. DARISI ARADA KALANLARA[/QUOTE] Abircan abi ağzına, yüreğine ve zihnine sağlık. Gerçekten senin bu duruşunu ve zihniyetini takdir ediyorum. Benim de uzun süre çevreme anlatmaya çalıştığım ve Sivasspor hususunda sahip olduğum anlayış senin cümlelerinle anlatmaya çalıştığın düşüncenin ta kendisidir. Biz en azından 4. büyük olduğumuza inanıyoruz; kendimizi kandırmak için değil er veya geç en az 4. büyük olacağımıza inancımız sonsuz olduğu içindir. Komplekslerinden kurtulamamış arkadaşlar içinse sadece üzülüyoruz fakat sadece üzülüyoruz, onlarında birgün bizim safımıza geçeceği inancıyla yerimizdeyiz, dimdik ayaktayız, ve herkes duysun en azından 4. büyüğüz... |
[QUOTE=mermerbey58;169963][I][B]BOUN GİT MÜZEMİZE BAK SADECE CUMHURİYET KUPAMIZ VAR KAZANDIĞIMIZ.KUSURA BAKMA BÜYÜK TAKIM DİYE BAŞARIYI TAM YAKALAYAN TAKIMA DENİR.TÜRKİYE KUPAMIZ VE ŞAMPİYONLUĞUMUZ VARMI GARDAŞ.YAHU BUNLARI BOŞ VER.HİÇ BİR ŞEY YAPAMAYIP AVRUPADA OYNAYAN TAKIMLARDA VAR.VE BİZ BUNLARIN GÖLGESİ ALTINDAYIZ.SENDE İNŞALLAH BU DÜŞÜNCEDEKİ İNSANLARI ANLARSIN İNŞALLAH.4 BÜYÜK VAR ZATEN TÜRKİYEMİZDE.5.BÜYÜK BİZ OLALIM SONRA KONUŞ BENCE.AMA NE ZAMAN OLURUZ BİLEMİYORUM.
[/B][/I][/QUOTE] SEVGİLİ MERMERBEY KARDEŞİM MADEMKİ MÜZEMİZE GİTTİN CUMHURİYET KUPASINI GÖRDÜN, 2. LİG TÜRKİYE LİG ŞAMPİYONLUK KUPASINI NİYE GÖRMEDİN, O GÜZELİM ALINTERİYLE ALINMIŞ KUPAYI ŞERBET MAŞRAFASIMI ZANNEDİYOSUN |
abırcan abı bıze 4.buyuk dıosun ama 4.buyukluk ıcın ne yaptık????uefa ya mı katıldık yada 2 3 avrupa takımını mı yendık??turkıye kupasını mı aldık???super lıg de sampiyon mu olduk???ne yaptık bız 4.buyuk olmak için??? bu hıkayeyı kapatın lutfen..
|
[QUOTE=abircan;169959]alt iki satır bir genç kardeşimden mesaj olarak alındı, iznini almadan bana yolladığı özel mesajı adını gizleyerek yazıyorum malesef.
-------------------------------------------------------------------------------- ABI YAZIN OKUDUMDA 4.BUYUK MESELESINDE OTUR BI DUSUN DEKİ BIZ NASI 4.BUYUĞUZ NE YAPTIK DE OTUR BUNU DUSUN!!!! SIVASI HEPIMIZ SEVIYORZ AMA GENCLIĞI BU HAYALA SURUKLEMEYELIM HAYAL KIRIKLIĞNA URUCAK OLAN 10LAR..BENM 1.TAKIMIM GALATASARAY 2.SIVAS.. yukarıdaki mesaj burada yazan bir yiğidomsu aslandan hemde ultra cinsinden olanından, daha alınacak ne kadar çok yol olduğunu gösteriyor, ama biz biliyoruzki insanlar güce tapar, bu güç sivassporda ve taraftarında var, sen samiyeninde oturup bağırmaya devam et kardeşim ne işin var burada çifte kimlikle ne kendini üz ne bizi yor, en büyük biziz diye kasım kasım şişinip dolanın, yolunuz açık olsun, 2 hafta maç kaybedin bakalım ne olacak haliniz, trabzondan kötü olacaksınız. şehrimle övünüyorum, takımımlada övünüyorum, en düşük bütçeli , teknik direktörünü bile kendi teknik yönetim kadrosundan kuran takımız, anadolunun unutulan , aç bırakılan yoksul bırakılan eğitimsiz bırakılan , nüfusunun 9 katını dışarı göçe vermiş bir şehrin insanları olarak şehrimize kimliğimize onurumuza sahip çıkmaya çalışıyoruz EVET AVUNUYORUZ DÖRDÜNCÜ BÜYÜK OLACAĞIZ DİYE, AMA AYNI ANDA ÖVÜNÜYORUZ BUNDAN RAHATSIZ OLAN VARSA BUYURSUN GİTSİN BANA ANCAK BİR TIK UZAKTASIN TIK TIK İŞTE YOKSUN SİVASLIMISIN YOKSA NERELİSİN , BEN KİMLİKSİZ DEĞİLİM İSTANBULDA YAŞIYOR EKMEĞİMİ BURADAN KAZANIYORUM AMA BEN HERKESE KARŞI SİVASLIYIM DİYORUM TAKIMIMIDA TUTUYORUM. DARISI ARADA KALANLARA[/QUOTE] abırcan abıcım bak bır arkadısımız bır yazı yazmıstı cok hosuma gittı..yazıda soyle birsey yazıyorduu ''bırgun 2takımlı sıvaslı kalmıyacak''.. o gun bu gun degil abırcan abım sen git hangı sıvaslıya sorarsan sor alacağın cevap ben sıvassporluyum olmuyacaktır..ben arada falan kalmadım..galatasaray yenınce sıvas yenılınce gobek atmıyorum!!! galatasarayla sıvas yenınce ben sınıfa gidıp demıyorum galatasaray yendı dıyorumkı ''ohbe bu hafta sıvasta galıp galatasaray da''cıfte sevınc yasıyorum..yazınız cok hosuma gitti..bana gıt dersenız giderım ama ben sıvasıda sıvas halkınıda 4eylul stadınıda bulent uygunada sıvaslı futbolcularıda baskanımızada herkesı sevıyorum!!!! insallah sızı kırıcı bırsey soylememısimdır.. |
ilerki yıllarda işşallah 4,buyuk oluruz..... sadece takımımıza sahip çıkalım...
|
YAZDĞIM MSJLARI SILMEYIN!!!!!!! BENM DE KENDMI SAVUNMA HAKIKM WAR ELBET...
|
[QUOTE=dieforyou7;170166]YAZDĞIM MSJLARI SILMEYIN!!!!!!! BENM DE KENDMI SAVUNMA HAKIKM WAR ELBET...[/QUOTE]
[B]yazilarin silinmedi iyi bakarsan sadece düzeltildi cok kelime hatalarin var yazdigin anlasilmadi yazarken biraz yavas ve dikkatli yaz [/B] |
tamam ozur dılerım..ama bazıları sılınmıstı tezahurat bolumunde..nese onemlı dıl.
|
-->: --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
[QUOTE=abircan;169950]SABIR SABIR SABIR
BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM AYRICA GSLİ KEDİLEREDE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR, HADİ ORADAN YÜRÜYÜN, BENİM KANGALIM BOZAĞINIZI SIKAR ATAR, ACELE ETMEYİN BUNUN DÖRT EYLÜLÜ VAR, AYRICA HER ŞARTTA HAKEME ÇEMKİREN GSLİ FUTBOLCU BOZUNTULARINI PSV MAÇINDA GÖRDÜK, KUYRUK KISIP GELDİNİZ, SİZİ SİSTEM HORTUMCULARI SİZİ TV DEN PAY, İDDİADAN PAY, SPOR TOTODAN PAY AL, 200MİLYON DOLAR BORCUN OLSUN, ALTINDAKİ STAD DEVLETİN MALI OLSUN, ALAVARE DALAVARE SEYRANTEPEYE KONACAĞINIZI SANIP AVUTAN BİR FRANSIZ UŞAĞI YÖNETİCİLERİNİZ VAR DAHA NE DİYEYİM, HAKEMLE BERABER OYNAMAYSAYDINIZ HEM GEÇEN YIL HEM BU YIL BİZİ YENEMEZDİNİZ ALİ SMİ YENDE, İDDİA EDİYORUM SİZİ SİVASTAN ELİ BOŞ YOLLARIZ, GELELİM 4. BÜYÜK LÜKTEN ŞÜPHE DUYANLARA HALA 3 BÜYÜKLERE OLAN HAYRANLIKLARINI GİZLEYEMEMİŞ SAHTEKAR SİVASSPORLULARA, İKİLİ OYNAMAYIN ADAM GİBİ ADAM OLUN TAKIMIMIZA VE ŞEHRİNİZE SAHİP ÇIKIN, BİR GÜN 7 MİLYON SİVASLI SİVASSPORLU OLACAK BUNDAN ŞÜPHE DUYMUYORUM[/QUOTE] COK DOGRU YAZMISSIN GARDAS SIVASSPORLU DOGDUK SIVASSPOLU ÖLECEGIZ ABUZER GARDASINDA AYNI SENIN GIBI TEK TAKIMLI SIVASSPOLU BASKA TAKIMIM YOK IYI VE KÖTÜ GÜNDE TAKIM SATMAK SONUNA KADAR SIVASSPORUN YANINDAYIK |
YiDOlaR GELdİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[QUOTE=dieforyou7;170166]YAZDĞIM MSJLARI SILMEYIN!!!!!!! BENM DE KENDMI SAVUNMA HAKIKM WAR ELBET...[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]savunma hakkı var diyede burda silinecek yazı yazamazsın benim niçin yazılarım silinmiyor!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[COLOR="Navy"][B][COLOR="Sienna"]4.büyük olacağımıza bende inanıyorum, zaten oynadığımız futbola bunu gösteriyor, inşallah bu dileklerimiz gerçekleşir...[/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B]IRKILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR] |
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;176789][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]savunma hakkı var diyede burda silinecek yazı yazamazsın benim niçin yazılarım silinmiyor!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
sen ne dıon kardes ya???merak ettım de..konuyu anla sonra msj yaz ben kotu bırsey demedım kı...wala anlamadım senın ne demek ıstedğini:confused: :confused: :confused: |
takımını sewen aşık olan taraftar kendini sahaya taşıyan taraftardır
|
yaw hepimizin nasıl kalbi bir insana çarparsa birini sewersek 2. yer yoksa bu aşk bu sewda sivasa sivasspora çarpmalı bence hani deriz ya pazara kadar değil mezara kadar sanırım böyle olması gerekir.............................. SİVASIM SİVASSPORUM SENİ BİN YIL SEWSEM O BİN YIL BİTSE RABBİME EL AÇAR BİR BİN YIL DAHA WERMESİ İÇİN YALWARIRDIM.....başka sivas yokki???her şey sivas için
|
abi yapmış oldun kampanyaya katılıyor vede sivassporun 4. büyük olduğuna inancımda sonsuz bugün ben iddaa ediyorum olimpiyatta bir ts ile kupa finali oynasak ts den kat kat taraftarımız olur...
|
[QUOTE=by lord karayel;176899]yaw hepimizin nasıl kalbi bir insana çarparsa birini sewersek 2. yer yoksa bu aşk bu sewda sivasa sivasspora çarpmalı bence hani deriz ya pazara kadar değil mezara kadar sanırım böyle olması gerekir.............................. SİVASIM SİVASSPORUM SENİ BİN YIL SEWSEM O BİN YIL BİTSE RABBİME EL AÇAR BİR BİN YIL DAHA WERMESİ İÇİN YALWARIRDIM.....başka sivas yokki???her şey sivas için[/QUOTE]
By lord Karayel. Sen galiba yurt disinda yasiyorsun. Eger öyle degilse su "W" harfini niye güzel Türkcemize sokuyorsun anliyamadim. Bu hatani lütfen düzelt! Esas konuya gelince 2. Ligden Süperlige cikarken Avrupa basininda bile Sivas´dan bahsediliyordu.Türkiye´de bütün medyayi arkamiza almistik. Simdi de medya arkamizda. Dis sahada bizim seyircimiz Trabzon´dan fazla. Ankara, Izmir, Adana, Antalya. Türkiye´nin Güneydogu haric her tarafina göc vermisiz. Yeter ki Yigidolar bir silkinsin, özüne dönsün, bakin neler yapacak bu camia. Elimize ne güzel firsat gecmis, kentimizin ekonomik olarak kalkinmasi bunlarin en önemlisi. Ne kadar fazla gündemde kalirsak, o kadar yatirim icin cazip oluruz. HERKESI IKINCI YARIDA HERSEYE RAGMEN DESTEGE DAVET EDIYORUM. BILHASSA ISTANBUL VE ANKARA´DAKI YIGIDOLARA BÜYÜK GÖREV DÜSÜYOR. GECEN BIR YERDE OKUMUSTUM ISTANBUL´A NERDEYSE "SIVASBUL" DIYEBILIRIZ DIYE. 1,5 MILYON INSAN ISTANBUL` DA INSAN ANKARA´DA 750.000 INSANIMIZ YASIYOR. Istesek bu iki kentte herzaman yeterli destegi saglayabiliriz. |
sarkıslali abıcım el alıskanlııı bende cou kez ole yapıoyorum...ama elıme hangısı yakın gelırse 10 basıom genelde herkeste ole yapıo :(
|
TEK BÜYÜK VAR BENİM . BİDE ŞANLI SİVASSSPORUM.
|
[COLOR="Sienna"][B]evet artık 4.büyük olmaz zamanımız geldi, bu takıma sahip çıkalım, çok büyük zorluklarla süper lig'e geldik, artık burada kendimizi göstermenin vakti geldi, yeterki biz taraftar olarak takımımıza sahip çıkalım...[/B][/COLOR]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]4. büyüklük taraftarla olmuyor kupalarla oluyor şampiyonlukla oluyor bizim henüz 2. ligdekş şampiyonluktan başka şampiyonluğumuz yoktur... 4. büyüklük için çok çok erken.... Ama taraftarla derseniz ona lafım yok... En büyük bile oluruz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=abircan;4563]Sevgili yiğidolar
artık süperligdeyiz bunda kimsenin şüphesi olmasın, evet artık önemli olan bunun devamı , burada biz taraftara büyük görevler düşüyor öncelikle şuraya herkesin 4.BÜYÜK DİYE KENDİMİZİ ADLANDIRACIĞIMIZIN YEMİNİNİ EDELİM :) :D :) BUNU NİÇİN BAŞLATIYORUZ BÜTÜN KAFLARDA OLUŞAN ŞABLONU YIKMAK İÇİN MADEM İDDİALIYIZ MADEM Kİ FARKLIYIZ MADEM SİVASLIYIZ VE 7 MİLYONUZ LÜTFEN HERKES HER PLATFORMDA 4. BÜYÜK OLDUĞUMUZUN VURGUSUNU YAPSIN , BIRAKIN TRABZONLU ARKADAŞLAR ALINSIN FALAN FİLAN TEPKİ VERSİNLER ZATEN İSTENENDE BU EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN , MÜHİM OLAN BU POLEMİKTEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA SİVASSPORUN ADINI DAHA ÇOK ÇAĞRIŞTIRMAK OLMALI VE TÜM TÜRKİYEYİ VE YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜM YİĞİDOLARIN DİKKATİNİ VE İLGİSİNİ YAŞANAN SİVASSPOR EFSANESİNE ÇEKMEK. EVET SONUÇ ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BUNDAN SONRA SİVASSPOR ADINI HERYERDE 4. BÜYÜK OLARAK YANYANA KULLANACAĞIMA :) :) :) SEVGİLER, BAŞKA YİĞİT VARMI :D A. BİRCAN[/QUOTE]ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ SİVASSPOR ADINI YAŞADIĞIM SÜRECE 4 BÜYÜK OLARAK YANYANA KULLANACAĞIMA |
[QUOTE=abircan;4563]Sevgili yiğidolar
artık süperligdeyiz bunda kimsenin şüphesi olmasın, evet artık önemli olan bunun devamı , burada biz taraftara büyük görevler düşüyor öncelikle şuraya herkesin 4.BÜYÜK DİYE KENDİMİZİ ADLANDIRACIĞIMIZIN YEMİNİNİ EDELİM :) :D :) BUNU NİÇİN BAŞLATIYORUZ BÜTÜN KAFLARDA OLUŞAN ŞABLONU YIKMAK İÇİN MADEM İDDİALIYIZ MADEM Kİ FARKLIYIZ MADEM SİVASLIYIZ VE 7 MİLYONUZ LÜTFEN HERKES HER PLATFORMDA 4. BÜYÜK OLDUĞUMUZUN VURGUSUNU YAPSIN , BIRAKIN TRABZONLU ARKADAŞLAR ALINSIN FALAN FİLAN TEPKİ VERSİNLER ZATEN İSTENENDE BU EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN , MÜHİM OLAN BU POLEMİKTEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA SİVASSPORUN ADINI DAHA ÇOK ÇAĞRIŞTIRMAK OLMALI VE TÜM TÜRKİYEYİ VE YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜM YİĞİDOLARIN DİKKATİNİ VE İLGİSİNİ YAŞANAN SİVASSPOR EFSANESİNE ÇEKMEK. EVET SONUÇ ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BUNDAN SONRA SİVASSPOR ADINI HERYERDE 4. BÜYÜK OLARAK YANYANA KULLANACAĞIMA :) :) :) SEVGİLER, BAŞKA YİĞİT VARMI :D A. BİRCAN[/QUOTE] SEVGİLİ YİĞİDOLAR NEREDEN NEREYE GELDİK, SADECE BU TOPİCİ OKUYARAK BİLE SİTEMİZİN SİVASSPORUMUZUN NEREDEN NEREYE GELDİĞİNİ ANLAYABİLİRİZ TAM 2.5 YIL ÖNCE 23.02.2005 TE AÇILMIŞ BİR BAŞLIK BU DİKKATİNİZİ ÇEKERİM SAYGILARIMLA :) |
işe yaramaz 2005 te açılmış bir konunun peşinde bişey bilmeden yola devam edin.ne 4.büyüğü.
takımlar bile müzesine türkiye kupası götürdü.bide avrupalı oldular.ne var ki bizde.destek yemini olsaydı konu iyi olurdu. gören bir yabancı olsa,bu konuya güler.bende şimdi yazı yazdım rezil oldum ya.du bi saklanayım. |
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR;4588]kerem sen çok saçmalıyorsun seni 3 büyüklerin avukatı olarak görüyorum onlarda para varsa bizde potansiyel var kimse birden büyük olmaz senin benim desteğimle büyük olunur ayrıca biz bu yola baş koyduk iddaa ediyorum biz bu takımlar la anılacaz.bizim büyüklüğümüz doğuştan geliyor formamızda ki 3 yıldız doğuştan federasyonun hediyesi değil ...[/QUOTE]
[B]sen sacmalamısın asıl bır f b bır b j k bır g s nın futbolcuları maddı ımkanları varmı sende neden antalyada mac olunca dort bır yandan sıvas taraftarı gıtmıyorda f b bjk ve gs nın taraftarı kosuyor cevre sehırlerden bu o takımların artık bellı bı saltanat sahıbı oldugu anlamına gelır kımse hnayal kurmasın uc buyuk bellı ama sonuc olarak sıvassporumuzda her sezon adından bahsettıren lıgde ılk sıralara oynayan takım olması ve bunuda bız taraftarlar olarak buyuk destekler vererek takımımıza hızmet ederek basarabılmektır (bana taraftarın ne oldugunu ogretmeye calısma ben yenıcerılerle cok cefa cektım bunu sen ıı bılıyorsun hemde cokk ıı bılıyorsun )[/B] |
bu andan sonra SİVASLI;POLİTİKACIYA,İŞ ADAMINA,VE MADDİ DURUMU ÜST SEVİYELERDE OLAN KİŞİLERE ÇOK BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR KAMPANYALAR BAŞLATALIM GELİR SAĞLIYALIM TAKIMIMIZA DUYARLI OLAN HEMŞEHRİLERİMİZ ÇIKAR HERHALDE
|
ev artik 4 cu buyuk biziz vatan 58 mekan 34 SAMPİYON SİVASSPOR CİLGİNLAR 58
|
[B]ARKADAŞLAR BENCE ABARMAYA GEREK YOK BİLİYORUZ ÇOK İYİ TAKIMIZ LİDERİZ AMA BUNU LİGİN SONUNA KADAR YANSTIRSAK 3 BÜYÜK OLMAZ BENCE.3 BÜYÜK YOK DİYENLERDE BENCE YANLİŞ DEMİŞLER NEDENİ ONLAR 1.LİGDEYKEN DAHA SİVASSPOR KURULMAMİŞTİ AMA ÇOK İYİ OYNAYIP ŞAMPİYON OLURSAK GERÇEKTEN 3 BÜYÜK YOK DERİM[/B]
|
ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BUNDAN SONRA SİVASSPOR ADINI HERYERDE 4. BÜYÜK OLARAK YANYANA KULLANACAĞIMA...
|
Biz zaten bu sezonun şu anına kadar tek büyük takımıyız. Sezon sonuna kadarda böyle gidecek inşallah. Ve 4. büyük kimmiş görecekler. Yeterki samsunlu kardeşlerimiz gibi tüm anadolu takımları bir olup birbirimizi destekledikçe anadoludan şampiyonda çıkacak inşallah oda sivasspor olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:02. |