![]() |
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
kış kalkana kadar çalışmalar durdu galiba.
sivasta olup fotoğraf paylaşabilecek kimse yok mu? |
Cevap: Stad inşatında çalışmalar aralıksız sürüyor
[QUOTE=Poyrazcan;833070]15 BİNLİK STADI DOLDURAMAYAN SEYİRCİYE ÇOK BİLE!..[/QUOTE]
bir sivas düşmanı daha |
yeni stadın ismi değişmiyecek değilmi ? yine 4 Eylül ! <3
|
[QUOTE=holiganlady;833129]yeni stadın ismi değişmiyecek değilmi ? yine 4 Eylül ! <3[/QUOTE]
değişecek adı sivas arena olacak |
aslinda yigido arena yakisir sivasima. YIGIDO ARENADA BU AKSAM TÜRKIYE SAATI ILE 21:45 de SIVASIMIZ BARCELONA KARSISINDA CEYREK FINAL ILK MACINA CIKACAK.Yazisini bizlere okutmayi yasatmayi nasip et ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIM.
|
[QUOTE=holigan;833133]aslinda yigido arena yakisir sivasima. YIGIDO ARENADA BU AKSAM TÜRKIYE SAATI ILE 21:45 de SIVASIMIZ BARCELONA KARSISINDA CEYREK FINAL ILK MACINA CIKACAK.Yazisini bizlere okutmayi yasatmayi nasip et ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIM.[/QUOTE]
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn |
[QUOTE=akkara58;833135]hiç güleceğim yoktu.....önce fenerbahçe yönetim kurulu üyesi ve uşağıı yönetimden kurtulmak gerek....[/QUOTE]
ama ilerleyen zamanlarda neden olmasın |
[url]http://www.xn--gztepe-wxa.com/index.php/haber/7359-Bir-G%C3%BCn-%C4%B0n%C5%9Fallah-Bizimde[/url]
|
[QUOTE=holigan;833133]aslinda yigido arena yakisir sivasima. YIGIDO ARENADA BU AKSAM TÜRKIYE SAATI ILE 21:45 de SIVASIMIZ BARCELONA KARSISINDA CEYREK FINAL ILK MACINA CIKACAK.Yazisini bizlere okutmayi yasatmayi nasip et ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIM.[/QUOTE]
sivassporun hali nice olur?maç tahminlerin var mı arkadaş sen iyi biliyorsun.... |
Göztepe sayfasındaki Sivasspor ile ilgili haber
[url]http://www.xn--gztepe-wxa.com/index.php/haber/7359-Bir-G%C3%BCn-%C4%B0n%C5%9Fallah-Bizimde[/url] |
[QUOTE=gkc35;833149]Göztepe sayfasındaki Sivasspor ile ilgili haber
[url]http://www.xn--gztepe-wxa.com/index.php/haber/7359-Bir-G%C3%BCn-%C4%B0n%C5%9Fallah-Bizimde[/url][/QUOTE] böyle düşünmeleri ve tanıtımımızı yapmaları iyiymiş yaa |
Kimse kızmasın sakın meşhur bir atasözü vardır.''Gönülsüz it kuyruksuz enik enikler''.Sivaslıya seçim sözüydü bu stad laf ağızdan çıktı .Zar zor başlanıldı (işin içinde oy meselesi olmasın bunu dahi göremezdik).Bir millet vekili çıkıyor yok efendim aman efendim Sivası satsan şu kadar para etmez.Yok şöyle, olmadı böyle .Sanki bu namustan muaf insanın babasının parasıyla yapılacakta.Velhasılı kelam kapasite bu arkadaşlar buna bile şükür.Bir kenara not edin lütfen ''Dünyada Türkün, Türkiyede Sivaslının dostu yok'' ...
|
[QUOTE=Mustafa58Ağa;833132]değişecek adı sivas arena olacak[/QUOTE]
Sıptırış Arena olmayacak mıydı ya? |
[QUOTE=Kasım Öktem;833170]Sıptırış Arena olmayacak mıydı ya?[/QUOTE]
dalgamı geçiyorsun :mad:mad |
Sivasta olup ve fotoğraf çekebilecek arkadaşlar varsa özellikle liseye giden çünkü yanında 2-3 tane lise var çekip koyarlarsa fotoğraflarını su anki hağlinin seviniriz
|
Haa bu arada söylemeyi unuttum Sivasporun yeni stadının yanları gelişiyo fuar merkezi die adlandırılan yere Sivasın 2.üniversitesi 1 yıl içinde açılacakmış yanında birçok lise vb şeyler var stad açılmadan bile gelişiyo hem stad o kadarda şehrin dışında deil b,lmeyen arkadaşlar varsa söyleyelim
|
[QUOTE=Mustafa58Ağa;833172]dalgamı geçiyorsun :mad:mad[/QUOTE]
Sıptırış ' ı bilmiyomusun ? :D |
[QUOTE=RsT4;833223]Sıptırış ' ı bilmiyomusun ? :D[/QUOTE]
fuar alanın oralara denilmiyormu |
[QUOTE=Mustafa58Ağa;833234]fuar alanın oralara denilmiyormu[/QUOTE]
Gültepe mahallesinin eski adı |
[QUOTE=RsT4;833242]Gültepe mahallesinin eski adı[/QUOTE]
nerden bileyim ben 16 yaşındayım 97 doğumluyum |
[QUOTE=Mustafa58Ağa;833251]nerden bileyim ben 16 yaşındayım 97 doğumluyum[/QUOTE
Bu adı duyanların ilk tepkisi hep böyle oluyor :D |
Pazar günü stadın yapıldığı cevre yoldan arabayla geçerken baktım hava çok güzeldi ondan dolayı olacak heralde 1-2 kepçe 4-5 kamyon çalışıyordu ama yani hiç bi etkisi olmaz 1 kepçe 2 kamyonun :)
|
naparlarsa yapsınlar 800 gün içinde bitecek o inşaat
|
Hergün işe gidip gelirken takip ediyorum. O sondaj makinası 2 yadır aynı yerde çalışmıyor bile :D Bence bu başlığın adını değiştirsinler 'Çalışmalar 2. bir emre kadar durdurulmuştur diye !
|
Kış ayları olduğundan dolayı yapılmıyor bence sıkıntıya gerek yok zaten hangi ihale tarihinden önce biterki :) 800 günde bitirirler merak etmeyin yazı sıkı çalışırlar :D
|
Arkadaşlar Gidipte resim çekebilecek kimse yok mu ? Resimler çekilsede bizde görsek ne durumda diye
|
İnşallah biter 800 günde. Bazı üye arkadaşlarımızın dediği gibi ileride arttırılabilir yaparlarsa kapasiyeyi daha iyi olur.
|
[QUOTE=Mustafa58Ağa;833251]nerden bileyim ben 16 yaşındayım 97 doğumluyum[/QUOTE]
Eski adı SIPTIRIŞ .:D |
[QUOTE=mesut_tncsvs;836541]Arkadaşlar Gidipte resim çekebilecek kimse yok mu ? Resimler çekilsede bizde görsek ne durumda diye[/QUOTE]
Herhangibir çalışma yok. En son ne resim paylaşılmışsa aynı şekilde duruyor. Hareketlilik oldugu zaman gerekli paylaşımları ben yapacağım. |
hava şartları arkadaşlar onlar ne yapsın. yazın telafi ederler bi problem olmaz :)
|
Dün inşaat alanına gittim herhangi bir çalışma yok tahminimce zeminin sertleşmesini bekliyor olabilirler en son attığım resimlerdeki gibi aynen duruyor.
|
[QUOTE=holiganlady;836628]hava şartları arkadaşlar onlar ne yapsın. yazın telafi ederler bi problem olmaz :)[/QUOTE]
Aslına bakarsan hava şartları 3 haftadır çalışma yapmaya baya uygundu . |
mart nisan gibi devam ederler
|
[QUOTE=RsT4;836632]Aslına bakarsan hava şartları 3 haftadır çalışma yapmaya baya uygundu .[/QUOTE]
Temeli atmak için Zemin kurutma çalışması yapılıyor sadece. |
[QUOTE=RsT4;836632]Aslına bakarsan hava şartları 3 haftadır çalışma yapmaya baya uygundu .[/QUOTE]
3 hafta çalışılıp durulucak bir iş değil bu. Zemin ve kolonlar için Hava şartlarının elverişli olması gerekiyor. Süreklilik olmadığı sürece inşaat durucak gibi gözüküyor. Nisan Ayında başlanır büyük ihtimalle. |
ama yeni stad içime sinmiyor çünkü 25 bin kişilik
|
Stad 25 binlik olacak ama yeni tertemiz daha modern hiç yokdan iyidir diyorum
|
2 gün önce kümbet tarafına yolum düşmüştü, pek kaliteli olmamakla birlikte uzaktan 1 tane fotoğraf çektim. Görmeyenlerin son durum hakkında az da olsa bilgi sahibi olabileceğini düşünüyorum.
[IMG]http://i.imgur.com/2UB2Si1.jpg[/IMG] |
kardeşim 7000 ortalama seyirciye oynuyoruz. el insaf yahu. konforlu güzel ve sıcak bir stadyum olsun da 20000 bile yeter... kadir has 32 bin yapıldı. sonuç? 10 bin ortalamayı bile bulamıyorlar. boş tribünlere oyna dur...
|
fotoğraftan da görülebileceği üzere tribünlerin inşa edileceği kısımların harfiyatı alınmış. bundan sonra hızlı bir inşaat süreci görmeyi umuyorum. inşaat şirketlerine 800 gün süre verildiği söylenmişti. e bunun yaklaşık 200 günü harfiyat kazmakla geçtiğine göre kalan sürede daha hızlı hareket edilir kanaatindeyim.
bu süreçte sivas'ta yaşayan arkadaşlarımızdan bu başlığa bol bol fotoğraf bekliyoruz. tabii stadımızı inşaa eden şirket yetkililerinin ve sivasspor yönetimi veya yerel yöneticilerin sivas halkını adam yerine koyarak, biraz tenezzül ederek proje detaylarını da paylaşmalarını rica ediyoruz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:24. |