![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ
2 Aydır dikkat çekmek istiyorum,ve maalesef haklılığım ı görüyorum, Önce enaramo;şu takıma gidiyor gitti vs. ve geldi sonuç ortada ve hala sivasporun önemli bir kozu diye lanse ediliyor.vazgeçilmez adam! Erman ;'Benim yerim bura değil' dedi.Kendini dev aynasında gördü ve havalara girdi. Sonuç;oynamıyor,kesinlikle oynamıyor,Kendini riske atmıyor,topları olumsuz kullanıyor ve bencilleşti,yani tavır koyuyor, Kamil;Şahane bir topçuydu,gelişmesi lazımdı ,gelişebilirdide,iy bir kadro,iyi bir takım,kazanamadık,oda İstanbul hayalleri kurmaya başladı, AAtıf;fırtına gibi esecek bir futbolcu,güçlü,kuvvetli topa hakim,bir kaç maç sonra bitti.NEDEN? Mehmet nas;Kuratrıcı,ortra sahaya beyin olacak adam,Geldiğinden beri yokları oynuyor. Kadir;iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama kapasitesi belli hatalı oynuyor ve zayıf, Pedriel;zaten ortada kişbar çocuk,Salon futbolu oynuyor,İyi niyetinden şüphem yok ama yetersiz kalıyor, Ziya;geçen yıllara göre kendisini en çok geliştiren kişi,koşuyor çabalıyor,terini döküyor,savunmada hücumda o var ama nereye kadar? Navratil savunmadaki en önemli isimlerden biri,elinden geleni yapıyor. Rainof;oda çalışkan isimlerden biri ama,çaresizlik hata yaptırıyor,ne yapsın,orta sahası olmayan bir takımda savunma ne yapsın. Ugur kavuk;Kaptanlık yaramamış belliki,kaptan olduğundan beri düşüşte, Borjan:İstikararsız olmasına rağmen karabük maçında hezimete engel olan kişi, Tabiiki söylenecek çok şey var,iyi taraflarıda eleştirilecek taraflarıda,yedek oyuncular var,bir abdulkadir var fazla şans verilmeyen,hayrettin var, ama bir gerçek varki oda Sivasspor için çanlar uzun zamandır çalıyor ve ve güçlü çalmaya başladı. Futbolcuları eleştirdik sadece kabahatli onlarmı?Hayır bence onların payı büyük ama,en büyük pay Rıza ÇALIMBAY/da Çünkü oda erman gibi,en aramo gibi,kamil gibi,bu takımın mensubu değiller onlara İstanbul takımları yakışır,Sivasspor nede olsa sıradan bvir anadolu takımı. Eğer bir gemi su alıyorsa kaptan önlemini alır, oysa bizim kaptan hem batışı seyrediyorr hemde önlem almıyor,Kangren olan parmağı keserler,keserlerki başka organ ları etkilemesin,yoksa bütün vücut kangren olur,Yapacak bir şey kalmaz SİVASSPOR YÖNETİMİ UYUMA Takımımı birileri batırıyor, Her galibiyet para demektir,her mağlübiyet zarar, |
Sivasspor, ligde kötü günler geçiriyor...
Ligde en son 13'üncü haftada evinde Kayserispor'u 4-2 mağlup eden Yiğidolar, son 3 haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 2-0, kendi sahasında Galatasaray'a 3-1, bugün de deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenildi. Ligde üst üste 3'üncü yenilgisini alan kırmızı-beyazlılar, adeta puanı unuttu. Geride kalan 16 haftada 19 puan toplayabilen Sivasspor, maç fazlasıyla puan cetvelinin 11. sırasında yer alıyor. YİNE EV SAHİBİ KAZANDI Sivasspor ile Kardemir Karabükspor arasında son iki sezonda yapılan 4 maçta da ev sahibi ekipler galip geldi. İki ekibin Karabük'teki 5. randevusunda ise rakibini 1-0 yenen Karabükspor, bu geleneği sürdürdü. reklam 2010-2011 sezonunda Sivas'ta 5-1 mağlup ettiği rakibine Karabük'teki rövanşta 2-1 yenilen Sivasspor, geçen sezon evinde 3-0 yendiği Karabük temsilcisine deplasmanda 2-1 kaybetmişti. |
[B]Kendi kadrosuyla diğer süper lig takımlarının kadrosunu karşılaştırıp aradaki farkı idrak edemeyen adamlarla dolu burası.Umudu ara transfere bağlamışlar.Rıza efendi bahaneleri sıralıyor bunlarda uyuyorlar.Uyuyun bakalım ligin dibine demir atınca ateş düşer bir tarafınıza.
Bir tanesi de çıkıp bu takım Akhisar'a bile yenildi.Onların kadrosuda mı bizden iyi.Daha dün yenildiğimiz Karabük'ün 6-7 tane eksiği var.Stoperi Deumi 33 yaşına gelmiş ve Mesut Bakkal gelince A2'den A takıma tekrar çıkarmış.Kalecileri dünkü maçta ligdeki ikinci maçına çıkmış tecrübesiz bir kaleci.Sağ bekinde sağ bek olmayan oyuncu oynuyor.En etkili futbolcusu Ahmet İlhan yok.Ama adamların nasıl atağa çıktığını gördük.Sen elindeki malzemeyi kullanama sonra çık transferde milleti uyut.Buradaki şakşakcıları da destek versin.Önümüzdeki hafta Elazığda yenilirsek hiç şaşırmayacam.[/B] |
[QUOTE=Çılgın Türk;821477][B]Hoca deyip gecmeyin[/B]
- Skibbe'li Karabük yerlerde sünüyordu. Mesut hoca geldi cosmaya basladilar. - 3 Puanla devraldigi Elazigspor'u Yilmaz Vural küme potasindan cikartmak üzere - Kayserispor Prosinecki'nin gelisinden sonra iyi futbol oynamaya basladi. - Bülent Kormaz IBB'nin basina gectikten sonra onlarinda kazanmaya basladi. - Mersin'de hocasini degistiriyor muhtemelen onlarda cikisa gecer. Bence Sivasspor'da da hoca degisimin zamani gelmistir.[/QUOTE] takım tam ligine demir atana kadar hoca istifa etmez |
Sivassporun ligin en kötü 3 takımından biri olduğu kesin..Takımdaki oyuncuların çoğu süper lig seviyesindeki oyuncular değil..Ayriyaten Rıza Çalımbayın yanlış oyun taktikleri ile beraber her zaman şikayet ettiği sakatlıklarında olması ayrı bir sorun..Her defasında sakatlıklardan şikayet edilmesi de normal değil..Oyuncular süper lig seviyesinde olmadığı için ya antremanları kaldıramıyorlar ya da hoca yanlış antreman taktikleri uyguluyor..Çünkü bu sakatlıklar maçlarda olsaydı herkes görürdü..İkinci yarının çok daha zor geçeceği ve Türkiye kupası maçlarının bu saatten sonra artık mini bir süper lige dönüştüğü düşünülürse yapılacak transferlerin önemi daha da ön plana çıkıyor..Bütçe,maliyet bahanelerinin arkasına sığınmadan çok iyi transferler yapılması lazım..Mesela kulupteki at çiftliğinin kapatılıp futbol takımına aynı orantıda yatırım yapılması doğru olacaktır..
|
evet yorum vallahi verem etti bu ******** topcular nalet olsun ya artık yeter ya bun ne surumsuzluk
|
maçta aklımda kalan 3 şey var.arkadaşlar.....1.ju ju ziyayı resmen perişan etti.ziyayı bu kadar çaresiz bu kadar ezik ve perişan hiç görmemiştim.(maçı izleyenlerin % 99 aynı görüşte....2- ermanın 1 metreden topu auta göndermesi ki ( GS maçını resmen onun yüzünden kaybettik.2 pozisyonuda atamamıştı).....3-eneramo denen becerikisz fovetin bir kaleciyi çalımlayıp geçemeyişi ve en azından beraberliği kurtaramayışımız.( eneramonun yüzünden buğün bu puanlarda yız.hep bire birleri kaçırdığı için.) hepsi bu bu maçtan kalanlar..
|
[QUOTE=ahmet ali;821408]Acı bir felaket sona doğru gidiyoruz..
Herşey çok kötü gidiyor.Karabük gibi zayıf bir takıma bu şekilde yenilmek çok üzücü. Çözüm çok acil bir teknik adam değişikliği ve en az 5 çok iyi futbolcu transferi...[/QUOTE] YAV PROVAKOTÖRLER DEVEDE ŞU ADAM BAKIN NERELİ BEYLERRRR [FONT="Arial Black"][COLOR="black"]DİKKAAAATT!!!!![/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=gara;821716]takım tam ligine demir atana kadar hoca istifa etmez[/QUOTE]
YAV PROVAKOTÖRLER DEVEDE ŞU ADAM BAKIN NERELİ BEYLERRRR [FONT="Arial Black"]DİKKAAAATT!!!!![/FONT] |
[QUOTE=sevecensivasli;821474]BIRAK ARTIK RIZA BIRAK ŞU TAKIMI...........[/QUOTE]
YAV PROVAKOTÖRLER DEVEDE ŞU ADAM BAKIN NERELİ BEYLERRRR [FONT="Arial Black"]DİKKAAAATT!!!!![/FONT] |
Daha önceki yorumlarımıza bi göz atarsanız dünkü mağlubiyet aslında çoğumuzun malumuydu ama bu kadar ezik bir takım gerçekten daha önce görmedim desem durumun vehametini anlatabilirim sanırsam.Ben utandım şahsen.Rıza bey ne demiş biliyormusunuz berabere de kalabilirdik galip de gelebilirdik demiş.Dünkü mac için böyle diyen bi adamın ya psikolojik sorunları vardır ya da kasten böyle yapıyordur.Haa bi de şey demiş Karabükde çok kaliteli futbolcular varmış.Bu mactan da 2 gün önce yine Beşiktaşla aslında anlasmıştım demişti iyimi.Her hafta tekrarlıyor aynı şeyi.Her kuşu çalıştırdı bi kartal kaldı çünkü.Ya aslında Başkan, Samet abisine söylese de yanına yardımcı alsa bunu ,o muradına erer biz de kerevetine çıkarız.Takımı göz göre göre bitirdi.Saçma bi egosu var .Hiç bi dayanagı yok ve sinsi.Mehmet Yıldız ı göndermek ilk işi olmuştu.Hayretin i de bi gecede harcamaya kalkmadı mı.Dolayısı ile belliki takımda ona saygı duymuyor artık.Hatırlayın eski takımdan her giden futbolcu yeni takımlarında hep 58 no lı forma giyerdi .O zaman burda mutlulardı.Evleri gibi gördüler.Halbuki şimdi kendi getirdiği adamlar bile takımdan kacmaya calısıyor.Niyedir bu bilmiyorum ama tahminimce Rıza bey kompleksleridir sebep.Olayın teknik kısmına gelince.Dünyanın nerdeyse ayagında en az top tutan takımıyız biliyormusunuz.Uluslararası istatistik sayfasında yazıyor.Doğrudur .Çünkü bizim tek bir taktiğimiz var.Enaramoya uzun top atacaz .O da herkesi yarıp gol atacak.Gerçekten baska bir taktiğimiz yok.Israrla aynı formsuz adamlar oynuyor.Ama ısrarla calıskan futbolcular oynatılmıyor.Teknik direktör kesin değişmeli bunu tartışmak bile abesle istigal olur artık ama ya futbolcular.Su Erman dünkü macı bi seyretsin sonra kendisine hala futbolcu derse benim de diyecek bi lafım yok.Ya asisti falan gectim insan yanındaki adama pas veremezmi hayret.Hele bi top varki bos kaleye topu havaya vurunca hakem de inanamadı korner verdi iyi mi.O derece yani.Adem Erhan Kadir iyice komik ya.Ya pası ması gectim insan topu düzgün bir sekilde ileri vuramaz mı ya hayret.abarttığımızı sanıyorsun ne olur macı bi daha seyredin.Grociski zaten bişey yapmıyor da ya o Atıf.Kardeşim aldığı her topu rakibe atan futbolcu olur mu demeyin.Görmediyseniz ne olur dünkü macı bi daha seyredin.
Kısaca Başkanımıza güveniyorum.Bu kadar rezalete sanmam ki rıza göstersin.Hayrettin'e versek takımı bundan kötü mü yönetir.Ha olmazsa başına bi de kodaman koyarsınız. |
bakıyorum çoğunluk RIZA HOCA gitsin gitse nolcak ki düştüysek kalkmasınıda biliriz. buna hocamızıda güveniyorum vede güvenmeliyiz.. sıkıntı yönetimde doğru transfer politakası yapmalıyız yoksa küme düşeriz..
|
*** yasin,m.yıldız,bülent uygun ve sedat bunlar da zor gittiler.inşlh hoca bunlar kadar takıma zarar vermeden ayrılır derimmm.
|
Macin neyini degerlendireyim ya gardaslar takim calisamiyo disiplin yok kaleci 2. yari top taca cikiyo kimse atmaya gitmiyo kaleci tac atiyo defans kosmamak icin elinden geleni yapiyo siz de hocayi memleketlim mis birakin onun memeleketi istanbul onun umurunda degil sivassporum birakip nasil giderimin hesabinda.ilkyari babasinin hastaligini bahane edip kacacak demedi demeyin izleyin
|
rıza ile gidilemeyeceğini kaç kere yazdım. olmuyor takıma heyecan vermiyor yaptırımı yok olmuyorsa uylamak doğru değil. rıza gitmeli. sivasspor çok kötüye gidiyor. sonradan neden oldu nerde hata yaptık dememeli.
|
Samsun macı aklıma geldi karabükle oynarken. Gecen sene Mesut hoca Samsunu adeta küllerinden yeniden dogdurtmustu. Bizi yenseler kümede kalacaklardı. Mesut hoca bizle her cıktıgı macta o kötünü hatırlayacaktır. Belkide o Samsun macının diyetini bu macla bize kesti. Hem Samsunu düsürüp düsman kazandık hemde avrupaya gitmek için oynadıgımız maclarda bir varlık gösteremedik. İnsallah Elazıg macını kazanıp ikinci devreye iyi baslangıc yaparız.
|
Elazığı yenmek kolay değil. Yılmaz Vural'ın fanatikte Sivassporla ilgili yorumu var. Bence Rıza Hocadan daha iyi etüd etmiş bizim takımı...
|
[QUOTE=etlidöktürek;821410]küme düşeceğimize rıza gitsin.... mantıklı değilmi?[/QUOTE]
Artik bu riza hoca hosaf tadi vermeye basladi her seye bir bahane uydurup bizi oyaliyor bunun kartini cikarmak lazim ben adim gibi eminim bizi kümeye düsürüp cekip gidecek siz onun sivasli nutuku attigina bakmayin aldigimiz duyumlar bunu kanitlayacak düzeyde lütfen yönetim biran önce bu ise elatsin yoksa sonumuz felaket yaridan sonra hocasiz olalim ama riza hocayla asla . |
Suan hepsi anlatilacak gibi degil benden kisaca hatirlatma Abdulkadir in durumu bir ikinci Atiff sasanin durumu ve diyer futbolcularimizdan aldigimiz duyumlar hicde yabana atilacak gibi degil bu hocanin burada isi bitmistir lütfen gizli bir arastirma yapilmali hic atesin olmadigi yerden duman cikmaz herhalde.
|
[B]İlk yarının tamamlanmasına bir hafta kaldı. Sabırla, Elazığ maçını ve ilkyarı sonunu beklemeliyiz.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:29. |