![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
ilkkez takımının ruhu var dediğim bir maç oldu ama eksiklerimiz var defansta ve gol yolunda ama onlarıda iki haftadır gibi yürekten oynarsak gideririz diye düşünüyorum ayrıca trabzon son dakilarda gol pozisyonu buldu buda biraz geri çekilmemiz ve presi azaltmamızdan hamsisporun iyi oldugundan deil eğer sabaha kadar oynasalar gol atamazlar dır ayrıca hem teknik direktörlerine hemde hamsispora gıcık olduğum kadar super ligde başka takım çok iyi keşke yakalaşmışken bir kaç tane daha atsaydık iyi olurdu ama olsun şımarya gerek yok bu gün ayrıca gördüğüm bir şey taraftar gelirse takım oynarmış sadece takımda bulmamak lazım suçu Yiğidolarım ....
hamsi kokusu geliyor iki tepsi buğulama mı dersin yoksa kızartma mı ? teşekkürler yiğidolarım bu gün bu sevinci yaşattığınız için ... |
tebrikler sivasım en kötü günümüz böyle olsun
|
[B]Bu hafta hafızalara kazınacak, değerlendirmesi zirve yapan;
1- Stadyumu dolduran, özlenen taraftarlarımız ve küfürsüz destekleri... 2- Bu maçı istiyorum diyen futbolcuların elde ettiği sonuç Ama taraftarlarımız için alternatifsiz bir numara diyebiliriz.[/B] |
maçı iyi oynadık kazandık maç sonunda da gösterimizi yaptık trabzonsporluların ağlar gibi sessizce bakmaları 10 Yıllık üzüntümü götürdü.
|
Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster trabzonsporun yüzde yüz 5 tane gol pozisynu var..halil olsun,enriqe olsun,yasin olsun,soner olsun..sivas geçen hafta Fenere karşı odlgu gibi yine şans eseri kazandı...ama bence kupa yarı finalinde SİVAS-trabzon karşılaşacak ve o maçta trabzon bunun acısnı çok fena çıkartır gibi geliyor bana...bu şans devam ederse şampyonulga bile gider sivas Güzel kardesim ben yanlis macimi izledim acaba?Sivasin sansi yaninda olsa farkli skor ortaya cikardi. Adamlar on kisi kalincaya kadar bizim kaleye sutlari dahi yoktu,Pedriel karsi karsiya kaldigi golü ata bilse daha farkli skor cikardi emin olki bu oyunla yenilseler dahi Sivasspor´u ayakta alkislardim. |
[QUOTE=MaXiMuM;835440][url=http://resimzade.com/Show.html?i=39235&token=102002][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39235&token=102002[/img][/url]
[I][B]Erman burda her şeyi gayet güzel açıklamış[/B][/I] :D[/QUOTE] Ahanda bende merak ettim ne demek istiyor yav erman burada. |
[B]"Av sezonu devam ediyor" :D[/B]
|
ya şuanda trabzonun taraftar sitesindeyim adamlar tam komedi tam fıkra gibiler valla 1 yılda güldüğümü yarım saatde güldüm :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
[QUOTE=eroltas58;835570]Ahanda bende merak ettim ne demek istiyor yav erman burada.[/QUOTE]
demek istiyordu biz sizin kocanızız biz ne dersek o olur :D:D:D |
[QUOTE=cılgınsivas58;835543]maçta olay oldumu yav
laz kafalılar çirkeflik yaptımı?[/QUOTE] yapmaz olurlarmı kardeşim hemde nasıl yaptılar adiler |
erman son anda dönmüş kadın olsa mesleği belli iyi oynuyor :D:D:D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=f6y97dvFyew[/url] |
60-70 dakkikaları arasında pedriel'in yerine Piech alınmış olsaydı 6-0 olurdu maç. Nekadar hazır olmazsa olmasın boş kalelere gol atardı Piech.
|
( fanatik gazetesi ) YİĞİDO TRABZONA ACIMADI
Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Hakan Arslan, 57. dakikada Aatif Chahechouhe kaydetti. Trabzonspor'dan Zokora rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. SİVASSPOR'DA 2, TRAZONSPOR'DA 5 EKSİK Sivasspor'da Fenerbahçe maçında sakatlanan Eneramo ile sakatlığı devam eden Adem Koçak kadroda yer almazken, sakatlığı geçen Kaptan Uğur Kavuk ise yedekler arasında yer aldı. Trabzonsspor da ise Janko, Sapara ve Emerson ile sakatlığı devam eden Zeki ve Volkan Şen kadroda yer almadı. 2 BAŞKAN MAÇI BİRLİKTE İZLEDİ 30 günlük hak mahrumiyeti cezası sona eren Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, karşılaşmayı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz birlikte izledi. 3 DERECEDE OYNANDI 3 derece sıcaklıkta oynanan müsabakaya taraftarlar yoğun ilgi gösterirken Sivasspor'da 10 bin civarında taraftar takımlarını destekledi. 600 TRABZONSPORLU TARAFTAR Trabzonspor'da ise 600 kadar taraftar kendilerine ayrılan tribünde takımlarına destek verdi. 6'ıncı dakikada Tranzonspor savunmasının hatasında sol kanatta topla buluşan Erman Kılıç son çizgiye inerek ortasını yaptı. Savunma Sivassporlu futbolculardan önce araya girerek topu kornere gönderdi. 22'nci dakikada Sivasspor, Hakan ile öne geçti. Zokora'nın sağ kanattan ceza alanına girmeye çalışan Erman Kılıç'a yaptığı harekete hakem Süleyman Abay faul kararı verdi. Erman Kılıç'ın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Hakan'ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0. 40'ıncı dakikada Sivasspor'dan Erman Kılıç'ın kullandığı serbest atışta arka direkte iyi yükselen Navratil'in kafa vuruşunda top üstten auta gitti. 43'üncü dakika Adrian'ın kullandığı köşe vuruşunda Cech topu Halil'e indirdi. Halil'in vuruşunda kaleci Borjan topa hakim oldu. 44'üncü dakikada hızlı gelişen Sivasspor atağında orta sahadan aldığı topla rakip kaleye yönelen Grosicki'nin sert şutunda top az farkla üstten auta gitti. 47'inci dakikada Adrian'ın kullandığı serbest atışta arka direkte Bamba topa dokunamadı. 48'inci gelişen Trabzonspor atağında Cech'in uzun pasında Sivasspor savunmasında Navratil topu ıskaladı. Topu önünde bulan Halil istediği vuruşu yapamadı top yandan auta gitti. 53'üncü dakikada Sivasspor'un kazandığı serbest vuruşta Grosicki topu direk kaleye gönderdi. Kaleci Onur son anda topu kornere çeldi. 57'inci dakikada Sivasspor farkı 2'ye çıkardı. Pedriel topu sağ kanattan hareketlenen Grosicki'nin önüne bıraktı. Grosicki rakibinden sıyrılıp topu Aatif'i verdi. Ceza alnına giren Aatif yerden plase vuruşla topu kaleci Onur'un yanından filelerle buluşturdu: 2-0. 59'uncu dakikada Sivasspor mutlak golü kaçırdı. Erman ani kaptığı topla Grosicki'yi topla buluşturdu. Grosicki ceza alanı ön çizgisinde hareketlenen Pediel'e topu aktardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Pedriel topu ayağından fazla açınca açıyı kapatan Onur yatarak tehlikeyi önledi. 63'üncü dakikada sağ kanatta topla buluşan Olcan'ın ceza alanı dışından sert şutunda top yandan auta gitti. 65'inci dakikada Sivasspor'da Ziya taç atışında topu Grosicki'ye gönderdi. Sol çaprazdan ceza alanına giren Grosicki'nin sert şutunda top az farkla üstten auta gitti. 71'inci dakikada sağ kanattan Serkan'ın ceza alanına gönderdiği ortaya Yasin arka direkte kontrol etti. Vuruşunda açıyı kapatan kaleci Borjan gole izin vermedi. 72'inci dakikada Trabzonspor kısa paslarla ceza alanına etkili girdi. Olcan'ın ara pasında Halil uygun durumda sert vurdu, top yandan dışarı gitti. 74'üncü dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Trabzonsporlu Zokora ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı. 78'inci dakikada Soner'in ceza alanından sert şutunu kaleci Borjan çeldi, açılan topu yakın mesafeden Henrique tamamlamak istedi, top kale direğinden oyun alanına döndü. 89'uncu dakikada sol kanattan ceza alanına giren Aatif'in sert şutunda top üstten auta gitti. 90+2'de kaleci ile karşı karşıya kalan Yasin kötü vurunca top farklı şekide üstten auta gitti. karşılaşma Sivasspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Sivasspor puanını 29'a yükseltirken, Trabzonspor 27 puanda kaldı. |
şu kazma hamsilerin sitesine girip bakıyorum hala iyi oynayıp hakemin yüzünden yenildiklerini sanıyorlar :D ya bunlar harbiden hamsi kafalı....aha bu tolunay varya, yuvarlanmış kapağını bulmuş yani :D hamsi kafalar..
|
Kadirin dahi sırıtmadığı bir maç oldu Erman her yerden top getiren Grosicki çalım atan yıldız Atıf elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasına girebilen bir görünüm çizdi sahada takımımız istese 5-0 alabilirdi muhteşem bir maç izledik [B]takımına 90 dk tam destek veren GERÇEK TARAFTAR'a Teşekkür ediyorum[/B] maç sonu 20-25 dk futbolcular ve taraftar Onur Şan şarkısı ile coştu :D
|
Pedriel: İyi mücadele ettik
Eneramo'nun yerine forvette görev yapan Ricardo Pedriel Suarez, 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. Bolivyalı forvet, “Performansımızla galibiyeti hak ettik. Bu 3 puan ligdeki konumumuz açısından çok önemliydi” dedi. Takımının ikinci golünü kaydeden Aatif ise, “Her yönden iyi bir mücadele sergiledik ve kazandık. Attığım golü eşime, çocuğuma ve Sivasspor camiasıyla taraftarlarına armağan ediyorum. Bu galibiyetlerin devamını da getireceğiz” ifadelerini kullandı. |
Rıza Çalımbay: Dönüm maçını kazandık
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçtan sonra yaptığı açıklamalarda iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Çalımbay, “Trabzonspor’a karşı zaman zaman zorlandık. Sıkıntılar yaşadık. Ancak maçtan hiç kopmadık ve 3 puana uzandık” dedi. Ligdeki konumları itibariyle Trabzonspor sınavını dönüm maçı olarak gördüklerini dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Mükemmel mücadele ettik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Tabii ki birkaç pozisyon da verdik ancak karşımızda da çok iyi futbolculardan kurulan bir rakip vardı. Sonuçta dönüm maçı olarak gördüğümüz bir karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrıldık” ifadelerini kullandı |
Sivasspor'un file bekçisi Milan Borjan, takım olarak çok iyi bir maç çıkardıklarını ve gol yemeden kazanmayı başardıklarını söyledi.
Borjan, maçtan sonra Onur ve Tolga’yla yaşadığı tartışmayla ilgili olarak, “Maç sırasında ve maçtan sonra gelişen olaylar. Maçta olabilecek olaylardı” dedi. Bir gazetecinin maç sırasındaki bir pozisyonu hatırlatarak, “Dalga geçer gibi bir durum vardı” demesi üzerine ise, “Ben sadece zamanı kullanmak istedim. Kimseyle dalga geçmek gibi bir durumum olamaz” şeklinde konuştu |
Yiğido'ya yan bakılmıyor
Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, devlerin korkulu rüyası oldu. İlk yarıda Beşiktaş deplasmanında kazanan Sivas, geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe galibiyetinin ardından Trabzon'u da devirdi Sivasspor bu sezon belki istikrarsız sonuçlar alıyor. Ancak özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda rakiplerini affetmiyor. Kırmızı-Beyazlılar, önce 5. haftada ligin flaş takımı Kasımpaşa’yı devirdi. Ertesi hafta Beşiktaş deplasmanında 1-0 kazandı. Sonra ciddi bir düşüş yaşadı ancak yine güçlü bir rakibi, Eskişehirspor’u yenerek kendine geldi. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, ligin ikinci yarısına da istediği gibi başlayamadı. Ancak geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu’nda Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek adeta tarih yazdı. Bu galibiyetle müthiş bir hava yakalayan Kırmızı-Beyazlılar, dün de Trabzonspor karşısında çok önemli bir 3 puan alarak seriye başladı. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bu galibiyetle birlikte puan tablosunda da rakibini geçmeyi başardı. Sivasspor’un şimd zorlu bir fikstürü var. Önümüzdeki 4 haftada Kasımpaşa (d), Beşiktaş, Bursaspor (d) ve Antalyaspor’la karşılaşacaklar. Evet, rakiplerin hepsi güçlü ancak Yiğidolar da kendilerine yan bakılmayacağını gösterdi |
Ümit Kurt: Milli takımda oynamak istiyorum
Sivasspor'un genç savunma oyuncusu Ümit Kurt, "Milli takım formasını giymek istiyorum. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi. Devre arasında PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü’nden transfer edilen 22 yaşındaki defans oyuncusu Ümit Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbola ilkokul 3. sınıftayken babasının desteğiyle Osmaniye’de amatör bir kulüpte başladığını söyledi. Daha sonra Ankaragücü A2 takımına transfer olduğunu belirten Kurt, 2010 yılında Ümit Özat döneminde profesyonelliğe geçtiğini kaydetti. Babasının da amatör olarak futbol oynadığını anlatan Kurt, "Babamın futbola karşı merakı vardı. Hocam da babamın arkadaşıydı. Ama annem futbol oynamama çok sıcak bakmıyordu" diye konuştu. Çocukluğundan beri başka bir meslek düşünmediğini, sürekli futbola odaklandığını aktaran Kurt, örnek aldığı bir oyuncu olmadığını ancak İspanya’nın Barcelona takımının savunma oyuncusu Pique’yi beğendiğini kaydetti. Sivasspor’a yeni transfer olduğunu anımsatan Kurt, "Öncelikle Sivasspor camiasına çok büyük katkı sağlamak istiyorum. Sivasspor camiası gerçekten çok büyük bir camia. Hedefleri olan bir camia" dedi. Hedefi (A) Milli Takım forması giymek Her futbolcunun bir hayali olduğunu anlatan Kurt, Sivasspor’da başarılı olduktan sonra kariyerini yurt dışında sürdürmek istediğini belirterek, "İspanya Ligi olursa çok iyi olur. Ama öncelikle Sivasspor’un başarısında katkım olmasını istiyorum. Milli takım formasını giymek istiyorum. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye konuştu. Takıma kısa sürede uyum sağladığını belirten Ümit Kurt, "Ocak ayında transfer olduğum için bir uyum süreci yaşayacağımı düşünüyordum ama takımdaki ortam o kadar sıcak, o kadar iyiler ki gerçekten ben bu uyum sürecini 1 hafta gibi kısa bir sürede atlattığımı düşünüyorum. Burada gerçekten çok disiplinli, saygılı insanlar topluluğu var. Birbirlerini çok seven insanlar var. O yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamadım" ifadelerini kullandı. Transferinde kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay’ın büyük emek harcadığını söyleyen Kurt, Otyakmaz ve Çalımbay’a teşekkür etti. Çalımbay’ın hem takımda hem de camiada sevilen bir isim olduğunu vurgulayan Kurt, "Özellikle de Türk sporunda çok büyük bir etkisi var. Yeni geldiğimde sağ olsun benimle çok ilgilendi. Çok büyük emeği oldu. Bu uyum sürecini atlatmamda Rıza hoca büyük bir avantaj oldu" dedi. Ligde geçen hafta Fenerbahçe deplasmanından 3 puanla döndüklerini hatırlatan Kurt, "Bu 3 puanın daha çok önemli kılınması için Trabzonspor maçından da galibiyetle ayrılmamız lazım. Ligde konumumuz ortada. Daha üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bu yüzden de Trabzonspor maçında gereğini yapacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. AA |
[QUOTE=DOGU_BEY;835530][B]Seyir zevki ve mücadele gücü inanılmaz yüksek, ve son 2 yılda oynadığımız ve rakibi sildiğimiz en güzel maçtı...Bu maç bana şampiyonluğa oynadığımız sene burda tsyi 3-0 yenip şampiyonluk potasından uzaklaştırdığımız maçı ve tribün atmosferini anımsattı...Taraftar gruplarının gelmemesine rağmen açıkçası ben bugünkü kadar bir coşku ve tribün desteği beklemiyordum...Maratondaydım ve maçı tvden izleyenler özellikle top rakipteyken yaptığımız ıslıklı baskının gayet başarılı olduğunu söylediler...Tezahüratlar klasik olsa da coşku ve genel anlamda kesintisiz destek harikaydı...Sanki o tsyi 3-0 yendğimiz maç dönemideki Sivasspor havasını hatırlatan bir ambians vardı...
•Maça gelecek olursak bence bu maçın 2 kahramanı vardı: Hakan ve Kadir...Hakan'ı geldi geleli kesici olarak gördük ama bu maçta hem pres ve kesme özelliği hem de topu ileriye taşımadaki başarısını zevkle izledik..Kadir istediği zaman sahada 4 CİĞER ile oynayabiliyor:) Maşallah bu maçta adım atmadık yer bırakmadı, gelen gidene süper bastı, Alanzinho ve Colman'a ilk topları hiç rahat aldırmadı....Grosicki ve Atıf ise tribünlerin coşkusuna ayak uydurarak çok iyi top oynadılar, Kamil ilk geldiği yılını anımsatan bir futbol ortaya koydu, Atıf fener maçındaki lüzumsuz top tutma huyunu terketti ve nefis bir maç çıkardı...Ziya, zaman zaman Erman ve sağda Erhan Güven çok olumlu işler yaptılar..Orta saha ve defans hattını birbirine iyi yakınlaştırarak orta alanda tsye rahat top yapma imkanı ve boş alan vermedik...Takımın en zayıf halkası Suarezdi çok güçsüz ve yavaştı ama buna rağmen 2.golün asistini Atıf'a yaptı... •Rıza hocanın maçtaki tek hatası 2-0 olmuş iken ve ts 10 kişi kalmışken daha süratli ve diri Piech'i Suarezin yerine sahaya sürmemesiydi..Zira o girmiş olsa tam ona göre açık alanlar ve pozisyonalr vardı ve en kötü maç 4-0 olurdu..Fakat yine de hem teknik ekibi hem de oyuncusuyla bu maça harika hazırlanıldığı belliydi ve bunu sonucunda güzel futbol ve alınan 3 puan daha doğrusu 6 puan ilaç gibi geldi..Bizim istediğimiz takımın ve hocanın işte şu futbolun yarısnı normal lig maçalrına da yansıtması..Bugünkü oyunun yarısını normal lig maçlarına yansıtsak ilk 5'e doğru rahat yol alırız. NOT: Bugünkü futbol ve son 15 dakika tsye karşı oley sesleriyle biten bu maç kolay kolay akıldan çıkmaz...Ts son yıllarda hiç bir Anadolu takımı karşısında bu akdar EZİK VE ACİZ ve rezil bir hale gelmemişti...Kendini Guardiola zanneden çakma guardiola Tolunay'ın barutunun da böylelikle çabuk bittiğini, ateşinin çabuk söndüğünü de görmüş olduk...Bu unutulmaz maç, ve tsnin ezilerek mağlup edilmesi için emeği geçen herkese teşekkürler...[/B][/QUOTE] Guardiolaya benziyor ama fizik olarak.:DTolunay hoca çok sempatik.:)Teşekkürler bu güzel yorum için.. |
Eneramo, Fanatik WEB Tv'de
[url]http://video.fanatik.com.tr/futbol/eneramo-fanatik-web-tvde/37570[/url] |
QUIZ (Erman Kılıç)
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/imparator-erman[/url] |
Takım halinde çok iyiydik. Sezonun EN İYİ futbolunu oynadık !
Trabzonspor çok kötüydü. Buna rağmen son 15 dk.'da maç 2-2 'de olabilirdi ? Dolayısı ile bu defans açıklarına çözüm bulmak lazım. Piech 2-0'dan sonra oyuna alınmalıydı. Trabzonluların Sivas'ı sevmemesini çok iyi anlıyorum artık ! Bizimkiler rakip Trabzon olunca bir başka oynuyor :) |
gerçekten mükemmel bir galibiyet aldık hamsilere çok iyi bir ders oldu.
taraftar konusunda yapılan yorumlara bakıyorum ben başka bir maç izledim galiba 2.gole kadar stadda ts lilerden başka ses yok 2.yide atınca e bi zahmet birazda bağırmazsak adamı taşa tutarlar felhasıl bence grupların yokluğu gün gibi ortadaydı bunu kimse örtmeye çalışmasın Allah'tan 2 gol attık yoksa stadda çıt çıkmazdı.. |
[QUOTE=hasanpolat44;835600]gerçekten mükemmel bir galibiyet aldık hamsilere çok iyi bir ders oldu.
taraftar konusunda yapılan yorumlara bakıyorum ben başka bir maç izledim galiba 2.gole kadar stadda ts lilerden başka ses yok 2.yide atınca e bi zahmet birazda bağırmazsak adamı taşa tutarlar felhasıl bence grupların yokluğu gün gibi ortadaydı bunu kimse örtmeye çalışmasın Allah'tan 2 gol attık yoksa stadda çıt çıkmazdı..[/QUOTE] Bencede taraftar gruplarının yokluğu stadda belliydi.Taraftar grupları varken 90 dakika kesintisiz destek olurdu.Dün taraftar desteği vardı ama ara ara...Dün Trabzon maçı vardı takımda iyi oynadı ondan biraz tezahürat oldu..Hasanında dediği gibi Allah dan 2. golü bulduk yoksa destek yine olmazdı..Bu maç başka bir maç olsaydı bu kadar çoşku olmazdı emin olun.Taraftar gruplarının en önemli artısı maç seçmeden her maçta takımlarına katkı sağlamaya çalışıyorlar.Siz bakmayın dün de onlardan iş başında olup insanları çoşturanlar vardı.Yine dayanamamışlar...Gözüme çarptı bazıları...Dün kü takımın bu süper performansına tribünden bağırarak destek verilmeseydi ayıp olurdu bence..Bir arkadaş demiş ki kimsede çekirdek yoktu diye dün maratonun abartmıyorum yarısında çekirdek yine vardı...Velhasılı kelam Trabzona futbol dersi verdik bir ara Barcelona gibi pas yaptı.Maçın en iyisi bence Atıf ve Kamil di... Saygılar.. |
Trabzonlular bize kıl oluyorlar ama Kayseriyle sevişiyorlar.Dün Kayseri-Ordu maçında 61.dakikada trabzon diye tezahürat yapdılar.Kıskandım muhabbetlerini.:D
|
[QUOTE=özmen58nadim;835576]erman son anda dönmüş kadın olsa mesleği belli iyi oynuyor :D:D:D
[url]http://www.youtube.com/watch?v=f6y97dvFyew[/url][/QUOTE] eğer taraftarımız takımımızı yalnız bırakmassa buradaki kgibi biz daaha ne canlar yakarız ama birlik ve çosku gerisi gelecektir. dünden beri her sayfayı dolasıyorum o kadar mutlu oldum ki hamsi kafalıları yendiğmize gelip gidiğ maçın özetinin izliyorum her golde bir kez daha ilk gibi sevinç duyuyorum |
[QUOTE=Ferhat06;835605]Trabzonlular bize kıl oluyorlar ama Kayseriyle sevişiyorlar.Dün Kayseri-Ordu maçında 61.dakikada trabzon diye tezahürat yapdılar.Kıskandım muhabbetlerini.:D[/QUOTE]
tammmmm yakışmışlar birbirlerine...imam nikahımı yapmışlar acaba? Kayserinin resmi nikahı bizdeydi çünkü :D :D |
abi neyi deyerlendirelim iki haftadır çocuklar ciyerleri patladı çok sag olsunlar bizi mutlu ettiler teşekkürler bir de hocaya teşekkürler tabiki
|
sivasspor'un koyup geçtiği maç.
ts açısından çok daha kötüsü olabilirdi, ama sivasspor son 25 dakikalık bölümde yaya yaya oynadı, enerji israfı yapmadı.ikinin üstüne en az iki tane daha yerleştirip gönderirdim ama, rıza hoca'nın öğrencileri insaflı çıktı! |
[QUOTE=SenSetik;835612]tammmmm yakışmışlar birbirlerine...imam nikahımı yapmışlar acaba? Kayserinin resmi nikahı bizdeydi çünkü :D :D[/QUOTE]
Harika espri,çok güzel.:D |
[QUOTE=bqram58;835603]Bencede taraftar gruplarının yokluğu stadda belliydi.Taraftar grupları varken 90 dakika kesintisiz destek olurdu.Dün taraftar desteği vardı ama ara ara...Dün Trabzon maçı vardı takımda iyi oynadı ondan biraz tezahürat oldu..Hasanında dediği gibi Allah dan 2. golü bulduk yoksa destek yine olmazdı..Bu maç başka bir maç olsaydı bu kadar çoşku olmazdı emin olun.Taraftar gruplarının en önemli artısı maç seçmeden her maçta takımlarına katkı sağlamaya çalışıyorlar.Siz bakmayın dün de onlardan iş başında olup insanları çoşturanlar vardı.Yine dayanamamışlar...Gözüme çarptı bazıları...Dün kü takımın bu süper performansına tribünden bağırarak destek verilmeseydi ayıp olurdu bence..Bir arkadaş demiş ki kimsede çekirdek yoktu diye dün maratonun abartmıyorum yarısında çekirdek yine vardı...Velhasılı kelam Trabzona futbol dersi verdik bir ara Barcelona gibi pas yaptı.Maçın en iyisi bence Atıf ve Kamil di...
Saygılar..[/QUOTE] Taraftar her maç rakip trabzonmuş gibi böyle biraz gayretli olsa övünecez ama saman Alevi gibiyiz,sokakta bağırsan deli derler ama stadyumda bağırsan helal olsun derler her maç gol atacaz veya böyle iyi oynayacaz diye bir garanti yok kötü oynarkende destek iyi oynarkende destek olalım,mevsimlik değil kadrolu taraftar olun, |
Fanatikte Trabzon sayfasına yorum yaptım. Okuyup beğenen arkadaşlar olursa sevinirim...
[url]http://www.fanatik.com.tr/Default.aspx?aType=HaberTumYorumlar&ArticleID=295510[/url] |
isteyince oluyor işte hayel etigimiz takım bu kasım paşa maçınıda alınki başarınızın tesadüf olmadıgını herkes anlasın
başarılarınızın devamını diliyorum |
düşenin dostu olmaz herkez güçlünün yanındadır hakemler bile hep güçlü olun hemi
|
Övüne övüne gelen, dövüne dövüne gider...:)
Uyyy akulsuz uşağumm .Sen bilmeymusun uyuyan aslanın kulağuna düdük üflenmez.Haçan uyanunca parçalar adami :) Şunu kabul edelim maç Trabzon değilde normal bir Anadolu takımıyla oynansaydı ne bu kadar taraftar olurdu nede Sivas böyle asılırdı. Ne yapalım sağlık olsun UŞAĞUM siz kaşındınız biz kaşıdık .Bizi bu kadar tahrik etmeseydiniz sıradan maç gibi çıkardık )))) |
bize yakisan budur bizim takimda hepsi super helal olsun tesekkur ediyom tum camiaya bize bugunu yasattigi icin
|
[QUOTE=bqram58;835603]Bencede taraftar gruplarının yokluğu stadda belliydi.Taraftar grupları varken 90 dakika kesintisiz destek olurdu.Dün taraftar desteği vardı ama ara ara...Dün Trabzon maçı vardı takımda iyi oynadı ondan biraz tezahürat oldu..Hasanında dediği gibi Allah dan 2. golü bulduk yoksa destek yine olmazdı..Bu maç başka bir maç olsaydı bu kadar çoşku olmazdı emin olun.Taraftar gruplarının en önemli artısı maç seçmeden her maçta takımlarına katkı sağlamaya çalışıyorlar.Siz bakmayın dün de onlardan iş başında olup insanları çoşturanlar vardı.Yine dayanamamışlar...Gözüme çarptı bazıları...Dün kü takımın bu süper performansına tribünden bağırarak destek verilmeseydi ayıp olurdu bence..Bir arkadaş demiş ki kimsede çekirdek yoktu diye dün maratonun abartmıyorum yarısında çekirdek yine vardı...Velhasılı kelam Trabzona futbol dersi verdik bir ara Barcelona gibi pas yaptı.Maçın en iyisi bence Atıf ve Kamil di...
Saygılar..[/QUOTE] bizim millet tepkiyi hala algılayamadı bu çocukların üstüne çok gidiliyor Sivassporun her maçında 90 dk destek veren çocuklarımızı neredeyse vatan haini ilan edecekler yapmayın bu kadar be onların bu zamana kada neler çektiğini ben çok iyi biliyorum ayrıca onların tepkileri takıma değil yönetimeydi o mesajıda bu maça gelmeyerek verdiler ama bunun sürekli olmadığını biliyorum eğer bundan prim sağlamak isteselerde takımın kötü gittiği bir dönemde yaparlardı ama fener maçı gibi bir galibiyetin ardından bu tepkiyi koymaları birilerinden bişi koparmak için değil haklı tepkilerini ortaya koymak için yaptıklarını anlamak hiç de zor olmasa gerek.. |
Cevap: Maçı Değerlendiriyoruz.
[QUOTE=LosTie58;835288]Senin gerçeğin diyelim biz ona. Çünkü şu an yaptığın şey Sivasspor'un galibiyetine gölge düşürmek sadece. Maç 2-0 olana kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Pedriel yüzde yüzlük pozisyonu kaçırmasa skor 3-0 da olacaktı. Sonradan Trabzonspor oynadı gibi gözükse de maç 2-0 olduğu için ona izin veren bizdik. Elbette ki 2-0 geriye düştükleri maçta deli gibi saldıracaklardı, o sırada da elbette birkaç pozisyon yakalayacaklardı, kaçırdılar. Gayet doğal yani, biz de kaçırdık birkaç pozisyon daha.[/QUOTE]
ağzına sağlık.LOSTİe 58 Aynı şeyleri ben yazacaktım.bu arkadaş pek iyi değil galiba.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:41. |