![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839927]Bu uzun yazımı okuyacaklara şimdiden teşekkür ederim, haklarını helal etsinler, çünkü bu devirde zaman her şeyden önemli, hepimiz çalışıyoruz yada meşgulüz, kısa yazmak yerine detaylı yazayım dedim.
BursaSpor maçında SivasSpor’un dersini çok iyi çalışmış olduğu belliydi, BursaSpor ilk 10 dakika sonra oyun üstünlüğüne Sivas’a vermek zorunda kaldı, bunda SivasSpor’un Bursa’nın açıklarını tespit edip bu açıklara yönelik bir oyun sistemi kurgulamış olması önemliydi, defans ile hücum hattı arasındaki kısa mesafede kısa paslarla Bursa orta sahasını hallaç pamuğu gibi dağıtan ancak maalesef son toplarda iyi olmayan bir SivasSpor izledik. İlk yarı Bursa’nın organize atak geliştirememesi Sivas’ın tüm geçitleri kapatmış olmasına ve Bursa’nın muhtemel hücum yollarını tıkanmasından ileri geliyordu, bu tebrik etmemiz gereken bir konu. Gole defalarca çok yaklaşan SivasSpor karşısında çaresizce bakan Hikmet Karaman’ın kameraya yansıyan yüz ifadesi her şeyi anlatmaya da yetiyordu. Genç hakem seyirci baskısıyla yada art niyetiyle maalesef birçok pozisyonda yanlış düdük çaldı: 3. dakikadaki hareket tamamen ceza sahası dışındaydı ancak hakem çekinmeden penaltı noktasını gösterme hatasına düştü. SivasSpor’un ofsayt nedeniyle iptal edilen golü ofsayt değildi ve oyunun başlarında atılan bu golün haksız yere iptal edilmesi oyunu etkiledi, çünkü beraberliği yakalamak için yüklenecek BursaSpor’a ikinci hatta üçüncü gol de atılabilirdi. Serdar Aziz’in Piech’in boynunu kırmak istercesine yada nefesini kesip boğmak istercesine yaptığı hareket anlık bir hareket değildi ve başlaması ile son bulması arasında geçen uzunca zamanda olaya çok yakın olan hakem gerekli kırmızı kartı veremedi ve bu hareketiyle Serdar Aziz topyekün hücuma kalkmış kalabalık SivasSpor’un Piech’in ayağından alacağı asistle gol atmasını da engellemiş oldu ve tüm bunları yapmasına rağmen cezalandırılmamıştır. Bursa’lılar kaybettikleri toplar sonrasında kendilerini yere bırakarak hakemden düdük çalmasını beklemişlerdir ve hakem de bunu yapmıştır ve bu şekilde birçok tehlikeli olabilecek atağımız başlamadan durdurulmuştur. Topa düdükten çok kısa bir süre sonra vurdu diye Aatıf’a sarı kart vermesi de yanlıştı çünkü düdük ile vurma arasında çok kısa bir süre vardı ve benzer pozisyonda Batalla için kart göstermedi. SivasSpor defansının bir anlık hatasından yararlanan BursaSpor golü bularak ecel terleri dökmeyi bıraktı, çünkü organize atak geliştirmeden şans eseri bulduğu gole kadar oyun ve pozisyon üstünlüğü Sivas’taydı. Golden sonra beraberliği yakalamak isteyen SivasSpor tüm kozlarını kullanarak geride açıklar verip risk almaya başlamıştır ve bu dakikadan sonra Bursa pozisyon bulmaya başlamıştır ki bu da son derece normaldir, aksi takdirde Bursa’nın üstün bir oyunu kesinlikle yoktu ve SivasSpor çok daha iyi oynuyordu. Tüm bunlara rağmen, Ziya kaleci ile karşı karşıya kaldığı o pozisyonu gole çevirebilseydi, Enaramo bu kadar kaçırmasaydı, şu an çok daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Tam tersi olsaydı ve keşke oyun üstünlüğü Bursa’da olsaydı da 3 puanı biz alsaydık demek geliyor içimizden, çünkü içinde bulunduğumuz durum itibariyle ligde puanlara ihtiyacımız var ancak oyun kalitesi puandan daha önemlidir. Piech maalesef henüz hazır değil gibi göründü, maç içerisinde genelde futbolseverlerin zevkine hitap eden koşular yapıyor, futbolseverler bu tip oyuncuları her zaman beğenirler, mesela Galatasaray’daki Sabri her ne kadar çok eleştiri alıyorsa da bir o kadar da alkış alıyor çünkü nefesinin son damlasına kadar koşuyor, Piech de bu öücadeleci yapısıyla alkışı hak ediyor ancak dün aldığı topları maalesef olumsuz sonuçlanacak şekilde kullandı. Rıza Hoca’nın sol açık olarak Ziya’yı düşünmesinin eleştirilmesi son derece doğal ve bu olmalı da, ancak Ziya 3 gün önceki maçta sol açıkta çok iyi görev yaparak bu mevkiye aday olduğunu göstermişti ve onun yerine de ne zaman ne yapacağı belli olmayan emektarımız Hayrettin’i alıp birbiriyle çok iyi anlaşan iki kişinin o koridoru daha iyi kullabilmesini istemişti, aslında Hayrettin ile Hakan’ın gole mal olan basit hataları dışında da başarılı oldular, farklı bir varvasyon düşünülebilir miydi? Tabii ki evet, birçok alternatif düşünülebilirdi ama Ziya karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atmış olsa şu an Rıza Hoca iyiki Ziya’yı sol açık olarak tercih etmiş diyecektik. Futbol da hamleler yapılırken maalesef bireysel hataları hangi oyuncunun ne zaman yapabileceği pek kestirilemez. Bu yüzden iyi oynayan takımımıza ve onları oyuna iyi hazırlayan hocamıza sahip çıkalım. Sakatlanan kanat oyuncusu yerine sağ bek almadı aslında hoca, sakatlanan kanat oyuncusu yerine Ziya’yı kanat oyuncusu olarak görevlendirdi, çünkü Ziya bunu hakediyor, çok iyi bindirmeler yapabiliyor ve o mevkide geriye de çok yardımcı olabiliyor ve Ziya’nın yerine de elimizdeki tek sağ bek Hayrettin’i aldıi yanlış yada doğru, bu tartışılabilir, ancak yapılan hatayı saymazsak Hayrettin ve Ziya o kanadı çok iyi kullandılar, bu da ayrı bir konu. İlerideki oyuncularımız son vuruşlarda biraz daha iyi olabilirlerse tekrar seri yakalayıp üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır, Fenerbahçe ve Trabzon maçlarında da inandık ve başardık, inanıyorum ki stadı tamamen doldurarak Antalya maçından başlayarak yeni bir galibiyet serisi yakalacağız, çünkü kötü oynamıyoruz aksine iyi ve zevk veren bir oyun oynuyoruz, aksini düşünen arkadaşlar elbette ki var, yenilmiş olmanın öfkesini yanlış kişilerden çıkartmaya çalışanlar da var, ancak lütfen BursaSpor maçının özet görüntülerini tekrar izleyin, youtube dan yada Lig tv web sitesinden izleyebilirsiniz, biz o şanssız golü yiyip risk almaya başlayana kadar saz tamamen bizim elimizde ve Bursa’dan çok üstünüz, Bursa ancak biz beraberlik için risk almaya başladığımzıda pozisyon bulmaya başlayabildi ve bu da özet görüntülerde de açıkça görünüyor. Pazar günü stadı doldurup takımımıza ve hocamıza sahip çıkalım, çünkü buna oyuncularımızın ihtiyacı var, onlar gerçekten üstün mücadele edip ter döküyorlar bizler de onları eleştirebiliriz ama maç esnasında ise desteklemeliyiz, taraftar olmak da bunu gerektirir, yapıcı eleştiriyi gerektirir.[/QUOTE] Yedek kulübesinde Mehmet Nas,Pedriel,Piech gibi sağaçık oynayabilecek adam varken Hayrettini tercih etmek şapkadan tavşan çıkarmaya yeltenmektir.Ziyadan forvet yaratmaya çalıştı ve beğenmedi onu da oyundan aldı.Hani bir Nasreddin hoca fıkrası var;hoca derki bir yemek icad ettim ama ben de beğenmedim diye. |
Kadro hikayeleri hakem hikayeleri bilmem neler... Alt alta iki tane de Rıza Hocacı mesaj yazılınca herşey hakemlere herşey yönetime kalıyor değil mi? Siz mi çok akıllısınız bizi mi saf görüyorsunuz. Biri Rıza Hoca'nın yardımcısı gibi kendini haklı çıkaracak teknik detaylar verir, hakem analizleri verir. Diğeri aklısıra yönetime sallar kadro dar der. Hoca hocaysa prensibini koyacak diyecekki çıkıp ben mi oynayacağım şu şu şu bölgelere 1.sıra 2.sıra.... 15.sıra şu isimler var. Hiç biri alınamazsa 15.sıra alınır bende 15. olurum der. Yoksa transfer döneminde başka takımlarla görüş, başka takımlara transfer önerisinde bulun sonra, yardımcın mı, kardeşin mi, adamın mı kimi yolluyorsan yolla siteye yazı yazıdr ki transfer yoktu diye. Ben şunu bilirim, 16.ıncıyla aramda 2 puan fark var. Yok hakem öyleymiş yok hakem böyleymiş. Birde iyi top oynuyoruz demişler iyice kahroldum. Organize atağın mı var şutun mu var... Rıza Hocanızıda alın gidin. Arkanıza bile bakmayın...
|
[QUOTE=Ferhat06;839937]Yedek kulübesinde Mehmet Nas,Pedriel,Piech gibi sağaçık oynayabilecek adam varken Hayrettini tercih etmek şapkadan tavşan çıkarmaya yeltenmektir.Ziyadan forvet yaratmaya çalıştı ve beğenmedi onu da oyundan aldı.Hani bir Nasreddin hoca fıkrası var;hoca derki bir yemek icad ettim ama ben de beğenmedim diye.[/QUOTE]
Alternatif olarak saydığın isimler maalesef sağ açık değiller, ben biraz daha açayım, alternatifler şunlardı, Mehmet Nas ve Adem Koçak ama bunların ikisi de orta sahanın ortasında oynayan oyuncular. Diğer alternatifler ise Pedriel, Piech ve Sercan'dı, ancak bu üçü de santrafor tabir edilen mevkide yani forvet hattının ortasında son vuruş yapma özelliğine sahip oyuncular, ancak bunlardan pedriel zaman zaman kanat oyuncusu olarak da görev yaptı ama maalesef pek başarılı olamadı, kanatta gene de en iyi alternatif Perşembe günkü göz dolduran oyunuyla Ziya idi, nitekim dün de o mevki de Ziya başarılı bir şekilde görev yaptı, sadece Ziya'nın yerine giren Hayrettin Hakan ile anlaşmazlığa düştü, aslında oradaki hata daha çok Hakan'a aitti, çünkü o topa ya gelişine vurup uzaklaştırabilirdi yada yan taraftaki Ziya ya verebilirdi. |
[QUOTE=Serdar63972;839938]Kadro hikayeleri hakem hikayeleri bilmem neler... Alt alta iki tane de Rıza Hocacı mesaj yazılınca herşey hakemlere herşey yönetime kalıyor değil mi? Siz mi çok akıllısınız bizi mi saf görüyorsunuz. Biri Rıza Hoca'nın yardımcısı gibi kendini haklı çıkaracak teknik detaylar verir, hakem analizleri verir. Diğeri aklısıra yönetime sallar kadro dar der. Hoca hocaysa prensibini koyacak diyecekki çıkıp ben mi oynayacağım şu şu şu bölgelere 1.sıra 2.sıra.... 15.sıra şu isimler var. Hiç biri alınamazsa 15.sıra alınır bende 15. olurum der. Yoksa transfer döneminde başka takımlarla görüş, başka takımlara transfer önerisinde bulun sonra, yardımcın mı, kardeşin mi, adamın mı kimi yolluyorsan yolla siteye yazı yazıdr ki transfer yoktu diye. Ben şunu bilirim, 16.ıncıyla aramda 2 puan fark var. Yok hakem öyleymiş yok hakem böyleymiş. Birde iyi top oynuyoruz demişler iyice kahroldum. Organize atağın mı var şutun mu var... Rıza Hocanızıda alın gidin. Arkanıza bile bakmayın...[/QUOTE]
Sen maçı izlememişsin, bari bi zahmet maçın özet görüntülerini izle de ne kadar çok organize atak yaptığımızı ne kadar çok şut çektiğimizi gör, Bursa oynayamadı, çünkü ona göre bir sistemle oynadık ama maalesef şanssız bir gol yedik. İkinci bir konu da şu, sen ve senin gibi doğru bilgilere dayanmadan sırf hocayı eleştirmek için eleştiri yapanlar sanıyorlar ki Rıza Hoca ve oyuncular bu siteyi takip ediyor ve bunları okuyor vs. Böyle birşey yok, onlar işlerine bakıyorlar, bu sitede klavye başında maçı dahi izlemeden konuşanların yazdıkları şeyleri okuyacak zamanları da yok, antrenmanları izlemeye gidiyorsanız lütfen bi sorun oyunculara yada hocaya böyle bi forum sitesini takip ediyorlar mı? Bir kere "defol", "çek git" tarzında yazılan eleştirilere ben eleştiri demiyorum, alternatif kadro kurma konusunu işleyebiliriz veya oyun içindeki taktikleri ve bu da zevkli olabilir ama ilkokul çağındaki çocuklar gibi hakaretten öteye gitmeden bir üslupla eleştiri yapılmaz, yapılsa da kimse okumaz |
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839940]Sen maçı izlememişsin, bari bi zahmet maçın özet görüntülerini izle de ne kadar çok organize atak yaptığımızı ne kadar çok şut çektiğimizi gör, Bursa oynayamadı, çünkü ona göre bir sistemle oynadık ama maalesef şanssız bir gol yedik.
İkinci bir konu da şu, sen ve senin gibi doğru bilgilere dayanmadan sırf hocayı eleştirmek için eleştiri yapanlar sanıyorlar ki Rıza Hoca ve oyuncular bu siteyi takip ediyor ve bunları okuyor vs. Böyle birşey yok, onlar işlerine bakıyorlar, bu sitede klavye başında maçı dahi izlemeden konuşanların yazdıkları şeyleri okuyacak zamanları da yok, antrenmanları izlemeye gidiyorsanız lütfen bi sorun oyunculara yada hocaya böyle bi forum sitesini takip ediyorlar mı? Bir kere "defol", "çek git" tarzında yazılan eleştirilere ben eleştiri demiyorum, alternatif kadro kurma konusunu işleyebiliriz veya oyun içindeki taktikleri ve bu da zevkli olabilir ama ilkokul çağındaki çocuklar gibi hakaretten öteye gitmeden bir üslupla eleştiri yapılmaz, yapılsa da kimse okumaz[/QUOTE] Muhatabım değilsin... |
[QUOTE=Serdar63972;839941]Muhatabım değilsin...[/QUOTE]
Tahammülsüzsün ve eleştiriye açık değilsin |
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839940]Sen maçı izlememişsin, bari bi zahmet maçın özet görüntülerini izle de ne kadar çok organize atak yaptığımızı ne kadar çok şut çektiğimizi gör, Bursa oynayamadı, çünkü ona göre bir sistemle oynadık ama maalesef şanssız bir gol yedik.
İkinci bir konu da şu, sen ve senin gibi doğru bilgilere dayanmadan sırf hocayı eleştirmek için eleştiri yapanlar sanıyorlar ki Rıza Hoca ve oyuncular bu siteyi takip ediyor ve bunları okuyor vs. Böyle birşey yok, onlar işlerine bakıyorlar, bu sitede klavye başında maçı dahi izlemeden konuşanların yazdıkları şeyleri okuyacak zamanları da yok, antrenmanları izlemeye gidiyorsanız lütfen bi sorun oyunculara yada hocaya böyle bi forum sitesini takip ediyorlar mı? Bir kere "defol", "çek git" tarzında yazılan eleştirilere ben eleştiri demiyorum, alternatif kadro kurma konusunu işleyebiliriz veya oyun içindeki taktikleri ve bu da zevkli olabilir ama ilkokul çağındaki çocuklar gibi hakaretten öteye gitmeden bir üslupla eleştiri yapılmaz, yapılsa da kimse okumaz[/QUOTE] O arkadaş bize satılmış,yalaka ve dalkavuk diyor.Ben 52 yaşındayım 400 km yol katedip Ankaradan maça gittim ve tezahürat yapdım.Testi içinde ne varsa onu sızdırır diyelim ve Allaha havale edelim. |
Tahammülsüz olmam eleştiriye açık olmamam hiç kimseyi enterese etmez. Bulunduğum ülkede mesai saatini 2 saat geçti ben hala çalışıyorum. Kaldı ki tahammülsüz-eleştiriye açık değilsin diyen zihniyet vermiyor ekmeğimi. İşimi iyi yapıyorum. Kimseye kendimi eleştirtecek kozlar vermiyorum.
|
Artı ben kimseye dalkavuk+yalaka demedim. Hee birileri üstüne alınmışsa da benim yapacağım birşey yok. Yarası olan gocunur...
|
[QUOTE=Serdar63972;839938]Kadro hikayeleri hakem hikayeleri bilmem neler... Alt alta iki tane de Rıza Hocacı mesaj yazılınca herşey hakemlere herşey yönetime kalıyor değil mi? Siz mi çok akıllısınız bizi mi saf görüyorsunuz. Biri Rıza Hoca'nın yardımcısı gibi kendini haklı çıkaracak teknik detaylar verir, hakem analizleri verir. Diğeri aklısıra yönetime sallar kadro dar der. Hoca hocaysa prensibini koyacak diyecekki çıkıp ben mi oynayacağım şu şu şu bölgelere 1.sıra 2.sıra.... 15.sıra şu isimler var. Hiç biri alınamazsa 15.sıra alınır bende 15. olurum der. Yoksa transfer döneminde başka takımlarla görüş, başka takımlara transfer önerisinde bulun sonra, yardımcın mı, kardeşin mi, adamın mı kimi yolluyorsan yolla siteye yazı yazıdr ki transfer yoktu diye. Ben şunu bilirim, 16.ıncıyla aramda 2 puan fark var. Yok hakem öyleymiş yok hakem böyleymiş. Birde iyi top oynuyoruz demişler iyice kahroldum. Organize atağın mı var şutun mu var... Rıza Hocanızıda alın gidin. Arkanıza bile bakmayın...[/QUOTE]
kimse burda akllı yada saf onu aramıyor . herkes kendini bilir ben sadece kadro darlığından bahsettim. kendi şahsi kanatim böyle bugünkü durumu bu yüzden beliirtim sivassporun |
[B]SIVAS58FOREVER[/B]
mehmet nas varken hayrettini neden oyuna alır.? takım galip gelmiş gibi takıma neden iki gün kafa izni verilir.? üç haftada sıfır puanın vebalinin tamamı futbolculardamı hakemdemi hocayada kalan vebal varmı.? gardaş rıza hocayı savunman güzel birşeyde hocanın hiç suçu yokmu bana bunu mantıklı bir şekilde izah et bende savunacağım. |
[QUOTE=Serdar63972;839826]satılmış olan hakem değil. İçimizdeki dalkavuk ve yalakalardır...[/QUOTE]
Bunu kim yazdı?Yaram var,içim kan ağlıyor takımın durumuna. |
[QUOTE=58_babacan_58;839566][B]€neramo fenere 2 gol attı die bir yerleri kalktı. Adamın takıma zararından başka bi faydası dokunmuyor aldığı bütün topları öldürüyor.Böyle ofansif bir takım 3 haftadır gol atamıyor. ve yediği tek golle mağlup oluyor 3 haftadır aynı senaryo.[/B][/QUOTE]
sonuna kadar sana katılıyorum kardeş. bu eneramo forvet falan değil ayagına aldığı bütün topları eziyor bitiriyor.adamda ne pres var ne koşma var sadece sahada gezinip duruyor.ellerin forvetleri kaleciye pres yapıp hataya zorlar gol atar. örnek (antep maçı şernas bursa kalecisi karsını resmen pres yaparak hataya zorladı ve maçı çevirdi.) bu adamın böyel bir derdi yok sivas kazansın diye mücadele yoktur.zaten gol krallığı sıralamasında bile yerlerde süründüğünden belli.ellerin defansları onun kadar gol atmış ya yeter bundan forvet falan olmaz.mehmet yıldız buna elli basardı en azından bütün topları indidir ve tutardı bu top bile indiremiyor.gidişimiz pek iyi değil.3 haftadır yeter artık.yeter..... |
[QUOTE=yerliturkuaz;839890][B]Herkes tutturmuş Rıza hoca istifa diye soruyorum o istifa diyenlere gelecek antrenör ne yapabilecek ne katkısını verebilecek devre arası veya sezon sonu olsa hak verirdim ama şu an Rıza hocanın takımın başında kalması en mantıklısıdır. Merak etmeyin sezon sonunda takımda o isimlerini verdiğiniz bir çok oyuncu bir daha ki sene takımda olmayacak!
Gelelim maça biz evimizde Bursaspor'da deplasman takımı gibiydiler.top kontrolü bizdeydi. Lakin Grosicki sakatlanıp oyundan çıkınca ritmimiz bozuldu fakat topun kontrolünü rakibe kaptırmadık. Hayrettin değişikliğini eleştirmişsiniz kimi almalıydı sol kanada acaba? Kupa maçında dünki maç da bir hatası dışında çok mu kötü oynadı soruyorum size. Ziya ile gayet iyiydiler. Farkında iseniz bizim bütün atklarımız o kanattan gelişti ve Ziya net bir golü kaçırdı. Takım olarak 50. ve 70. dakikalar arasında ya gol atıyoruz yada gol yiyoruz dünde maçın 65. dakikasında golü yedik. Golü atananın kazanacağı maçdı golü Bursa attı ve kazandı. Mersin yenilgisinden bu yana takım olarak çok iyi oynuyoruz. Bana çıkıp birisi desin ki yenildiğimiz maçlarda rakip takım bizi hiç oynatmadı tek kale maç oynadı bizi saha da resmen ezdi desin. Çıkıp biri desin bana. Taraftarımızda takıntı olmuş kim hata yapsa ona yükleniyoruz hocaya yükleniyoruz niye oynattı diye evet takıntı olmuş Hayrettin'i oynatsa niye oynatıyor diye Uğur'u oynatsa niye oynatıyor diye Murat'ı oynatsa niye oynatıyor diye Ademi oynatsa niye oynatıyor diye ikinci ligden topçu alırsın hata yapsın ikinci lig topçusu olur. Bırakın bu işleri herkes de bir takıntı olmuş Uğur'uydu Piechiyid Rıza hocaydı aman Rıza hocamıza sahip çıkıp destek vermeyelim. Takımımız bu sene istikrarlı oynamıyor istikrarlı oynamamasının da çok haklı sebepleri var. Bunu herkes de biliyor. Bu seneyi atlatalım bi önümüzdeki sene herşey daha güzel olacak buna emin olun... Taraftar olarak inancımızı yitirmemiz lazım bizler inancımızı yitirir isek oyuncular da inancını yitirirler. Bu takım daha önceki seneler de hem kötü oynuyor hem de düşme potasında idi. O zaman düşmedi ise bundan sonra böyle iyi bir futbolla düşmez merak etmeyin. Bu takım düşmeyecek de bunu aklınızdan çıkarmayın....[/B][/QUOTE rıza hocanın geriye düşüpte maç çevirdiğini hiç hatırlıyormusun,yada oyuncu değiştiripte oyunu kontrol altına aldığı bi maç hocalık böyle bi şey...evet kötü oynamıyor takım çünküçok iyi oyuncularımız var belkide sivasspor tarihinin en iyi oyuncularına şuan sahibiz bunları harmanlayacak bi hoca çok iyi terlerde oluruz ama rızayla olmaz.... |
[QUOTE=Serdar63972;839944]Tahammülsüz olmam eleştiriye açık olmamam hiç kimseyi enterese etmez. Bulunduğum ülkede mesai saatini 2 saat geçti ben hala çalışıyorum. Kaldı ki tahammülsüz-eleştiriye açık değilsin diyen zihniyet vermiyor ekmeğimi. İşimi iyi yapıyorum. Kimseye kendimi eleştirtecek kozlar vermiyorum.[/QUOTE]
Ne kadar iyi çalıştığın siteden hiç cikmamanfsn belli, demek ki işin Rıza hoca düşmanlığı yapıp taraftarın birlik olup takımı desteklemesini engellemeye çalışmak |
Sivasspor bu sezon 10 macta gol atamadigini biliyor musunuz?
Mac basi 1 gol ortalamasi ile oynadigini biliyor musunuz? Mac basi 1,2 puan ortalasi ile oynadigini biliyor musunuz? Bu sezon 24 mactan 11'ini kaybettigini biliyor musunuz? Kazandigi 8 macin SADECE 5'ini sampiyonluk yasamamis anadolu takimlarina karsi aldigini biliyor musunuz? Ic sahada 19 dis sahada 10 puan topladigini biliyor musunuz? Gecen sezon ayni haftada 38 puan topladiginì biliyor musunuz? |
[QUOTE=Çılgın Türk;839955]Sivasspor bu sezon 10 macta gol atamadigini biliyor musunuz?
Mac basi 1 gol ortalamasi ile oynadigini biliyor musunuz? Mac basi 1,2 puan ortalasi ile oynadigini biliyor musunuz? Bu sezon 24 mactan 11'ini kaybettigini biliyor musunuz? Kazandigi 8 macin SADECE 5'ini sampiyonluk yasamamis anadolu takimlarina karsi aldigini biliyor musunuz? Ic sahada 19 dis sahada 10 puan topladigini biliyor musunuz? Gecen sezon ayni haftada 38 puan topladiginì biliyor musunuz?[/QUOTE] Yok gardaşım yok. Çok başarılı hoca çooooooooooooook... Yoksa bu kadar dalkavuğu nerden bulsun... |
[QUOTE=Serdar63972;839958]Yok gardaşım yok. Çok başarılı hoca çooooooooooooook... Yoksa bu kadar dalkavuğu nerden bulsun...[/QUOTE]
Deplasmanda toplanan 10 puanin 6'si Bjk ve Fb'den :D 3'ü ligin ilk haftasinda sansa kazanilan Antep macindan. 1 puan da Genclerbirliginden Baska istatistige, baska söze gerek var mi sence? :confused: |
Yemişim Puanı nı ligini kümesini küfesini... Kalp kırmaya değmez... Sivasspor aşkı kümelerle ölçülemez... Anadolu efes'in reklamına bakıyorum. Öyle bir taraftar olmak lazım ki dışardan para için gelen Futbolcuyu bile Sivassporlu yapmalı...
|
sivassporda oyuncularda panik başladı kaleyi gören şutu daglara taşlara atıyor halbuki pas verseler golü atacaklar 10 macımız kaldı rakiplerimizle deplasmanda oynayacagız akhisar-elazıgdan puan cıkartacagımızı zannetmiyorum sivasın sonu kötüye gidiyor sahipsiz kaldı artık başkanda sahip cıkmıyor bu hafta antalyada sivası yener işimiz cok zor işimiz büyük ALLAH a kaldı.
|
İkinci bir konu da şu, sen ve senin gibi doğru bilgilere dayanmadan sırf hocayı eleştirmek için eleştiri yapanlar sanıyorlar ki Rıza Hoca ve oyuncular bu siteyi takip ediyor ve bunları okuyor vs. Böyle birşey yok, onlar işlerine bakıyorlar, bu sitede klavye başında maçı dahi izlemeden konuşanların yazdıkları şeyleri okuyacak zamanları da yok, antrenmanları izlemeye gidiyorsanız lütfen bi sorun oyunculara yada hocaya böyle bi forum sitesini takip ediyorlar mı? Bir kere "defol", "çek git" tarzında yazılan eleştirilere ben eleştiri demiyorum, alternatif kadro kurma konusunu işleyebiliriz veya oyun içindeki taktikleri ve bu da zevkli olabilir ama ilkokul çağındaki çocuklar gibi hakaretten öteye gitmeden bir üslupla eleştiri yapılmaz, yapılsa da kimse okumaz[/QUOTE] Alıntı: yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı İki maç kazandık diye göklere çıkmayın şu ana kadar sivasspor Kayseri, Fener, Trabzon maçları hariç bu takım nerdeydi Rıza hoca nerdeydi önümüzdeki Kasımpaşa, Beşiktaş, Bursa maçları nasıl geçecek merak konusu. Bumaçlardada aynı futbolu bekliyoruz şimdiden başarılar dilerim benim için önce SİVASSPOR kim bu formanın hakkını verirse helal olsun derim iki maç kazandık diye göklere çıkarız hemşerim, 2 maç dediğin biri Fenerbahçe diğeri de SivasSpor'u bu ligde istemeyen Trabzon, bunları yendik diye elbette seviniriz, sen neden sevinmiyorsun? Trabzonlu musun? Sevinmek icin 34 maçı da namağlup kazanmak mi gerekiyor? Ne zaman sevinecegiz? Siz stadda gol atınca da mi sevinmiyorsunuz? Büyük ihtimalle de stadın yolunu bilmeyenlerdensiniz. Çünkü biz Trabzon galibiyetiyle çifte telli oynayıp göklere çıktık, senin zoruna gitmiş olsa bile [B]Trabzonspor galibiyetinden sonra yazmıştım acı gercekleri[/B] |
[QUOTE=Hedef58;839948][B]SIVAS58FOREVER[/B]
mehmet nas varken hayrettini neden oyuna alır.? takım galip gelmiş gibi takıma neden iki gün kafa izni verilir.? üç haftada sıfır puanın vebalinin tamamı futbolculardamı hakemdemi hocayada kalan vebal varmı.? gardaş rıza hocayı savunman güzel birşeyde hocanın hiç suçu yokmu bana bunu mantıklı bir şekilde izah et bende savunacağım.[/QUOTE] Gardaş, seni öncelikle uslubundan ve aklı başında elestirinden dolayı tebrik ediyorum, belli ki kültürlü ve eğitimli birisisin, keşke bu sitedeki tüm eleştiriler boyle seviyeli olsa, çünkü biri bişey yazdı mi geriye kalan büyük çoğunluk papağan gibi ayni şeyleri tekrarlıyor ve yeni bir yorum yazamıyor ve maalesef bazilarida maçı bile izlemeden yorum yapıyor. Neyse gelelim sorularına, öncelikle hoca elestirilemez değil, elbette elestirecegiz, ben de eleştiriyorum. Mesela Bursa maçında Erman yerine Mehmet Nas i yada Adem i alabilirdi ve Enaramo yerine Piech degil de Pedriel i alabilirdi, çünkü Pedriel bu tip defanslarda daha üretken olup daha fırsatçı pozisyonlar yakalayabiliyor. Ancak Grosicki yerine Ziya yi kaydirmasi cok dogru bir hamleydi, Ziya hem Kupa maçında hem de lig maçında Bursa nin o kanadını otobana çevirdi. Ziya yerine de sol bek olarak bir tek Hayro var, o yuzden boyle bir değişiklik yaptı, kadromuz cok dar, baska kanat oyuncumuz da yok, kulubedekiler orta mevki oyunculardı yada santrafor du. Boyle senin gibi eleştiriler bence cok faydalı, çünkü hem alternatifleri düşünüyoruz hem de bu foruma renk katiyoruz, sanssiz goller yiyiyoruz, son 3 haftadır yeniliyoruz ama yediğimiz goller cok şanssız, rakibe cok fazla pozisyon vermiyoruz, iyi ayak yapıp cok pozisyon üretiyoruz, ama son vuruslarimiz kötü, bence Enaramo yerine Pedriel denenebilir |
enı teknık heyet yenı yonetım yenı sıvasspor lısanslı urunlerı yenı yerel medya yenı taraftar zıhnıyetı yenı duşunceler her şeyın yenılenmesı lazım YOKSA HEP YENILIRIZ
|
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839973]Gardaş, seni öncelikle uslubundan ve aklı başında elestirinden dolayı tebrik ediyorum, belli ki kültürlü ve eğitimli birisisin, keşke bu sitedeki tüm eleştiriler boyle seviyeli olsa, çünkü biri bişey yazdı mi geriye kalan büyük çoğunluk papağan gibi ayni şeyleri tekrarlıyor ve yeni bir yorum yazamıyor ve maalesef bazilarida maçı bile izlemeden yorum yapıyor.
Neyse gelelim sorularına, öncelikle hoca elestirilemez değil, elbette elestirecegiz, ben de eleştiriyorum. Mesela Bursa maçında Erman yerine Mehmet Nas i yada Adem i alabilirdi ve Enaramo yerine Piech degil de Pedriel i alabilirdi, çünkü Pedriel bu tip defanslarda daha üretken olup daha fırsatçı pozisyonlar yakalayabiliyor. Ancak Grosicki yerine Ziya yi kaydirmasi cok dogru bir hamleydi, Ziya hem Kupa maçında hem de lig maçında Bursa nin o kanadını otobana çevirdi. Ziya yerine de sol bek olarak bir tek Hayro var, o yuzden boyle bir değişiklik yaptı, kadromuz cok dar, baska kanat oyuncumuz da yok, kulubedekiler orta mevki oyunculardı yada santrafor du. Boyle senin gibi eleştiriler bence cok faydalı, çünkü hem alternatifleri düşünüyoruz hem de bu foruma renk katiyoruz, sanssiz goller yiyiyoruz, son 3 haftadır yeniliyoruz ama yediğimiz goller cok şanssız, rakibe cok fazla pozisyon vermiyoruz, iyi ayak yapıp cok pozisyon üretiyoruz, ama son vuruslarimiz kötü, bence Enaramo yerine Pedriel denenebilir[/QUOTE] Maçı izlemeden yorum yapan benim....Ben maçı izlemediğimi bağıra bağırada yazdım zaten...Orada verdiğim örneği bile anlamadan konuştun durdun ...Özeliştiri olayında '' BENİ BURADAKİ ARKADAŞLAR SİVASLI OLARAK GÖRDÜĞÜNDEN VE SİVASSPORA DUYDUĞUM İLGİDEN ÖZELEŞTRİ YAPALIM ' kendimide bu katagoriye soktum kalktın sen özeleştri yapacaksan Bursaya yapman lazım dedin bana ders vermeye kalktın ...Oradaki ince nüansı çözmeden konuştun durdun...Konuşmak ne kelime Rıza Hocaya iki satırda Rıza dedim ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim...Oysa dün bu gün burada herkez Rıza diyor defol diyor bilmemne diyor yerel basınındaki yorumcularında Rıza dediğini söyledi bi arkadaş...Bana verdiğin saygı dersini terbiye dersini buradaki insanlara neden vermiyorsun..Bak benim yaptığımın fazlasını yapan var..Kendi bildiğin doğruları burada dikte edip empoze ederken içinde yanlışmı var doğrumu var bakmadan doğruymuş gibi benim bildiği doğrudur diyerek konuşup duruyorsun...Şimdiye kadar burada gördüğüm Sivasspor taraftarı kadar mükemmel bir grupla karşılaşmadım..Burada herkez mükemmel..İnsana insan muamelesi yapılan ender platformlardan... Ben Sivasspora ilgi duyuyorum başarısını istiyorum dedim kalktım 2009 da burada şampiyonluk yürüyüşüne katıldım ve buradaki her birey Allah bin kere razı olsun beni bağrına bastı...Ama sen Bursaspora kininden dolayı bana olmadık hakaretlerde bulundun...Benim serzenişim senin hakaretlerin falan değil...Bursasporu sevememn gayet normal..Hatta tarzının ve bilginin boyutunu burada görünce inan seni ve söylediklerini kaale bile almadım almıyorumda...Birilerininde dediği gibi muhatabım değilsin.....Konu sen ve ben değil ..Bunu konuşmayacağım Rıza Hocaya Rıza dediğim için saatlerce bana verdiğin ahlak terbiye dersini şimdi burada Rıza diyen herkese verde görelim ne kadar Sivassporun menfaatlerini savunduğunu ...Eğer veremiyorsan neden sadece bana ahlak dersi vermeye çalıştığını izah et lafların yerde kalmasın ... |
[QUOTE=migroArmis;839983]Maçı izlemeden yorum yapan benim....Ben maçı izlemediğimi bağıra bağırada yazdım zaten...Orada verdiğim örneği bile anlamadan konuştun durdun ...Özeliştiri olayında '' BENİ BURADAKİ ARKADAŞLAR SİVASLI OLARAK GÖRDÜĞÜNDEN VE SİVASSPORA DUYDUĞUM İLGİDEN ÖZELEŞTRİ YAPALIM ' kendimide bu katagoriye soktum kalktın sen özeleştri yapacaksan Bursaya yapman lazım dedin bana ders vermeye kalktın ...Oradaki ince nüansı çözmeden konuştun durdun...Konuşmak ne kelime Rıza Hocaya iki satırda Rıza dedim ne saygısızlığım kaldı ne terbiyesizliğim...Oysa dün bu gün burada herkez Rıza diyor defol diyor bilmemne diyor yerel basınındaki yorumcularında Rıza dediğini söyledi bi arkadaş...Bana verdiğin saygı dersini terbiye dersini buradaki insanlara neden vermiyorsun..Bak benim yaptığımın fazlasını yapan var..Kendi bildiğin doğruları burada dikte edip empoze ederken içinde yanlışmı var doğrumu var bakmadan doğruymuş gibi benim bildiği doğrudur diyerek konuşup duruyorsun...Şimdiye kadar burada gördüğüm Sivasspor taraftarı kadar mükemmel bir grupla karşılaşmadım..Burada herkez mükemmel..İnsana insan muamelesi yapılan ender platformlardan... Ben Sivasspora ilgi duyuyorum başarısını istiyorum dedim kalktım 2009 da burada şampiyonluk yürüyüşüne katıldım ve buradaki her birey Allah bin kere razı olsun beni bağrına bastı...Ama sen Bursaspora kininden dolayı bana olmadık hakaretlerde bulundun...Benim serzenişim senin hakaretlerin falan değil...Bursasporu sevememn gayet normal..Hatta tarzının ve bilginin boyutunu burada görünce inan seni ve söylediklerini kaale bile almadım almıyorumda...Birilerininde dediği gibi muhatabım değilsin.....Konu sen ve ben değil ..Bunu konuşmayacağım Rıza Hocaya Rıza dediğim için saatlerce bana verdiğin ahlak terbiye dersini şimdi burada Rıza diyen herkese verde görelim ne kadar Sivassporun menfaatlerini savunduğunu ...Eğer veremiyorsan neden sadece bana ahlak dersi vermeye çalıştığını izah et lafların yerde kalmasın ...[/QUOTE]
Sevgili Bursa li bakıyorum dersini almışsın, haddini asmadan yazmayı ogrenmissin, Rıza Hocaya sadece Rıza diyenler Sivas'li ve onlar cümlelerini sisli hızlı degil de daha doğal ve daha samimi bir üslupla yazıyorlar, ama sen hem Sivaslı değilsin hem de sizli hızlı cümleler kurmaya caliyorken cümlenin akışında Rıza Bey diye devam etmen gerekiyorken araya Rıza yazıyorsun, bu Türkçe dilinde hatalı bir tarzdir. Maçı izlemeden yorum ywpmani da elestiririm, çünkü izlemeden eleştirmek kadar saçma birşey yok. Bu konu kapanmıştı, sen neden tekrar açıyorsun bu konuyu? Amacın birlik beraberlik mesajlarının arttığı bugünlerde aklın sıra taraftar birliğine engel olmak mi? Bu sitede Rıza hocayı bağrına basan ve savunan bir sürü insan var hatta bugün birçok destek mesajı var bunları neden gormuyorsun? Ben bugün seni muhatap bile almadım çünkü eğitim sevigen cok düşük, ancak sen ortada birşey yokken kuyruk acısıyla eski bir konuyu gündeme getirip tartışma yaratiyorsun, lütfen birlik messjlarimizi sabote etmek icin bi tarz satasmalarini gidip kendi takım taraftarlarına yap, biz Antalya maçına organize bir destek çalışmalarıyla meşgulüz, senin zoruna da gitse bu taraftar birlik olup senin gibi fitnecilere fırsat vermeyecektir. ortada birşey yokken boyle sazan gibi atlamazsan sevinirim, bu arada asfalt yolu tercih ettiğini gordugume sevindim, aman taşlı yollara bir daha girme |
migroArmis
Usta Yiğido Bursalı Yiğido Gardaşım seni seviyoruz. |
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839986]Sevgili Bursa li bakıyorum dersini almışsın, haddini asmadan yazmayı ogrenmissin, Rıza Hocaya sadece Rıza diyenler Sivas'li ve onlar cümlelerini sisli hızlı degil de daha doğal ve daha samimi bir üslupla yazıyorlar, ama sen hem Sivaslı değilsin hem de sizli hızlı cümleler kurmaya caliyorken cümlenin akışında Rıza Bey diye devam etmen gerekiyorken araya Rıza yazıyorsun, bu Türkçe dilinde hatalı bir tarzdir. Maçı izlemeden yorum ywpmani da elestiririm, çünkü izlemeden eleştirmek kadar saçma birşey yok.
Bu konu kapanmıştı, sen neden tekrar açıyorsun bu konuyu? Amacın birlik beraberlik mesajlarının arttığı bugünlerde aklın sıra taraftar birliğine engel olmak mi? Bu sitede Rıza hocayı bağrına basan ve savunan bir sürü insan var hatta bugün birçok destek mesajı var bunları neden gormuyorsun? Ben bugün seni muhatap bile almadım çünkü eğitim sevigen cok düşük, ancak sen ortada birşey yokken kuyruk acısıyla eski bir konuyu gündeme getirip tartışma yaratiyorsun, lütfen birlik messjlarimizi sabote etmek icin bi tarz satasmalarini gidip kendi takım taraftarlarına yap, biz Antalya maçına organize bir destek çalışmalarıyla meşgulüz, senin zoruna da gitse bu taraftar birlik olup senin gibi fitnecilere fırsat vermeyecektir. ortada birşey yokken boyle sazan gibi atlamazsan sevinirim, bu arada asfalt yolu tercih ettiğini gordugume sevindim, aman taşlı yollara bir daha girme[/QUOTE] Bknz ''Başka Sivasspor yok !!'' konu başlığında birlik beraberlik çağrısı yapılmış..Konuyu açanında hakikatten senden daha fazla Sivassporlu olduğuna bire bin bahse girerim..Burada eğitim seviyelerinide tartışma en azından benimle tartışma zararlı çıkarsın.. Rıza Hocaya Rıza diyenelere ahlak dersi vermek konusunuda es geçmişsin..Hakikatten geç ..Verebileceğin bir cevap olsaydı verirdin zaten..Çünkü böyle bir cevabın yok....Olamazda..Yazdığın düşündüğün veya her ne yapıyorsan yaptığın hiç bir şeyi muhatap almıyorum... |
[QUOTE=yigidolar06;839989]migroArmis
Usta Yiğido Bursalı Yiğido Gardaşım seni seviyoruz.[/QUOTE] Ben bütün Sivası ve Sivassporluları seviyorum..Bursalı Yiğido hakikatten güzel oldu..Hiç düşünmemiştim doğrusu...Eksik olmayınız... |
Usta Yiğido Bursalı Yiğido Gardaşım seni seviyoruz.[/QUOTE] Ayrıca yıllardır taışma fırsatı bulmadığım halde, eğitimli kültürlü ve kaliteli bir arkadaş. Onu bir tek sen değil Deniz abi çok arkadaşım seviyor. İyi ki senin gibi kişiler var bu sitede... |
[QUOTE=adres58;839992]Ayrıca yıllardır taışma fırsatı bulmadığım halde, eğitimli kültürlü ve kaliteli bir arkadaş. Onu bir tek sen değil Deniz abi çok arkadaşım seviyor. İyi ki senin gibi kişiler var bu sitede...[/QUOTE]
Sivasla hiç bir alakam olmadığı halde neden yiğido yu sevmişimdir neden Sivassporun başarısını istemişimdir..cevabını hiç bir zaman bulamadığım tek soru buydu...Ama burada bu ilginin bu sevginin karşılığını fazlasıyla almaya başladığım zaman bu denklemi çözmeyi başardım...Bütün Sivaslı kardeşlerimden bu misafirperverliği bu adamlıkları ve göstermiş oldukları bu ilgi ve sevgi için ne kadar teşekkür etsem azdır...Hakikatten sevilmeye layık insanlarsınız..Eksik olmayın.. |
[QUOTE=migroArmis;839990]Bknz ''Başka Sivasspor yok !!'' konu başlığında birlik beraberlik çağrısı yapılmış..Konuyu açanında hakikatten senden daha fazla Sivassporlu olduğuna bire bin bahse girerim..Burada eğitim seviyelerinide tartışma en azından benimle tartışma zararlı çıkarsın.. Rıza Hocaya Rıza diyenelere ahlak dersi vermek konusunuda es geçmişsin..Hakikatten geç ..Verebileceğin bir cevap olsaydı verirdin zaten..Çünkü böyle bir cevabın yok....Olamazda..Yazdığın düşündüğün veya her ne yapıyorsan yaptığın hiç bir şeyi muhatap almıyorum...[/QUOTE]
Bak tekrar ediyorum anlayabilmen icin, daha önce de defalarca açıkladım ama anlamadın, bu yuzden de eğitim seviyenin düşük olduğunu düşünüyorum, istersen kiyaslayabiliriz, Ben hazirim. Rosa Hocaya sadece Rıza yazanlar butun dogalliklariyla yazmislar, ama sen sizli bizli cumlelerle baslamissin ve Kyle bitirmen gerekirken sadece Rıza yazik farkli bir üslupla bitirmissin, egitim seviyen bunu algilamaya yetmiyor olabilir. Adres58 gecen gün bana artistlik yapiyordun neden datasiyorsun diye, ben bugun ortaya yorum yazdım bu Bursalı atlayıp satasti, onu neden uyarmiyorsun? Rıza hocaya düşman diye bağrına basıyorsun. Bakın bugün bu sayfada pes pese takıma ve hocaya destek olalım, gün birlik olma zamanıdır diye mesajlar yazıldı, ben de benzer şeyler yazdım, devamı gelecek endişesiyle Bursa li sabote etmeye çalıştı, siz de çanak tutun, benim ortaya yazdıklarıma yarasi olan gocunup atlar |
Usta Yiğido Bursalı Yiğido Gardaşım seni seviyoruz.[/QUOTE] migroArmis mi;ulu bir dağdır kendisi,ulu bir camidir.Orhan Gazi ve Osman Gazinin torunudur.İyi biliriz kendisini hep dostluktan,kardeşlikden yanadır.Selam olsun sevgiyi çoğaltanlara.. |
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;839996]Bak tekrar ediyorum anlayabilmen icin, daha önce de defalarca açıkladım ama anlamadın, bu yuzden de eğitim seviyenin düşük olduğunu düşünüyorum, istersen kiyaslayabiliriz, Ben hazirim.
Rosa Hocaya sadece Rıza yazanlar butun dogalliklariyla yazmislar, ama sen sizli bizli cumlelerle baslamissin ve Kyle bitirmen gerekirken sadece Rıza yazik farkli bir üslupla bitirmissin, egitim seviyen bunu algilamaya yetmiyor olabilir. Adres58 gecen gün bana artistlik yapiyordun neden datasiyorsun diye, ben bugun ortaya yorum yazdım bu Bursalı atlayıp satasti, onu neden uyarmiyorsun? Rıza hocaya düşman diye bağrına basıyorsun. Bakın bugün bu sayfada pes pese takıma ve hocaya destek olalım, gün birlik olma zamanıdır diye mesajlar yazıldı, ben de benzer şeyler yazdım, devamı gelecek endişesiyle Bursa li sabote etmeye çalıştı, siz de çanak tutun, benim ortaya yazdıklarıma yarasi olan gocunup atlar[/QUOTE] Beni iyi dinle dostum, o artistlik lafından ne tarz bir insan olduğun anlaşılıyor. Kendi dünyanla tezatlık yaşamana müsade ediyorum. Bu platformda ben sana ''dataşmadan'' sen bana ''dataşmışsın''. Sen mesaj yazdıktan sonra Bursalı arkadaş siteden ayrılmış ve daha sonra mesajına cevap yazmış. Bunu yazışmalardan takip ettim. Hani diyorsun ya ''söz hakkı'' doğmuş kendisine. Ne var yani yazamazmı. Sen herkese kendi doğrularını kabul ettirmek için dayatırken neden herkesin doğrularını kabul etmekte zorlanıyorsun. Biraz ıkınsan kabul edeceksinde onuda yapamıyorsun. Ayrıca burda yorum yazan kişileri hep hakir görüyorsun bununda farkındayım. Adam Sivaslı değil ama senden çok seveni var. Yani ''Sivaslı değil ama Sivaslı gibi övünen kişi'', bazıları gibi''Sivaslı ise övünen ama Sivaslı değilse dövünen'' kişilerden değil. Ben sana kaç kere izah ettim herkes düşüncelerini söyler ama hakaret edemez sövemez diye. Ama sen sövmüyorsun hakaret ediyorsun. Bunu tekrar etme. |
Sivas58forever kardeşim sen iyi bir sivaslı ve sivassporlusun bu asikar. Fakat burada savunanları değil savuranlari destekliyorlar. Anlayacaksın kardeşim defol rıza diyeceksin yönetim istifa diyeceksin senede atacaksın yenildiginde satacaksın sivas kumeye diye yazacaksin. Ne kadar küfür varsa sıralayacak. Kapıcı rıza diyeceksin asagilayacaksin. O zaman sivasspor.com ve değerli yorumculari seni beğenir teşekkür ve iltifat eder.anlamadinmi. Se be gardasim. Bursalı yigido kardeşim senin samimiyetine inaniyorum yada inanmak istiyorum Fakat bu bana ters geldiği için seni yaptigin bana göre abesle istikbale giriyor çünki. Ben yeryuzunde Sivas spor diye bir takım varken milli takımı tutmak bile bazıları gücüme gidiyor..
|
[QUOTE=holigan;840000]Sivas58forever kardeşim sen iyi bir sivaslı ve sivassporlusun bu asikar. Fakat burada savunanları değil savuranlari destekliyorlar. Anlayacaksın kardeşim defol rıza diyeceksin yönetim istifa diyeceksin senede atacaksın yenildiginde satacaksın sivas kumeye diye yazacaksin. Ne kadar küfür varsa sıralayacak. Kapıcı rıza diyeceksin asagilayacaksin. O zaman sivasspor.com ve değerli yorumculari seni beğenir teşekkür ve iltifat eder.anlamadinmi. Se be gardasim. Bursalı yigido kardeşim senin samimiyetine inaniyorum yada inanmak istiyorum Fakat bu bana ters geldiği için seni yaptigin bana göre abesle istikbale giriyor çünki. Ben yeryuzunde Sivas spor diye bir takım varken milli takımı tutmak bile bazıları gücüme gidiyor..[/QUOTE]
Değerli arkadaşım sövmeyi desteklediğimiz yargısına vardım mesajında. Bu sitede kim kime sövmüş onuda çıkaramadım. Sitemizde eleştiriye her zaman açık olduğumuzu söylemek isterim. Ama sövmeye asla müsade etmeyiz. Bu platform sivassporun ev hanesi içerisidir. Evladımıza kızarız, babamıza küseriz, annemize güceniriz lakin onlar bizim canımız ciğerimizdir. Biz eleştiriken yada sen desteklerken hiçbir zaman zorumuza gidecek şeyler yaşamamalıyız. Biz buna bir şey demiyoruz. Sadece eleştirirken herkesin düşüncesine saygılı olmalıyız ki kıvamında bir münazara yaşayalım. Dediğim gibi bu ortam evimizin içi dir. Burada ''abesle istikbal'' lik bir durum yoktur. |
[QUOTE=adres58;839999]Beni iyi dinle dostum, o artistlik lafından ne tarz bir insan olduğun anlaşılıyor. Kendi dünyanla tezatlık yaşamana müsade ediyorum. Bu platformda ben sana ''dataşmadan'' sen bana ''dataşmışsın''. Sen mesaj yazdıktan sonra Bursalı arkadaş siteden ayrılmış ve daha sonra mesajına cevap yazmış. Bunu yazışmalardan takip ettim. Hani diyorsun ya ''söz hakkı'' doğmuş kendisine. Ne var yani yazamazmı. Sen herkese kendi doğrularını kabul ettirmek için dayatırken neden herkesin doğrularını kabul etmekte zorlanıyorsun. Biraz ıkınsan kabul edeceksinde onuda yapamıyorsun. Ayrıca burda yorum yazan kişileri hep hakir görüyorsun bununda farkındayım. Adam Sivaslı değil ama senden çok seveni var. Yani ''Sivaslı değil ama Sivaslı gibi övünen kişi'', bazıları gibi''Sivaslı ise övünen ama Sivaslı değilse dövünen'' kişilerden değil. Ben sana kaç kere izah ettim herkes düşüncelerini söyler ama hakaret edemez sövemez diye. Ama sen sövmüyorsun hakaret ediyorsun. Bunu tekrar etme.[/QUOTE]
Senin adalet anlayışın da ışte bu kadar, burada birkaç kişi bu takımın birlik beraberlik mesajlarına gölge oluyorsunuz, Bursa li seni destekler sen de onu desteklemeyi borç bilirsin, bunu yapmana karisamam, ancak beni satasiyorsun diye haksız yere uyariyorken, bir kaç gün önce kapanmış bir konuyu tekrar açıp bu konuyu dağıtmaya çalışan Bursaliyi destekliyorsun, eğer normal bir taraftarsan ona da sözüm yok, ama forum yöneticisi sıfatıyla bunu yapıyorsan çifte standarda girer, bu haftaki hakemden farkın kalmaz, Serdar Aziz in Piech e yaptığını görmezden gelen hakem gibi Bursa linin satasmasini görmezden geliyorsan bu senin nasıl birisi olduğunu gösteriyor. su an spor aktif programını izliyorum ve takima, oynadığı oyuna destek yağıyor, Abdullah Yiğit bile 3 maçta 0 puan aldik ama iyi oynadık, 3 maçta 9 puan alabilirdik diyor. Siz burada sabotaja devam edin, ayrıca Bursaliya nerde cevap hakkı doğmuş, ispatlayin ben özür dilemeye hazirim, cevap hakkı nedir, ne gibi hallerde doğar bunu da öğrenin, ayrıca ikinmak sana yakışır, bu da senin eğitim seviyeni gösteriyor |
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;840003]Senin adalet anlayışın da ışte bu kadar, burada birkaç kişi bu takımın birlik beraberlik mesajlarına gölge oluyorsunuz, Bursa li seni destekler sen de onu desteklemeyi borç bilirsin, bunu yapmana karisamam, ancak beni satasiyorsun diye haksız yere uyariyorken, bir kaç gün önce kapanmış bir konuyu tekrar açıp bu konuyu dağıtmaya çalışan Bursaliyi destekliyorsun, eğer normal bir taraftarsan ona da sözüm yok, ama forum yöneticisi sıfatıyla bunu yapıyorsan çifte standarda girer, bu haftaki hakemden farkın kalmaz, Serdar Aziz in Piech e yaptığını görmezden gelen hakem gibi Bursa linin satasmasini görmezden geliyorsan bu senin nasıl birisi olduğunu gösteriyor.
su an spor aktif programını izliyorum ve takima, oynadığı oyuna destek yağıyor, Abdullah Yiğit bile 3 maçta 0 puan aldik ama iyi oynadık, 3 maçta 9 puan alabilirdik diyor. Siz burada sabotaja devam edin, ayrıca Bursaliya nerde cevap hakkı doğmuş, ispatlayin ben özür dilemeye hazirim, cevap hakkı nedir, ne gibi hallerde doğar bunu da öğrenin, ayrıca ikinmak sana yakışır, bu da senin eğitim seviyeni gösteriyor[/QUOTE] Dostum konuyu nerelere getirdin bilemiyorum ama nerden çıkardın hakemi nerden çıkardın Piech'i... Ben dedimmiki takımımız kötü oynadı. Yada konuyu kapatıp Bursalıyı desteklemek için geri açtım. Yani o kadar kafan dağınıkki hala anlamaktan mizanı sağlıyamıyorsun. Ben senin iyi bir Sivassporluluğunu burada tartışmam bile, bundan hiç şüphen olmasın. Ayrıca forum Yöneticiliği ile konuyu bağdaştırırsan senin tüm yorumlarını kırpar ve servis etmezdim. Buna tüm kalbinle inanabilirsin. Şöyle yazdıklarını iyi bir oku, ''Forum Yöneticisi'' olarak hangi mesajlarına sansür koymuşum bırak silmeyi... Onun için bu mesnetsiz (bana karşı) davranışlarını bırakmanı tavsiye ederim. Çünkü beni yakinen tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilirki kimseye senin yaklaştığın gibi yaklaşmam ben. İster düşüncelerin bana uysun ister uymasın saygı duyarım. Ama senin doğruların demek benim doğrularım demek değildir. Buna da sen saygı göstermen gerekir. Çünkü ben senin tüm yorumlarına ''sansür yada silme'' uygulamayıp saygı gösteriyorsam sende bunu göstermek zorunda olmalısın. Bu sitede çok sevdiğim insanlar vardı, biliyormusun şu an yasaklılar ve benim tarafımdan yasaklılar. Sebebi ise tamamen ''sitemizin tarafıma vermiş olduğu yetkilerden'' dolayıdır. Çok üzülüyorum keşke burda olsalarda yorumlarını okusam diye. Bendeki anlayış bu iken senin bana çifte standart koyuyorsun demen tamamen dokuz küsürlü harekettir. |
Arkadaşlar Allah aşkına biriniz bana "Bursa-Sivas maçını değerlendirme amaçlı" açılmış olan bu konuda neden bu kadar anlamsız muhabbetlerin döndüğünü anlatabilir mi?
İşler yolundayken hep birlikte seviniyoruz da, işler sarpa sarınca niye birbirimize giriyoruz? İsteyen Rıza Hoca'yı eleştirir, isteyen de beğenir. Kimileri de ikisini de yapar. Sivasspor'un durumundan çok "Rıza Hocacılar" ve "Anti-Rızacılar" arasındaki çatışmalar konuşuluyor forumda. [B]Herkesi biraz sakin olmaya davet ediyorum. [/B] |
[QUOTE=Soyözen;840005]Arkadaşlar Allah aşkına biriniz bana "Bursa-Sivas maçını değerlendirme amaçlı" açılmış olan bu konuda neden bu kadar anlamsız muhabbetlerin döndüğünü anlatabilir mi?
İşler yolundayken hep birlikte seviniyoruz da, işler sarpa sarınca niye birbirimize giriyoruz? İsteyen Rıza Hoca'yı eleştirir, isteyen de beğenir. Kimileri de ikisini de yapar. Sivasspor'un durumundan çok "Rıza Hocacılar" ve "Anti-Rızacılar" arasındaki çatışmalar konuşuluyor forumda. [B]Herkesi biraz sakin olmaya davet ediyorum. [/B][/QUOTE] Şahsım adına anti Rıza Hoca'cı değilim. Doğrularında alkışlarım hatalarında eleştiririm. Tıpkı senin, onun, benim, bizim gibi... |
[QUOTE=Soyözen;840005]Arkadaşlar Allah aşkına biriniz bana "Bursa-Sivas maçını değerlendirme amaçlı" açılmış olan bu konuda neden bu kadar anlamsız muhabbetlerin döndüğünü anlatabilir mi?
İşler yolundayken hep birlikte seviniyoruz da, işler sarpa sarınca niye birbirimize giriyoruz? İsteyen Rıza Hoca'yı eleştirir, isteyen de beğenir. Kimileri de ikisini de yapar. Sivasspor'un durumundan çok "Rıza Hocacılar" ve "Anti-Rızacılar" arasındaki çatışmalar konuşuluyor forumda. [B]Herkesi biraz sakin olmaya davet ediyorum. [/B][/QUOTE] Ben sana izah edeyim kardeş, bir kaç sayfa geri gidip bakarsan oyunla ilgili yorumlarimizi görürsün ve genel anlamda birlik olalım tarzında yazılar cogalmisken ortada hicbir sebep yokken Bursa li arkadaş bana satasti ve konuyu değiştirip gitti ve maalesef forum yöneticileri de onu uyarmadı konu buralara geldi, yoksa benim maç ile bir sürü analizimi bir kaç sayfa geride okuyabilirsin. Abdullah Yiğit su an canlı yayında ve diyor ki takım cok iyi oynuyor, yandık bittik mahvolduk demeye gerek yok, gün birlik olma günüdür diyor, konuya burdan devam etmeyi teklif ediyorum, eğer Bursa li müsaade ederse |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34. |