SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-2 Beşiktaş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39868)

adres58 14.04.2016 12:01

Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

[B]Sakat Cezalı raporu [/B]

[B]Sakat :[/B] Yönetim tarafından sözleşmesi belirsiz bir tarihe dondurulan [U]Jeronimo Baralles[/U] takımla antremanlara başladı.[U] Erkan Kaş[/U]ın sakatlığı devam ediyor. Son antremanda sakatlanan [U]Ziya Erda[/U]lın durumu maç saati belli olacak.

[B]Cezalı :[/B] Sarı Kart cezalısı [U]Yiğit İncedemir[/U] Beşiktaş maçında yok. Kart sınırında olan [U]John Boye, Burhan Eşer, Beykan Şimşek, Djakarıdja Kone, Cristian Tanase[/U] Beşiktaş maçında sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler.

DoomsDay58 14.04.2016 12:26

[QUOTE=adres58;972695][B]Sakat Cezalı raporu [/B]

[B]Sakat :[/B] Yönetim tarafından sözleşmesi belirsiz bir tarihe dondurulan [U]Jeronimo Baralles[/U] takımla antremanlara başladı.[U] Erkan Kaş[/U]ın sakatlığı devam ediyor. Son antremanda sakatlanan [U]Ziya Erda[/U]lın durumu maç saati belli olacak.

[B]Cezalı :[/B] Sarı Kart cezalısı [U]Yiğit İncedemir[/U] Beşiktaş maçında yok. Kart sınırında olan [U]John Boye, Burhan Eşer, Beykan Şimşek, Djakarıdja Kone, Cristian Tanase[/U] Beşiktaş maçında sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler.[/QUOTE]

Kone, Tanase ve Boye kesin Başakşehir maçında yok demektir. En azından bu maçtan puan alabilsek çok iyi olacak Başakşehir bize puan koklatmaz.

kendalli 14.04.2016 14:04

[QUOTE=adres58;972681]Gereğini gece yarısı operasyonuyla hallettim üstadım...[/QUOTE]

Ellerine sağlık yiğidom çok iyi yapmışsın canığı yerim senin, munafik gibi gelmiş aramıza bizim birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu zamanlarda taraftarımızın takımına olan teveccühünü görünce kıskanarak bu dümbüğün şeytanlarını depreştirmiş anlaşılan.

adres58 14.04.2016 14:54

M.Sivassporumuzla Beşiktaş arasında oynanacak müsabakanın hakemi Halis ÖZKAHYA olarak belirlendi....

Keşke Fırat Aydınus olaydı..

furkancfc 14.04.2016 16:16

Bu halis denen adam bizden oyuncu atmayı hobi edinmiş bir adamdır. Böyle kritik bir maça verilen hakeme bak.

etlidöktürek 14.04.2016 17:14

Yakacak biz bu halis ozkahya denen eyyamcı..maça gelen herkes lütfen biraz bilinçli taraftarlik yapsın, tamam tezahürat konusunda biraz sıkıntımız var ama hakemin bjk lehine çalacağı her düdükte biraz gürültü yapalım en azından evimizde oynayacağımız bu önemli maçta lütfen takımımıza en az iki kişilik destek verelim..yanımdakı bagırmıyor tepki vermıyor ben nıye bagırayım demeyelım,lütfen sus pus oturmayalım..başka sivasspor yok bu takım hepimizin haydi yiğidolar kendimize yakışanı yapalım bu hafta..Allah izni ile bu mactan puan cıkaracagız!!!

midfielder7 14.04.2016 18:31

twitterde bjklılar ağlamaya başlamış halis özkahya atandı diye

50sekiz 14.04.2016 20:13

Bu macta alinacak [B]en kötü sonuc beraberlik[/B] olur. Bence maglubiyetten bile kötü sonuc olur.

migroArmis 14.04.2016 20:24

[QUOTE=onur0634;972663]Kardeş herkese demogoji yap bana yapma anladın mı..??Milli takım örneği veripte konuyu çarpıtma milli takım sivassporla maç yapsa ben yine sivassporu tutarım bırak sivası belediyesporla maç yapsa belediyesporu tutarım ama senin gibi bursaspor beşiktaşa kaybetsin de haftaya beşiktaş sivas maçında biraz daha rahat olsun diye tuttuğum gönül verdiğim takımı satmam her gönülde bir arslan yatar o gönüle ikinci arslan giriyorsa o gönülde bir çakallık ararım hiçte kusura bakma...[/QUOTE]

Benim yaptığım şey size cevap vermek yada yorum yapmak ....Bunun adıda demogoji değil...Hiç uzatmayacağım bana göre her biyeyin görüşüne saygı duymak gerekir...Bende sizin görüşlerinize saygı duyuyorum ....Selametle..

migroArmis 14.04.2016 20:26

[QUOTE=Ferhat06;972674]migroArmis heç yorulmana gerek yok Bursaspor ve Sivasspor taraftarı son maçda sloganları beraber paslaşarak bunların cevabını en güzel bir şekilde verdi:kardeşliğimiz bakidir sonuna kadar.[/QUOTE]

Eksik olmayınız ilginiz ve duyarlı görüşleriniz için teşekkür ederim ayrıca...

migroArmis 14.04.2016 20:33

[QUOTE=sedohan58;972680]Sevgili Arkadaşım diye başlamak istiyorum söyleyeceklerime ki sana bir nezaket örneği olsun..
Burada aklı başında hakaretiz ve Küfürsüz Yorum yapan herkese benim saygım sonsuzdur; İki takımda tutar üç takımda tutar bu ne beni ne seni nede bir başkasını ilgilendirmemesi lazım gelir.
Önemli olan Aslolan bizim için Sivasspor dur o bizim derdimizdir migrosAmigos Nikli Arkadaşım için de önemli olan Bursaspor ve Sivasspor demekki bu durum kimi niye gerer açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangimiz in çocukluk takımı Galatasaray; Fenerbahçe; Beşiktaş değil . Ben Galatasaray ı tutardım aynı zamanda da babam beni hep sivasspor maçlarına götürürdü içerde dışarda neresi olursa giderdik. Zamanla Sivaslı olduğumu Sivassporu tutmam gerektiğini öğrendim. Şu an gönlümde Sivasspor var ama çocukluk takımım da Galatasaray onuda avrupada yada işte bir Derbi maçında destekliyorum lakin bir Sivasspor Galatasaray maçında sonuna kadar Sivassporu tutuyorum normal olarak.
Sonuç olarak birine bir laf etmeden önce kendimize bir bakmalıyız; Burada kimin hangi takımı tuttuğu önemli olmamalı saygı ve sevgi çerçevesinde dostluk önemlidir. Ben 37 yaşındayım tam hatırlamasam da belki 8 -10 yaşımdan beri babamla maça gideriz babam geçen sene felç geçirdi; çok şükür şu an iyi az olsada bi hasar bıraktı lakin bu bizim babamla maça gitmemize engel olmadı çok şükür. Sivaslıyız evet ama önce TÜRK üz ..
Bir spor olayı için burada birilerinin kalbini kıranlar, ben sanmıyorum ki sosyal yaşantısında fazla dostu ve arkadaşı olsun. Saygılarımla[/QUOTE]
Kardeşim :
Ben bir konuyu anlatamadım sanırım bazı arkadaşlara...Herkes benim Sivassporu tuttuğumu sanıyor...Takım tutma konusunda ben Bursasporluyum...Fakat Sivassporu çok seviyorum...Bunun için bir çok nedenim var bir bir de sayabilirim...Bu sevgi öylesine büyükki düşmesin diye kendi takımımın yenilmesi Sivasspora fayda sağlıyacaksa yenilmesini istedim...(Bursa rahat bir durumda ayrıca) Bu sevgi öylesine büyükki her iki takım oynadığında sonucu beni ilgilendirmez...Uzaktan yakından zerre Sivasla bağım yok iken Sivassporun başlattığı bu buyuk hareket devamında bizim şampiyonluğumuz (Sivas sayesindedir bu ) benim Sivasa sevgimi saygımı gün geçtikçe pekiştirdi...Ve ayrıca buradaki insanların sıcakkanlılığı dürüstlüğü kendi taraftar sitemde göremediğim alakayı sevgiyi saygıyıda görüyor olmam beni çok daha fazla Sivasa bağladı...Bunu anlatmakta anlayabilmekte aslında çok zorda değil...selamlar..

TS58 14.04.2016 20:58

Hakem önemli değil, mühim olan futbolcuların galibiyet için oynamasıdır.

TS58 14.04.2016 21:01

Bu sene örnek alacağımız takım Gençlerbirliği olacaktır.Düşme hattından kurtuldu, yukarılara tırmandı. Neden olmasın.

Külhan 14.04.2016 21:24

Macin hakeminden biraz kuskuluyuz eger adaletli olursa baska birsey istemiyoruz cünki ist takimlarini kazandirmak icin baski altindalar hatta diyebilirizki maclara göre hakem ataniyor bu konuda T F F fevkalade is beceriyor cünki basindaki sahis onlarin icinden gelme temennimiz hakem adil olurda rahat bir mac oynariz

migroArmis 14.04.2016 22:16

Tamda beklediğim hakem...Kendisi Anadolu düşmanı (takım farketmez) yüksek olasılıkla ist takımlarından birini tutatan iste hizmet eden en büyük hakemlerdendir....Hakemlere serzeniş etmeyelim diyenlerin başında ben gelirim...gelirim gelmesinede bu maça bu hakem atanmaz...Başka bir açıdan bakalım hep beraber...Bu müsabaka en büyük derby den önemli bir müsabakadır..Nedenide biri şampiyonluğa oynuyor Sivasım kümede kalmaya ..Bu maçın tek bir hakem tayini vardır ki o da kendini dünyada kanıtlamış (çok fazla haksızlık yapmayacağına inandığım.. çünkü dünya tarafından takip ediliyor ) Cüneyt Çakır olmalıydı....Bu müsabaka derby dir bana göre hakemde derby olmalıydı...Halis Özkahya ile b jımnastık 1-0 öne gecmıstır maç başlamadan ..Allah yardımcımız olsun ...

migroArmis 14.04.2016 22:20

Göm Sivasım b jımnastiğin lastiğini sahanın içinede millet paketlenmiş ürün görsün....

blacksky 14.04.2016 22:20

Beşiktaş'ın en tehlikeli geldiği yer göbek. Yiğit olsaydı iyi olacaktı. Ama kendi göbekleri de -Özellikle Atiba gününde değilse- zayıf bölgeleri.. ayrıca kanat bekleri de yetersizler.. Aatif iyi oynarsa etkili oluruz. Beykan'ın kapasitesi belli.. çok koşsun çok zorlasın yeter.. organize atak geliştiremiyoruz.. mutlaka dönem dönem bası kurabilmelş ve savunmalarını hataya zorlamalıyız. Bu sene Beşiktaş'a karşı 0-0'ya yatıpta başarılı olan takım hatırlamıyorum.. gol bulmamız lazım.. puan kayıpları ya gollü beraberlikle ya da 2 gol yiyerek mağlup olmalarıyla gerçekleşmiş. Yani "Ben kapanayım.. sonlara doğru kontra kovalarım 1 tane atar kazanırım" olayı beşiktaş'a karşı bu sezon hiç başarılı olmamış.. mümkünse geriye düşmeyelim.. ama geriye düşmeyeceğiz diye de karşı kaleyi unutmayalım.. öne geçersek puan alma şansımız çok yükselir.. maç 0-0 gittikçe puan alma şansımız sanılanın aksine düşer.. bu sezonki bjk istatistikleri böyle söylüyor.. yani hücum etmeliyiz.. zaten 1 puan bizi ne batırır ne çıkarır... olacaksa 3 puan olsun.

migroArmis 14.04.2016 22:37

[QUOTE=blacksky;972736]Beşiktaş'ın en tehlikeli geldiği yer göbek. Yiğit olsaydı iyi olacaktı. Ama kendi göbekleri de -Özellikle Atiba gününde değilse- zayıf bölgeleri.. ayrıca kanat bekleri de yetersizler.. Aatif iyi oynarsa etkili oluruz. Beykan'ın kapasitesi belli.. çok koşsun çok zorlasın yeter.. organize atak geliştiremiyoruz.. mutlaka dönem dönem bası kurabilmelş ve savunmalarını hataya zorlamalıyız. Bu sene Beşiktaş'a karşı 0-0'ya yatıpta başarılı olan takım hatırlamıyorum.. gol bulmamız lazım.. puan kayıpları ya gollü beraberlikle ya da 2 gol yiyerek mağlup olmalarıyla gerçekleşmiş. Yani "Ben kapanayım.. sonlara doğru kontra kovalarım 1 tane atar kazanırım" olayı beşiktaş'a karşı bu sezon hiç başarılı olmamış.. mümkünse geriye düşmeyelim.. ama geriye düşmeyeceğiz diye de karşı kaleyi unutmayalım.. öne geçersek puan alma şansımız çok yükselir.. maç 0-0 gittikçe puan alma şansımız sanılanın aksine düşer.. bu sezonki bjk istatistikleri böyle söylüyor.. yani hücum etmeliyiz.. zaten 1 puan bizi ne batırır ne çıkarır... olacaksa 3 puan olsun.[/QUOTE]

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum zahmet edip analizde bulunduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum...Bu hareketiniz bile Sivassporumuzun galip gelebilmesi için biz taraftarların yapabileceği görevlerin en büyüğünü gösteriyor...Sizde bunu yapmışsınız...Emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum..Sivassporluluk bu olsa gerek...

sivaslıadem 15.04.2016 00:20

yukarıdaki blacksky nickli arkadaşın tespitleri çok yerinde olmuş

ufak bir ekleme de bize yönelik olarak yapayım
bu sezon geriye düştüğümüz hiç bir maçı kazanamadık
rize maçı hariç kazandığımız maçlarda hiç gol yemedik

sedohan58 15.04.2016 01:07

[QUOTE=migroArmis;972721]Kardeşim :
Ben bir konuyu anlatamadım sanırım bazı arkadaşlara...Herkes benim Sivassporu tuttuğumu sanıyor...Takım tutma konusunda ben Bursasporluyum...Fakat Sivassporu çok seviyorum...Bunun için bir çok nedenim var bir bir de sayabilirim...Bu sevgi öylesine büyükki düşmesin diye kendi takımımın yenilmesi Sivasspora fayda sağlıyacaksa yenilmesini istedim...(Bursa rahat bir durumda ayrıca) Bu sevgi öylesine büyükki her iki takım oynadığında sonucu beni ilgilendirmez...Uzaktan yakından zerre Sivasla bağım yok iken Sivassporun başlattığı bu buyuk hareket devamında bizim şampiyonluğumuz (Sivas sayesindedir bu ) benim Sivasa sevgimi saygımı gün geçtikçe pekiştirdi...Ve ayrıca buradaki insanların sıcakkanlılığı dürüstlüğü kendi taraftar sitemde göremediğim alakayı sevgiyi saygıyıda görüyor olmam beni çok daha fazla Sivasa bağladı...Bunu anlatmakta anlayabilmekte aslında çok zorda değil...selamlar..[/QUOTE]

Bu arada nick name ni yanlış yazmışım kusura bakma. Saygılarımla

Sivasspormysoul 15.04.2016 04:03

[B]Beşiktaş JK Sivastan 16.04.2016 da puansız dönecektir. Büyün yiğidolar buna içtenlikle inanıyor. Taraftar, takım, yönetim. Kısaca bütün yiğido camiası buna inanıyor.

Sonuç: M. Sivasspor 3-BJK 1 (penaltıdan).[/B]
Goller: Dk. 17. D. Texeira; Dk. 34 Burhan Eşer; Dk. 60 D. Texeira; Dk. 83 (BKJ Penaltıdan. Kim atarsa atsın tahmin edemiyorum. Ancak Setkus topa müdahale yapacak penaltı yinede zar zorda olsa gol olacak).

[B]BJK Beşiktaş şu dersi alıp gidecek: Sivas deplasmanına sadece sıfır puan için gidilir. [/B]

Saygılarımla.

58gürün58 15.04.2016 08:16

[QUOTE=blacksky;972736]Beşiktaş'ın en tehlikeli geldiği yer göbek. Yiğit olsaydı iyi olacaktı. Ama kendi göbekleri de -Özellikle Atiba gününde değilse- zayıf bölgeleri.. ayrıca kanat bekleri de yetersizler.. Aatif iyi oynarsa etkili oluruz. Beykan'ın kapasitesi belli.. çok koşsun çok zorlasın yeter.. organize atak geliştiremiyoruz.. mutlaka dönem dönem bası kurabilmelş ve savunmalarını hataya zorlamalıyız. Bu sene Beşiktaş'a karşı 0-0'ya yatıpta başarılı olan takım hatırlamıyorum.. gol bulmamız lazım.. puan kayıpları ya gollü beraberlikle ya da 2 gol yiyerek mağlup olmalarıyla gerçekleşmiş. Yani "Ben kapanayım.. sonlara doğru kontra kovalarım 1 tane atar kazanırım" olayı beşiktaş'a karşı bu sezon hiç başarılı olmamış.. mümkünse geriye düşmeyelim.. ama geriye düşmeyeceğiz diye de karşı kaleyi unutmayalım.. öne geçersek puan alma şansımız çok yükselir.. maç 0-0 gittikçe puan alma şansımız sanılanın aksine düşer.. bu sezonki bjk istatistikleri böyle söylüyor.. yani hücum etmeliyiz.. zaten 1 puan bizi ne batırır ne çıkarır... olacaksa 3 puan olsun.[/QUOTE]

öncelikle Allahın selamı hepinizin üzerine olsun gardaşlarım. çok mantıklı bir tespit yapmışşsın. bir kaç birşey ilave edeyim izninle. bjk nın 3-2 kazandığı osmanlı, 1-0 kazandığı gençlerbirliği ve 1-0 kaybettikleri kasımpaşa maçını izledim. bu maçları umarım mesut hoca oyunculara izlettirmiştir. bu maçlar bizim galibiyet için reçetemiz olabilir. biz kasımpaşayı nasıl kendi evimizde oynatmadıysak aynısını kasımpaşa bjkya yaptı ve farka bile gidebileceği maçı kazandı. bu maçta yiğit bize lazımdı çünkü maç orta sahada bitecek orta alanı kabalık tutup basarsak hele birde öne geçersek puan alma ihtimalimiz fazla. haa şunuda söylemek lazım öne geçsek bile bjk nın maçı çevirme ihtimali fazla çok usta ayakları ve zeki topçuları var. inşallah futbol şansı bizimle olur. tabii birde hakemin adeletini unutmamak lazım.

midfielder7 15.04.2016 08:50

bilgi: bu hafta turkcell haftanın maçı etkinliği Sivas'ta olacak 1000 kişiye bilet ve passolig var

B.Demirci 15.04.2016 11:57

Maçın hakemi Halis Özkahya imiş. Adam daha önce bizi kaçkere kesti biçti. Tekrar bu kritik maça Sivas düşmanlığı ile nam yapmış birini veriyorlar. Sizce de düşündürücü değil mi? Bizim yöneticiler uyuyor zahir ki..

B.Demirci 15.04.2016 12:00

Sivassporu düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Şu Halis Özkahpesini hiç hazmedemiyorum. Galatasaray maçında uyduruktan Sivasa 3 kırmızı gösteren maçı elimizden alan bu adamı nasıl unuturum. Allaha havale etmiştim onu. Bizim hakkımızı Allah kendisinden ve sevdiklerinden çıkarsın.. Amin.

bumin58 15.04.2016 13:42

Hakem Halis Özkahya bu hakem bu takımların köpeği hakem kesin sivası katletecek

adres58 15.04.2016 14:37

[QUOTE=bumin58;972793]Hakem Halis Özkahya bu hakem bu takımların köpeği hakem kesin sivası katletecek[/QUOTE]

Beşiktaş serzeniyor (sosyal medyada)
Biz veryansın ediyoruz (buralarda)
da...

Kim gülecek onu merak ediyorum...

çorluluyiğido 15.04.2016 15:28

ziya sakat olduğu için yiğit ise sarı kart cezalısı olduğu için bjk maçında yok.
kone ve mehdi ise büyük ihtimalle oynayabilecek.

bana göre muhtemel 11:
---------setkus-----------
cicinho----boye----oumari----emre
---kone(adem)-----mehdi(hussain)
burhan---------atıf--------beykan
-------------texeira-----------------

adres58 15.04.2016 16:47

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46790&token=53423[/IMG]

Büyük usta....

emrecan17 15.04.2016 17:04

VİZYON 58 kadroyu yayınladı.Ne hikmetse yayınladıkları kadro aynı şekilde doğru çıkıyor..

SETKUS

CİCİ BOYE OUMARI EMRE ÖZTÜRK

KONE ADEM

BURHAN MEHDİ AATIF

HASAN KABZE

Yanyana yazdığı kadrounun dizilimi bu şekilde yüksek ihtimal. Adem yerine kanata tanase veya topu iyi süren beykan ı oynatabilirdi.Amacı gol yememek belli ki.hakkımızda hayırlısı

adres58 15.04.2016 17:07

[QUOTE=emrecan17;972811]VİZYON 58 kadroyu yayınladı.Ne hikmetse yayınladıkları kadro aynı şekilde doğru çıkıyor..

SETKUS

KONE ADEM

BURHAN MEHDİ AATIF

HASAN KABZE

Yanyana yazdığı kadrounun dizilimi bu şekilde yüksek ihtimal. Adem yerine kanata tanase veya topu iyi süren beykan ı oynatabilirdi.Amacı gol yememek belli ki.hakkımızda hayırlısı[/QUOTE]

Sabah dedim Mesut Hoca saçmalamazsa bu maçı alırız, yeter ki sen doğru düzgün kadro çıkar. Al sana saçmalamanın daniskası... Varan 1

emrecan17 15.04.2016 17:10

[QUOTE=adres58;972812]Sabah dedim Mesut Hoca saçmalamazsa bu maçı alırız, yeter ki sen doğru düzgün kadro çıkar. Al sana saçmalamanın daniskası... Varan 1[/QUOTE]

Abi umarım bu kadro bir ihtimaldir. Ama vizyonun yayınladığı kadro genelinde tuttu. ADEM i ne diye oynatıyorsun MEHDİ - KONE YAP Sol kanada çek beykan tanase den birini koy forvete ileride basan adam texerrıa yı bir umut ara.Sen rakiplerine bu sekılde pozısyon bulup bunalttın. Mehdı kone adem 3 lü nedır Hasan kabze nedir.Yürümeye mecali kalmamıs..:mad:

adres58 15.04.2016 17:15

[QUOTE=emrecan17;972813]Abi umarım bu kadro bir ihtimaldir. Ama vizyonun yayınladığı kadro genelinde tuttu. ADEM i ne diye oynatıyorsun MEHDİ - KONE YAP Sol kanada çek beykan tanase den birini koy forvete ileride basan adam texerrıa yı bir umut ara.Sen rakiplerine bu sekılde pozısyon bulup bunalttın. Mehdı kone adem 3 lü nedır Hasan kabze nedir.Yürümeye mecali kalmamıs..:mad:[/QUOTE]

Kadro doğru... Yarın hüsran... Bu adamı yol yakınken mutlaka ve mutlaka postalamalılar... La diyor lo demiyor... Çok fark yeriz yarın bu gidişle...

adres58 15.04.2016 17:22

[B]Bilgi: [/B]

M. Sivassporumuz - Besiktas Maçina Toplam 13.275 Adet Bilet Satildi

Not: Stadin Kapasitesi 14.975

ezelşener 15.04.2016 17:23

[QUOTE=migroArmis;972721]Kardeşim :
Ben bir konuyu anlatamadım sanırım bazı arkadaşlara...Herkes benim Sivassporu tuttuğumu sanıyor...Takım tutma konusunda ben Bursasporluyum...Fakat Sivassporu çok seviyorum...Bunun için bir çok nedenim var bir bir de sayabilirim...Bu sevgi öylesine büyükki düşmesin diye kendi takımımın yenilmesi Sivasspora fayda sağlıyacaksa yenilmesini istedim...(Bursa rahat bir durumda ayrıca) Bu sevgi öylesine büyükki her iki takım oynadığında sonucu beni ilgilendirmez...Uzaktan yakından zerre Sivasla bağım yok iken Sivassporun başlattığı bu buyuk hareket devamında bizim şampiyonluğumuz (Sivas sayesindedir bu ) benim Sivasa sevgimi saygımı gün geçtikçe pekiştirdi...Ve ayrıca buradaki insanların sıcakkanlılığı dürüstlüğü kendi taraftar sitemde göremediğim alakayı sevgiyi saygıyıda görüyor olmam beni çok daha fazla Sivasa bağladı...Bunu anlatmakta anlayabilmekte aslında çok zorda değil...selamlar..[/QUOTE]

Mükemmel bir yazı ellerine sağlık kardeş.Daha Öncede Ertuğrul Sağlam.Anadolu takımlarının (4 büyütülmüşler hariç ) önünü açan Sivasspor'dur Sivaspor sayesinde diğer kulüplerin önü ve gözü açılmıştır.Bursaspor Şampiyon oldu ise Sivassporun önderliğinden ve onun sayesinde olmuştur diye röportajı vardı.yani tıpkı senin açıkladığın şeyler gibi.Onun için yürekten teşekkür ediyorum sana.selam ve sevgiler.

çorluluyiğido 15.04.2016 17:27

[QUOTE=emrecan17;972811]VİZYON 58 kadroyu yayınladı.Ne hikmetse yayınladıkları kadro aynı şekilde doğru çıkıyor..

SETKUS

KONE ADEM

BURHAN MEHDİ AATIF

HASAN KABZE

Yanyana yazdığı kadrounun dizilimi bu şekilde yüksek ihtimal. Adem yerine kanata tanase veya topu iyi süren beykan ı oynatabilirdi.Amacı gol yememek belli ki.hakkımızda hayırlısı[/QUOTE]

bu kadroyla gol atın sizi anlnızdan öperim.bu kadro ne gol atar ne kalesini gole kapatır.tü umudum suya düştü.umarım farklı bir şekilde yenilmeyiz.mesut bakkaldan t.d. filan da olmaz ...

otceken58 15.04.2016 18:00

Bu Kadro doğru olamaz Mesut bakkal İ.akinı kurtarıcı olarak koymamis :mad::mad::mad::mad::mad: Allah bize yardım etsin çoooook ihtiyacımız olacak bu kadro ile çıkarsak

kadirakin58 15.04.2016 18:23

Bizim yönetim, büyük takım uşağı Halis Özkahya'nın bu maça atanmasına nasıl ses çıkarmıyor ?

adres58 15.04.2016 18:40

[QUOTE=kadirakin58;972824]Bizim yönetim, büyük takım uşağı Halis Özkahya'nın bu maça atanmasına nasıl ses çıkarmıyor ?[/QUOTE]

Ümüğümüzü çok sıktılar sesimizi çıhadamıyoz gardaş...

A.Turan Korkmaz 15.04.2016 19:07

Maçın hakemi, iki ay evvel (21. haftada) Ç[B]. Rizespor'la oynadığımız ve Yiğit'in atıldığı 2-1 kazandığımız maçın hakemiydi[/B]. TRT1'de o akşam , hakemin Sivasspor aleyhine maçta ne kadar hata yaptığı ve Yiğit'in atılmasının da doğru olmadığı çokça konuşulmuştu.
Kararları açıkça tartışılmış bir hakemin kısa sürede yeniden aynı takımın iç saha maçına verilmesi yeterince ilgi çekici.
[B]Dahası, o maçın hakemine yapılan kötü tezahürat sonrası bütün tribünlerimiz PFDK tarafından bir sonraki karşılaşma olan Antalyaspor maçında bloke edilmişti[/B].
Şimdi burada 'derin' düşüncelerle bu duruma sebebiyet verenlerin maksadı açık.
Mesele bizim taraftarın bu oyuna gelip gelmeyeceği.
Şayet samimiyetle Sivassporumuzun süperligde kalmasını istiyorsak, sakın ha hakemlere kötü tezahürat etmeyelim. Son maçlarda toplu alkışlama ya da hakem gol,gol tezahüratı tribün kapattırmamış ama para cezası alınmasına sebep olmuştu.
Futbolcularımız kendilerine temas halinde o faulü ve gerekli kartı rakibe aldırmalıdır. Bu profesyonelliktir. Rakip oyuncuların ise nerede nasıl durdurulması gerektiği de bir sır değildir. Hangi hareketlere hangi kartın çıktığı biliniyor. Hakemlere iş düşerse gerekeni yapacaklarını gösterdiler ve yaparlar, fırsat bırakılmamalıdır.
Bu bir sınav. 'Hayatın her anında içinde olduğumuz' sınavlardan biri. Taraftar olarak bu sınavdan da aklımızı kullanarak ve heyecanı zafere dönüştürerek çıkabilirsek oynanan oyunları terse çevirebiliriz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:02.