![]() |
Normal şartlarda SİVASSPOR Bursayı rahat yenerdi. Ama sakat futbolcular özelliklede Yavuz'un yokluğu beni düşündürüyor.Yinede en azından yenilmeyeceğimize inanıyorum.En kötü beraberlik olur,beraberliği bozarsakta biz bozarız.Tahminim;
Bursa:2 SİVAS:2 |
[quote=s_i_v_a_s][b][size=3][color=green]ve yukarıda gunaymıdır nedir biraz hani sanla alem havalarına girmiş... mod larından örnek al... olgun ol biraz...[/color][/size][/b][/quote] ahahahahh ulan sanala girip karsı taraftar sitesinde hava atan sizsiniz... bizde bunu seyirmi edelim??? yok gelin yok gorun?? adam mı korkutmaya calısıyosun????
|
gardaş nasıl sivasspor taraftarısınız bursaya maç kazanır diyorsunuz .
bende diyoruımki sıvas 3 bursa 1 |
[quote=gunay][quote=s_i_v_a_s][b][size=3][color=green]ve yukarıda gunaymıdır nedir biraz hani sanla alem havalarına girmiş... mod larından örnek al... olgun ol biraz...[/color][/size][/b][/quote] ahahahahh ulan sanala girip karsı taraftar sitesinde hava atan sizsiniz... bizde bunu seyirmi edelim??? yok gelin yok gorun?? adam mı korkutmaya calısıyosun????[/quote]
[color=darkred][i][b]aman bea bu çok uzadı ama.............[/b][/i][/color] [b]____________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[[color=green]img][b]İLK YARIDA SİVASSPOR YETKİLİLERİ TARLAYA BENZEYEN BİR TESİS VERMİŞLERDİ BURSASPORA.BİZDE BUNU UNUTMAYARAK SİVASPORLU FUTBOLCULARA OYAKRENO'NUN TESİSLERİNİ VERDİK.BU GAYET NORMAL...[/b][/img][color=green][/color][/color]
|
BURSA : 0
SİVASSPOR : 0 Yenemezsen de;yenilme... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
selam hemso'lar..
Ne guzelki Sivassporumuz o hasretle beklenen 1. lig'e cikmayi bu sene gerceklestiriyor.. Yurtdisindan Sivasspor'u izlemek takip etmek ayri bir guzellik ve ayri bir heyecan.. Umudumuz Sivasspor'un seneye cikis yapmasi ve ilk 5'e girmesidir.. Rotterdam Hollanda'dan HAFIKLI Selo.. Bence macin tahmini 1 -1 bitecek.. |
[quote=yetkinbursa][[color=green]img][b]İLK YARIDA SİVASSPOR YETKİLİLERİ TARLAYA BENZEYEN BİR TESİS VERMİŞLERDİ BURSASPORA.BİZDE BUNU UNUTMAYARAK SİVASPORLU FUTBOLCULARA OYAKRENO'NUN TESİSLERİNİ VERDİK.BU GAYET NORMAL...[/b][/img][color=green][/color][/color][/quote]SİZE TARLA BİLE ÇOK ONADA ŞÜKREDİN..
|
ANTİ BURSA %100 HAKİKİ BURSA ŞEFTALİSİ :lol:
|
[quote=BURSANKARA]ben sadece bursadaki sivaslılar gelir dedim sivastan geleceğini zannetmiyorum zaten gelsede etkili olamaz onu diyorum...ha bu arada sivastaki maçta bize edilen küüfürlerde unutulmadı...[/quote]
otur oturdugun yerde kasirim ha fazla ileri gitme |
OOO SEN SİZE YAPILAN HER ŞEYİN HESABINI TUTUYORSUN.SİZE BİR T.C LAF SÖYLÜYOR.SİZ ANCAK KÜÇÜK HESAPLARIN PEŞİNDE KOŞARSINIZ BÖYLE DEVAM EDİN...
|
Bence Sivassporum [b]2-0 [/b]yenecek, Bursaspor'da kim şampiyon görecek... :D :D :D
Bursa'ya yakın oturan tüm Sivas'lı abilerimden maça gitmelerini rica ediyorum.[color=red][b]SİVASSPOR'[/b][/color]umuzu yalnız bırakmayalım. [size=6][b]Birgün herkes [color=red]SİVASSPOR[/color]'u alkışlayacak.[/b][/size] |
SIVASSPORUMUZ 2
Bursaspor 1 KALBIMIZ SIVASSPOR ICIN ATACAK... kirmiziiii beyazzzz en buyuk SIVASSPOR....... |
üzülerek söylüyorum ki
bursa=1 sivasspor=0 |
bursaspor:2 (dk 10 EGEMEMEN KIRMIZI KART) :lol: :lol:
SİVASSPOR : 3 :lol: :lol: |
beyler bursanın sitesinde işler karışmış bursalılar bizimkilere saldırıyorlar ben biraz düzeltmeye çalıştım ama olmadı galiba ama ortalığı karıştıranlar bursalılar
|
BU ALEMİN KRALI HER ZAMAN BİZİ SİVASSPOR SEVGİLİMİZ KADER BİZİ AYIRSADA ÖLENE DEK SENİNLEYİZ
|
[quote=SWS58]bursaspor:2 (dk 10 EGEMEMEN KIRMIZI KART) :lol: :lol:
SİVASSPOR : 3 :lol: :lol:[/quote] önce şunu bil egemen sarık kart cezalısıı sanal taraftarlık yapmayın gelin takımınıız deplasmanda destekleyin bugün trtde spiker bile taraftardan bahsedecek göreceksiniz bakalım sizde böyle taraftar varmı |
[quote=steven][quote=SWS58]bursaspor:2 (dk 10 EGEMEMEN KIRMIZI KART) :lol: :lol:
SİVASSPOR : 3 :lol: :lol:[/quote] önce şunu bil egemen sarık kart cezalısıı sanal taraftarlık yapmayın gelin takımınıız deplasmanda destekleyin bugün trtde spiker bile taraftardan bahsedecek göreceksiniz bakalım sizde böyle taraftar varmı[/quote] DOSTUM E-KOLAY DAN ALINMIS BU YAZI YET HERHALDE FAZLA SOZE GEREK YOK :) :) :) :) :) TRT 1 naklen yayınlıyor 19.00’daki maçta taraftar desteğine güvenen Bursa, galip gelerek ilk 3 umutlarını devam ettirmenin yollarını arayacak. Lider Sivas ise eve yenilmeden dönmenin hesaplarını yapıyor. Bursa’da Miu, Serdar Topraktepe (cezalı) ve Okan (sakat) forma giyemeyecek, Yiğidolar ise Ertuğrul, Hayrettin (cezalı) ve Yavuz’dan (sakat) yoksun olarak mücadele edecek. Maçı TRT 1 naklen yayınlayacak. |
bence bol gollu bir mac olacak
[b]Sivasspor : 3 [/b] Bursasopr : 2 |
bugünkü sonuclardan sonra sivasın bursadan puanla cıkmasına imkan yok. bu akşam stad yıkılacak tezahuratlarla sivas nereye geldiğine şaşıracak. az kaldı az.
|
[quote=EfsaneTeksas]bugünkü sonuclardan sonra sivasın bursadan puanla cıkmasına imkan yok. bu akşam stad yıkılacak tezahuratlarla sivas nereye geldiğine şaşıracak. az kaldı az.[/quote]KUSURA BAKMA ARKADAŞ BU MAÇI KESIN ALMAMIZ GEREKIYOR.PUANA COK IHTIYACIMIZ WAR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SIVASSPOR :3 bursaSPOR:2 STAD YIKILACAK DEMISSIN HAYIRDIR TADILATMI WAR :lol: :lol: :lol: |
sivas hiç bir deplasmanda nereye gittiğini şaşırmaz boş yere bu sonuçlara bel bağlama ayrıca senin bursa için üzgünüm ama malasef yenilecek siniz ve asıl şaşırıp ağzı açık kalan sen olacksın üzülme büyüyünce unutursun diyorum
____________________________________ HEP DESTEK TAM DESTEK |
ne demek istediğimi anlayacaksınız akşama hadi kalın sağlıcakla. . sivas ilk defa bursaya geliyor başka deplasmanlarla karıştırmayın. bu mac bizim hayal kurmayın. hadi artık biz stada kayıyoruz trt1 de iyi izleyin macıda atmosfere sizde tanıklık edin. :wink:
|
NE ANLIYCAZ ŞEFTALİ BAKALIM MAÇTAN DÖNÜNCE BU SİTEYE GİRME CESARETİN OLACAKMI
------------------------------------------------------------ HEP DESTEK TAM DESTEK [color=red][size=7]ŞAMPİYON SİVAS[/size][/color] |
BURSA : 1
SİVAS : 2 |
Sivassporum 2
Bursa 1 Ne mutlu SIVASLIYIM diyene!!! :roll: |
Benim tahminim:
Bursaspor 0:1 Sivasspor |
bu mac cok iddali gececek arkadaslar bu mac bence berabere bitecek
|
sampiyon 2 bursa 0
|
CANIN SAGOLSUN SIVASSPOR.
SIVASSPOR HALEN LIDER. SIVASSPORUMUZ YENILDI AMA BIZIM KALBIMIZDEN KESINLIKLE SILINMEDI. DESTEGIMIZ HERZAMANKINDEN DAHA FAZLA DEVAM EDIYOR. BIZ TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ. HAYDI YIGIDOLAR BU YOLUN SONU DEGIL. |
Beklediğimiz oyun oynayamadık, Bursaspor'da şampiyonluk için gerektiği şekilde oynayınca yenilgi kaçınılmaz oldu...
İlk 15 dakikadaki oyunumuzu devam ettirebilseydik, Bursaspor'a kök söktürecektik. Ama defansata Kadir ve İlhan, orta sahada Yasir, Onur ve ileride de Mohammed ve Mehmet Yıldız etkisiz kalınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maçın en iyileri en başta Can , daha sonra da kaleci Akın'dı. Canımız sağolsun, şampiyonluk yolunda böyle mağlubiyetler olacaktır. Ama benim esas endişem takımda 3 haftadır bir performans düşüklüğü var. İnşallah sakatlar çabuk iyileşir. |
gecmis olsun.yilmadan yolumuza devam
|
[b]kusura bakmayın gardaşlar fazla atamadık :twisted:
inşallah bunu süperligde telafi ederiz :twisted: Umarım BURSASPOR un büyüklüğünü görmüşünüzdür[/b]. |
[quote=paulfromceltic][b]kusura bakmayın gardaşlar fazla atamadık :twisted:
inşallah bunu süperligde telafi ederiz :twisted: Umarım BURSASPOR un büyüklüğünü görmüşünüzdür[/b].[/quote] ellinizden geleni ardina komayin siz kim bize 2-3 attmak kim yendiz hayirli olsun Yozgatida yenin de görelim [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
biraz becerikli olsaydı topcular bu mac farklı olurdu. sivasa futbol dersi verdik ve bu ligde sivası eze eze yenen tek takım bursaspor oldu ve bu macı tüm türkiyeninde seyretmesi cok iyi oldu. herkes tanık oldu. yozgatıda yeneceğiz artık bu yoldan dönüş yok. bursa taraftarıyla şehriyle bu ligin üstünde bir camia olduğunu herkese bir kez daha gösterdi. ayrıca yeniçerilerde bu macta bursa tarafatrını izlemekten maca konstre olamadılar. :wink:
|
[b]kamyon devrildi boşuna hesap yapmayın :twisted: [/b]
[b]bükemediğiniz eli öpün :twisted: [/b] |
[b]hakkaten yaww yeniçeri tayfası oturdu bizi seyrediyo bide ağızları açtılar :twisted: yakışmadı yiğidolara :twisted:
DÖNECEĞİZ HESABI GÖRECEĞİZ :twisted: AZ KALDI :twisted: [/b] |
[quote=paulfromceltic][b]kamyon devrildi boşuna hesap yapmayın :twisted: [/b]
[b]bükemediğiniz eli öpün :twisted: [/b][/quote] ne hasap ne kitap sen Puan farkina bak ondan sonra ......... ya gardas rica su puan cetveline baksanda konus san iste dilin kemiyi yok deler didi bende inanma mistim sen ginede konus gardas [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
merak etme adam gibi takımlarla oynadığınız maçlarıda görüyoruz sıra elazığ ve vestelde onlarda yenerse görürüm puan cetvelini o zaman...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:27. |