![]() |
[quote=ultraSivas_58][size=6][color=red][b][i]............HİC BOSA UĞRASMAYIN...EN KARİZMA BEN DENİZ...YANİ ULTRA.............[/i][/b][/color][/size] :arrow: :d:[/quote][b]DEDİĞİM GİBİ EN KARİZMATİK ÜNLÜ BENİM BOŞA UĞRAŞMAYIN..YANIDA Kİ ARADAŞI TANIYAN VAR MI :?: :arrow: :k10: [/b]
|
[size=6][color=blue][b]ultra senin en karizmatik olduguna bendende bir oy :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
[quote=serkan20m]herkes kendine göre en karizmatik sivaslı kim belirlesin. yalnız bu kişiler ünlülerden oluşmalı ben bildiğim bir kaçisim yazacağım sizde ünlü katabilirsiniz
1.çılgın sedat 2.ibrahim toraman 3.uğur ışılak 4.ümit özat bence en karizmatik bunların arasından çılgın sedat.[/quote]+ [size=7] 3[size=18][color=black].uğur ışılak Sivasli degil >>> Sereflikochisarli [/color][/size][/size] |
EN KARİZMATİK SİVASLI
[size=6][color=red]İSMAİL YK [/color][/size]KIRAL SİVASLI YURTSEVSEN KARDEŞLER GURUBUNUN ÜYESİ OLAN İSMAİL HER YERDE SİVASLI OLDUĞUNU DEFALARCA VURGULUYOR VE OLUMLU BİR REKLAM YAPIYOR SESİ İLE DE HERKEZİ MEST EDİYOR EMEL SAYININ DA SİVASLI BİR ÜNLÜ OLUP YANLIZ HİÇ SİVASLIYIM DEMEDİĞİNİ BİLİYOMUDUNUZ!!![size=6][/size][color=red][/color][size=6][/size][color=red][/color] |
[quote=ultraSivas_58][size=6][color=red][b][i]............HİC BOSA UĞRASMAYIN...EN KARİZMA BEN DENİZ...YANİ ULTRA.............[/i][/b][/color][/size] :arrow: :d:[/quote][b]KİMSE UZAKLARDA ARAMASIN :arrow: EN KARİZMATİK SİVAS'LI BENİM....YANIDA Kİ ÜNLÜ TANIDINIZ MI... :?: :?: :?: :?: :arrow: :k10: :k10: :k10: :k10:[/b]
|
[quote=Aziz58][size=6][color=darkred]BENCE EN KARİZMATİK
1- RIZA ÇALIMBAY 2- CEM YILMAZ 3- ÇAGLAYAN ABİ 4-VE TÜM SİVASSPOR COM' CULAR...[/color][/size][/quote] +İMZA |
Arkadaşlar İBrahim Toraman yeşilyurt mahallesinde büyümüş selçuk ilköğretim okulunda okumuşştur
1.MuRTix ben yani ama mankeniz neşe erberk ajans :P 2.ERkan ankaragücü basketbolcu sivaslı 3.İbrahim Toraman .. kardeşim kim tutar seni üstelik bjk lı!! 4.Rıza Çalımbay (Ölümüne Kartal) 5.Adem Dursun(Beşiktaş..) 6.Zafer gültekin(ankaragücü) . 58585.Ümit Özat(Tüm kayıtlarda ankaralı ama herkes sivaslı olduğunu sanıyor) |
ÜNLÜ SİVASLILAR
GARDAŞLAR SİVASIMIZIN ADAMI HER TARAFTA WAR TV.LERDE TANIDIGIMIZ İNSANLARIN SİVASLI OLDUGUNU DUYUP ŞAŞIRIYORUZ.SİVASLI OLDUGUNU BİLDİGİNİZ ÜNLÜLERİN İSMİNİ YAZARMISINIZ [COLOR="Red"][B][I][/I][/B][/COLOR]
|
ibrahim toraman--ümit özat(kimlik bilgilerinde ankara yazıyo ama herkes sivas zannediyo) onurşan benim bildiğim bunlar
|
BBP GENEL BASKANI MUHSIN YAZICIOGLU
APDUL LATIF SENER ERDAL KESER IBRAHIM TORAMAN MUSTAFA KOCABEY RIZA CALIMBAY ADEM DURSUN HAMZA YERLIKAYA ESKI ANKARA GÜCÜ KALECISI ZAFER ÜMIT ÖZAT BENIM TANIDIGIM ÜNLÜ SIVASLILAR |
ibrahim TORAMAN
ümit ÖZAT cem YILMAZ tülin ŞAHİN Hamza YERLİKAYA Rıza CALIMBAY Celaledin CERRAH Abdullatif ŞENER ismail yk yanlışsam düzeltin:)birde gökhan zan dediler ama kesin bir bilgim yok |
SELDA BAGCAN SİVASLI MI
|
DİĞER SİVASLI HEMŞEHRİLERİMİZ;
OĞUZ YILMAZ CEM YILMAZ KADER ŞANSAL BÜYÜKA(KEDİSİ SÖYLEDİ:) ) TÜLİN ŞAHİN(SİVASLI CİNDY) ÇILGIN SEDAT NUR ERTÜRK YURTSEVEN KARDEŞLER OGÜN ŞANLISOY EYÜPHAN AŞIK VEYSEL :) |
SEDAT PEKER
MECNUN ODYAKMAZ |
VEEEE BEN :)
|
HERZAMAN BİLİRİZ AMA BÖYLE KONU AÇILDIMI AKLIMIZA BİŞEY GELMEZ HALBUKİ TÜRKİYE SİVASLI OLMUŞ :D
|
Gecen sene ilk amerikada bio-teknoloji adnıa cok calısma yapmıs basırlı olmsu organ nakli konsundada calsımaları ver bir seminerde dinlemiştim yapan prof vardı Prof Dr. Yavuz BUDAK (biyolog)
|
emel sayin
yagiz bendeniz eyüphan alihan cilgin sedat ibrahim toraman tülin sahin nur ertürk tgrt deki sakaci adam enver maralli aska yürek gerek anlasa -onu söyleyen bayan riza calimbay yurtseven kardesler oguz yilmaz adem dursun kader hamza yerlikaya o sampiyon halterci bayan okadar cokki ismini hatirlayamadim hatirladigim bunlar arkadaslar |
rahmetli Atilla İlhan ve Çolpan İlhan bizim Gürün ilçesinden onlarda sivaslı
|
anayasa mahkemesi eski başkanı yekta güngör özden
ünlü edebiyatcı ahmet kutsi tecer şarkıcı oğuz yılmaz şarkıcı sabahat akkiraz,,,şimdilik bunlar |
bu topik daha önce açılmıştı
ve ayrıntılı yazmıştım ben ünlü sivaslıları. onunla birleştirmek lazım. her önüne gelen de sallamasın.hiç alakası olmayan adamlara sivaslı damgası vurmayalım. |
vallahi bende en genc karizmayim :D
|
[QUOTE=drummer]bu topik daha önce açılmıştı
ve ayrıntılı yazmıştım ben ünlü sivaslıları. onunla birleştirmek lazım. her önüne gelen de sallamasın.hiç alakası olmayan adamlara sivaslı damgası vurmayalım.[/QUOTE] bravo mod arkadaşlar şu form kirliliğine bir son verelim her konuda üç beş forum almasın saolun |
sivasli ünlüler
asik veysel
yurtseven kardesler emel sayin hamza yerlikaya oguz yilmaz hasan kabze riza calimbay mehmet ali erbil |
sabahat akkiraz erzincanlı nerden çıkarıyorsunuz
herkesi sivaslı yapmaya başladınız gene. |
rauf tamer
ergün göze sivaslıdır |
[QUOTE=drummer]sabahat akkiraz erzincanlı nerden çıkarıyorsunuz
herkesi sivaslı yapmaya başladınız gene.[/QUOTE] SABAHAT AKKIRAZ KANGALLI KANGALIN YORTAN KOYUNDEN BILDIGIM KADARIYLA |
[B]muzaffer sarısözen... belki yazılmıştır ancak önemli olduğundan bir daha yazılsa sorun olmaz diye düşündüm :)[/B]
|
[QUOTE=drummer]sabahat akkiraz erzincanlı nerden çıkarıyorsunuz
herkesi sivaslı yapmaya başladınız gene.[/QUOTE] Bruce lee ve Antonio Banderas ta Sivaslilar,hemde bizim koylu:p |
bence cem yılmaz
halterde hakan yılmaz |
şansal büyükağ (erman toroğlunun çırağı)
yurtseven kardeşler reha muhtar rıza çalımbay dahada niceleri memleketimiz hep ünlü dolu |
HASAN KABZE de SİVASLI
|
bence ibo toroman ve hasan kabze
|
Adem Dursun'da Sivasli:k15:
Babasi Yildizeli nin Yavu Anneside Yildizeli nin Direkli Belediyesinden k15: |
Sanat camiası SİVASLI
1)Cem yılmaz
2)Hasan kabze 3)Orhan ölmez 4)Eren Yetişkin 5)Zafer özgültekin 6)Oğuz Yılmaz 7)Derya Tuna 8)zara |
bence en karizma sivaslı CEMYILMAZ
sonra muhsin yazıcıoğlu,abdüllatif şener,selda bağcan,rıza çalımbay geliyor |
[QUOTE=abircan]cem yılmaz imranlılı yanılmıyorsam daha gecen gün 105 yasında babannesi vefat etti[/QUOTE]
imranlılı değil gürünlü |
HASAN KABZE .SİVASLIMI
HASAN KABZEYİ UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR HERHALDE SİVASLI OLMASI LAZIM TAM EMİN DEGİLİM GS ya Ç.DARDANELDEN GELDİ
|
Pir Sultan Abdal, Kul Hikmet, Aşık Veysel, Ruhsati, Celal Sicimoğlu Eski Meclis Başkanı Refik Koraltan, Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Eski İstanbul Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Edip Başer, DYP İstanbul İl Başkanı Faik İçmeli. Yazar Kürşat Bümin, Şansal Büyüka, Faruk Bayhan, Eski TRT Genel Müdürü Yücel Yener, Cem Yılmaz, Cem Özer, Emel Sayın. Kalekilit'in sahibi Sadık Özgür, Çuhadaroğlu Holding'in sahibi Ahmet Çuhadaroğlu, Dizayn Group'un sahibi İbrahim Mirmahmutoğulları, Çiftyıldızlar'ın sahibi Mustafa Koca ve Pelit Pastanesi'nin sahibi Kazım Ayan. Köşebaşı'nın sahibi Ali Akkaş
|
SELAM
BENDE EKLİM 2 3 TANE SİVASLI 1:YURTSEVEN KARDEŞLER 2:OĞUZ YILMAZ'IN BABA SI SİVASLI ODA SAYILIR. 3:KADER 4: ÜMİT ÖZAT 5: CEM YILMAZ.....!!!!!! BÖYLE BİDE BEN :)))) HEMŞERİLERİME SAYGIM SONSUZ. YİĞİDOLAR HAYIRLI RAMAZANLAR. [B]ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:23. |