SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7204)

Bilmiyorum5 03.10.2006 18:34

--->: -->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

[QUOTE=serhankaburcuk;156278][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Gardaş hiç görme stadımızı...Stadımız büyüdü ama içi halen boş...Bence önemli olan mevzuda bu...Stada gelen az sayıdaki taraftarında takım hiç umrunda değil...Yani takıma destek anlamında taraftarımız kocaman bir SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRR.[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

serhan ab ben soyle bısey dusundum Bİ KASET AYARLAYALIM SİVASSPOR MARŞLARI SOYLEYEN TRBUNE DE KAGIITTAN KALITELI GERCEGI ANDIRAN MAKETLER KOYALIM HIC OLMASSA STADIN YANINDAN GECEN ICERDE MAC OYNANDIGINI O SES SAYESINDE ANLAR :) :)

tanju_58 03.10.2006 18:52

--->: ---((bence kale arkaları değiştirilsin))---

[QUOTE=genc_cd;156902]Kale arkaları aynen ingiliz stadyumlarında olduğu gibi yakın olursa görüntü ve taraftarın atesi daha iyi olur...rakip takıma baskıda verebiliriz...zannımca ateşli taraftarın geneli kale arkalarında oluyor buda bizim için iyi bir avantaj olmazmı..
lütfen destek .ıkalım ve kale arkaları kaleye yakın bir görünüm alsın...en büyük temennimizde tellerin kaldırılması....[/QUOTE]

Vallahi ben sana katılıyorum.Bende kale arkalarının ingiliz sitili olmasını istiyorum.öyle daha modern stad oluyor.Fenerbahçe maçında görmüştüm,maraton trübünler hakkatten çok güzel olmuş ama kale arkalarının artık yeni çağa ayak uydurması lazım.

melih1 03.10.2006 19:56

--->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

maratonla kale arkası arasında yukseklık farkı var 3 metre kadar bu çok berbat etti hele hoby tarafındaki kısım yukselmedi çok kotu duruyor

SenSetik 04.10.2006 15:30

valla ben hiç beğenmedim. tam türk işi yarım yamalak.bir işe başladığımızda hep günlük yapıyoruz.villereal 50 bin kişilik bir kasaba bizimkinin iki katı stadı var. diyeceksinizki villereal nereeee sivas neree! kardeşim biz hep bundan kaybediyoruz. iki kuruş ucuza olsun ileride ihtiyaç duyarsak yaparız mantığı.
sonra burası kış memleketi.üstü açık bir stada kışın kimse gitmez.
sonra bizim seyircimiz niye gelmiyor diyede kimse hayıflanmasın

nazimgulturk 04.10.2006 15:33

HENÜZ GÖRMEDİM AMA DÜŞÜNCEN ÇOK GÜZEL MADEM ÖYLE BİR DURUM ÖNERİN DÜŞÜNÜLMELİ
****REİS 58****

jakobieen 18.10.2006 18:03

-->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/8177/dsc02053ak7.jpg[/IMG]

buda stadımızın gece esentepeden görünüşü..

alperen_69_58 25.10.2006 08:37

statad

ya bizim stada heralde sihir var sivas kendi evinde kaybediyo başka yerlerde yeniyo olacak işmi bizm stat da büyük dimi

abdullah58 25.10.2006 09:36

KARDESLER TÜRÜBÜNLERIN ÜSTÜ HEP KAPALIMI
BEYPINARLI

abdullah58 25.10.2006 09:43

SIVASIMIZA EN FAZLA 20-25 BIN KISILIK STADT YETER
DAHA BÜYÜGÜ LÜKS GEREKMEZ BENIM GÖRÜSÜM
BEYPINARLI

FurkaN 25.10.2006 10:02

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=apokan;161645]KARDESLER TÜRÜBÜNLERIN ÜSTÜ HEP KAPALIMI
BEYPINARLI[/QUOTE]

Hayır şu anda kapalı değil gelecek yıl kapatılması planlanıyor...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_CLUB_10UR 16.11.2006 22:16

BU IŞIK SÖNMESİN!!!

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BU SENE SİVASTA YANILMIYORSAM 4 GECE MAÇI OYNANDI.4 EYLÜL STADYUMUNUN BULUNDUĞU ALAN ŞEHRİN HER YERİNDEN GÖRÜNÜYOR.ÖZELLİKLE AYDINLATMA İÇİN DİKİLEN DİREKLER MUAZZAM BÜYÜKLÜKTE.SİVAS'IN HER YERİNDE ÇOK RAHAT BU DEV DİREKLER GÖRÜNÜYOR.GECE MAÇLARINDA SİVAS'IN HAVASI GÖRÜNTÜSÜ AYRI BİR GÜZEL OLUYOR.EN SON OYNADIĞIMIZ KUPA MAÇINDA CUMHURİYET ÜNİVERSİTEDEN MAÇA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORDUK ANA YOLA ÇIKINCA SİVAS'IMIZIN IŞIĞI OLAN BU DEVLERİ GÖRÜNCE İNSAN DAHA BİR HEYECANA KAPILIYOR.BUNDAN 5-10 SENE ÖNCE KİMSENİN AKLINA HAYALİNE GELMEZDİ GECE MAÇLARI AMA ARTIK 2006 DAYIZ VE SÜPER LİGDEYİZ.MUAZZAM BİR STADYUMUMUZ VAR AYDINLATMA SÜPER..TARAFTAR BU GÜZEL STADYUMUN HAKKINI VERMELİ.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

talha58 16.11.2006 22:26

stadın çevre düzenlemesinin Sivas'a yakışır bir hal alması lazım. Gar tarafı, Çay Bahçesi yanındaki boş arazi ve stad büyütülünce yarısı giden Valiliğin yaptırdığı sahada düzenlemeler yapılmalı bir an önce.

sinan-58 16.11.2006 22:27

arkadaşlar su anda tam olarak bilmiyorum ama başkanımız yeni bir 30.000 kişilik stad hedefliyor eğer olursa mutiş olur

Sehzade__ 16.11.2006 22:30

İlerde neden bir milli maç sivas 4 eylül stadyumunda oynatılmasınki stadımız ilerleyen yıllarda daha geniş bir alana sahip olacaktır bu kapasiteyi ele geçirince her şey olur stadyum suanki haliyle bile güzel ama...

talha58 16.11.2006 22:31

--->: -->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

[QUOTE=sinan-58;166950]arkadaşlar su anda tam olarak bilmiyorum ama başkanımız yeni bir 30.000 kişilik stad hedefliyor eğer olursa mutiş olur[/QUOTE]

öyle bir proje süper lige çıktığımızda vardı ama rafa kaldırıldı. Sivas için bu stadın büyütülmesinin yeterli olacağı görüşü ağırlık kazandı. Bakanımız A. Şener bir yerel Tv'de "Stadı yıkacak olsak oraya yine stadtan başka birşey yapılmaz bana göre" dedi. Onun için şu anda stadın büyütülüp modernleştirilmesi söz konusu. Yeni stad fikri iptal edildi.

Sehzade__ 16.11.2006 22:42

keske öyle bişey olsaymış yaa Kasımpaşa sporun bi stadı var görmeniz lazım kardeşlerim adamlar yani R.Tayyip Erdoğan UEFA standartlarında yaptırdı stadı bi de o stadda oynamanız lazım kendimden biliyorum

Engin58 16.11.2006 23:48

4 Eylül Stadyumuz Büyümüs Hayirli ugurlu olsun ...Saygilarim ile

talha58 12.12.2006 12:38

STADYUM ÇEVRESİ

[COLOR="SlateGray"]Süper lige çıktığımızdan beri stadyumumuzda modernize çalışmaları yaplımakta ve 4 Eylül Stadı Türkiye'nin sayılı stadlarından biri haline getirilmeye çalışılmaktadır. Belki de Sivasspor'un birinci lige çıkmasının Sivas'a kazandırdığı en önemli göstergelerden birisi stadyumun ışıklandırılıp, büyütülmesi olmuştur. Fakat stadyumun çevresi bu butik stadyuma yakışmayan bir durumdadır. Özellikle Tren Garı tarafındaki boş arazi hiç hoş görünmemektedir. Rakip taraftarların söylediği kadarıyla stadyum özellikle dış taraftan çok iyi değerlendirilememektedir. Bu forumu yöneticilerimiz ve şehir ileri gelenlerinin de takip ettiğini varsayarak bu konuda birşeyler söyleme ihtiyacını hissettim.[/COLOR]

abdurrahim_58 12.12.2006 14:39

sIVASTA OLMAYAN KARDESLERIMIZ VAR. O YUZDEN RESMI ÇEKILMELI VE SİTEDE YAYINLANMALI.

mustafa5817 18.12.2006 18:44

:D elleriniz dert görmesin ellerinizden öperim en büyük sivas

fm58 18.12.2006 18:51

abi sağolun sizin sayenizde stadın yeni halinide göreceğiz.

her zaman her yerde
en büyük SİVAS

ygd 18.12.2006 18:57

[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/multimedya/45-069308955.jpg[/IMG]
[B]Bu stadın son haline yakın bi foto arkadaşlarr...Bide komple tribünlerin üstü kapanınca muhteşem gözükcek[/B]

1967_CLUB_BOZ 18.12.2006 19:19

[B][COLOR="Blue"]SİVASSPORUMUZU SAHASI GİBİ YOK VALLA Bİ ARA GAZETEDE
EN İYİ SAHA SİVASIN SAHASI DEDİLER
AYNEN ŞÖYLE YAZIYORDU
ALTTAN IZGARALI OLAN SAHA EN İYİ SAHA SEÇİLDİ DİE [/COLOR][/B]

1967_CLUB_10UR 18.12.2006 20:15

--->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]SİVAS HAVAALANININ TADİLATININ BİTMESİ BENCE STADYUMUN ÜZERİNİN KAPANMASI KONUSUNU HIZLANDIRACAK BİR YATIRIM BİTER BİR DİĞER YATIRIM BAŞLAR.EN KISA ZAMANDA STADYUMUNDA ÜSTÜ KAPATILSIN..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 27.12.2006 11:51

-->: --->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=1967_CLUB_10UR;175150][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]SİVAS HAVAALANININ TADİLATININ BİTMESİ BENCE STADYUMUN ÜZERİNİN KAPANMASI KONUSUNU HIZLANDIRACAK BİR YATIRIM BİTER BİR DİĞER YATIRIM BAŞLAR.EN KISA ZAMANDA STADYUMUNDA ÜSTÜ KAPATILSIN..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Ancak sezon bitiminde başlarlar ona... Kış geldi malum daha Sivas'ta inşaat yapılmaz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

FurkaN 27.12.2006 11:53

-->: --->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=ygd;175126][IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/multimedya/45-069308955.jpg[/IMG]
[B]Bu stadın son haline yakın bi foto arkadaşlarr...Bide komple tribünlerin üstü kapanınca muhteşem gözükcek[/B][/QUOTE]

Gardas nerden çektiysen gerçekten çok güzel bir görüntü ellerine sağlık...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Didier DROGBA 27.12.2006 11:54

[COLOR="Sienna"][B]SİVASSPORA DA BÖYLE BİR STAD YAKIŞIR, EMİNİM TAMAMİYLE BİTTİĞİ ZAMAN MUHTEŞEM BİR STAD OLACAKTIR...[/B][/COLOR]

[COLOR="Navy"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/COLOR]

by lord karayel 27.12.2006 12:57

Elbette güzele ne yakışamazki.......!!!!!!!!!!!!!!!!!güzel söz laik olana edilir.....Hediye sevilene alınır.......maöı kazanana kupa werilir yönetimde her kimin noktası dahi olsa şükranlarımızı sunarız ,,,,,,,minnettarız hepsinden tek tek allah razı olsun .............Ama sivaslı iş adamlarımız biraz daha sağ duyulu olsalar biz inanın türkiyenin en kral stadını yaparız ...Tabi kral stada kral seyircimiz sivassporlularımız full+full çekeceğimizden zerre kadar şüphemiz yok yaw neden bizim bir kumbaramız yok yaw......... deniz feneri nasıl warsa......bırakın turkcell kumbara ...bırakın k.kartlarının kumbarası halbuki 1 ytl bile inanın o stadın belki bir kilo çiwi parası belki bir fırça parası alabilir

by lord karayel 27.12.2006 13:04

SAYIN MECNUN ODYAKMAZ BEY SİZİ ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ ......

Didier DROGBA 27.12.2006 13:07

[QUOTE=by lord karayel;177167]Sayın yetkililer bizlere siteden bir yardım kampanyası baş,latmaya dawet ediyorum kimi 1 ytl ...kimi 5 ytl...kimi10ytl...kimi20-50-100 ......belkide binlerce ytl bağışta bulunacağımız hemşerilerimiz war sonuçta siwas halkı allaha şükür oldukça sanayiii,texil..inşaatt v.s çok büyük iş adamlarımız war ........ Zaten 1 ytl weya gönlünden ne koparsa ufak bir mewla için iş adamı olmaya gerek yok sanırım değilmi...... Tabiki bu sözümüz durumu olan hemşehrilerime durumu olmayanlara zaten bir şey demeye hakkımız yok .............başka sivas sivasspor yokki......her şey sivas için ......[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]abi bu kampanyayı bende yürekten destekliyorum, herkes lafda sivassporlu ama icraata gelince yok, herkes karınca kararınca yardım eder, ne demiş atalarımız; damlaya damlaya göl olur, herkes elinden geldiğince yardım etse, inanınki takıma büyük bir katkıda bulunmuş oluruz, haydi yiğidolar...[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][B]IRKÇILIĞA HAYIR...[/B][/FONT][/COLOR]

by lord karayel 27.12.2006 13:24

saol kardeşim ALLAH razı olsun bana katıdığın tşk

1967_CLUB_BOZ 27.12.2006 13:26

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]satadyum MUHTEŞEM OLUYOR EVET ÇOK GÜZEL OLACAK
VALLA STADYUMDA NİCE GOLLER ATALIMMMMMM[/COLOR][/FONT][/B]

merkez-apo 27.12.2006 21:22

üstü kapansaydıda soğuktan yamurdan korunsaydık bi çok güsel olucak..

tuzlugollu 27.12.2006 21:48

stadyuma ilgili bi cok kardesimiz guzel isteklerde bulunmus ama bence stadyumda onemlisi sivassporun bugunki durumu hersey zamanla olur insallah ilerleyen zamanlarda sivas ekonomik bir hamle yaparda insanlarimizda gecim sikintisinin verdigi bezginlikten kurtulup sivasspora daha fazla sahip cikar egrki bugun stadyum dolmuyosa stadyumumuz eskiyse bunlarin altinda ekonomik sebebler yatmaktadir ne diyelim tabiki sivasimiza en guzeli yakisir ama olanlada idare edip sahip cikmasini bilmeliyiz....

alcapon74 27.12.2006 23:06

süper olmuş memleketim ne güzel çıkmış
emeği geçenleden allah razı olsun

aykut-akay 27.12.2006 23:44

emegi gecenlere ve gecmeyenlere ALLAH razi olsun

dieforyou7 29.12.2006 10:23

bence trıbunlerın ustu kapatılmalı cunku sıvas kısın buz kesıo yanı cok souk oluo o yuzden kar falan yaaarsa dusunmek bıle ıstemıyorum ama 100kısıye top oynar sıvas..

sivassss 29.12.2006 12:09

[COLOR="Sienna"][B]sivaslılara da böyle bir stad yakışır zaten, emeği geçen herkese teşekkür ederim...[/B][/COLOR]

talha58 29.12.2006 19:52

[COLOR="Navy"]Şu anda stad belli bir aşamaya geldi ama maalesef stad çevresi hiç arzu etmediğimiz şekilde görünüyor. Acilen stad çevresinin düzene sokulması lazım. [/COLOR]

FurkaN 29.12.2006 20:47

-->: --->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=leblebi82;177715][COLOR="Navy"]Şu anda stad belli bir aşamaya geldi ama maalesef stad çevresi hiç arzu etmediğimiz şekilde görünüyor. Acilen stad çevresinin düzene sokulması lazım. [/COLOR][/QUOTE]

Yine buna şükür eskiden daha kötüydü perişan haldeydi....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:17.