![]() |
--->: İVAN CVETKOV
[QUOTE=kadir984;385601]biraz abartılı olmadımı kardeş 100 gömlek üstün diye
chetkov kimdir adam pasif ve sayıf kalıyor kardeşim en önemlisi gitmek istiyor[/QUOTE] [B][I]BABACAN ADAM ZAYIF VE PASİF DEĞİL.ADAM ÇOK TEKNİK Bİ OYUNCU.MAÇTA TRÜBÜNLERE GÖZ ZEVKİ VEREN Bİ OYUNCU.TEK HAREKETLE MAÇ ÇEVİREN TÜRLERDEN.KOLAY YETİŞMEYEN OYUNCU TÜRLERİNDEN.HERVE TUM GOL ATMA ÖZÜRLÜ.MAÇ ÇEVİRECEK Bİ OYUNCU DEĞİL. AMA CVETKHOV MAÇ ÇEVİREBİLECEK TEKNİK ÖZELLİKLERE SAHİP Bİ OYUNCU.BU ADAMI İKNA ETMELERİ LAZIM.BEN MAÇLARA SIRF CVETKHOVU İZLEMEK İÇİN GİDİYORUM.BU ARADA TAMAM 100 GÖMLEK ÜSTÜN DEĞİLDİR BELKİ AMA EN AZ 10 GÖMLEK ÜSTÜNDÜR.[/I][/B] |
Arkadaşlar Tum da çok yırtıcı bir oyuncu skorer değil. Cvetkov daha iyiydi. Yine de satışından iyi kazanıldığı için satılması doğru sayılabilir.
|
su saatten sonra zaten sivası kafasından silmiş
bize düşen de onu alkışlarla uğurlamak iyi bir oyuncumuzu kaybettik,sağlık olsun gidene yol vermekten baska caremiz yok sivasımız geride kalan yiğidolarla da yoluna devam eder!!! |
[B]Bizde oynayan oyunculara bakarsak hepsi yüreğini koyarak oynayan futbolcular bize bu tip futbolcular lazım yüreğini ortaya koyabilecek görüyoruz ki Chetkov'da gitmek istemiş bize ona yol göstermek düşer bu zamandan sonra çünkü o artık bize yaramaz...[/B]
|
Söz meclisten dışarı, güzel bir Sivas atasözü olayı gayet iyi açıklıyor;
[COLOR="Blue"]"Gönülsüz attan eşek bile olmaz."[/COLOR] |
-->: İVAN CVETKOV
[B]İvan cvetkov kaliteli bir futbolcuydu sivassporumuz için kayıp sayılır ben kalmasından yanaydım ama ne yaparsın ok yaydan cıkmış Sivassporumuza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim[/B]
|
[B]Merhaba arkadaslar. Artik Ivan Cvetkov ve Devran bizim Khazar Lenkoran takimina transfer oldu. Artik kardes sayiliriz. Hocamizda Rasim Kara[/B]
|
[QUOTE=Elmin;404344][B]Merhaba arkadaslar. Artik Ivan Cvetkov ve Devran bizim Khazar Lenkoran takimina transfer oldu. Artik kardes sayiliriz. Hocamizda Rasim Kara[/B][/QUOTE]
[B][I]gardaş eminmisin o takımda olduğuna Khazar Lenkoranın internet sitesine baktım futbolcuların arasında ivan cvetkhovun adı yoktu.[/I][/B] |
[QUOTE=kaya0758;409608][B][I]gardaş eminmisin o takımda olduğuna Khazar Lenkoranın internet sitesine baktım futbolcuların arasında ivan cvetkhovun adı yoktu.[/I][/B][/QUOTE]
[B]Evet bize geldi... Dun yok o birisi gun ilk macina cikti ve ilk golunu atdi... Klubun resmi sitesi bir az zayifda[/B] |
yine bir cvetkov vakası oLmaz inşallah:):)
|
[QUOTE=oz.can;386561]Söz meclisten dışarı, güzel bir Sivas atasözü olayı gayet iyi açıklıyor;
[COLOR="Blue"]"Gönülsüz attan eşek bile olmaz."[/COLOR][/QUOTE] aynen öyle helal olsun sana çok güzel bi atasözüyle açıkladın:D |
[QUOTE=Elmin;409779][B]Evet bize geldi... Dun yok o birisi gun ilk macina cikti ve ilk golunu atdi... Klubun resmi sitesi bir az zayifda[/B][/QUOTE]
[B][I]GARDAŞ GOL ATTIĞI ZAMAN SEN BİZE HABER VERDE HABERİMİZ OLSUN ESKİ FUTBOLCUMUZDAN NE YAPIYO NE EDİYO.[/I][/B] |
Komik gele bilir ama Azerbaycanin en buyuk takimi olan Khazar Lenkoran son 2 lig macinda 5 gol atdi ve tum gollerin sahibi İVAN CVETKOV. Boyle bir oyuncuyu nasil birakdinizki???
|
Cvetkov simdi Azerbaycan liginin gol krali..Hazar Lenkarani hic sevmiyorum..SImdi Cvetkovu daha da sevmedim..
|
[QUOTE=Elmin;420198]Komik gele bilir ama Azerbaycanin en buyuk takimi olan Khazar Lenkoran son 2 lig macinda 5 gol atdi ve tum gollerin sahibi İVAN CVETKOV. Boyle bir oyuncuyu nasil birakdinizki???[/QUOTE]
Qardas Hazar Azerbaycan en boyuk takimi nereden oluyor anlamadim...bele yazdim ki hami basha dushsun.. |
[QUOTE=kaya0758;413915][B][I]GARDAŞ GOL ATTIĞI ZAMAN SEN BİZE HABER VERDE HABERİMİZ OLSUN ESKİ FUTBOLCUMUZDAN NE YAPIYO NE EDİYO.[/I][/B][/QUOTE]
dun 4 gol attı dasdadadasdadsaa |
bize yararlı olacak bir futbolcuydu...
|
bu seneki kadroda 18 de bile yer yoktu onun..
satılması doğru karar... |
hırs yoktu güzel oyyuncu ama devamlılıgı yok iyi oldu
|
[B]Kendisi gitmek istedi bizi istemeyeni bizde istemeyiz...[/B]
|
[QUOTE=ademgoze;420226]hırs yoktu güzel oyyuncu ama devamlılıgı yok iyi oldu[/QUOTE]
BAZI INSANLAR HAYATTA DUYGUSALDIR ÖYLE INSANLARIN KANINA GIRMESINI BILECEKSIN CVETKOV DA ÖYLE BIRISI-SOGUK BIR INSANDI AMA YAKINDAN TANIDIGINDA COK IYI BIR INSANDIR SADECE KARSI TARAFTAN DAVET BEKLEYEN BIR YAPISI VARDI ZATEN AGZINDAN LAFI ZORLA ALIRSIN YANI DERLER YIRTIK SOKAK COCUGU---MALESEF ÖYLE OLMADIGI ICINDE SIVASTA BARINAMADIYA BENCE MEHMET VE BALILYLE COK GÜZEL OYNARLARDI MEHMET YIRTICI-MÜCADELECI--YANINADA CVETKOV ADAM GOLÜ KOKLUYORDU;VE SANSLI VE GOLCÜYDÜ FIZIK GÜCÜ YOKTU AMA CABUKTU YANINADA BALILI GIBI SPLITER VARDI BU YIL COK GOL ATARDI NEYSE INSALLAH GITTIGI YERDE BASARILI OLUR BAKALIM YERINE GELEN TUM NE YAPACAK |
[QUOTE=Elmin;420198]Komik gele bilir ama Azerbaycanin en buyuk takimi olan Khazar Lenkoran son 2 lig macinda 5 gol atdi ve tum gollerin sahibi İVAN CVETKOV. Boyle bir oyuncuyu nasil birakdinizki???[/QUOTE]
[B][I]içimde kalan yara ivan cvetkhov. kardeşim aslına bakarsan hiçte komik gelmedi cbvetkhovun 5 gol atması.adam bir kere golcü son vuruş ustası normaldir. güzel kardeşim cvetkhov gerçekten sessiz ve duygusal birisidir. umarım değerini bilirsiniz(biz bilemedik) ve cvetkhovu küstürmezsiniz. emin ol cvetkhov sakatlık yaşamazsa daha hazar için çok goller atar.[/I][/B] |
gitmesi çok iyi oldu hiç üzülmedik ruhsuzun tekiydi hayalet kılıklı
|
--->: -->: İVAN CVETKOV
[QUOTE=abdullah58;420251]BAZI INSANLAR HAYATTA DUYGUSALDIR
ÖYLE INSANLARIN KANINA GIRMESINI BILECEKSIN CVETKOV DA ÖYLE BIRISI-SOGUK BIR INSANDI AMA YAKINDAN TANIDIGINDA COK IYI BIR INSANDIR SADECE KARSI TARAFTAN DAVET BEKLEYEN BIR YAPISI VARDI ZATEN AGZINDAN LAFI ZORLA ALIRSIN YANI DERLER YIRTIK SOKAK COCUGU---MALESEF ÖYLE OLMADIGI ICINDE SIVASTA BARINAMADIYA BENCE MEHMET VE BALILYLE COK GÜZEL OYNARLARDI MEHMET YIRTICI-MÜCADELECI--YANINADA CVETKOV ADAM GOLÜ KOKLUYORDU;VE SANSLI VE GOLCÜYDÜ FIZIK GÜCÜ YOKTU AMA CABUKTU YANINADA BALILI GIBI SPLITER VARDI BU YIL COK GOL ATARDI NEYSE INSALLAH GITTIGI YERDE BASARILI OLUR BAKALIM YERINE GELEN TUM NE YAPACAK[/QUOTE] fizik gücü yoktu gol atması için gününde olaması gerekiyordu burası neresi nazlandıralım adamı tum ondan daha iyidir son fener maçında öne geçince adam orta sahada oynadı chetcow bunu asla becemezdi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:52. |