![]() |
--->: mrb
[B]hoşgeldin gardaş hayırlı teskereler...[/B]
|
--->: HOŞGELDİNİZ...
Hoşbulduk Arkadaşlar SağoLun , sizler Varoldukca Bizlerde Varolmaya devam edeceğiz . . .
|
Geliyor
Ben size duyduğumu söylüyorum bunu daha önce sitede yorumladınızmı bilmiyorum tartışıldımı onuda bilmiyorum işlerimden dolayı zaman ayıramıyorum onun için olan bitenle alakam yok "transferde sessiz kalan sivasspor intertoto başlamadan 4 futbolcuyu kadrosuna katıcak" yarı çaplı bomba etkisi denildi artık bekleyip görücez.bi bilinmeyen daha varki e müsadenizle oda bizde kalsın...
Buarada 6 Temmuz sabahı Sivasa geliyorum 3 senelik memleket hasretim biticek...(tesisleri gidip gezmek boynumuzun borcumu???? illaki)arkadaşlar dualarınız benle olsun ilk defa uzun yol tecrubesi yaşicam 1100 km lik uzunca bi yol ve tek şöför "ben" :))) |
--->: Geliyor
[B]İnşallah transferde suskun kalan yiğidolar bombaları bir bir patlatır.....
Sende hayırlısı ile gelirsin inş.. kazasız belasız...[/B] |
zamanla ınsallah super transferler yapılacak
Onemlı olan Kazasız belasız gelmen |
[B]inş dedigin gibi bomba etkisi yapan transferler olur[/B]
|
HAYIRLI YOLCULUKLAR ALLAH KAZA BELA VERMESİN İŞİN RASGELSİN
|
allah kaza bela vermesin gardaş en önemlisi bu
|
[B]NE TRANSFERE NE PARAYA BİZİM SEVDAMIZ ARMAYA.
BIRAKIN OLMASIN TRANSFER BİZİM ONBİR BİZE YETER. HAYIRLI YOLCULUKLAR VE RADARLARA DİKKAT ET ABİ...![/B] |
Rüya Gerçek Olurmu??
dün gece rüyamda Sivassporlu tüm futbolcuları gördüm hepsi bizim Ortaköye gelmiş(İstanbul)köprünün altında antreman yapıyolar bütün futbolcuların üstünde kırmızı beyaz formaları var yanlız birisi hariç onun üstünde trabzon forması var ben resim çekerken farkediyorum kendi formanı giysene neden trabzon forması üstünde diyorum bu zaten benim formam diyo ve o kadar uğraşmama rağmen o fotoğraflarda bi tane sivas formasıyla resimi çıkmıyo antremandan sonra yanına gidiyorum diyorumki bu ne birader sivasta oynuyosun ts forması üstünde yanlış yapıyosun diyorum ben artık trabzonluyum transfer oldum diyo yakında ögrenirsiniz diyo futbolcunun ismi :Mehmet Yıldız :)
şimdi bu rüyadan sonra sabah işe gelirken kendime 4 soru sordum 1-5.nde memlekete gidicem diye aklım şimdiden oralarda onun için rüya gördüm. 2-Bülent Uygun'dan yigenim söz aldı adımıza özel yeni sezon forması yaptırıp göndericek forma ordan aklımda kaldı. 3-Mehmet Yıldız'ın büyük takımda oynama korkusu olduğunu tahmin ettiğim için kafaya taktım. 4-yada bu yol gösterici bi rüya olup Aptala Malum Olucak. :) sizce hangisi? Bu rüya gerçek olurmu????????? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:35. |