![]() |
Cevap: Transfer-2013
[B]Bucaspor Alparslan Erdem için Abdülkadir,Cihan Özkara veya Adem Koçak ikilisinden birini artı bir miktar para talep ediyormuş.Listesini bize sunmuşlar ve cevap bekliyorlarmış.[/B]
|
[B]Leonard Kweuke'yi isteyen 3. kulübün Gençlerbirliği olduğu söyleniyor.Trabzon'un bir adım önde olduğu da yalan 12 tane yabancısı olan takım önce elindekileri bir çıkartsın ;)[/B]
|
[QUOTE=Respect58;861788][B]Leonard Kweuke'yi isteyen 3. kulübün Gençlerbirliği olduğu söyleniyor.Trabzon'un bir adım önde olduğu da yalan 12 tane yabancısı olan takım önce elindekileri bir çıkartsın ;)[/B][/QUOTE]
Haklısın onun yerine batuhanı aldılar benzer tip oyuncular |
alparslan erdem alınırsa iyi olur ziya çok ceza alan bi oyuncu hem ara sıra dinlenmelidir cihan ve abdülkadiri verelim gitsin adem kalmalı
|
[QUOTE=benozgurr;861786]kötü oyuncu değil piech e benziyor bence ama bunun yerine doka tercihi daha iyi olabilir[/QUOTE]
Doka problemli oyuncu |
[QUOTE=münihli_58;861792]Doka problemli oyuncu[/QUOTE]
Ne problemi var ki??? |
[QUOTE=58SİVASIM BENİM;861790]alparslan erdem alınırsa iyi olur ziya çok ceza alan bi oyuncu hem ara sıra dinlenmelidir cihan ve abdülkadiri verelim gitsin adem kalmalı[/QUOTE]
abdülkadirin samsunda yaptıklarını görmedin mi |
[QUOTE=münihli_58;861792]Doka problemli oyuncu[/QUOTE]
dokanın neyi var ya hem o bize gelmez. |
[QUOTE=Respect58;861787][B]Bucaspor Alparslan Erdem için Abdülkadir,Cihan Özkara veya Adem Koçak ikilisinden birini artı bir miktar para talep ediyormuş.Listesini bize sunmuşlar ve cevap bekliyorlarmış.[/B][/QUOTE]
babayı alırlar:mad: |
Cevap: Gelismeler: 15.06.2013
[QUOTE=Morten58;861745][B]Sivasspor'un personeli ISMET KÜCÜK bey ile sosyal paylasim sitesinde görüsme imkanim oldu.
ISMET KÜCÜK , MECNUN BASKANIN ÖZ YIGENI.[/B] [I]Evet kendisine sordum ve [B]Jorge Sammir [/B]ve [B]Léonard Kweuke [/B] ile ilgileniyormuyuz diye, kendizi bu oyuncular Transfer gümdemimizde yok cevabini net bir sekilde verdi. Alparslan Erdem'i sordum , ve bu oyuncuyla ilgilendiklerini ve görüsmelerin devam ettigini söyledi. Sonra Ziya Erdal peki takimda kaliyormu , nicin sol bek Alparslan Erdem ile ilgileniyoruz diye sordum , bu soruya böyle cevab verdi , Ziya ERDAL Sivasspor'umuzun AS oyuncusu , kendisini suan hicbir futbolcu keseemz , Alparslan Erdem'i yedek olarak düsünüldünü söyledi. En son olarak ise büyük Transferler gelecek mi , yabanci ve yerli kaliteli oyuncular ne zaman aciklanacak ne zaman Transferler aciklanacak diye sordum , kendisi , Transfer calismalarin Roberto Carlos ve Murat Erdogan'nin yönetiminde sürdügünü , calismalarin devam ettigi vurgulayarak , Transferleri en gec ay sonunda bitirmeye gayret gösterdiklerini yani 'Kamptan önce Transferleri bitirmeyi planladiklarini söyledi.[/I] Saygilarimla...[/QUOTE] O yok bu yok kardeşim o zaman kim var sizin listenizde. Ya da listeniz var mı ki? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:25. |