![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
[B]s.a arkadaşlar gurbetçi yiğidolardanım,yaz aylarında kalabiliorum burda.maçları 4 eylülde izleyemiorum ama kendi evimde elimden geldii kadar takip etmeye çalışıorum,yaşadıım yerde hemen hemen herkes sivasspora hayranlık duyar halde şu an.gönülden destek verio herkes SİVASSPORUMUZA.[/B][B]herkese emeklerinden dolayı tşkr ederim,herşey gönlünüzce olsun[/B]
|
-->: HOŞGELDİNİZ...
[B]Sitemeize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sefalar getidiniz umarım iyi vakit gecirirsiniz[/B]
|
tecrübe puanı nasıl yükselir ben daha geldim yardım edin :(
|
Bursadan yigidigolara selamlar
|
[QUOTE=Oğuzhan1963;384983]Bursadan yigidigolara selamlar[/QUOTE]
[B]A.selam, Sitemize hoşgeldiniz...[/B] |
[QUOTE=DallasMavericks;384624]tecrübe puanı nasıl yükselir ben daha geldim yardım edin :([/QUOTE]
kardeş biraz mesaj yazman gerekiyo onun için |
Slm yiğidolarım :)
İsmim ökkeş,sivaslıyım 25 senedir rizede tüccarlık yapıyorum. Türkiyenin toplam üyelik online sayısı olarak en büyük forumlarından biri olan forumumuzu uzun süredir izliyordum,anca üye olmak nasip oldu. Büyüğünüz olarak Sizlere yol gösterici olacağımı zannediyorum. Kolay gelsin. |
Site güzel ama sitye üye olanlar sitenin hangi bölümünde konuşa biliyor ve tanışıyor mesela ben B.CEKMECEDE oturuyorum İKİTELLIde market işletiyorum evliyim bir kızım birde oğlum var SİVAS mrk,köylerinden yanalaklıyım.maçlara veya taraftar kulübüne gidebilecek birileri varmı.
|
[QUOTE=ul'ruzales;393547]Slm yiğidolarım :)
İsmim ökkeş,sivaslıyım 25 senedir rizede tüccarlık yapıyorum. Türkiyenin toplam üyelik online sayısı olarak en büyük forumlarından biri olan forumumuzu uzun süredir izliyordum,anca üye olmak nasip oldu. Büyüğünüz olarak Sizlere yol gösterici olacağımı zannediyorum. Kolay gelsin.[/QUOTE] hoşgeldin abi aramıza ............ |
[QUOTE=şafak58_35;393553]hoşgeldin abi aramıza
............[/QUOTE] Hoşbulduk şafak kardeşim, El ele sivasımızı zirveye taşıyacağız... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:48. |