![]() |
-->: Mamado DİALO SİVAS'da
hayırlı olsun.afrikalılar her zaman iş yapar.bence bu oyuncu iyi işler yapacak.ve çok genç.
|
--->: Mamado DİALO SİVAS'da
[url]www.sivasspor.com[/url] adresini bilen [url]www.sivasspor.org.tr[/url] adresinide bilir... bizimkisi sadece nerde olduğunu anlatabilmek... sen haytında hiç iki kelimleik hata yapmadın mı yiğido halil .. neyse boşver herşey sivas için herşey sivasspor için
|
-->: Mamado DİALO SİVAS'da
yok yani sadece duzeltim.............................bosuna sinirlenmeyelim
|
RENATO AUGUSTO
Flamengoda oynuyor. Genç bi oyuncu. Ben FM2007'de almıştım. SvS alırsa onu iyi olur diye düşünüyorum.
|
--->: 2007/2008 TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
[B]Fenerbahçenin kodrosu belli olduğunda kadroya giremeyecek diye tahmin ettiğim.can arat,Gürhan Gürsoy,kerim.olcan.selçuk şahin.kemal bunları sivassporda görmek isterim.çok iyi olur.[/B]
|
--->: 2007/2008 TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?
SİVASSPOR COPA AMERİCA YI TAKİP ETSİN BENCE ii oyuncular var
|
YENİ TRANSFERLER YETERLİMİ
SİVASSPORUMUZUN YENİ SEZON İÇİN YAPTIGI TRANSFER ÇALISMALARI YETERLİMİ.?EGER YETERLİ OLMADIGI KANATİ İÇİNDEYSENİZ HANGİ BOLGEYE FUTBOLCU ALINMALI...
|
--->: YENİ TRANSFERLER YETERLİMİ
Yeterli olup olmadığını söylemek için,önce futbolcuları tanımak gerekli.Biz M.Ali ve dışındakileri hiç tanımıyoruz.
|
[B][COLOR="Blue"]Bülent hocamiz daha iyisini bilir cünkü ihtiyaci olan mevkilere transfer yapar eger ihtiyaci varsa .Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
Paramız kadar transfer, kombineleri almazsanız, maça gitmezseniz, Sivasspor ürünü almazsanız, seneye bunlarıda göremeyiz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:53. |