SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

furky.b 27.08.2014 00:32

Cevap: Transfer Dosyası

[QUOTE=34MUAMMER58;918020][B]VİDEO lardan çok futbolcu beğendik,bazen iyi çıktı bazen kötü,bulgaristandan cvetkow almıştık iyi çıkmıştı,bulgar kalecide iyi görünüyor,sivassporda kazmaların bile adam olduğu düşünülürse panterleşir,borjandan çok daha üst düzey kaleci değil,iyi bir kaleci antrenörüyle yan toplardaki zaafiyetini giderebilseydi ,bence enaz 4 5 yıl kaleci aramazdık,korcanın iyice dinlenmesi gerekiyor,geldiyse hayırlı olsun[/b][/QUOTE]

Bulgar oyuncu ama bulgaristandan almadik. Sparta Rotterdam dan geldi.

DOGU_BEY 27.08.2014 00:32

[B]bir de DA SİLVA var...[/B]

subasi29 27.08.2014 00:34

[QUOTE=DOGU_BEY;918025][B]bir de DA SİLVA var...[/B][/QUOTE]

Harbiden de süpriz isimler hayırlısı olsun

Sivasli010 27.08.2014 00:35

Abi bu oyuncu yunanistanda oynuyor demi? Yanlis hatirlamiyiorsam panathinaikos

babapiton 27.08.2014 00:41

Üstad,face gördüğün isimleri paylaşma,isim öğrenemedim de bu kadar basit yada Tv58 paylaşmış falan de :)

DOGU_BEY 27.08.2014 00:48

[B][QUOTE=babapiton;918028]Üstad,face gördüğün isimleri paylaşma,isim öğrenemedim de bu kadar basit yada Tv58 paylaşmış falan de :)[/QUOTE]

öyle huyum yok, listede geçenleri daha doğrusu çok önce duyduklarımı yazıyorum çünkü iş oraya doğru gidiyor mesela duyduklarımdan başka biri felipe bastos...başka bi tanesi Elton... eğer sen de böyle düşünüyorsan daha kimseye bi sözüm olmaz ... ayrıca da silva Jucilei Da Silva ..birleşik arap emirlikleirnden al jaziradaki..kiralanmak isteniyordu piyasası çok yüksek ama..neyse ben boşa laf anlatmayayım siz neyi anlamak istiyorsanız onu anlayın...hadi iyi geceler[/B]

kıtıpiyos_87_58 27.08.2014 00:51

[QUOTE=DOGU_BEY;918030][B]

öyle huyum yok, listede geçenleri daha doğrusu çok önce duyduklarımı yazıyorum çünkü iş oraya doğru gidiyor mesela duyduklarımdan başka biri felipe bastos...başka bi tanesi Elton... eğer sen de böyle düşünüyorsan daha kimseye bi sözüm olmaz ... ayrıca da silva Jucilei Da Silva ..birleşik arap emirlikleirnden al jaziradaki..kiralanmak isteniyordu piyasası çok yüksek ama..neyse ben boşa laf anlatmayayım siz neyi anlamak istiyorsanız onu anlayın...hadi iyi geceler[/B][/QUOTE]

facede aydın sivassporda yazıyor doğru mu doğubey

Sivasli010 27.08.2014 00:53

öyle huyum yok, listede geçenleri daha doğrusu çok önce duyduklarımı yazıyorum çünkü iş oraya doğru gidiyor mesela duyduklarımdan başka biri felipe bastos...başka bi tanesi Elton... eğer sen de böyle düşünüyorsan daha kimseye bi sözüm olmaz ... ayrıca da silva Jucilei Da Silva ..birleşik arap emirlikleirnden al jaziradaki..kiralanmak isteniyordu piyasası çok yüksek ama..neyse ben boşa laf anlatmayayım siz neyi anlamak istiyorsanız onu anlayın...hadi iyi geceler[/B][/QUOTE]

Abi bosver sen o pitoni, onun huyu oyle biri transfer haber mujdelirse hemen negativ yorum yazar ve bilgi paylasan kisiye yalanci veye salliyior diyior,

Onun huyu oyle napalim abi sen onun yorumunu gormemisden gel. Iyi geceler

bigacti0n58 27.08.2014 00:53

Doğu bey hemen sinirlenme gardasim sakin olur boyl şeyler arkadaştan art niyetli değil buyutmeyin sen transferlere devam :D

mustafa_kavak58 27.08.2014 08:06

Arouca da silva sivassporda kaynak tv58

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25.