SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Vee Mehmet Yıldız Gitti !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22452)

murteza geçerli 28.12.2008 23:51

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

[QUOTE=AleminKralli;454239]yapma kardes olurmu hic öyle Aydin bonserviseyle verilmez onun önü cok acik pismesi icin kiralik verilecek sivasda baya is yapar ama sampiyonlukda yarisinda katkisi büyük olur ;)[/QUOTE]

bonservisiyle vermezsen 1-2 milyon euro fazla paraya kıyarsın.

Şahsen gs den kiralık futbolcu alınması taraftarı değilim biz gs nin pilot takımı değiliz oyuncusunu pişirip yetiştirip biz yemedik alın siz yiyin diyelim.Manisanın ardada yaptığı gibi gs bu işleri çok iyi kullanıyor türkiyede elindeki kıytırık adamları kiralık adı altında iyi hocaların elinde süre aldırtarak yetiştiriyor sonrada kendisi bedavadan hazır oyuncuya konuyor.

Ben nedir bu mehmeti pazarlama turları çözemiyorum,bülentte,başkanda kanal kanal gazete gazete dolaşıp açıklama yapıyorlar sanki çok aciz durumdayızda mehmeti mutlak satmak zorundaymışız gibi bir ortam yaratılıyor.

Mehmet gidebilir ama şekil bu olmamalı gs bizim futbolcumuzu istiyorsa biz futbolcuyu alıpda istanbula görüşme yapmaya gitmemeliyiz varsa istekleri gelip sivasta klup binasında dertlerini anlatabilirler.

utaka123 28.12.2008 23:54

biz mehmeti satmak istemiyoruz ama teklif var.gecen sene trabzonspor teklif yaptı ama mehmet istemedi.dün başkanlar seviyesinde görüşme oldu.önce tel ile görüşüldü sonra yüz yüze görüşüldü.konuşmalar oldu ama sonuc alınamadı şu an itibariyle.mehmet yıldız istediği takdirde mehmetin önünü acarız.necatiyi istemiyoruz.ertem şenher real betiste teklif ettimi dedi basın sözcüsü evet dedi.diğer büyük kulüplerde devrede dedi.mehmet para kazandırmadan bi yere gitmez.

yani herşey ortada transferin gercekleşme şansı yarı yarıya dedi

spainloco 28.12.2008 23:54

Amma salladın be kardes sende ..

[QUOTE=Imberfo;454133]10 DK ÖNCE TRT1 CANLI ALT YAZIDAN GEÇEN HABERE GÖRE GALATASARAY MEHMET YILDIZLA 3 YILLIK ANLAŞMIŞ.RESMİ HABER.[/QUOTE]

lutfiakarcay 28.12.2008 23:54

[QUOTE=AleminKralli;454251]star tv nin Linkini göndersene bi kardes ;)[/QUOTE]

kusura bakmayında bu adamlar müşteri kızıştırıyorlar resmen yaaa...:mad:

mehmet üzerinden pazarlık yapılıyor ve şu an kime yar olacağı belli değil..

bir de fikret ünsal ın konuşması bir sivaslı adıan utanç vericiydi cidden:rolleyes:

utaka123 28.12.2008 23:54

[QUOTE=AleminKralli;454251]star tv nin Linkini göndersene bi kardes ;)[/QUOTE]

kardeş tv den bakıyorum nasıl link vereyim

AleminKralli 28.12.2008 23:56

tamam haklisin ama kiralik verdimiz oyuncular takimlarina katki sagliyor alan menmun veren menmun ben böyle düsnüyorum niye aydin cok isnize yarar 6 aylikda olsa iyi bi kanat oyuncusu bülent israrla onu istiyor

utaka123 28.12.2008 23:57

basın sözcüsünün acıklamasına göre mehmet gidecek.niye derseniz mehmet zaten kendisi dedi büyük takımlardan birinde oynamak istiyorum.bakalım ne olacak

AleminKralli 28.12.2008 23:57

[QUOTE=utaka123;454257]kardeş tv den bakıyorum nasıl link vereyim[/QUOTE]

:D ok kardes internet den bakiyorsun sandimda :D

spainloco 28.12.2008 23:59

yazanda gs li cevaplayanda gsliler ..

elleshar 29.12.2008 00:00

fikret ünsalı dinledim bende az önce resmen fiyat artırmak için real betis i kabul etti bide türkiyenin diğer büyük klüpleride devrede yalanını sölediki komik gelio bana 1 gece önce fenerbahçenin hiç girişimi yok diyen bir takımın 1 gece sonra türkiyedeki bütün büyük takımlar devrede demesi :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:25.