![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
[QUOTE=anilcan213;918005]Bulgar kaleci videosu buyrun yiğidolar ben beğendim gibi.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=KqP-DGgNCyw[/url][/QUOTE] Kalecinin şu anki durumu ile ilgili yorum yapmam imkansız çünkü görüntü yok, yani izlediğimiz video kayıtları 2007 yıllarına ait yani 7 yıl önceki görüntüleri fena sayılmaz bir de ilk maçtaki oyununa bakıyorum güzel kurtarışlar yapıyor, skora bakıyorum 2-2 olmuş yani yediği goller görüntüde yok, acaba 7 yıl önceki fizik yapımız ile kendimizi bir değerlendirsek ne düşünürüz ? |
Arouca carlosun istedigi bir oyuncu degil menajerin onerdigi futbolcu transfer doneminin basinda da bjk ye onerilmisti oyuncuya baktigimiz zaman gosso yu andiran bir stili var muhtemelen kadiri kesicek suratli topla cikabilicek bir oyuncu hayirli olsun yonetim yine gorevini yapti
|
bulgar kaleci kesin galiba
[url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=27569[/url] |
[QUOTE=GokhanTurna;917988]Uefa dün bizim kaleciyi haber yapmış. Başarılı performansdan dolayı. Anlaşılan çok iyi bir kaleci aldık. [url]http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2136488.html?rss=2136488+Bulgarian+keepers%27+best+European+displays[/url][/QUOTE]
Stoyanov ile ilgili UEFA haberini tekrar hatırlatayım. Bugün Ludogorets'in şampiyonlar ligi maçı var bu maçta forma giyerse alındığını düşünmem şahsen. Eğer anlaştıysak bu maçta forma giymemesi lazım. |
[B]hem bulgar kaleci hem de milandakiyle prensipte anlaşıldı fakat ertuğrulun durumu bekleniyor, öncelik yabancı ortasaha ama mecbur kalınırsa yabancı kaleci de alınacak...[/B]
|
Ya bu ertugrulda iyice b.. Ka sardı .....
|
Ön libero içinde ismi geçenler arasında dikkatimi çeken bir Arouca da Silva var.
FM oyunundan hatırlıyorum gayet başarılı bir profili vardı. Şimdi biraz gerçekci profiline bakınca Brezilya milli takımında forma giymiş ve Brezilyanın en büyük 3 takımında forma giymiş hep. Piyasa değeri transfermarkt sitesinde 6 milyon. Doğruysa hayırlısı olsun bizim adımıza. Eğer Carlos bu oyunucuyu alıyorsa kaleyi yerli seçer ben diyim size. Bu yüzden Ertuğrul için zorlarlar. Olmazsa o yabancı kaleciyi alırlar. |
Ne Ertuğrulmuş arkadaş alınamadı gitti. Bu kadar çabaya Neuer'i transfer ederdik herhalde :D
|
[QUOTE=GokhanTurna;918085]Ön libero içinde ismi geçenler arasında dikkatimi çeken bir Arouca da Silva var.
FM oyunundan hatırlıyorum gayet başarılı bir profili vardı. Şimdi biraz gerçekci profiline bakınca Brezilya milli takımında forma giymiş ve Brezilyanın en büyük 3 takımında forma giymiş hep. Piyasa değeri transfermarkt sitesinde 6 milyon. Doğruysa hayırlısı olsun bizim adımıza.[/QUOTE] Arouca da silva o da silva degilki? Joselu da silva degilmidi? Yoksa transfer listemize baska oyuncularmi eklendi |
[QUOTE=DOGU_BEY;918081][B]hem bulgar kaleci hem de milandakiyle prensipte anlaşıldı fakat ertuğrulun durumu bekleniyor, öncelik yabancı ortasaha ama mecbur kalınırsa yabancı kaleci de alınacak...[/B][/QUOTE]
Yabanci ortasah Kim acaba? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59. |