![]() |
--->: HOŞGELDİNİZ...
[QUOTE=TheSivasspor58;395235]selam gardaşlarım ben Denizlide yaşayan bir Sivasspor taraftarıyım. Adım İsmet geçen sene Denizlideki maçta sivassporlu arkadaşlar vardı siteyi önermişti o zamandan beri takip ediyorum şimdi üye oldum
selamlar[/QUOTE] HOşgeldin. Bol bol çevrimiçi olursun inşallah. |
[QUOTE=TheSivasspor58;395235]selam gardaşlarım ben Denizlide yaşayan bir Sivasspor taraftarıyım. Adım İsmet geçen sene Denizlideki maçta sivassporlu arkadaşlar vardı siteyi önermişti o zamandan beri takip ediyorum şimdi üye oldum
selamlar[/QUOTE] hoşgeldin yiğidom.bundan sonra seni burda daha çok görmek isteriz. |
[QUOTE=yigidinho;395387]hoşgeldin yiğidom.bundan sonra seni burda daha çok görmek isteriz.[/QUOTE]
sağol gardaşım alışacağız :rolleyes: |
Yeni gelen yeğenlerim ve gardaşlarım hoşgelmişler
Saygılar. |
Benim ismim Züftü Uzun. Pariste yaşıyorum 17 yıldır. Sivasımızın hasretini ta uzaklarda çekiyorum. Evliyim üç çocuğum var. Yaşım 41.
|
[QUOTE=pala_ökkeş;395425]Yeni gelen yeğenlerim ve gardaşlarım hoşgelmişler
Saygılar.[/QUOTE] Sagolasin agam hosgormusek aslanim eller eller ne bilsin eller |
SIVASSPOR.COM ailesine yeni katilan tum arkadaslar ailemize hos geldiniz INSAALLAH devamli suretle hosca vakit gecirirsiniz.
|
yeni gelen arkadaslara hos geldiniz diyorum
|
siteye 2003 den beri aboneyim ama eski nickimi unuttum yeni nickimi gecen aylarda actim ama forumlari kullanmiyordum ben ne salakmisim yaw:)
|
Selamün Aleyküm Gardaşlarım.
Siteyi uzun zamandır (geçen yıldan beri) takip ediyordum,üye olmak bugüne nasipmiş.Bu arada ben ist suadiyede ikamet ediyorum,sivaslı değilim ama sivasın geçen yılki başarılarından sonra sivasspor hayranıyım. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:34. |