![]() |
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
SİVASa artık restorasyon yada yeni çalışma istemiyoruz, yaşım 34 kendimi bildim bileli gökmedrese etrafı restorasyon ayağına çevrili, kongre binası,medreseler,gökmedrese,stadyum zamanında biten çalışma görmedim. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi ya yapmasaydık şükür edin diye diye bu hallere geldik. Ellerinde oyuncak olmuşuz bize mecburlar gözü ile bakıyorlar. Sami aydın yaklaşık 2.5 yıldır o koltukta verdiği vaatlerin hepsini biliyoruz bakalım oy isterken iştahlı anlatımları vaatleri gerçekleştirebilmede gosterebilecekmi.
|
[QUOTE=CILGINSiVASLINL;978150]biraz daha sabir lutfen bursaspor stad acali cok oldu ama eksikler daha bitmedi insallah sezona yetisir guzel bir baslangic yapariz[/QUOTE]
Bursaspor Stadındaki eksikler stadın mevcut halinden daha çok ... |
yılan hikayesine döndü bu stadın açılışı bir an önce bitirilip sivasspora verilmelidir 3 yıl geçti hala tık yok ne yerel yönetim ne siyasilerimiz ne klüp başkanımız neden bu konunun üstüne gitmiyorlar göreceksiniz eskişehir ve antep hatta samsun stadı bizimkinden önce açılacak
|
Bugün stadda başımızdan geçen olay.
Saat 6 gibi stada gittik. İn cin top oynuyor. Atladık girdik. 5 dk oldu olmadı şerefsiz bekçi geldi yine. Bize ayak yapıyor polisi arıyorum falan diye yalandan telefonu kulağına tutuyor. Tamam dedik 5 dk durup çıkıyoruz. Yok diyor bu hâlâ. Tamam lanet olsun çıkalım dedik. Bu hâlâ üsteliyor falan konusuyor. 2 kişiydik yanımdaki arkadaş daha fazla uzamasın diye biz buralı değiliz öğrenciyiz mimarlık okuyoruz fotoğraf lazımdı çıkıyoruz şimdi dedi. Bekçide nerelisiniz dedi. Arkadaşımda ben ankara bu kayseri diye çıktı agzından. Bana döndü neresinden kayserinin dedi. Bende kafadan salladım biyer melikgazi dedim heralde. Bu hemen hemşehri çıktık ayakları falan staddan çıktık tekrar kapıyı açıyor gelin girin dedi. Yok dedik. Yani şunu herkes bilsin Sivasın Sivassporun stadına Sivaslı giremiyor. Ama elin gayserilisi girebiliyor. Bekçide gayserili yapan firmada. Adamlar bize bildiğin düşman ama biz yine susalım susmaya devam edelim! |
Kardeş başlarıa calsınlar stadı..şuanki stadın kale arkalarını yıkıp sahaya yakın kare olacak şekilde yapsaydık karabuk gibi bundan iyiydi
|
[QUOTE=antik58;978116]Sahaya yukarıdan bakınca aslında fena durmuyor ama bu son fotolarda aşağıdan tribünleri alan kısımlara bakıldığında [B]sahanın koltuk yerine çatıdan oluştuğu görülüyor ve ilk defa bu kadar net gördüm[/B]. Yazık valla çok üzüldüm o kadar para harcayıp bu kadar iğrenç bir görüntü dünyada "sahibi olmayanlar ve değerlerine sahip cikmayanlar işte bu hale getirilir " diye felsefe olarak dünyada ders niyetine gösterilir.[/QUOTE]
Bunu aylar önce dediğimde çok eleştiri almıştım. Aynı iğrenç çatı samsunda da var. Birde antalya statı saçmalık sınırlarını zorlamış.. Onlarınkini geçelim de bizim statın çatısı gerçekten berbat. O kadar parayla bu iğrençliği yapabilmek mimarlık harikası! |
Şimdi dikkatimi çekti, skor tabelasını kamera göstermek istese kale arkasındaki ağ'lar engel ve çirkin bir görüntü oluşturacak. Düzgün birsey yokki saolsun Toki eleştirmek için bize bol malzeme vermiş...
|
[B]Hatasıyla ,çirkinliği ile ,koltuklarıyla,koltuk renkleriyle,çatı ayaklarıyla,alt trübünlerle ,üst trübünlerin çirkin duruşuyla,şırıl şırıul akan çatısıyla bu akıllı stadı sevmek zorundayız,başka şehirlerde bu bile yok,paso lig denen ucube hortum sistemi kaldırılmadan bu stadlar bişeye yaramayacak,paso lig kaldırılsın bu stadlar ful dolar,açın bakın pasoligsiz dönemde sivasspor trübünlerini, nasıl dolu,koca stada 2 bin kişi gelirse ,stadın yapılışının başından beri konuşulanların,eleştirilerin hiçbir anlamı olmaz,adamlar önce bi stada gelinde sonra eleştirin der, işin içinden çıkarlar,sivasspor süperliğe çıkacaksa o stad tıklım tıklım olmasada enaz 15 bin kişiyle doldurulmalı .[/b]
|
ligler başlamadan artık stad teslim edilsin yılan hikayesine döndü bu iş
|
stadyum konusunda bayramdan hemen sonra, sivasspor yönetimi ile vali vs il yönetimi toplantı yapacaktı. ne oldu acaba??? beylerin aklına stadyum mevzuu geldi mi?
|
artık ne olacaksa olsun yeni sezona yeni stadyumda girmeliyiz en azından ambians olarak gelecek takımlara karşı baskı oluşur
|
Liglerin başlamasına tam 1 ay kaldı. Ama stada nasıl gidilecek hala belli değil. Ne yol var ne tabela. Sami Aydın da biz herşeyi yaptık diyo. Yol yok.
Yolu kim yapacak? Nereden geçecek? Yol projesi var mı? o bile belli değil. Nasıl iş çözemedim. |
Anlaşılan herkes bıktı bu stat muhabbetinden :)
|
arkadaşlar yol var ama yeterli değil okullar bölgesine giden yol stada ulaşıyor. ihtiyacımız olan şey kümbet tarafından büyük kavşaklı bir bağlantı yolu zira maç çıkışı sebze halinin olduğu bölgeyi(surtaş civarı) düşünemiyorum.
|
antebi,adanayı,samsunu,kocaeliyi özelliklede eskişehiri gördükçe çok üzülüyorum kendi stadımıza
|
[QUOTE=midfielder7;978510]antebi,adanayı,samsunu,kocaeliyi özelliklede eskişehiri gördükçe çok üzülüyorum kendi stadımıza[/QUOTE]
Diyatbakırı da eklemek lazım..demekki amedspor kadar değeri yokmuş şu garibim memleketimin... |
wowturkeyde stadın gençlik spora devredildiğini yazmışlar. doğruysa ilk maça yeni statta başlarız diye düşünüyorum.
|
-HABER- Protokol tribünü koltukları yerleştirilmeye başlandı. Hummalı çalışmalar devam ediyor umarız yeni sezonda stadımıza kavuşuruz.
[IMG]http://wowturkey.com/tr748/BJK_5106_79972592_S39tEk1ktvXSwFAnH_d0bOUK68S.jpg[/IMG] |
Kendime ait çalışma...[IMG][url=http://hizliresim.com/3oQJ7r][img]http://i.hizliresim.com/3oQJ7r.jpg[/img][/url][/IMG]
|
daha önce de belirttik birkaç dokunuşla stadyum "fıstık" gibi olabilir:
- kiremit kırmızısı iğrenç görünümlü tartan pist yeşile çevrilirse, - beyaz renkli koltuklar sökülerek tüm stadyum kırmızı renkli koltuklarla donatılırsa, - sarıya boyanan merdivenler tekrar eski haline döndürülürse, güzel bir stadımız olabilir. |
[QUOTE=SenSetik;978513]Diyatbakırı da eklemek lazım..demekki amedspor kadar değeri yokmuş şu garibim memleketimin...[/QUOTE]
Diyarbekirspor yeni stadda maçlarını oynayacak diye biliyorum |
allah bu akp yi başimızdan eksik etmesin maşallah la ikinci stata bitti la yazık yazık nediyim sıvas ,işte yazık,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Arkadaşlar Stad ne zaman açılacak. Açılış maçı felan olacak mı? Bilgisi olan var mı?
|
[QUOTE=Harput0658;978709]Arkadaşlar Stad ne zaman açılacak. Açılış maçı felan olacak mı? Bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
10 Ağustosta -yani 2 gün sonra- Elazığspor ile açılış maçı olacak deniliyordu |
Yeni Stadyumda ilk maç.. Sivasspor & Tokatspor hazırlık maçı bu hafta sonu yeni stadyumda oynanacak.. #kanal58
gün ve tarih belli değil.! |
ulan hayatımda bu samı,,,, kadar sıvasa zarar veren birini tanıdıysam allah beni karslı yapsın lanet olası bunlar allaha nasıl hesap verecekler bilmem,,,öleceksiniz smi ve ekibi belli onlar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, yakındır
|
şu an ki durum gösteriyor ki yönetim anlayışında bir değişiklik olmamış,adamlar toki ile maç yaparlar dışardan bir iki kişi stadı görmeye gelir onları içeri almazlar,stad açılışı diye tokatla maç ayarlanır kimsenin haberi yok tokat spor mu bizim vizyonu yukarı taşıyacak,açılış yapacaksan bir iki sanatçı getir bir iki takım ayarla,öncesinde yap reklamını haberini 45'er dk'lık maç yap,eski futbolcularını getirt,takım il bütünleşmesi olsun bunları yapmak çok mu zor lisanslı ürünler desen ayrı bir komedi storede eski yılların formaları kısacası Allah'a emanet
|
Konser felan da yok sanırım. Çıkıp kuru kuru maç oynayacaklar. Eskiden sezon açılışları bile daha görkemli oluyordu. Konserler felan oluyordu.
Açılışın yapılacağı tarih 1 hafta önceden belli olursa ne konser verecek sanatçı bulunur ne de daha üst ligden veya avrupadan takım bulunur. Açılış tarihinin en az 2 ay önceden bilinmesi lazımdı. |
Bu anladığım kadarıyla stadın açılış maçı değil ssadece taraftarlar takımı görsün diye düzenlenen bir maç gibi geldi bana ve Erdal Sarılar şehitlere yönelik bir organizasyon olacak diye bir yazısını görmüştüm.
|
açılış belki ileride olur bu taraftara stadı göstermek için yapılmış bir organizasyon olabilir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:23. |